• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

World of Warcraft

Started by ..., 26-03-2005, 22:55:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

...

Cao narode,

drugar me danas nagovara da puknem svega 4000din na original world of warcraft pa da zajedno igramo. Za 6 meseci pretplate doda se jos 60 evrica pa to ispadne pola prosecne plate.

Imam original a la SKC koji je offline a kao ako imam brz komp mogu da napravim server od njega da se prikljucuju ljudi.
Da li neko ima iskustva s ovime?

Kako izgleda igrati Diablo II na netu, to je besplatno?

S obzirom da sam tip coveka koji igra nesto maximalno 30 dana osim ako me ne uhvati, kao Persona 2, tesko da zelim da ceo dan visim na netu uz WoW i mesecima gradim likove, a da pri tome igra nema pricu, u pitanju je MMORPG a ne RPG ili FRP ili avanturica...
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

Lurd

Уф...

Личног здравља ради, нећу коментарисати Врлд.

Дијабло 2 играм већ месецима на нету и много је много добро, нарочито кад уђеш у фазон. Изабери европски сервер па да се нађемо понекад.
My trees...They have withered and died just like me.

...

Vazi sto da ne! A da li je Diablo II online takav da se nas dvojca udruzimo i peglamo npc ili se nas dvojca gazimo medjusobno?
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

Lurd

Праве се дружине до осам ликова, али има и дуела.
My trees...They have withered and died just like me.

nemui

Čekaj čekaj ... koliko sam shvatio originalni post, WoW možeš da igraš i na nekom lokalnom serveru? Kako to funkcioniše, do tell!
(\ /)
(O.o)
(> <)

Heute die Welt, morgen das Sonnensystem.

marlowe

hajde, i ja bih bio zainteresovan da probam. okupi se ekipa i idemo da peglamo neke tamo korejce ili amere...
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

arya

Kod mene na poslu par ljudi igra WoW i evo sta su mi oni rekli:
 -Igra je beskonacno zarazna.  Da bi se izgradio lik, potrebno je bar jedan ili dva meseca non-stop igranja.  Znaci, bez par meseci ne vredi pocinjati.
 -Ozbiljni igraci potrose dnevno najmanje 3-4 sata igrajuci.  Iz price jednog od ljudi koji je batalio igranje, njegov cimer svako jutro potrosi 20-tak minuta trgujuci na raznim pijacama (u igrici) a posle posla provede par sati igrajuci.  
 -Ako ste kojim slucajem napunjeni sa lovom onda mozete da kupite razno razne likove/stitove i moci na ebay-u.  Sada ima masa ljudi iz azije koji se iskljucivo bave trgovinom taznih artifakata iz igrice, u pocetku je to bio unosan biznis.  
  -Za akcije je potrebno oko 8 ljudi.  Prema tome, uzme malo vremena da se izgradi solidna ekipa.  Ima masa dece na serverima, koji prave glupe greske, tako da se desava da tim (zbog jedne budale) mora da odradjuje misiju ponovo.  Svako u timu ima svoju funkciju i postoji implicitni kodeks ponasanja.  Postoje 2 moda igrice, jedan je gde se izvrsavaju misije (t.j. avantura) drugi gde se bori protiv ostalih civilizacija.  

Ovo sto se tice servera ne znam, ali sam cuo da po svetu ima na stotine servera.  Ako imate neka detaljna pitanja, mogu da pitam ovdasnje eksperte.

Meho Krljic

Izašao The Burning Crusade, prvi zvanični expansion pack za WoW. Pretpostavljam da većina zainteresovanih zna, al ipak da prijavim, za slučaj da je neko prespavao.

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=71853

Mixitron M. Storm

:(  :evil:  :cry: Ta količina vremena uložena u socijalnu interakciju bi od svakog napravila zvezdu u društvu...

/FlameWars!!!!!!/

Meho Krljic

Socijalna interakcija je jedini termin koji mi uliva više straha od termina 'nedostajuća erekcija'.

Mixitron M. Storm

Mogao bi esej o ovome na blog  :evil:

Ono, zašto se pasionirani igrači zaista odriču sveta u kome možda i ima nekog za njih?

mac

Biraju manje zlo. Valjda. Ma sve je u prioritetima, vazda bilo...

Meho Krljic

Da, plašim se da bi esej bio uglavnom ofarban mizantropijom i preporukom da niko nigde i nikada ne bi trebalo da se upušta u socijalnu interakciju. Sigurno si video moj tekst o igrama 2006. na blogu (sigurno?). Tamo u uvodu pominjem da ja ne trošim MMO igre a mislim da navodim i razlog...

Demo(n)lisher

Moja ekipa je igrala WoW protiv Amera(glupake smo razbili), Poljaka (takodje) i za cudo od Svedjana izgubili. :x
I`m a self - improved evil baby.

Meho Krljic

Ah, evo malog kurioziteta iz WoW domena. Naime, izvesna gospođa prodaje svoje telo za WoW zlato.

http://www.gamerevolution.com/manifesto/view.php?id=246

Demo(n)lisher

Quote from: "Meho Krljic"Ah, evo malog kurioziteta iz WoW domena. Naime, izvesna gospođa prodaje svoje telo za WoW zlato.

http://www.gamerevolution.com/manifesto/view.php?id=246

xjestera  xrofl
no comment

Nyarlathotep

Kinezi kopaju rudu po serverima, obradjuju je, kuju oruzja i jeftino ih  prodaju. Znam za lika iz BGA koji po ceo dan bere cvece i pravi napitke koje valja za prave pare, isto tako znam coveka koji je prodao svog WoW lika za 1500 evrica, nakon krace licitacije u igraonici kod Vuka. Sad se i ova teta  kurva za prilicno dobre pare, ali sto je ludilo, za virtualne zlatnike. Ipak, realno gledajuci, WoWovci uglavnom veoma retko imaju sansu uzivo da vide, pipnu, omirisu zensko spolovilo, verujem da ce mnogi pojuriti u instance da skrpe tih 5000 zlatnika. Jos ce pritom, ako im se posreci, mozda i levelovati. Ludilo.
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Man Of Steel

Igranje world of warcraft-a je najbolje preko neta ali ako zastranite kao moj ortak po 15-tak sati dnevno samo recite gde biste zeleli da vam odrzimo internet sahranu! :?:
When ever you need hard center i will be there

Man Of Steel

Quote from: "Jimmy Conway"Moja ekipa je igrala WoW protiv Amera(glupake smo razbili), Poljaka (takodje) i za cudo od Svedjana izgubili. :x
Sto je to toliko cudo!Ja sam puko od Korejaca( :cry: )!Mada vam za utehu ostaju Svedski akcioni filmovi :?: !

Demo(n)lisher

Quote from: "Man Of Steel"
Quote from: "Jimmy Conway"Moja ekipa je igrala WoW protiv Amera(glupake smo razbili), Poljaka (takodje) i za cudo od Svedjana izgubili. :x
Sto je to toliko cudo!Ja sam puko od Korejaca( :cry: )!Mada vam za utehu ostaju Svedski akcioni filmovi :?: !
E sad Man nemoj biti heretic i bezboznik. :evil: Svedjani su vrlo prijateljski nastrojeni ka WoW, jer ih to veoma podseca na stare Vikinge. Borbenost i ratno umece menja dimenziju, tako da oni svoj nacionalni ponos i identitet iskaljuju u sajber formi.
Ako mislis da je to smesno, probaj igrati sa Kazahstancima i Uzbecima. :lol:  xrofl

Man Of Steel

Quote from: "Jimmy Conway"
E sad Man nemoj biti heretic i bezboznik. :evil: Svedjani su vrlo prijateljski nastrojeni ka WoW, jer ih to veoma podseca na stare Vikinge. Borbenost i ratno umece menja dimenziju, tako da oni svoj nacionalni ponos i identitet iskaljuju u sajber formi.
Ako mislis da je to smesno, probaj igrati sa Kazahstancima i Uzbecima. :lol:  xrofl
Nema tu niceg smesnog!Kad gosn Borat uzme stvar u svoje ruke tesko nama! :lol:

Meho Krljic

Evo još malo kurioziteta:

Bank offering World of Warcraft Visa card
Users of First National's credit card will receive introductory 0 percent APR, get free game time for purchases.

By Tor Thorsen, GameSpot

Posted May 4, 2007 3:50 pm PT

In 2005, Sony Online Entertainment became the object of widespread derision when it let players order from Pizza Hut via in-game commands in EverQuest II. Nowhere was the mockery louder than at Blizzard Entertainment, developer of World of Warcraft, EQII's archrival in the massively multiplayer online role-playing game space. The Irvine, California-based developer/publisher even played an April Fools' Day prank satirizing the Pizza Hut function by posting a fake page about how players could order Chinese takeout in WOW.

This week, though, Blizzard set itself up for criticism of a harsher variety. The company has struck a first-of-its-kind gaming-banking deal with First National Bank to release a World of Warcraft Visa card. Much like the credit cards that offer frequent flyer miles for each dollar's worth of purchases, the new WOW Visa will give players of the MMORPG free play time for their consumption with the card. After receiving a free month of WOW for their initial purchase, players will receive "game time at the rate of 1 percent of every dollar in qualifying purchases." That means for each $1 spent on their WOW Visas, players will get $0.01 credit toward their $14.99 monthly subscription fee. Rewards are awarded through a points system.

Naturally, WOW Visa cards will be emblazoned with art from the game. Several themes were featured on the official site of the card--which accepts online applications--including blood elf, dwarf, and paladin themes. In total, 13 different WOW designs are available.

http://www.gamespot.com/news/6170179.html?tag=latestnews;title;0

Man Of Steel

Ko je instalirao novi Burning crosage (valjda sam ga dobro napisao nije mi cd pri ruci :lol: )?Ja sam to ucinio jos pre dva meseca i dosta je dobra doradnja.

Meho Krljic

Man Of Steel

Quote from: "Meho Krljic":lol: Burning Crusade.
Zajeb! :lol: Ipak razumeli ste sta je pisac hteo da kaze...

Demo(n)lisher

Quote from: "Meho Krljic":lol: Burning Crusade.
Zajeb! :lol: Ipak razumeli ste sta je pisac hteo da kaze...
Jes of kors. :evil:  :)

Demo(n)lisher

Evo nama novog peca za WoW. Blizzard sa ponosom izjavljuje :
We're happy to announce the release of "The Black Temple", the new content patch for World of Warcraft! Highlights of the Black Temple patch include:
The Black Temple:
The Temple of Karabor was the center of draenei worship until its priests were slaughtered by demonically corrupted orcs. In the massacre's aftermath, the warlocks of the Shadow Council seized the structure and gave it a new name: The Black Temple.

When the Alliance invaded Draenor after the Second War, the orc shaman Ner'zhul hastily opened several dimensional portals to escape. The resulting magical backlash ripped the world apart. Drawn by these portals, the pit lord Magtheridon entered Draenor, soon to become known as Outland, and took the temple as his seat of power.

His dominion over Outland remained unchallenged until the arrival of Illidan the Betrayer. The pit lord proved no match for the wielder of the Twin Blades of Azzinoth. Today Illidan occupies the temple, awaiting any and all who would challenge his rule.
Nether Drake:
The Netherwing faction quest line continues, making the much-anticipated Nether Drake available. The Nether Drake is a special 280% speed epic flying mount that is obtainable through solo and small-group play. The quest to obtain one will be difficult, but the reward will surely show your dedication to the Netherwing cause as you soar through the skies of Outland on your very own ethereal drake.
The Ruins of Lordaeron Arena:
For those engaging in the Steamwheedle Cartel's gladiatorial combat, an arena nestled within the Ruins of Lordaeron has been added to the mix of venues. Players taking part in either rated battles or skirmishes may now find themselves battling for glory within the new arena.
Druid Epic Flight Form Introduced
Three New Solo or Small-Group Level -70 Areas

Nyarlathotep

Ja sam moj WoW nalog unistio. Hehe... igrao "samo" 5 nedelja, i pred zoru, nakon citave noci becenja u monitor, napokon poludeo. Falio mi neki zaista redak biser da bih sashio sebi novu mantijicu. Kao skupio 5 sastojaka, a ovaj nikako da nadjem... Thottbot i locira se lagano... ali u trenutku spoznah da je jebeni biser poslednji problem u mom zivotu, a da ga tako srchano zelim i trazim, da zoru mogu docekati cekajuci novu mantijicu i mastati o jacim shadow magijama.

prekinuo sam igranje... sada u par dana odigram po koju Warcraft mapicu sa drugarima preko hammachia. poneku 20-minutnu pucacinu. WoW je predobro odradjena i osmisljena igra... ali nije za mene. To vreme hocu da trosim na mnogo drugih stvari.
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.