• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

DOBA NEVINOSTI

Started by crippled_avenger, 08-07-2005, 03:27:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

crippled_avenger

Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Mickey Mouse

O ne, još jedna tinejdžerska komedija...  :x
...

Jake Chambers

Pih. A ja mislio da je jedan njemacki film sa istim nazivom, o nacistickim naucnicima (Oto Han, Hajzenberg...) koji pokusavaju da naprave A-bombu.
Pih.
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

crippled_avenger

ko god do sad nije skinuo, a mozda ima takvih, na DOBU NEVINOSTI moze naci link za download serije filmova EVA koje je Gaspar Noe letos snimao u Kanu.

crippled_avenger

Na DOBU NEVINOSTI od danas imate link do inserta iz kontroverznog dokumentarca THE ARISTOCRATS u kome Cartman prica najobsceniji vic u istoriji ! ! !

crippled_avenger

na http://dobanevinosti.blogspot.com/ stavljene su nove pre-production tidbits...

crippled_avenger

na http://dobanevinosti.blogspot.com sada mozete naci imena prvih clanova najuze saradnicke ekipe i trenutni presek stanja produkcije...

crippled_avenger

Pored vesti iz pre-produkcije i kurioziteta koji se naslanjaju na temu i zanr DOBA NEVINOSTI, na http://dobanevinosti.blogspot.com/2005/09/sneak-peep-1.html i http://dobanevinosti.blogspot.com/2005/09/sneak-peep-2.html mozete naci kratke odlomke iz scenarija...

crippled_avenger

BRING YOUR DAUGHTER TO THE SLAUGHTER!!!!!

DOBA NEVINOSTI  pocinje sa kastinzima!!!!!!!!!!!!!!!

http://dobanevinosti.blogspot.com/2006/03/casting-call-ili-nevinost-na-kauu.html

SPREAD THE WORD!!!

Tex Murphy

Jel' mogu ja da glumim?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

crippled_avenger

Za Harvija, SVE!!!!!!

Tex Murphy

Genetski četnik

crippled_avenger

zbog određenog nerazumevanja zvaničnih organa, isporučivaćemo vam DOBA NEVINOSTI u malim dozama...

tri male doze za početak sa snimanja proma DEČAK KOJI JE BIO SUVIŠE NEVIN

---

:o
aaa... dve najljepše cure iz hodnika FDU-a, i mirka u sredi.
kakva brutalna eksploatacija ženskog tijela.
da nije u estecke svrhe, trebalo bi organizovat femine demonstracije.  :lol:
ili muške demonstracije. jerbo, raja, ovo nije humano spram pošteni momaka koji bi da se žene.
navodi na greotu.
de će vam
duš?
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

Kunac

Svak čast! Tri tamnokose gracije u ružičastom se brinu o zdravlju stanovništva! Koja utopija!
"zombi je mali žuti cvet"

krema

E sad mi je bas zao sto ne gledam domace novije filmove qpuke

BladeRunner

Sta je ovo? "Hajde da se volimo 4" ili "Zika's dynasty - Phantom menace"?
All those moments will be lost in time like tears in rain.

Kunac

Ne nerviraj se Crippe, mogu da ti pljunu pod prozor. Cure su pun pogodak!

BladeRunner

Quote from: "Dr Kunac"Ne nerviraj se Crippe, mogu da ti pljunu pod prozor. Cure su pun pogodak!

Oprosti, ali ko ga je napao? Samo sam rekao da mi je slika bezveze, ali meni je i "MNA 2/3" bezveze, sto ne znaci da navijam da projekat propadne ili da imam bilo sta protiv momka.

Uzgred, kacenje slike valjda znaci poziv na komentar, ili mislis da treba da postuju iskljucivo oni koji misle da je genijalno? Jedino ne mogu da skontam gdje ti prepozna sebe u postu koji ima jedva 10-15 rijeci. Pozdrav.

Tex Murphy

Pa kad će da bude gotov taj film? I hoće li imati grudi?
Genetski četnik

EKSTREMISTA

Po slici bi se moglo zaključiti da je u najavi domaći film kakav smo svi mi oduvek želeli da vidimo ali nismo smeli da tražimo.
Ne,bez zezanja,ako ne bude grudi,to jest ako se ove klinke ne budu skidale nego budu samo cock-tizerke(Lenin lajv ekt neće biti dovoljan jer se već prikazala u Plejboju),jedino što može da spasi ovaj film poređenja sa Anđelima 2/3 je urnebesno smešan scenario što ovi izvodi sa sajta ne obećavaju.
Alo bre ljudi,pa čak su i producenti Ognjenke,kolko god palamudili o umetničkim potencijalima i dometima Uroševog dela, nečeg sasvim originalnog i do sada neviđenog u srpskoj kinematografiji,stavili Katarinine sise u trejler,dobro svesni onoga što prodaje domaći film.
Zato je i logično što je Marija Jakšić imala prvi ful
frontalnuditi ,ne u nekom autorskom nedelu nabeđenih mladih beogradskih reditelja u pokušaju,već u Lazićevoj seriji Seljaci u dva popodne,za vreme porodičnog subotnjueg ručka.
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Ghoul

golotinju od NEVINOSTI ne očekujte.
samo cockteasing.
https://ljudska_splacina.com/

Kunac

Quote from: "BladeRunner"
Quote from: "Dr Kunac"Ne nerviraj se Crippe, mogu da ti pljunu pod prozor. Cure su pun pogodak!

Oprosti, ali ko ga je napao? Samo sam rekao da mi je slika bezveze, ali meni je i "MNA 2/3" bezveze, sto ne znaci da navijam da projekat propadne ili da imam bilo sta protiv momka.

Uzgred, kacenje slike valjda znaci poziv na komentar, ili mislis da treba da postuju iskljucivo oni koji misle da je genijalno? Jedino ne mogu da skontam gdje ti prepozna sebe u postu koji ima jedva 10-15 rijeci. Pozdrav.

Poređenje ove fotografije s fiktivnim ostvarenjima tipa "Hajde da se volimo 4" ili "Zika's dynasty - Phantom menace" sam shvatio kao čangrizavi atak na ljude koji pokušavaju da naprave pristojan domaći film. Sebe nisam prepozano u tih 10-15 reči, ne znam zašto se moja reakcija odmah tumači kao da imam neki lični ugao. Nemam. Jednostavno mi smeta da je neko već osuo paljbu po nečemu što je tek stidljivo uzdiglo glavicu iz rastinja. Mada, možda i grešim... Možda je tvoj post bio pokušaj duhovitosti koji nisam najbolje razumeo. Ako je tako, mea culpa.
:wink:

Tex Murphy

Vidim da smo ovaj Ekstremista i ja na istim talasnim dužinama.
Genetski četnik

WARLOCK

Pa ovo je pun pogodak! :!:

BladeRunner

QuotePoređenje ove fotografije s fiktivnim ostvarenjima tipa "Hajde da se volimo 4" ili "Zika's dynasty - Phantom menace" sam shvatio kao čangrizavi atak na ljude koji pokušavaju da naprave pristojan domaći film. Sebe nisam prepozano u tih 10-15 reči, ne znam zašto se moja reakcija odmah tumači kao da imam neki lični ugao. Nemam. Jednostavno mi smeta da je neko već osuo paljbu po nečemu što je tek stidljivo uzdiglo glavicu iz rastinja. Mada, možda i grešim... Možda je tvoj post bio pokušaj duhovitosti koji nisam najbolje razumeo. Ako je tako, mea culpa.

Reakcija se tumaci kao licna, zato sto je (ili bar meni izgleda) pretjerana. Paljbu nisam osuo, nego sam rekao da mi, sudeci po slici, ovo lici na "MNA 2/3" koji mi, bez zezanja, lice na "Hajde da se volimo" serijal prilagodjen Pink omladini (ili na "Zikinu dinastiju" za urbane). Meni je jako zao sto tako mislim, ne zelim nikoga da uvrijedim ali - sta mogu, to je moj ukus. Dobra stvar je da sam, sudeci po komentarima, ocigledno u manjini, i da je na slucajnom uzorku reakcija vise nego pozitivna. Pozdrav.

crippled_avenger

Mali novogodišnji poklon...

crippled_avenger

WARLOCK

Uauu ma sve izgleda sjajno! jedva cekam da gledam! :!:

---

je l oda radosti od KBO!, Vriska generacije ili Ediktsa?

crippled_avenger

od ediktsa... :oops:

KBO! i Vrisak imamo samo na kaseti... :x

---

mislim da ipsvichani ne bi rech rekli da znaju (ili je to moja djecacka vjera u pank).

a tizer izgleda fino, glumci su odlichni, ali sve vise govori o kratkom filmu nego o buducem celovecernjem. ili se varam?

crippled_avenger

Isključivo govori o kratkom, naravno, pošto je materijal iz kratkog.

Ali, u ovom trenutku smo mu proširili funkciju na čitav projekat. Smatramo da je to potpuno legitimno, uostalom ta scena će biti u velikom filmu.

---

naravno, naravno, potpuno legitimno... samo sam si htio razjasniti...

Death Wish

sjajno!
svaka cast carevi!

gledah ga nekoliko puta za redom....

imao sam tu srecu da pogledam i ceo kratki film. Nadam se da ce  vam obezbediti pare da snimite i ostalih 80 minuta....

inace teaser je veoma efektan i cini posao za ceo film bez problema...
pri tom je i duzinski prilagodjen pitchingu.  

furajte teaser dok neko ne zagrize, a onda mu pustite i resto... po mogucstvu mu dovedite i neku od extra cica iz prvog kadra... po mogucstvu obucenu kao u tom kadru!!

samo napred!
Pol Kerzi ne oprasta!

crippled_avenger

milan

BRAVO, MAJSTORI!!

Nove generacije filsmkih stvaralaca KONACHNO stasavaju i dolaze na svoje!! Odlichan scenario nasheg dragog Obogaljenog Osvetnika, odlichna rezija Danila Beckovica, odlichna montaza Steve Filipovica!!

Ovaj kratki film i forspan izgledaju bolje i profesionalnije od celokupne proslogodisnje srpske produkcije domacih izvikanih mamuta!

Samo napred i ne dajte se!!

Джон Рейнольдс

Jučerašnji (ili beše prekjučerašnji?) Press je objavio kraću vest da je na blogu "Doba nevinosti" okačen trejler. Odličan trejler, BTW.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

crippled_avenger

Hvala na infu i na komplimentima. Pokusacemo da trackdownujemo PRESS radi press-clippinga...

Ghoul

kadrovi u kojima su curice su odlicni, ali ovaj glavni junak uopste ne obecava, izrazito je antipatican, a ni delivery spec. guest stara nije bas na nivou, mlitavo je i mrtvo, tako da ubija ritam, i trejler umesto onog wham-bam-bam-tras efekta deluje blago letargicno, voleo bih da je flashier.
takodje, cak i u trejleru se vidi koliko mirka ne ume da glumi!
https://ljudska_splacina.com/

crippled_avenger

Što se Stefana tiče, mislim da je Ghoul u pravu i da u ovom promu nije uspeo da prebaci rampu, i sa njim će morati jako puno da se radi. On definitivno nije uspeo da bude ubedljiv onoliko koliko je trebalo. On prosto ima efektne momente koji se smenjuju sa antipatičnim. Međutim, on je dobro rešenje in the long run, zato što među debelim srpskim glumcima ima zaista najbolju razmeru debljine i talenta, i uz kvalitetan rad bi trebalo da uzvrati poverenje u celovečernjem filmu u kome je Sveta znatno produbljeniji lik, sa mračnijom stranom. Takođe, svakako se mora povesti i računa o načinu na koji se slika.

A kad je reč o Mirki, najbolja gluma je ona za koju se čini kao da je nema. :D

crippled_avenger

Death Wish

Fenomenalno!!

stvarno odlican intervju, koji me je zabavio dok sam citao, a naterao na ozbiljno razmisljanje kada sam zavrsio...

sjajan text! moze se smatrati i svojevrsnim proglasom "novog srpskog filma"....
Pol Kerzi ne oprasta!

crippled_avenger

Death Wish

:!:  :D

true true...

mada su vala mogli i da obrnu prva dva mesta
jer se siti nacekasmo Ognjenke.... ja sam vec pregladneo taj film...
Pol Kerzi ne oprasta!

crippled_avenger

Death Wish

na zalost - prokleti dial-up! nisam uspeo PONOVO da uzivam u filmicu.

na srecu - bio sam u prilici medj prvima da vidim filmic sa muzikom i zvukom.

i mnoooogo mi se dopao. Iako mi je bio super i sa sirovim zvukom, ovako sredjen dobio je na dinamici i energiji.

filmic mi je i posle 3-4 gledanja smesan, zabavan i prijatan za gledanje.
muzika je odlicno uklopljena, film izgleda odlicno i prakticno jedina mana je glavni glumac, koji nije dovoljno simpatican a i deluje mnogo starije nego sto jeste. Mada mislim da je to veoma popravljivo!

nadam se da ce uskoro biti jos!!
Pol Kerzi ne oprasta!

WARLOCK

Slazem se i glavni glumac bi trebao da bude simpaticniji,ovako meni sve izgleda fantasticno kao filmic,nadam se da cete snimiti sto pre :!:

crippled_avenger

Čak su i Indusi provalili teen filmove...

Bollywood now on a road less travelled
From correspondents in Delhi, India, 08:30 AM IST
Eclectic collections of films featuring animated gods and goddesses, puppy love stories and much more are in the offing for youth and kids in 2007. The film industry, which had overlooked the 'tweens' (kids and teens) genre for decades, is for a change stepping on to this road less travelled.

So far there have been very few films for children to talk about - they are Shekhar Kapur's 'Mr India', Vishal Bharadwaj's 'Makadee', Sangeeta Ahir's 'Vaah! Life Ho Toh Aisi' and Rakesh Roshan's 'Koi... Mil Gaya' and V.G. Samant's 'Hanuman'.

But now big production houses like Adlabs, UTV and Percept Picture Company (PPC) are preparing a mixed bag of entertainers for both teenagers and children which will give them a break from Bollywood's run-of-the-mill movies.

Sidhartha Jain, who heads animation divisions at Adlabs, told IANS: 'This sudden awakening is due to a couple of reasons. It's a combination of more multiplexes, a huge young population in cities who have more spending power and a genuine demand from audiences for a better variety of content and pent-up demand from kids.'

Adlabs is producing 'Superstar', a 3D animated movie starring Rajnikanth, which is meant for both - kids and adults. Also, 'Gini and Jony', which is based on the characters of the clothing brand of the same name, is an animated movie for kids. Both are targeting a 2008 release.

'This new trend is also fuelled by various consumer brands that now target kids as a segment and are willing to spend more marketing money. 'Gini and Jony' is a good example of branded entertainment for kids. So, a combination of various factors is making the kids segment more attractive as a market,' added Jain.

UTV is coming up with two Indian mythological films to be directed by Simi Nalaseth of the 'Ice Age' fame and Arnab Goswami respectively.

PPC is readying part two of its super hit animation film 'Hanuman 2' for a Diwali release. And it is also coming up with its first teen film called 'Mera Pehla Pehla Pyaar'.

With these films in the offing, it is obvious that the need to address children and youth is well understood by film producers and they are taking essential steps to serve quality films to the younger generation.

Apart from producing movies for youth, UTV's animation division has recently clinched a deal worth $14 million with Porch Light Entertainment, producer and distributor of the award winning preschool series, 'Jay Jay The Jet Plane', to produce the first Jay Jay feature length animated movie titled 'Jay Jay's Race Around The World'.

UTV has also collaborated with Los Angeles-based Mike Young Productions' distribution arm Taffy Entertainment and Method Film France for TV series 'Cosmic Quantum Ray' and an animation services deal for 13 hours of a combination of direct to DVD titles and TV episodes in 3D animation.

Mike Young Productions is no stranger to India. It had been producing 3D animation with Mumbai-based Crest Communications for several years.

Also, UTV is set to launch Bindass - a broadcasting venture association with Malaysia-based media company Astro Measat, which will focus on the youth segment. The production house is pumping in Rs.2 billion to launch the channels in multiple languages, a web channel, a mobile channel.

'Fun, frank, fearless and valuing freedom in all its forms - Bindass captures the essence of our brand's values,' said Zarina Mehta, COO of Youth Venture.

'As much as 23 percent of the viewership of cable and satellite television comes from the youth space which is currently very underserved by existing broadcast offerings. The UTV team is currently immersed in understanding the need gaps in this segment and working on innovative ways to address them,' added Mehta.

Jain feels the trade circle has been partially responsible for the lacklustre attitude towards the children genre because the willingness to take the financial risk was nil.

'But things are changing now and the day we will have two-three films that become financial successes, there will be huge rush to make such films. And that day is not far away,' said Jain.

Shailendra Singh of PPC feels that this market is still untapped. He said: 'We don't make cinema for this age group at all. MP3 is very simple, very entertaining and I think this is going to relate to everybody because everybody had a first kiss at some point in their life.'

With funding in place, the Indian producers are now willing to take a big leap and promise to deliver something as opulent and entertaining as 'Harry Potter'.

'I believe that 2008 will kick off a huge trend for high quality entertainment for the tweens segment and budgets will become viable. Actually, one will see more content like 'Harry Potter', which will cater to a family audience where films will have more visually exciting fantasy subjects, and will need high budgets to produce them. I expect 2008 to 2010 to be defining years for kid-youth entertainment,' said Jain.

Agreed Ravi Chopra of 'Baghban', who is also planning to make films for tweens. 'This has a huge potential and in the near future we are going to have a huge number of films in this genre,' he said.

However, the most eagerly awaited release in this segment remains Bharadwaj's 'Blue Umbrella', the acclaimed director's second children's film based on a story by Ruskin Bond.

crippled_avenger

Možemo da se pohvalimo da je za samo osam dana već 1 000  ljudi videlo naš sedmominutni full promo.  :D Time smo prevazišli gledanost nekih domaćih filmova poput ZVEZDA LJUBAVI i APORIJE. :oops:

Inače, evo statistika.

Promo za ZONU MRTVIH je videlo 1 416 ljudi. :D and counting!

Naš kratki trejler je videlo 893 ljudi.

A spot za Šabana Šaulića iz ŠEJTANOVOG RATNIKA čitavih 4 217 ljudi and counting... :oops: