• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Prekrasna verzija Harija Potera II na DivXu...

Started by Ridjobradi, 25-12-2002, 16:17:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ridjobradi

... na dva CD-a.

Ko god je zainteresovan moze je dobiti po ceni od 100 dinara, u ponedeljak uvece, znate gde i znate od koga...

DušMan

Ja sam zainteresovan, ali ne znam gde, a ne znam ni kod koga...  :)
Verovatno je ovo samo za odabranu ekipu, al' ajde da pokusam!
Nek mi se neko javi, ako zeli da mi pomogne!  :roll:
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Unicorn

Nadam se da ce tebi pomoci i da nisam u pravu. Medjutim, ja sam bash "lepo" proshao kad sam trazhio (na preporuchenom mestu) odredjeni CD - izgledalo je kao da ne mogu da se dogovore da li imaju ili nemaju ono shto trazhim, da na kraju ne bi imali, pri chemu je paranoichni deo mene vec posumnjao da se tu radi o uzhem krugu odabranih za koje sve ima i o ostatku sveta za koji nema najboljih stvari.
So, don`t worry and don`t expect too much from these guys
Lako je biti bog. Ako imate odgovarajuću opremu.

Ridjobradi

Javlja mi se da bi veceras u klubu LK moglo biti nekih ljudi koji znaju ponesto o ovome...

DUNADAN

oh my, kakva spika, ko da rasprodajete heroin
Two tears in a bucket, motherfuck it.

Relja

xe, xe, xe, da li ste nekada videli na televiziji da je neki narko diler raspisao poternicu za "ilegalnim dilerima",  a za dilovanje piratskih kopioja koliko hoces poternica, i po novina i po TV-u  :D

DušMan

Quote from: "Ridjobradi"Javlja mi se da bi veceras u klubu LK moglo biti nekih ljudi koji znaju ponesto o ovome...
OK, kao sto sam i msilio, ovo je samo za odredjeni krug ljudi!
Ali mogu ipak veceras (sirok pojam) da odem u LK klub (za koji nisam dosad cuo) i da trazim neke ljude koji znaju nesto o ovome (idem od osobe do osobe i pitam ih da li znaju nesto o "onome")!  :lol:  :lol:  :lol:

Melkor

Moj savet ti je da se oko pola 9 pojavis u jednoj od kafana dijagonalno od Doma Omladine a koja se ne zove sumrak :D
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

taurus-jor

Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

DušMan

Quote from: "Melkor"Moj savet ti je da se oko pola 9 pojavis u jednoj od kafana dijagonalno od Doma Omladine a koja se ne zove sumrak :D

Hehe Melkor, ti si pravi covek! Hoces da pomognes derugima! :lol:
Hvala, ali kasno sam procitao tvoj odgovor..  :x
Hoce li biti jos neceg ovakvog, tj. postoji li mogucnost da ja nabavim te diskove? :cry:  :cry:

Spider Jerusalem

zasto neko prosto nije rekao ovom deckicu da dodje u Zoru posle 20h i dobije sta mu treba?

jos ce ispasti da smo neka sekta...

taurus-jor

Nismo sekta nego Joga letači.

Ghoul

'oh my, kakva spika, ko da rasprodajete heroin'

Jao bre DUNADAN, što si naivna!

Zar ne znaš da je to ustvari udruženje PEDOFILA?!!!
'Hari Poter' je šifra za gay pedofile, sa dečačićima-čarobnjačićima, a 'Alisa u zemlji čuda' je šifra za normalne pedofile, koji vole devojčice.
Zato moraju ovako skriveno da se dogovaraju.

Samo, ničija nije gorela do ZORE...
https://ljudska_splacina.com/

Melkor

Quote from: "Spider Jerusalem"jos ce ispasti da smo neka sekta...

Kad si pre uspeo da  se nakacis???

Dusman samo pazi, nijedan covek koji je kupio te diskove nije daleko odmakao sa njima. Svima je jako brzo oduzet i ostali su praznih saka. Neko prokletstvo, mora biti.

Ghoul izasla je i Betty, Alisina najbolja drugarica u zemlji cuda, al nemoj da kazes Dunadan. Kad smo kod sekti, i neki obredi za prizivanje odredjenih bogova su bila u cirkulaciji. Ne bi se ja na tvom mestu previse eksponirao

Vidimo se u onoj (wink, wink ) kafani.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

DUNADAN

Quote from: "ghoul"'oh my, kakva spika, ko da rasprodajete heroin'

Jao bre DUNADAN, što si naivna!

Zar ne znaš da je to ustvari udruženje PEDOFILA?!!!
'Hari Poter' je šifra za gay pedofile, sa dečačićima-čarobnjačićima, a 'Alisa u zemlji čuda' je šifra za normalne pedofile, koji vole devojčice.
Zato moraju ovako skriveno da se dogovaraju.

Samo, ničija nije gorela do ZORE...

jebote, ajd reci da l je tvoja dogorela
obraduj me za novaka
inache
udruzenje pedofila je NAMBLA

North
American
Men
Boy
Love
Association

mada, josh uvek postoji trvenje sa drugim NAMBLA udruzenjem

North
American
Marlon
Brando
Look
Alike

c ya all guys next year, have loads of   'cause I surely won't

;)

DušMan

Quote from: "Melkor"Dusman samo pazi, nijedan covek koji je kupio te diskove nije daleko odmakao sa njima. Svima je jako brzo oduzet i ostali su praznih saka. Neko prokletstvo, mora biti.

Dobro ljudi salu na granu, da li ja mogu dobiti taj film ili ne?!!!
Ako mogu, nek mi neko kaze kad je opet sastanak pedofila pa da dodjem! Nego... hmmm i ja sam prilicno mlad... da necete vi mene da navucete pa da me silujete ili tako nesto!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Ridjobradi

Jebiga... a sto nisi dosao juce kad si znao gde i kada?
Otislo je sve sto je bilo doneto, a poslednja kopija uvaljena na silu... to je bio tvoj primerak. Trenutno je kod Spajdera.

Ako ga ne nabavis ni na koji drugi nacin dodji u kafanu ZORA drugog ponedeljka u Novoj godini, tada je sledece okupljanje...

DušMan

Eh, pa ja sam dosao sinoc na net oko 18h i tad niko nije jos nista rekao. Posle sam dosao oko 23:30 i tad je vec bilo kasno, a nije ni bilo konkretnih informacija!

Pa onda ako Spider nece da se rastane od svog primerka, vidimo se 13.1.
Mozda do tad bude i lotr2?

Spider Jerusalem

13.1 tesko da se vidimo, jer je 14ToG moj rodjendan, a i mislim, srpska nova godina i tako to.

To nije moj primerak, vec neciji drugi (taj drugi moze da se javi), ja sam ga samo pozajmio da bih svoje pedofilske nakupljene strasti istresao po mladom radcliffu.

U svakom slucaju, dodji ti, samo pazi.

A DUNADAN, drago mi je da si nas upoznala sa NAMBLOM, posto smo mi jako glupi i neobavesteni, pa ne znamo sta je nambla. Nigde kraja tvom trivia znanju.

for the record, hteli smo da se prikljucimo pomenutoj organizaciji, da budemo glavni ogranak za istocnu evropu, ali eto, nisu nas primili. Valjda smo suvise edgy za njih.

DušMan

Quote from: "Spider Jerusalem"
To nije moj primerak, vec neciji drugi (taj drugi moze da se javi), ja sam ga samo pozajmio da bih svoje pedofilske nakupljene strasti istresao po mladom radcliffu.
Pa zar nije to razlog zbog kog svi mi gledamo Harry Pottera? 8)  :P  :P

DUNADAN

Quote from: "Spider Jerusalem"
for the record, hteli smo da se prikljucimo pomenutoj organizaciji, da budemo glavni ogranak za istocnu evropu, ali eto, nisu nas primili. Valjda smo suvise edgy za njih.

ma tebe bi primili, no q asked, samo shto bi tvoja uloga bila pasivna do jaja

taurus-jor

Ridjobradi, da li si mozda cuo za Nikoletinu Krulja?

Relja Trajković

Ej  ljudi, smejali smo se gari i ja u vozu danas dok smo pregledali novi Svet Kompjutera. U sred sve ove galame oko piraterije, na sred oglasa, onako uočljivo, zaokruženo, pa malo zasivljeno:

POVERLJIVO!!!

Hari Poter 2 - DivX-i
povoljno

Ili tako nešto. Obožavam ovu državu :)
Member of the Photon Tide
http://www.photontide.org

taurus-jor

Ja, Relja, mislim da je autor tog oglasa ili neki saljivdzija, ili neki "mozak" iz JAPA-e i Tuck Visiona. Pogotovu ako se uzme u obzir tuzba JAPA-e protiv "nepoznatog autora" oglasa koji si spomenuo.

Relja Trajković

Zezaš me? Baš su pokrenuli postupak protiv TOG konkretnog oglasa??? :) Koji frikovi...
Member of the Photon Tide
http://www.photontide.org

DušMan

OK ljudi, tj. Ridjobradi  :) hoce li biti tog sastanka u ponedeljak?
I moze li mi neko dati neku tacniju adresu za tu kafanu osim toga da je dijagonalno od Doma Omladine?
Postoje li neki znaci raspoznavanja? :?:

DušMan

Onda...?
Hello...
Dajte ljudi recite mi samo bice ili nece biti, da se ne cimam do grada po ovoj hladnoci ako nece biti!

Pavle

Dođi ti prvo lepo u klub u 7 (mozes i u pola 8, ionako nikad ne pocinje na vreme), pa cemo te posle lako odvesti do kafane.
A doticna je bukvalno kako su ti opisali. Jedan ćošak je Dom Omladine, onaj dijagonalni (na kojem je sendvičara "Do Jaja") je ćošak koji tražiš. E sad kreni ka trgu od sendvičare, gornjom stranom i ne mozes da omašiš "Zoru". Bukvalno je pet metara razmaka izmedju njih. Udješ unutra, i glasno kazes šifru:
"Ja volim Hari Potera". U tom trenutku će na tebe skočiti razjarena rulja i mlatiti te dok se ne prizoveš pameti, i to ti je inicijacija u drustvo.
Sam Lowry: Yes... No... I don't know. I don't know what I want.

DUNADAN

:D  :!:  :!:  :!:  :o
i ja volem Hari Potera (nosim boxer, just in case...)

DušMan

Quote from: "Sam Lowry"Dođi ti prvo lepo u klub u 7 (mozes i u pola 8, ionako nikad ne pocinje na vreme), pa cemo te posle lako odvesti do kafane.
A doticna je bukvalno kako su ti opisali. Jedan ćošak je Dom Omladine, onaj dijagonalni (na kojem je sendvičara "Do Jaja") je ćošak koji tražiš. E sad kreni ka trgu od sendvičare, gornjom stranom i ne mozes da omašiš "Zoru". Bukvalno je pet metara razmaka izmedju njih. Udješ unutra, i glasno kazes šifru:
"Ja volim Hari Potera". U tom trenutku će na tebe skočiti razjarena rulja i mlatiti te dok se ne prizoveš pameti, i to ti je inicijacija u drustvo.

Thank you. Thank you very much!
Znaci negde oko pola osam u klubu Laza K. je li?
To je negde u Domu Omladine, je li? Mozes li mi precizno reci kako se dolazi do njega?
Inivicijacija u drustvo... da li je imalo slicno Homerovom primanju u Stonecutterse?  :D

Lurd

Dusmane, svracas li ti do igraonice u Rakovici nekada ili sam ja nesto pomesao?
My trees...They have withered and died just like me.

DušMan

Ti si nesto pomesao!  :D

Inace, ja sam se pojavio sinoc negde izmedju 8 i 8:30 u kafani ZORA (u to doba, jer sam racunao da cete do tad zavrsiti sa predavanjima, a u LK nisamo mogao stici) i nasao 3 lika koja imaju veze sa znakom sagite, ali ni jedan od njih nije se odazivao na nick Ridjobradi (mada je jedan bio ridjokos, a jedan je imao bradu  :D ). Zatim su zakljucili da ne znaju nikog ko bi to mogao biti mada znaju sve vas...
Nemam pojma... il' sam ja dosao kad ste vi ljudi otisli ili niste ni bili u ZORI...

Sve u svemu zacin C, vidim ja da nema nista od ovoga...

Spider Jerusalem

Resio si dva tvoja dolaska u Zoru padnu na bozic i na srpsku novu godinu??

Decko, pa ti si genije.  :P

DušMan

Heh, pa ja sam samo dosao kad mi je bilo receno... :?

DušMan

Evo danas sam se nasao sa covekom... zahvaljujuci SANdMAN-u... Hvala obojici!
Kvalitet na najvisem nivou...

iNCUBUs

Quote from: "DusMan"Evo danas sam se nasao sa covekom... zahvaljujuci SANdMAN-u... Hvala obojici!
Kvalitet na najvisem nivou...

Još i da je film na takvom nivou... :)
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Ridjobradi

"Dve kule" se vec danima nude ispred SKC-a, uglavnom uvece i uglavnom prodaju van tezgi... promuvate se malo, raspitate i to je to... cena je malo poveca, 300 dinara pa je preporuka svakome ko moze da se strpi da se i strpi.

DušMan

Quote from: "iNCUBUs"Još i da je film na takvom nivou... :)

Truth, truth... Mada bih se usudio reci da je za nijansu "bolji" od prvog dela... Ima vise krvi! :!:

Quote from: "Ridjobradi""Dve kule" se vec danima nude ispred SKC-a, uglavnom uvece i uglavnom prodaju van tezgi... promuvate se malo, raspitate i to je to... cena je malo poveca, 300 dinara pa je preporuka svakome ko moze da se strpi da se i strpi.
A kakav je kvalitet toga ispred SKC-a?
Kamera ili DVD rip?

iNCUBUs

Quote from: "DusMan"
Truth, truth... Mada bih se usudio reci da je za nijansu "bolji" od prvog dela... Ima vise krvi! :!:

Svakako je bolji.
U principu volim da gledam te neke opuštene bajkice, ali prvi deo je bio preterano naivan. Na momente i debilan.
Drugi deo je malo bolji mada pati od istih bolesti generalno.
No sve u svemu, za odmaranje mozga, sasvim dovoljno  :)

DušMan

Eh... Pa sta mozes ocekivati od filma koji je radjen za decu? Vidi se da u drugom delu pokusavaju nesto ozbiljnije da urade, ali im bas ne uspeva... Sve mi to izgleda mnogo jeftino i vec vidjeno. Npr. ona scena u kojoj mladi carobnjak zabija zub zmije u dnevnik iz koga iskacu litre i litre krvi. Ma hajde... Vidi se da je ono "decija krv", tj. krv za decu!  :D
Ostaje nam jedino da se nadamo da ce sa dolaskom novog rezisera biti to malo ozbiljnije, da ce sa promenom glavnih aktera (dece) sve to izgledati malo vise profesionalnije. Znaci mozda neki 7. ili 8. film budu nesto sto se moze gledati!!! :)

P.S. Neki fanovi HP-a su provalili da se u jednoj sceni prvog filma cuje prica izmedju Ruperta Grinta (Rona) i one Hermione gde Rupert kaze "I had an erection!!!" HEJ, HEJ... I to mi je deciji film?!! :P  :P

iNCUBUs

Quote from: "DusMan"P.S. Neki fanovi HP-a su provalili da se u jednoj sceni prvog filma cuje prica izmedju Ruperta Grinta (Rona) i one Hermione gde Rupert kaze "I had an erection!!!" HEJ, HEJ... I to mi je deciji film?!! :P  :P

'ajde molim te saznaj gde, bas me zanima :)

Inace treci deo ce da rezira Alfonso Cuaron (Great expectations, Y tu mama tambien) koji takodje rezira "Children of Men", neki sf-triler, radjen po noveli P.D. James-a..

Da li je neko odavde citao pomenutu novelu i o cemu se radi?

DušMan

Ma ne mogu da nadjem gde mi pise tacno u kojem minutu se to desava, ali to ti je negde pred kraj filma kad Hari izlazi iz bolnickog krilai odlazi ka Ronu i Hermioni... Tu se cuje razgovor! Evo ti link samo za taj trenutak u kom se cuje: http://www.mugglenet.com/ronsdecree.mp3 (odmah na pocetku fajla je!)

Ghoul

Dobby, Putin: Separated at Birth?
Wednesday January 29 6:35 PM ET

Did you hear the one about the Russian lawyers threatening to sue Warner Bros. for casting Harry Potter ( news - web sites) house elf Dobby in the image of Vladimir Putin ( news - web sites)?

Yes, just what the world needs now: a funny international crisis.

Unfortunately, not everybody is laughing.

ADVERTISEMENT

Like the Russian lawyers.

A little background: Dobby is the filthy, floppy-eared, pointy-nosed, bug-eyed CGI creature who tries to discourage everyone's favorite young wizard from returning to Hogwarts School in Harry Potter and the Chamber of Secrets.

Putin is the polished 50-year-old president of Russia. Whether his ears stick out, his nose protrudes or his eyes bulge a little, we will not venture to say here. (We have no intention of starting an un-funny international crisis.)

But others are not as circumspect. The Dobby looks like Putin topic has been debated by Netizens across the globe for nearly two weeks now.

"I don't think I'd have noticed it if it hadn't been pointed out, but, yes, there is a certain resemblance. To me, it's mostly cute and not at all insulting," wrote one poster on the soc.culture.russian newsgroup. "If I were Putin, I'd buy a Dobby doll and put it on my desk."

Opined a dissenting Netizen, who found Dobby's features no match for Putin's, on a message board at the Harry Potter fan site, MuggleNet.com: "If I looked like a rather ugly (no offense Dobby!) fictional character, I would not be ready to let that be known worldwide."

The Dobby-the-doppelgänger story appears to have originated, understandably, in Russia, with early reports also surfacing in Italy and Germany. The BBC-run children's Website CBBC helped the story go global, posting an online poll on January 20, asking users to settle the issue once and for all: Yes, Putin looks like Dobby or, no, he doesn't.

The verdict: With 5,500 votes cast through January 22, 54 percent of respondents saw a lot of Putin in Potter's pal.

Warner Bros., which has brought the Harry Potter franchise to the big screen, has remained mum on the issue. A call seeking comment from the Russian Embassy in Washington, D.C., was not returned Wednesday.

Studio flacks can try to avoid the issue; diplomats can pretend they have more pressing issues, but one group will not be deterred when it comes to the Dobby-Putin affair.

Which brings us back to the Russian lawyers.

According to reports credited to a Russian newspaper and radio station, an unnamed, unspecified group of legal eagles in that country claim the supposed Dobby-Putin resemblance is very real, very intentional and, therefore, an infringement on the superpower leader's image. (With all apologies to Dobby's elfin skills, the superpower referenced here is Putin.)

It has been a couple of weeks since these lawyers supposedly started talking lawsuit, but according to Radio Free Europe's Website, "no one seems to know who [the lawyers] might be."

Still, a spokesman for the Russian Lawyers' Guild told Radio Free Europe he wouldn't be surprised if the reports were true. "Similar suits have taken place," Viktor Dolgishev said on the Website. "[But] it's very difficult for courts to rule on them; lots of experts have to be called in. It's doubtful if it has a chance."

Perhaps. In the event that the Dobby-Putin story fizzles, the next inconsequential international crisis awaits.

"Psst...," wrote one Lord of the Rings-minded instigator on MuggleNet.com, "Gollum looks like George W. Bush."
https://ljudska_splacina.com/

Milosh

Mlađahni (maloletni?) Dušman! Hari Poter! Pedofilija u najavi! Kakav topik!
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!