• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

THE SWEETEST&THE MOST UNDERAPPRECIATTED B/C HORROR EVER

Started by ginger toxiqo 2 gafotas, 10-07-2005, 11:38:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

taurus-jor

Bedemov DRAKULA (1979).
Karpenterov IN THE MOUTH OF MADNESS (1994).
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

ginger toxiqo 2 gafotas

Ta dva su svakako sjajni naslovi,ali ne odgovaraju zahtevima topica-ni po primecenosti ili uticaju,niti po budzetu ili gledanosti-traze se slatki,potcenjeni filmovi B/C produkcije!
ipak,keep up the good work! xbigok
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

WARLOCK

Secate li se "Promnight"nastavaka,prvi je vishe teenslasher a  treci deo ukoliko se secam da sam se lozio na duha kraljice mature,secam se "Witchcraft III" voleo bi videti prva dva nastavaka koji sam propustio :(

WARLOCK

Quote from: "Milosh"Upravo se setih jos jednog zaboravljenog, sasvim solidnog, B horora: NIGHT LIFE (1989). Malo tinejdz drame/komedije, malo zombi klanice; sve to u duhu ROTLD, vredi pogledati...
Ej secam se tog filma nekad davno na nasem vhs piratu su preveli kao naslov"Mrtvacki prekrsaj" voleo sam da ga gledam :lol: .

ginger toxiqo 2 gafotas

Secam se tog PROM NIGHT,to je jedno od onih prvih shtrokavih legalnih izdanja kod nas sa tanushnim titravim titlom i tonom u nagoveshtaju qpuke  i znam da glumi Jamie Lee Curtis ali neshto mi se u secanju javlja i Leslie Nielsen,secam se nekakve shugave shkole i postkataklizmichki opustelog dvorishta ali ne i radnje...mada bih zaista voleo da ga ponovo odgledam.
Glede WITCHCRAFT serijala,ja sam zapeo kod sramotnog 2.nastavka sa isforiranom softcore oblandom. :roll:  :roll:  :roll:
Now this is what I call focusing!  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

Kunac

Kada si vec pomenuo Prom Night, ne mogu da se ne setim jos jednog slashera istog reditelja - Humongous je jedan od mojih favorita! Sećate se priče? Grupica mladih dolazi na ostrvo po kome vršljaju krvoločni psi i deformisani ubica koji  voli da golim rukama drobi svoje žrtve...
Plus: Hell Night sa Lindom Blair.... Nažalost, gledao sam samo verziju dubovanu na nemački - ali, slika je govorila 1000 reči... Jeftin film, ali lepo uslikan... Stara, gotska kućerina, grupica napalljenih omladinaca i --- manijakalni ubica --- šta više poželeti?
"zombi je mali žuti cvet"

Kunac

Malo sam šetao Netom i pronašao neke liste...

'Lemora - A Child's Tale of the Supernatural'
The BEST Horror Film Ever! Period!

'Deathdream'
Scary and socially conscious chiller! Terrifying, moody and moving, it conveys the horrors and impact of war on American families.

'Black Christmas'
Forget HALLOWEEN - this is where it all began! Absolutely terrifying!!!

'Don't Be Afraid of the Dark'
You'll never sleep again after seeing the scariest made for TV film ever!

'The Devil's Nightmare / Messiah of Evil'
Eerie and avant garde, this is a low-budget, ahead of it's time shocker in the H.P. Lovecraft tradition.

'Let's Scare Jessica to Death'
The best ghost story ever filmed!

'Burnt Offerings'
Karen Black and Dan Curtis reunite for this chiller, featuring Bette Davis and the Chauffeur From Hell!

'The Brotherhood of Satan'
A great yet forgotten Satanic cult film that is well plotted and smartly done!

'Alice, Sweet Alice'
The best Hitchcock homage ever - and Brooke Shields' film debut!

'Trilogy of Terror'
Karen Black and the Zuni fetish doll from Hell! Unforgettable!!!

'Last House on Dead End Street'
A film that appears to have been made by psychotic lunatics! A sleazy, atmospheric cult classic that often resembles a real snuff film!

'Don't Look In The Basement!'
A drive-in, late night TV classic with hysterically over the top performances and gruesome murders!

'Children Shouldn't Play with Dead Things'
Another late night TV classic with a rising from the grave scene that outdoes NIGHT OF THE LIVING DEAD!

'Deranged'
The movie that most closely captures the antics of Ed Gein, the Wisconsin cannibal killer of the 1950's!

'Grave of the Vampire'
A great late night cult item with an offbeat plot and some original approaches to the vampire genre.

'The Tenant'
A neglected Polanski gem...sort of a male REPULSION - with Roman in outrageous and hideous drag!

'Horror Express'
The classic about the alien aboard the Transiberian train that takes on the form of a prehistoric fossil - and then Telly Savalas!!!

'And Soon the Darkness'
A great English chiller in the Hitchcock tradition, about two bicycling girls stalked by a psychotic killer.

'The House of Seven Corpses'
A cool drive-in classic that's a film within a film. Features great murders!

Derek

Da li se neko mozda seca necega sto je prevedeno kao ``Furiozni momci``? Film je jedna od vecih gluposti koje sam gledao ali toliko postuje svaki moguci klise da je povremeno cak i zabavan. Paintball ekipa pobedjuje na turniru i odlazi u kucu u sumi. Posle malo pica i seksa napadaju ih dva brata koji nikako da umru. Jaci su i od Jasona. Mada ne znam koliko oval film pripada ovde, pre bih ga svrstao u D ili F produkciju.
I'm born again

Ghoul

'Deathdream' prevazilazi ovu priču jer je odličan film i klasik po bilo kom standardu.

To u malo manjoj meri važi i za, po meni precenjeni, 'Black Christmas'.

'Last House on Dead End Street' ovo je lepo opisano gore – samo što ni izdaleka nije tako zabavno kako zvuči!

'The Tenant' – otkud ovaj remek među ovim trashevima? Sjajan film, ali nije iz ove priče (a nije ni 'neglected' – sem za one čije je filmsko obrazovanje severely neglected!)

'And Soon the Darkness' –uh, ovo odavno tražim, to je radio moj dragi R. Fuest, of ABOMINABLE DR PHIBES fame (izvanredan filmić koji donekle upada u ovu priču, mada mu je osrednji budget možda granični slučaj za B-C priču)

`Furiozni momci` su u originalu ZERO BOYS, od notorno negledljivog Niko Mastorakisa, već pominjanog na ovom topiku. Sticajem okolnosti, imam plakat tog filma. Kao i HUMONGOUS-a (koji nisam još pogledao).
https://ljudska_splacina.com/

Tex Murphy

Quote from: "Milosh"Upravo se setih jos jednog zaboravljenog, sasvim solidnog, B horora: NIGHT LIFE (1989). Malo tinejdz drame/komedije, malo zombi klanice; sve to u duhu ROTLD, vredi pogledati...

Jeste, sjećam se tog filma, gledao sam ga nekoliko puta, što na videu, što na TV-u. Lijepa stvarčica.

Još jedan zaboravljeni klon Petka 13. je MOONSTALKER. Vrlo sjajan film gdje neki retardirani klinac rokači klince koji obitavaju u nekakvom kampu. Razlog je neke debilne prirode, reda veličine da je njegova porodica morala da se odseli nekad davno zbog gradnje nekog kampa. Koliko se sjećam, ovo je bio jedan od onih filmova gdje su likovi toliko neinspirativni da je skroz jednostavno opustiti se i navijati za negativca (i na kraju biti nagrađen za to  :evil: )
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Plissken

Ghoule, Black Christmas nije precenjen. To jeste fenomenalan film.

Moonstalkera sam igrom slucaja gledao, nista posebno, najvise je kradeno od drugog dela Petka trinaestog, posto ubica u prvoj polovini filma nosi neku krpu na glavi, dok u drugoj, manijakov aufit je kaubokski sesir i naocare za sunce...a pritom, sve se desava nocu.

Humungus je solidan, gledljiv, idealan film za klince i klinceze, dok ga stariji mogu gledati sa malom dozom nostalgije. U svakom slucaju je bolji od slicnog D'Amatovog Grim Ripera.

Upravo mi pada napamet:

Amerikan gotik - Rod Stajger, Majkl DZi Polard, simpaticno istrebljivanje mladih, na "pustom" ostrvu, od strane gerijatrijskih degena.  Filmu nazalost fali gora i skoro nista vise.

Outing - film pocinje brutalnim ubistvom bakutanera, da bi kasnije prerastao u budalastinu sa gomilom povampirenih zmija, zlih sila, cak i mumija...krvava verzija carobne lampe! Poslednji put sam ga gledao pre vise od deset godina, tako da bih ga rado revizirao. A da je djubre...ruku na srce ipak jeste.
Can't argue with a confident man.

Plissken

Upravo se setih jos jednog, ali ovog puta sjajnog naslova, koga su neki vec spominjali:

MANIAC, Vilijama Lustiga!

Realan, surov, brutalan, sa minimalistickom, a ujedno preciznom i jasnom rezijom, sa sjajnom glumom Dzoa Spinela i sa maestralno izvedenim specijalnim efektima, ovo je film, kome izbacivanje odredjenih scena fali, da bi bio remek-delo. Mozda nekom tezak za gledanje, ali neosporivo jedan od jacih manijakalno-realnih filmova.

Zatim...naravno nezaobilazni INTRUDER!

Boze, koja GORE masturbacija!  F e n o m e n a l n o !

Plissken

WARLOCK

Quote from: "Plissken"
Amerikan gotik - Rod Stajger, Majkl DZi Polard, simpaticno istrebljivanje mladih, na "pustom" ostrvu, od strane gerijatrijskih degena.  Filmu nazalost fali gora i skoro nista vise.quote]
Jaoh,ovaj film se secam,bio je toliko puta na tv-u,koja luda porodica,secam se ona scena kad jedna od njih ljulja  :P bebu u kolevci,film jeste zabavan kad bi bilo vise  xchain
"intruder " je dobar slasher :evil: svo smo gledali skracenu verziju na vhs-u,jel neko doso do dvx-a necenzurisanu verziju sa mnooogoo krvi i gora,mislim da je vec izasao na dvd-u :!:

Ghoul

Gledao sam noćas savršen film za ovaj topic:
Pazite samo ovo:
-Klaus Kinski u gl. ulozi (kao neopevano perverzni sicko-landlord)!
-Sise, kinki brus, i raunchy sex scena!
-Voajerizam!
-Izvanredno prvo ubistvo!
-Nazi background (uključujući i arhivske filmove)!
-Trash koncept u spoju sa, mestimično, veoma inteligentnim, existencijalnim detaljima koji se graniče sa TRAS EL CRISTAL!
-Zabavni dijalozi
-Kamera Serđa Salvatija, klasičnog iskupitelja problematičnih režisera, koji još jednom pokazuje zašto su baš ona 4 Fulčijeva filma (između ZOMBIJA i KUĆE KRAJ GROBLJA) njegovi najbolji radovi! Nezasluženo dobro! Čovek koji od kaputa pravi loptu!
-I najzad, najbitnije: potpuno nezasluženo genijalan muzički skor dokazanog majstora koji je radio i sa majstorima (Roeg, de Palma) i sa jezivim hackovima, poput Schmoellera ovde: elegični lament na hebrejskom koji peva neka devojčica (uz odjavnu špicu) je, apsolutno ozbiljno ovo kazujem, jedna od 3-4 najlepše muzičke stvari u ijednom
hororu ikada i igde – i bliska po ugođaju slično-tematskoj, omiljenoj mi stvari 'Oswienzim' od ATOMINE ELECTRINE!
Što je još lepše, to je muz. motiv koji je koristio Ričard Stenli u svom neprevaziđenom dokumentarcu o naci-okultizmu, SECRET GLORY – koje iznenađenje za mene da ga nađem u ovom i ovakvom izvorniku!

Ukratko, sjajan film!
Dao sam dovoljno hintova da svaki iskusan tragač može da ga otkrije za sebe!

ginger toxiqo 2 gafotas

I KNOW, I KNOW-davno sam ga gledao u bioskopu,secam se te javne kuci i nazi ikonografije,sve ostalo sam zaboravio-a odgovor je CRAWLSPACE!
:lol: :)  :)  Am I right or am I right?

Ghoul

tragači neka traže, čekači neka čekaju  :wink:

Tex Murphy

Quote from: "Plissken"
Outing - film pocinje brutalnim ubistvom bakutanera, da bi kasnije prerastao u budalastinu sa gomilom povampirenih zmija, zlih sila, cak i mumija...krvava verzija carobne lampe! Poslednji put sam ga gledao pre vise od deset godina, tako da bih ga rado revizirao. A da je djubre...ruku na srce ipak jeste.

Đubre da, ali vrlo kvalitetno đubre. Svi elementi koji čine film zabavom za cijelu porodicu su tu - stereotipni likovi, očajna gluma, bizarna ubistva, zmije u kadi, full frontal scena...
Genetski četnik

WARLOCK

nastavci "it's alive"2i3  :D konacno sam nabavio na dvx-u,koja grozna monster beba nema vam spasa ako je ugledate.Bebu je stvorio legendarni majstor Rick Bejker,pominju rimejk tog filma :lol:..Reditelj je Larry Cohen poznat po "Maniac copu",Stuff",Ambulance"itd...Eh zamislite radio je scenario za "Cellular" i Phoneboth" koji genije od coveka! :lol:

Tex Murphy

Leri Koen i Majkl Moriarti su neprevaziđen tandem. Radili su i nastavak Salem's Lota.
Genetski četnik

Ghoul

Quote from: "Harvester"Leri Koen i Majkl Moriarti su neprevaziđen tandem. Radili su i nastavak Salem's Lota.
Radili su i Q, koji je verovatno vrhunac dometa i za jednog i za drugog.

WARLOCK

Q je naziv filma "winged serpent" u nasem bioskopu su ga preveli "krilata zmija"secam se dobro tog filma..

Tex Murphy

Aaaa, tako se znači zove onaj film sa zmijom! Munja, šta reći.
Genetski četnik

ginger toxiqo 2 gafotas

U cilju reanimacije ovog mog posustalog topica,setio sam se jednog sjajnog imena b/c filma-barjaktara medju osveshcenim zagovornicima rip-off pristupa-chista postmoderna:DERANA SARAFIANA i njegova 2 bisera:
-INTERZONE,ogoljeni tromoidni rip-off Mad Maxa sa transvestitskim gender-bender shmekom
-TO DIE FOR,budalasti ali atmosferichni vampirski neo-gothic-Dracula u Hollywoodu,rip-off Cormanovog svetoznara,nekoliko godina pre Coppole,a glumi Amanda Wyss(prva Freddyjeva zrtva ever!).

Kasnije je Sarafian(uz Egoyana,josh jedan sjajan armenian izvoz u Kanadu!) uplivao u skuplje vode-Death Warrant(po Van Dammeovoj meri skrojen rip-off TANGO&CASH uzasa);THE ROADFOLWER(po scenariju Davida S.Goyera,Christopher Lambert,Craig Sheffer a iz prikrajka i Adrienne Shelly i David Arquette...u dosta ubedljivom rip-offu THE HITCHER divote,a 10ak godina kasnije je sam uradio i rip-off ovog svog naslova-ROAD RAGE sa Yasmin Bleeth);zaboravljivi TERMINAL VELOCITY(Charlie Sheen&Nastassja Kinski),kao rip-off nishta boljeg DROP ZONE Johna Badhama iz,mislim,iste godine...

Ako ne jedinstvena,a ono zaista predponocnog pomena vredna pojava xbigok
 DALJE... :idea: ?

WARLOCK

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"
TO DIE FOR,budalasti ali atmosferichni vampirski neo-gothic-Dracula u Hollywoodu,rip-off Cormanovog svetoznara,nekoliko godina pre Coppole,a glumi Amanda Wyss(prva Freddyjeva zrtva)

Secam se tog fima ,gledao sam oba dela "To die for",klasicna vampirska romantika :!: .,reditelj prvog dela je radio nekoliko Bafijevih episoda,jedan od njegovih najboljih je "death warrant"sa Van Damom najbolja tuca u zatvoru sa ogromnim masovnim ubicem :evil: ..

ginger toxiqo 2 gafotas

'Tuca' kao 'fight' ili 'tucha',NADAM SE???
Jer,ako je tuca neke druge vrste,sve je zrelo za pominjanje Van Dammovog ranog,to put it mildly,homo-erotskog posleponocnog all-boy,rada pod nazivom 'Hot Pages' i nezaboravnog povika u ekstazi-"Kick me,KICK ME HARD!!!!!!!!!!!!!!" :oops:  :oops:  :oops:

WARLOCK

Haha!  Van Dam tuca (tucha) masovnog ubicu :oops: ,moram ubuduce paziti sta pishem :oops:

Kunac

The Kindred... Stephen Carpenter... 1987... I liked it a lot.
Čudi me što nisam nikad čuo za ovaj film: kada sam ga sasvim slučajno (po Plissovoj preporuci) pogledao: bio sam izuzetno prijatno iznenađen! OK, ne radi se o filmu koji pomera granice žanra - ali kada se sve sabere i oduzme - i pored ozbiljnih mana - The Kindred je bio pravo otkriće i osveženje... Amanda Pays je super - predlažem vam da pogledate ovaj film kao double feature sa Levijatanom - ima dosta dodirnih tačaka a lepa Engleskinja  je definitivno jedan od highlightsa u oba filma

Ghoul

Kao što već drugde rekoh pre neki dan:

THE KINDRED
Ovaj dvojac možda budi neku nostalgiju kod gingera, ali mora se reći da ništa što su napravili kod mene ne prelazi ocenu 2+. Ovo je rutinski flick, sa neubedljivom premisom i još neubedljivijim set-upom, u kome grupa 'naučnika' sedi u nekoj kolibi i čeka da ih iz'ede nekakav amfibijski mutant. Ima tu scena koje su ambiciozno, i solidno, zamišljene – ali slabi i jeftini efekti su jedva podnošljivi, a u nekim scenama i prosto – smešni.
Ipak, ako volite trash (Kunc, I'm looking at you...) neka vam.

KAKO POGAĐAM, KAKO ČITAM KUNCA ITD. KO BUKVAR, OVO NIJE HUMANO!

Plissken

Saglasan sam sa Kuncem. The Kindred je i vise nego solidan film, koji ce nasa srca u potpunosti osvojiti kada izdje na DVDu!

Kunac

Ghoul

Quote from: "Kunc"the kindred - 3 od 5

-3?
minus tri?
Ne preterujemo! Dvojka mu je sasvim dovoljna!

ginger toxiqo 2 gafotas

Priznajem da nisam razumeo Ghoulovu aluziju glede Amande Pays&Stephena Carpentera&moi(evo,ovde se zaklinjem da nisam u krvnom srodstvu,niti sam ikada bludnichio sa njih dvoje,na gomili ili ponaosob!),ali hvala na ozivljavanju topica i na podsecanju na Amandu P.
THE KINDRED se secam ali kroz thick maglu,a LEVIATHAN je rutinerski uverljiv rip off ABYSSa potpisan od gotovo uvek pouzdanog Georga Pana Cosmatosa,ali ja bih ipak zeleo da ovde ukazem na rani rad Waltera Sallesa-HIGH ART,bez spora-arty-farty triler sa Peterom Coyotejem,Tchekyjem Karyjoom xkoenig  i AMANDOM PAYS...konfuzan ali atmosferichan,sadrzajno plitak ali ekspresionistichki bogat uradak!

Ghoul

Hey, ginger snaps 2, nemoj odmah neke skrivene aluzije da tražiš – all I said was KINDRED možda budi neke prijatne memorije kod tebe kao svegleda koji je to verovatno gledo ONIH DANA, kada je bio available na VHSu (ja sam tada video sam prvih pola sata, koji su bili na kraju neke kasete, odnosno posle nekog drugog filma koji sam iznajmio – i od tada pa sve do nedavno nije mi uspelo da mu uđem u trag: eh, kojeg li razočarenja kad videh kuda to vodi i na šta se svodi!)

Nego, setih se jednog lepog trasha koji, čini mi se, nisam do sada pomenuo – THE VIDEO DEAD!
Ultrajeftini zombi splatter – prijatno dinamičan i umereno nadahnut, sa sasvim solidnim maskama, sa lepim crevima, motornom testerom i solidnim pogibijama – to je 1 od retkih filmova koje sam, ONIH DANA, gledao 2put u istom danu, toliko je to (bio) sladak splatter.
Mislim da je nepravedno zapostavljen-zaboravljen, a pošto ga nema na DVD-u/Divxu, ova današnja dečurlija možda i ne znaju za njega...

Kunac

ginger toxiqo 2 gafotas

Taj,stari dobri Vestron koga je dokrajchio driller-killer Abel Ferrara sa nemushtom ekranizacijom Elmora Leonarda-CAT CHASER...a tek kombinacija robcop+top-tandzara...
ali ja sam ovde da bi sa minskog polja pogadjanja citata vratio jedan B draguljchic u bezbednost njegovog natural habitata-mislim na 976-EVIL 2:THE ASTRAL FACTOR!
Jeste da je film potpisao,uz Freda Olena Raya,najozloglasheniji C rutiner-JIM WYNORSKI,ali mislim da se radi o zaista zgodnom filmu(oni iz vishih kasta bi ga oznachili kao 'konsekventan') kome je svakako mesto na ovo topicu-ta posveta( :roll:  :roll:  :roll: ) Capri i najizakanijem filmu ever nije jedina njegova vrednost,ja bih istakao tu njegovu svesnu shtrokavost i taksativno navodjenje najochitijih zanrovskih stereotipa kao special treat!
Ne zaboravimo-prvi,ugladjeniji,deo je celovechernji debi Roberta Englunda, a scenario krasi potpis choveka-klackalice himself-BRIANA HELGELANDA!
Hajdemo svi skupa aplauz za ovu sjajnu gomilu- xbigok !!!!!!!!

Tex Murphy

Zaboravio si da spomeneš u prvom dijelu, pored scenarističko-režiserskog tandema i sjajnu glavnu ulogu Ghoulovog omiljenog glumca Stevena Geoffreysa  :evil: (doduše, Ghoul nije njegov obožavalac zbog Fright Night i ovog filma, neko zbog nekih filmova koje si došli kasnije, tokom devedesetih  :twisted: )
Genetski četnik

ginger toxiqo 2 gafotas

Nadam se da ce i Steven i Ghoul u svojim srcima iznaci snage da oproste meni,robu poniznom!Sorry,now I have to leave and whip myself at least till the next entry! xzzw
hvala na dopuni-u znak zahvalnosti maybe :idea:  a whip or two?Mislim,there's SAFETY IN NUMBERS!

Ghoul

Quote from: "ginger toxiqo 2 gafotas"Sorry,now I have to leave and wip myself at least till the next entry!

Da li si mislio reći 'wipe myself'?

ginger toxiqo 2 gafotas

...hvala na ispravci-point taken!-hteo sam da kazem 'whip' a 'wipe' valjda ide posle toga,zar ne?(pricham napamet,a i zaista ne bih produbljivao ovakvu prichu!) :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Milosh

E sad, kad je vec pomenut odlicni LINK (1986), pao mi je na pamet jos jedan gledljiv (ili se bar meni takvim ucinio tada) film na temu: podivljali-majmun-na-slobodi. U pitanju je SHAKMA (1990), a tu je rec o babunu koji vrslja po nekakvoj zgradi (institut/klinika, tako nesto) i tamani glupave tinejdzere koji su se tu eto "zadesili". Davno sam gledao, pa mozda ga ni ne vredi pominjati, ali nema previse filmova na ovu temu (pored pomenutog LINKA i Romerovog MONKEY SHINES), ne racunajuci dzinovske majmune tipa KING-KONG, ali to je vec sasvim druga prica...

EDIT: upravo se setih i genijalnog segmenta s majmuncicem "kucnim ljubimcem" iz TERROR TRACT (2001) omnibusa koga sam vec pominjao ovde.  :twisted:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Tex Murphy

Sjećam se Šakme, lijep film. Ubistva su bila prilično brutalna, a i kraj je interesantan.
Genetski četnik

crippled_avenger

Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Ghoul

Quote from: "crippled_avenger"THE BORROWER John McNaughton

nadam se da se pojavio divx, ili da čuvaš oriđinal kasetu od pre 15 godina - voleo bih da mu dam još jednu šansu. premisa je toliko out there da možda na prvo i jedino gledanje nisam bio podešen na pravu frekvenciju...
ali ,po opštoj RUŽNOĆI, taj film je tu negde sa STREET TRASH, koji ti obožavaš a ja prezirem.
tako da... ipak ne očekujem da ću bitnije da mu uvećam tu mlaku dvojku koju sam mu dao onomad kad sam ga prvobitno gledo...

crippled_avenger

Ovaj film jeste enigma i za mene. Postavljen je tacno na granicu izmedju bozanstva i nistavila, s tim sto ga McNaughtonovo ime dodatno komplikuje, vukuci ga u oba pravca.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Kunac

Pogledao sam večeras film Wes Craven presents: Dracula 3. Odličan B film! Daleko od nekog savršensttva, naravno,  ali u okvirima pravo na DVD klase: prijatno iznenađenje.

WARLOCK

E da gledate ovaj film ako imate jak stomak,totalno ludacki nasilje izivljavanje nad zenama masakriranje..

evo sto kaze na imdb.http://www.imdb.com/title/tt0422779/
30 people are murdered in this film and 55 gallons of blood was spilled"murder set pieces" :evil:  :D

Kunac

George Mihalka i njegov opus su idealni za ovaj topik... My Bloody Valentine je jedan od mojim all time favslashera, a volim i Psychik s Zachom "Gremlin" Galliganom.
Juče sam pogledao Cruel and Unusual aka Watchover (2001), sasvim solidan triler/horor  s Tomom Berengerom u glavnoj ulozi. Odlična fotografija, veoma atmosferična postavka i sjajan početak su prikovali moju pažnju prvih 45 minuta. U drugom delu film ima problema s ritmom, ali ukupni utisak je i dalje veoma povoljan. Ako možete da nabavite ovaj naslov, a volite filmove poput Rubenovog Očuha, iskoristite priliku.

ginger toxiqo 2 gafotas

...potpisujem nalaz, pridruzujem se preporuci i zahvaljujem na ozivljavanju ovog topica!
   I REST MY CASE!

Ghoul

gomila poluzaboravljenih naslova oživljena ovde: za kasnodošavše, pravo blago!