• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Vanzemaljac Dejvid Koperfild u Bg

Started by WARLOCK, 14-09-2005, 02:35:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

WARLOCK

Jedva cekam da vidim show Dejvida Koperfilda,kako ga mnogi smatraju vanzemaljcem,bas sam danas gledao na tv-u trik kako rece da prstom izaberes i dodirnes kartu na tv ekran ,neverovtno da on pogodi to me je oborilo s nogu. :? . koji to trik preko tv-a. Drugi trikovi,letenje poput supertmena nestajanje kipa slobode,putnickog aviona bla bla..

DušMan

I danas RTS pustao taj trik sa kartama. Izgleda da svaki dan emituju isto u nadi da ce neko otici na predstavu.
Trip je to sa kartama... Ne mogu da verujem da sam u jednom trenutku pronasao kako idem prstom po ekranu i pratim njegova uputstva. Covek je opasan.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

carnifex

sedam, sest, osam na hawajima za crveno plave...

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

marduk

Sili mi,
a ja procita "Dejvid Kronenberg" pa se pitam koj ce moj u Bgd.. :x

mac

To sa kartama je čista matematika, šahovsko polje i parni i neparni prelazi, nikakve magije tu nema. Evo pojednostavljenog primera:

1 2 3
4 5 6
7 8 9

Polazna mesta su 2, 4, 6, i 8 (kao i kod njega). Kreni dva koraka. Stići ćeš na jedno od polaznih mesta. Poskidaj 1, 3, 7 i 9:

2
4 5 6
 8

Kreni jedan korak i završio si u 5. Prosto. Ali to je bilo samo zagrevanje, dobar je on i ja ću najverovatnije ići na njegov šou.

WARLOCK

u pravu si cista matematika,gledao sam reprizu ispalo je isti stos znao sam da je fora,hteo sam da ga snimim na video ali mi nije radio :x ,dobro je da se neko setio.
U cemu je stos sa njegovim nastupom u Zagrebu koji je izveo transportovajucu publiku na Havaje,nece valjda kod nas,ako je istina onda cu potrcati kao dobrovoljac otici na Havaje 8)  deluje smesno sigurno
je ranije odveo placenu publiku na Havaje sve snimili i na neki nacin prikazu..

crippled_avenger

ako ni zbog ceg drugog, onda cu ici da ga gledam zbog TERROR TRAIN. nadam se da ce mi se ovo koleno bar delimicno oporaviti do tada...
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Ghoul

Quote from: "crippled_avenger"ako ni zbog ceg drugog, onda cu ici da ga gledam zbog TERROR TRAIN. nadam se da ce mi se ovo koleno bar delimicno oporaviti do tada...
Kad/gde je to?

Ghoul

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "crippled_avenger"ako ni zbog ceg drugog, onda cu ici da ga gledam zbog TERROR TRAIN. nadam se da ce mi se ovo koleno bar delimicno oporaviti do tada...
Kad/gde je to?

KAD, ČMAROVI?

Lurd

Ako pitaš za Koperfilda, 2. oktobra u Areni. I nisam odgovorio zato što sam čmar, već...jebi ga sad.
My trees...They have withered and died just like me.

Ghoul

Zahvaljujem.
Da je džabe, možda bih ostao i u nedelju. Ovako, vrćem se nazad u Niš najverovatnije u subotu.
Warlocke, snimaj to (ako već neće neka 'zvaničnija' kamera)!

Ghoul

Dobro, jel išo neko?
Kak je bilo?
Iz prve ruke i oka?
Warlock?

mac

Počeo je malo smoreno, kao da odrađuje tezgu. Kasnije ga valjda i publika malo smekšala pa se i on provodio na bini. Većina trikova mu je bila "spustim zavesu, abrakadabra, dignem zavesu, kad tamo a ono međutim". Fora je u tome što on to tako dobro izvede da ti je drago što te zamantao. Ljudi koji su očekivali ne znam kakva čuda su verovatno malo razočarani, čuda nije bilo, samo dobrih iluzija. Izgleda da nije dobio dozvolu da pali vatru u areni pa smo jedan trik gledali na platnu. U pitanju je onaj kad ga vezanog ludačkom košuljom obese za noge o tri goruća užeta, i dok progori i treće uže on se oslobodi. Kulminacija večeri je transportacija na Jamajku. Slikao je par ljudi iz publike (među njima slučajno i Maju Mandžuku) kako drže jedan crtež, i zajedno sa još jednim likom nestao sa krana (pod zavesom naravno) koji je stajao iznad VIP publike, i pojavio se u živom prenosu na peščanoj obali koju zapljuskuju morski talasi. Imam teoriju o tom živom prenosu, ali ne mogu da shvatim kako su nestali sa tog krana. Ja sam bio zadovoljan celim nastupom, kao i moj kolega. Jedino žalimo (kao u tamnom vilajetu) što nismo kupili karte u parteru, možda čak i VIP karte.

Jake Chambers

Cek cek cek... to sa kartama sam radio jos 1994. KOd nas sve to kasni.
Sa krana nije tesko nestati - ili pojaviti se na njemu - to je on naucio i Majkla Dzeksona.
Trik sa Kipom slobode je otkrio njegov bivsi ucenik:
Publika je navodno sjedila na platformi, koja se, posto je navukao zavjesu, lagano okretala, ali toliko sporo da publika ne osjeti, a helikopter, koji je lebdio pored kipa, takodje se lagano kretao sa njima. Na kraju, kada je sklonio zavjesu, ljudi su gledali otvoreno more, helikopter je bio tu, a kip im je bio iza ledja.  :lol:
No i dalje mi je zao sto ga nisam gledao, ali naprosto mi je bilo mrsko.
Sve trikove koje je radio do 1997 gledao sam na tv i tad sam bio odusevljen naravno...
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Deathangel

Cujem da su se mnogi razocarali?!
"From the eternal sea he rises
Creating armies on either shore
Turning man against his brother
Till man exists no more"

mac

Video sam neke naslove po novinama, u stilu "dao sam tolke novce, a ovaj mi prodaje bajate fore". Možda je zaista nekima to mnogo para, i možda su nekima ti trikovi već poznati, ali ja bih radije ponovo da platim (ovaj put za VIP mesta) nego džabe da idem na Čolu, Bregu, i Đoleta zajedno.

iNCUBUs

Za Kip slobode je bila druga fora.

Sa osvetljenjem.

Naime, ostrvo na kome se nalazi Kip je prilično udaljeno od samog New Yorka. Da nije onog silnog osvetljenja, Kip bi bio praktično nevidljiv noću. DK je lepo pogasio to osvetljenje, uključio drugo koje je obasjavalo druge stvari i odvlačilo pažnju od samog Kipa, tako da su pristuni imali iluziju da Kip više nije tu.
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

WARLOCK

nisam nesto odusevljen njegovim nastupom ocekivao sam nesto spektakularnije,izvodio je dosta manjih trikova pa smo morali da gledamo na bimu, :x  a i karte sam dao za 2000,pitam se kako je bilo drugima koji su kupili za1500 ne bi ni videli video bim.taj trik sa kranom koja je bila iznad publike i blize nama bio je neverovatan i to da su isparili i to bez gasenja svetla jedino su ugasili na par sekundi kad se stvorio Dejvid iz publike i kasnije trik sa 13-ro ljudi.Dejvid je zatrazio da bude potpuno mrak pa tolika kontrola na ulazu bila nevidjena pa su cak uzimali mobilne sa kamerama,desilo se da je jedan iz publike blicnuo iz daljine pa su brzo ga sprecili..
Sto se tice od v.i.p publike prvih 40 redova od bine do nadalje je namestena(placena publika) :x  saznao sam na neki nacin   :oops:

mac

Ne verujem za to da su plaćeni. 40 puta recimo 30 = 1200 najskupljih mesta služe za to da se novac uzme, a ne da se gubi. A što se snimanja tiče stvarno je bilo zabranjeno i konfiskovali su i mobilne telefone sa kamerama na ulazu, ali kad se stvorio na sred partera ženska koja je stojala tik ispred njega ga je snimala upravo s jednim takvim. Gde li ga je samo sakrila...

WARLOCK

Sve je moguce da su placeni,potpisani su ugovori na cutanje,sto bi Dejvid zaradio zbog toga,kad je vec medju najbogatijim ljudima,on radi radi slave..

Boromir

Dakle, nista posebno? Dosta ljudi razocarano Koperfildom?

Evo, bas sam nasao na njegovom sajtu da dolazi ovde u Toronto sredinom marta sledece godine...vredi li da dajem 60-100$ po karti ili ne?
Karte su vec u prodaji ovde...mala hala, jedva desetina BG arena pa ce biti 4 predstave.

mac

Ja sam i dalje skeptičan oko tih cca 1200 potpisanih ugovora. Nema tog naroda na svetu (a među njima i Srba) kod kojih je moguće naterati 1200 ljudi da čuvaju zajedničku tajnu. Nema te sile... To te je neko teško naložio (osim ako ti pokušavaš da naložiš nas  :) ).

WARLOCK

Jos bolje ako se daje u maloj hali,da biste bolje videli :?
Jos malo cu da downloadujem dvx  Dejvida K. pa cu da mu provalim
trikove :idea: