• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Najludjih pet momenata na forumu Znak Sagite.

Started by taurus-jor, 25-02-2005, 20:22:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

I vaš omiljeni hit je:

Fantom dokazao Joru da se konj može jahati peške
1 (7.1%)
Otaku u horny fazi
0 (0%)
Komunjara se odriče Ghouličastivog i postaje Sv. Komi
6 (42.9%)
Topici FILA Devila i njegovih pet homoglavida
0 (0%)
Ghoul, Spajder i Dunadan u kadi (Ghoulov scenario)
3 (21.4%)
Obračun barenim viršlama
1 (7.1%)
Ghoul postaje harmonikaš
0 (0%)
Spajder postaje Bebek
0 (0%)
Mark E. Smith ukazuje na vrednosti Petka 13-tog
0 (0%)
Rasprava o stepenu Ghoulove pismenosti
0 (0%)
Spajderovo izdrkavanje po skraćenim verzijama
1 (7.1%)
Boban navlači Ghoula da mu kupuje po Americi
0 (0%)
Torpedovanje sajta & otmica Bobanovog crvića
0 (0%)
Phuzzy objašnjava ABN-u kada će dobiti ono što neće dobiti
0 (0%)
Bobanove kontemplacije genetske definicije potomstva Otaku i Ghoula
0 (0%)
Morticija ne krije ushićenje zbog Markovih postova
1 (7.1%)
Lurd otkriva partizane u šumi
0 (0%)
Rommel na mukama (pomažu mu: Pajke, J.B, Sigi, Ghoul)
0 (0%)
Morticija prepričava Rommela na mukama
0 (0%)
Harvester pita Sadal Sunda: Jesi ti oženjen?
1 (7.1%)
Jor zanosi muda u kosidbu
0 (0%)

Total Members Voted: 13

Voting closed: 25-04-2005, 03:07:19

johnson bronson

to je na screamingu. i posveceno je drugu piraji.

taurus-jor

Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

taurus-jor

Jes' vala Komi.
Cifra mi je 2001.
Sitnooooooooooooo :evil:

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Black Mamba

Ghoul i Komi, skoro svaki duel.. ne diraj azijate barabo jedna :D a nekad su se silno voleli :lol:

taurus-jor

Ma, vole se oni i sad, no je ljubav ušla u novu fazu.  :evil:

Truba

de ba nemojte me nasmijavati

još će tražiti i alimentaciju  :shock:

Black Mamba

angel011

Quote from: "Komiyama"de ba nemojte me nasmijavati

još će tražiti i alimentaciju  :shock:

a da ga preduhitris pa da ti trazis alimentaciju?  :evil:
We're all mad here.

Truba

žeMska posla ostavljam ženama  :twisted:  :lol:

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

taurus-jor

U petak. To che biti mesec dana od otvaranja topica.
Imate josh fore da nominujete svoje favorite.
:lol:

Truba

inače
šta god se dešavalo i dešava se i dešavat će se
znajte jedno

LJUDI JEL VAM JASNO DA VAS SVE VOLIM  :lol:

svi ste moji drugovi  :)   :!:

sivka

BOBAN

Napisano: 04, October, 04. 17:45    Naslov:    

--------------------------------------------------------------------------------

A inace vam sve drugo u zivotu uspeva od prve i nikakvih drugih problema nemate...

................... :wink:
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

taurus-jor

Truba

ne da mi se tražiti ali po sjećanju

Boban se obraća Ghoulu

koliko si ti udaljen od (men se čini) Vajominga  :lol:  trebaš mi nešto uraditi...
Ghoul sretan kao psić što će moći učiniti nešto za velikog gospodara Bobana

malo kasnije Boban će ... pogledao sam mapu udaljen si 1500 km ništa od toga  :evil:

taurus-jor

Truba

ko se toga ne bi sječao  :evil:

elem da Bobanesku nije otkazao... možda bi Ghoul i otrčao  :twisted:  :evil:
šta je 1500 km  :roll:

taurus-jor

Postavio sam glasanje.
Bobanova mašina primila je 21 kandidata, a za dalje sam mogao da se slikam.

Izostavljeni biseri - za rest of the best:

- Unicorn menja pol
- Libeat hekleruje RRR-ov prevod
- Black Mamba, Libeat i Jor u epizodi "Valjanje po blatu".
- Johnsonovi postovi posle više od 10 sati za kompjuterom
- Boban: A inace vam sve drugo u zivotu uspeva od prve i nikakvih drugih problema nemate...
- Naslov topica "Gubavac koji siluje maloletnice se vraća" i njegova sadržina [incl. the smash hit "Boban protiv Tomasa Kovenanta"] http://www.znaksagite.com/diskusije/viewtopic.php?t=1651&start=0
- Ghoul protiv Sadama Huseina
- Plissken protiv Novog Beograda

Ghoul

komentari i sugestije:
-lista nije dovoljno precizno osmišljena ni dosledno sastavljena, jer meša 'momente' sa stanjima, procesima i fazama, odnosno vrlo konkretne topike sa čitavim 'periodima' (horny otaku, filini topici, morticijino ushićenje – zašto nije odabran reprezentativan topik na kome se ovo vidi, umesto ovako uopšteno?);
-što se tiče izbora, i dalje verujem da su se obračun viršlama, i svakako ovaj nezanimljivi bobanov lapsus o udaljenostima u americi, mogli zameniti daleko popularnijim, prominentnijim i memorabilnijim isprđivanjima na
topicima o NAŽIVO,
ili na onom o memorabilijama,
ili na drevnom, ali nezaboravnom o tome da li je horor – žanr ili nije.
takođe, Ghoul does Washington (kako si TO mogo da zaboraviš???) i ono što sledi (topik se zvao 'ko je kome kada i zašto'), ili Ghoul objašnjava duni par stvari oko serijskih ubica...

-od non-Ghoul related topika, nedostaju:
plisskenov novi bg,
abn čuva srbstvo,
obračun libeat vs tripp,
spider i sendmen razmenjuju testise (ili tastise, tako nešto) na topiku 'ljudi bez integriteta, samopoštovanja i kompasa u životu' (već sam naslov je genijalan sve i da ništa dobro nije postovano ispod! a jeste!),
pa onda nesahavataljivi nivoi delirijuma i besmisla i prepucavanja na 'muško-ženskoj raspravi o muško-ženskim odnosima' (vintage duna vs sandman rafali! plus, lurd otkriva da je unicorn žensko i to tačno u Tue Apr 08, 2003 7:46 am )
ili pak zlokobni tužno-smešni ali nesumnjivo i groteskno-komični topik zvani 'Sandman (ko je preosetljiv nek ne čita, slede spojleri)' koji je doveo do jedinog explicitnog i zapaženog banovanja neke prominentne figure na ovom forumu.

jore, pliz, ubaci bar neke od ovih, stavio si previše NOVIH, osrednjih, zaboravljajući (ah, te godine...!) neke VINTAGE memorabilije koje će se prepričavati pokolenjima a umesto njih si metnuo neke mlake i mlitave i nikakve samo zato što su sveži...

taurus-jor

Jor se pokrio ušima i priznaje sve grehe.
Na žalost, ova Bobanova mašina mi ne dozvoljava ni da dodam nove opcije, niti da editujem postojeće.
Sem toga, ovde su, mahom, nominovani hitovi.

Ostaje mi za utehu činjenica da nema savršenog Best Of-a. :cry:
Ali, zato je tu uvek Rest Of The Best. :lol:

Ghoul

hmm, ne znam da li je do bobanovo tastisa ili tvog ali bre, to editovanje glasanja je moglo koliko pre 30ak dana. tačnije, kada sam postavljao glasanje o MI NISMO ANĐELI 2. tada sam mogao i da MENJAM, i da DODAJEM opcije, što sam i činio.

istina, to je bilo pre hackovanja foruma.

jedino ako je od tada i zbog toga nešto promenjeno u načinu na koji neke stvari rade, inače... try some more :wink:

PLEASE, THINK OF THE CHILDREN!!!

Morticia

Quote from: "Ghoul"PLEASE, THINK OF THE CHILDREN!!!
Misliš li pritom na istu onu decu iz bisera:

"zinite, ptići moji mali, da vam mama-ghouleta u otvorene kljuniće izbljuje već svarene naslove i elaboracije... nemoj slučajno da sami nešto malo potražite i risrčujete, daleko bilo nabavite...".

Znala sam, ipak imaš dušu... ti brineš za mlade. Priznaj, dobrica si ti, samo se praviš ghoulom.  :lol:

Jore, moram priznati da sam iznenađena svojim nominacijama.
Ne vidim da ni prvi ni drugi nominovani biseri ne oslikavaju moje najbizarnije ili najinteresantnije momente.

"Morticija ne krije ushićenje zbog Markovih postova" stoji, ali!
Mark je radio na tome da nas pripremi sa nizom poprilično čudnih postova, ali jako je brzo finiširao sa Kobejnom, prosto nisam bila pripremljena. Taj post, tkz. drekavac meni jeste drag, rekla bih, ipak, da je u mojim napadima na uvrnute stavove Plissken znao znatno gore da prođe.
Mislim da bi to mogao i da potvrdi; od mog napada kada pljuje po Matrixu, preko pljuc-pljuca Monike Beluči do, na kraju, nekog njegovog pljuvanja (više se ne sećam ni teme ni mesta) gde sam mu poželela, od srca, da take nice warm glass of shut the fuck up.
Sa Plisskenom smo Mamba i ja imale zajednički trenutak u smišljanju kako da ga umlatimo. To je bila moja faza sa Gogo Yubari avatarom. Milosh je tada davao predloge.  :evil:

Drugi biser, to prepričavanje. Mislim da je simpatičan, ali nije toliko specijalan za nominaciju.
Mislim da sam znatno luđi trenutak imala u priči o Georgeu Davidu.

Kako je moguće zaboraviti taj dragulj od topika "memorabilija i fetishi"  (:shock:) koji su zatim doveli do Ghoul does Washington (twice) i deponijskog Obračuna kod Viršla korala. :twisted:
To je definitivno moj najbizarniji, barem do sada, niz postova. Ja tu Bobanu objašnjavam da Beograd mora da ima mrtvačnicu, pominje se eksperimentalno-voajeristički pristup sukobu Spider-Ghoul, turpijanje noktiju da zajedno sa pobednikom jedem meso gubitnika...
Pre toga je bila priča i o puštanju Ghoulove krvi, mada je to Miloshev doprinos. Boban sa planom:
"na groblju, kompletan performans, nosimo ghoula u sanduku a on prica svoju tuznu zivotnu pricu... spustamo ga u raku i dok nabacujemo zemlju oko njega on recituje Poove stihove..."
Mića je tada prepevao Nišku Banju na engleski. E, to je bilo fenomenalno.
I da niko ne prijavi taj topik?!? :x

Osvrnula bih se sada na Milosha. Neverovatno, ali on nema ni jedan biser gde je glavni junak, ipak, on je jako često prisutan kao neviđen epizodista sukoba. Nešto kao sufler, ali nije sufler.  Predlažem da mu se dodeli neka specijalna nagrada "najbolji potpaljivač", nagrada koja bi se zvala po našem najpoznatijem epizodnom glumcu, čijeg imena, nažalost, ne mogu da se setim. No, svi ga znamo - ima već decenija kako je umro, pomalo liči na glumca koji je igrao Šerloka Holmsa u televizijskog produkciji (samo što je Englez lepši), jedino je igrao epizode po serijama i filmovima, imao je veliki nos i bio je visok, mršav i ružan.
Mada, kaže se, o pokojniku sve najlepše.

Zaboravio se Spiderov trenutak odbrane trave (Droga Portorož), uz Mambinu, Greysinu i moju podršku i uz duh Bila Hiksa. Amen, brother.  :lol:

Zaboravljeni biser, Ghoul na kraju svog quiza menja pravila bodovanja, dobivši tako potpuno drugačiji poredak učesnika.  8)

I dalje ama baš ništa ne mogu da razumem ko je & zašto Mixitronu smetao na predavanju o Ilionu.  :P

Džentlmen foruma, sigurno Varvarin. Ne Varvarinac. Jesus.  :x
Lurd je samo rent-a-džentlmen, trademark witty libeat.

I na kraju, žao mi je što nije na sagiti topik kada Rommel brani partizane. :wink:
You're dead, son. Get yourself buried.

Ghoul

miloš, znači, ispade predrag milinković-nosonja? :!:

on je suviše fin.
ja sam pokušavao da ga malo iskvarim, ali bojim se da mi je uspelo tek polovično... :(

ipak, mlad je, ima vremena...

Lurd

Ma jes' bilo svega i svačega, ali ja mislim da je Harvester najludji momenat foruma. Ima toliko primera, ali šteta je što su najludji bili na četu.

Bilo je divnih trenutaka krajnjeg besmisla, ali i ličnoh ponižavanja, ali to nije NAJLUDJE.

Najludji je Harvester, tj. Betmen.
My trees...They have withered and died just like me.

Morticia

Quote from: "Ghoul"miloš, znači, ispade predrag milinković-nosonja?  :!:
Ne Milosh, P.M., nosonja, već Milosh, P.M., pakleni epizodista. :D

I nije li Betmen, previously Harvester, previously & firstly bio Invisible man? :lol:

johnson bronson

Pakleni epizodista? Predrag Milinkovi' je jedan od ubedljivo najgorih glumaca svih vremena. Epizode je dobijao tako sto je moljakao da ga puste da glumi. Na zalost, bio je dovoljno uporan. Kao jos neki koje poznajemo ovde. Wink, wink.

Morticia

Tex Murphy

Bilo bi krasno pored svakog prijedloga imati link ka dotičnom, za nas malo mlađe (što se tiče forumskog staža).
Lurde, na šta konkretno misliš kad kažeš "lično ponižavanje" ?
A sad odoh da promijenim nick.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Boban

Pa ne mozes da dodas opcije za glasove jer je bila granica na 22. Evo, pomericu je na 33, ali ne preterujete s tim.
Naprosto verujem da i kada bi granica bila na 100 neko bi zavapio da mu je malo.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Black Mamba

mmm... i premda vec imam svoj[e] favorit[e], ipak cu ostati uzdrzana do daljnjeg obzirom da su opcije podignute za jos 11 mogucih glasova 8)

Ghoul

Ex-harvester me je podsetio na još 1 nedostatak ovog glasanja: elem, linkovi ka predlozima nemogući su i zbog toga što su neki od najluđih topika završili na deponiji, a boban, u svom poznatom talentu da prepozna prave vrednosti, je to sve OBRISAO.
Tako da bar 5 od ovih 20 predloga 'postoji' u memoriji starijih (i u arhivama mudrijih, koji su to sačuvali), bar 1 je bio privremen i sada nevidljiv (bebek-spajd), itsl.
Zbog ovoga su obrisani (i luđi) topici oštećeni pri glasanju, a favorizovani noviji, dostupniji, mada ne uvek i luđi...

A ako se sada, nakon što je 7 osoba već glasalo, ubace dodatne opcije, onda treba i poništiti dosadašnje glasove, jer sa širim izborom možda ti glasovi ne bi otišli istoj stvari.

Možda bi trebalo, na deponiji recimo, ponovo postovati neke od ovih obrisanih predloga.
Ja samo ne znam kako da to tehnički izvedem, a da još uvek bude pregledno (ko je šta rekao, itsl) – vidi primer na repriziranom topiku o Ghoulovoj pismenosti...

Truba

Lurd

Quote from: "Yamakomi"mi moramo mi trebamo  :(  :cry:

Brilijantno!
My trees...They have withered and died just like me.

Tex Murphy

Sreća te postoji jedna osoba (koju nećemo imenovati) koja ima na svom HD-u mnoštvo tih izgubljenih topica.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Truba

Truba

hm... vodimo... nismo ni sumnjali  8)

johnson bronson

Quote from: "Boban"Pa ne mozes da dodas opcije za glasove jer je bila granica na 22. Evo, pomericu je na 33, ali ne preterujete s tim.
Naprosto verujem da i kada bi granica bila na 100 neko bi zavapio da mu je malo.

Ovom sajtu treba moderator i to moderatori po temama. Kome treba 33 opcije za glasanje? U stvari, kome normalnom. Što nas dovodi do momenta gde se zapitamo.

Boban

jb, vec osmi put ovog meseca pominjes moderisanje foruma; da li se to nudis?
Hoces li mozda da otkupis ceo sajt od mene? znak sagite?

Nema problema.
Ja sam vec jednom prodavao ediciju Znak sagite i Monolit, ali ne beše kupaca.
Sve je na prodaju. Sajt, ime Znak sagite, edicija, casopis... cak je i cena vrlo pristupačna.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Ghoul

Quote from: "Yamakomi"hm... vodimo... nismo ni sumnjali  8)

I dalje mislim da uopštene opise poput 'Komunjara se odriče Ghouličastivog i postaje Sv. Komi' treba zameniti konkretnim naslovima topika, kao što je napr. 'Ghoulova kritička onanija i komijevo nestrpljivo čekanje, otvorenih usta'

Truba

šik bre... nije tvoje da palamudiš  :lol:
ime glasačke opcije treba biti
ghoulovo kritičko prepisivačko onanisanje iz knjige koju je dobio od američkog prijatelja i tomijevo raskrinkavanje dotičnog fluida  8)

Morticia

Quote from: "Yamakomi"hm... vodimo... nismo ni sumnjali  8)
Za nas sa jeftinijim ulaznicama (nismo glasali, jer i ne znamo za koga) koliko je ljudi uopšte glasalo i kako izgleda?  znaika

Truba

hm imaš na prvoj stranici rezultate  8)

Mark

Ah, razocaran sam rezultatima.
Malo je glasova.
Ljudima naprosto nije stalo izgleda!

:cry:
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Morticia

Quote from: "Yamakomi"hm imaš na prvoj stranici rezultate  8)
Mda.
Sigruno pišu rezultati, i na prvoj i na drugoj i na trećoj strani, ako si glasao.
Ako nisi, ne piše. Piše opcija "glasaj". goddamnit.

Zorana

Kao i "pogledaj rezultate", odmah ispod

johnson bronson

Quote from: "Boban"jb, vec osmi put ovog meseca pominjes moderisanje foruma; da li se to nudis?

njet, ali ovo treba da se reguliše. a ima i zainteresovanih.

Quote from: "Boban"Sve je na prodaju. Sajt, ime Znak sagite, edicija, casopis... cak je i cena vrlo pristupačna.

baci mi tender na PM.

Truba

dajem 10 eura da se banuje onaj čije ime ne smije biti napisano  8)   :o

ko daje više?

:lol:   :idea:

:wink: