• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Kritike? Da ili Ne?

Started by Tajci, 16-01-2003, 20:41:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tajci

pa dobro ljudi hocete i kopiju licne karte da bi vas uverila da ja postojim. Ko ne veruje moze moje podatke pronaci na ISQ. Ako bude dovoljno uporan mozda i odgovorim.... :cry:

Spider Jerusalem

Mozda ti ne veruju zato sto ti i da postojis mozda ne bi trebalo da postojis...  :(

p.s. samo se zeki cika Spajder.

Spider Jerusalem

Miko, ako bas hoces neke poene od mene, baci malo Tajci.

Zabavno malo  :D

Spider Jerusalem

Eh, sta bih dao da imam mladju sestru...

EH!  :?

SANdMAN

Quote from: "Tajci"Mogla bih da ti pokazem puno toga ali zao mi je da trosim svoje dragoceno vreme na obuku  :lol:

a ko je pricao o obuci??!

SANdMAN

Quote from: "Spider Jerusalem"Mozda ti ne veruju zato sto ti i da postojis mozda ne bi trebalo da postojis...  :(

bas naprotiv. trebala bi da dovede i neke drugarice...

Tajci

auuuuu ljudi pa vi samo trckarate za suknjicama

Boban

Tajci i Miko, da cujemo sta sada imate da kazete.
Ili mladi pisac ne moze da dodje do daha od odusevljenja.

Sreca tvoja sto je Bob vec uradio bio ilustraciju, pre nego sto si ga saleteo sa onim komentarima. Ne smem ni da zamislim sta ces dobiti sledeci put, ako tog sledeceg puta bude bilo...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Miko

Izašla. Lepo. I?
Ništa.
Idemo dalje... nova šlajfna, novi zadatak.

Nema razloga da ne bude više priča sve dok ja pišem a ti odabiraš ono što misliš da odgovara.
Nadam se da ćemo obojica ostati na visini zadatka...
Jednostavna formula: ja pisac, ti urednik. "Dobra priča, može da se objavi" ili "Ovo nije dobro". That's it. Drugo mene slabo zanima.

Boban

Quote from: "Miko"Jednostavna formula: ja pisac, ti urednik. "Dobra priča, može da se objavi" ili "Ovo nije dobro". That's it. Drugo mene slabo zanima.

A je li?
Problem je sto velika vecina prica IZMEĐU, a bliža NIJE DOBRO i vrlo retko glatko objavljiva. No, izbor je samo tvoj.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Tex Murphy

Hehe, izgleda da na ovom forumu nikad nije dosadno!  :D
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

a evo sta ABN u svojim vestima kaze= pretpostavljam da se ovo odnosi na mikovu pricu:

U najnovijem "Politikinom zabavniku" imate opet SF
pritchu. Skromna je, ali, tu je.
https://ljudska_splacina.com/

johnson bronson