• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

GODDESS ON A HIGHWAY!!!!AT LAST!!!

Started by ginger toxiqo 2 gafotas, 26-09-2005, 19:01:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ginger toxiqo 2 gafotas

Dom omladine...30.11. ...MERCURY REV??? :D  :D  :D  :D  :D
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Lurd

U je! Provereno?

ginger, esi bio na Walkabouts?
My trees...They have withered and died just like me.

ginger toxiqo 2 gafotas

...nazalost,ne i gorko se kajem...ali na proshlom nastupu jesam i josh uvek drhtim od srece kada se prisetim(mada,moram da priznam da mi je,u okviru podzanra, najdivnije bilo na kolarcu na lamchop)!
...za mercury sam nachuo ranije,a danas se pojavila informacija na 'izlasku'...za koji minut cu proveriti na domu omladine i pop-depresiji(mislim da je taj divine feast u organizaciji ivana loncharica,lichi na njega!)...bilo kako bilo,koliko vec sutra krecem da obnavljam gradivo)-ALL IS A DREAM!
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

divča

opa bato!
prosharah netom zainteresovan ovim najavama, i imam sta da vidim:
Sam Prekop i Archer Prewitt  13. novembar, Beograd, Dom Omladine.
sjajna vest!
Prekopov ovogodisnji 'Who's Your New Professor' stvarno je super album, i, ako je to bitno, nesto sto sam najvise vrteo u zadnje vreme...
svirace se , kazu, i stvari Sea And The Cake...
And every life became
A brilliant breaking of the bank,
A quite unlosable game.

Barker

Mercurijevci svirali proletos u Skoplju. Vrlo, vrlo dobar koncert. Jos su i ostavili utisak prijemcivih i finih ljudi, mozda pomalo pod nekim drogama :)
Svirka im je lepo zamisljena sa sve beamom u pozadini koji vrti "arty" klipove, a sviraju  uglavnom zadnja 3 albuma.
Surprise veceri: nisu odsvirali "In a Funny Way" ,potencijalni hit koji je cini mi se, isao i na reklamama za najavu koncerta.
Prava stvar je videti neki bend live u vrhu svoje kreativnosti/aktivnosti.
Good times are killing me!

Morticia

Walkabout su bili odlicni, a jedva cekam Mercury Rev. Kada vec nisam skoknula do Skoplja...

I ne znam zasto, imaju oni jos divnih pesama, ali, ali, ali, uvek kada cujem MR meni reci same krenu: Well I got us on a highway, an' I got us in a car, got us goin' faster than we've ever gone before.
(Mozda je, ipak, stvar u ocnim eksplodirajucim bubama. :wink: )
You're dead, son. Get yourself buried.

divča

nije post o mercury r., zajednicko sa temom je najava koncerta koju sad videh:
(sa b92 sajta)

Arto Lindsay
Jedna od najvećih zvezda i najkreativnijih autora brazilske pop muzike, što je za jednog Njujorčanina ipak ogroman uspeh. Uz to, radi se o najbližem saradniku David Byrnea, čoveku koji ga je uputio i otkrio mu tajne world music, postajući tako zaslužan za njegov novi umetnički smer u kojem je krenuo posle Talking Headsa.
Mesto: Dom omladine Beograd (SCG) Vreme: 24. novembar
And every life became
A brilliant breaking of the bank,
A quite unlosable game.

Morticia

Ne zaboravite!

Koncert je danas!!! xscatt
You're dead, son. Get yourself buried.

Lurd

Već skoro 20 godina idem po koncertima kao muzički svesno biće, ali nikada mi nije palo na pamet da u opisivanju nekog upotrebim pridev "čarobno". Sinoć je bilo čarobno i magično, nešto zaista posebno. Nezaboravno veče!

Inače, Donahju na sceni pije crno vino, nosi tanga gaće, dodaju mu gitaru i stalno pozira. Fantastično mu sve to stoji!  :D
My trees...They have withered and died just like me.