• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Ok, koji vas je koncert poslednji odusevio?

Started by ..., 23-04-2005, 23:10:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Petronije

Svakako više nije u punkrock fazi, sad je fensi i isporučuje ono što verovatno većina ljudi očekuje od njega.

https://youtu.be/A28LjnOZo24?si=VfJJCQSXrlv-MInW

Lično, iskreno se nadam elektronskoj muzici.
Arm the Homeless

Meho Krljic

Ja se nadam da se šlogiram bar dan-dva ranije pa da imam kredibilan razlog da ne idem.  :lol:  :lol:  :lol:

Petronije

Arm the Homeless

Meho Krljic

Nisam rekao da ću umreti ZA IME SVETA. Samo da imam zdravstveno stanje koje neće delovati kao da se foliram kako ne bih išao na Mobija...

Petronije

U tvojim godinama, reč šlog ipak ima određenu težinu.
Arm the Homeless

Meho Krljic

Ali ne LETALNU težinu. Možda, eto, da malo izgubim motoriku pa ne mogu da sviram gitaru (koju ionako ne sviram) i tako to!

Petronije

Tako kažu svi stari ljudi. Tomate reaguj!!!
Arm the Homeless

tomat

Pa ja sam ipak nešto mlađi od Meha, mada lekovi za pritisak su prisutni, pa atrijalna fibrilacija, tako da...
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Petronije

Zar nisi i ti bio kandidat za nasledstvo (konzole)?
Arm the Homeless

tomat

Jesam, mislim nadam se da će da ide redom, ali samo kažem da može da krene i preko reda
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Onaj stari Sendmen

Poslednji dobar koncert na kome sam bio je bio januaru, Linkin Park. Linkin na Linkinu. :|

Pre toga me je oduševio Coldplay, pravi vizuelni spektakl.

Ima dobih koncerata ovde, više sam toga propustio nego što sam otišao jer karte planu i budu posle samo na crno za neke pare koje mi žao dati.

Jedan kolega Kazahstanac ide na sve za neke smešne pare, ali na crno, zapravo ga tapkaroši proguraju bez karte sa nekim specijalnim propusnicama. Al to mi je već prevelika prevara, ne želim da me 'apse.
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Petronije

To je dobra šema za lokalce, ne bih se ja tamo zajebavao da sam na tvom mestu.
LP bih gledao, iako nisam ljubitelj tih kasnih metal žanrova (NU), CP nikad.  :lol:
Arm the Homeless

Onaj stari Sendmen

Actually, to je šema za strance iz republika bivše USSR, pošto su tapkaroši mahom Rusi ili bar pričaju ruski.

Lokalci se mahom drže po strani od svih. I da žele da dođu na te zapadnjačke koncerte, njima ne predstavlja ništa da kupe najskuplje karte, ne bi se zezali sa tapkarošima. Tipa, ne bi uopšte pričali sa njima, kamoli ulazili u nekakve shady dealove. Bukvalno nema šanse.
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!