• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Uros Filipovic vs. Melisa P.

Started by crippled_avenger, 25-11-2005, 00:12:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

crippled_avenger

U oba slucaju su u pitanju erotski dnevnici. Prvi je izdao RENDE, govori o prilicno crnoj klozetarskoj pederastiji swinging Beograda osamdesetih i devedesetih, drugi je izdala Narodna knjiga i govori o beleskama italijanske gimnazijalke rodjene 1985. o cemu je nedavno snimljen film. Oba pisca su potpisana pseudonimima, s tim sto se Melissino ime posle saznalo, a Filipovicevo sam saznao tako sto se jednom mom poznaniku omalo te ga nazva `baba ...icka`.

Kakvi su vam utisci?
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

crippled_avenger

Koga zanima Melissina slika, ima ovde

Ivan Bevc

uf, procitao sam Melisinu knjigu, tesko djubre je u pitanju...kalkulantski projekat bez iceg stvarno skandaloznog i provokativnog, ocajno napisano.
Teenage crime now fashion's dead
Shoot it up
There goes my love rocket red
Shoot it up

ginger toxiqo 2 gafotas

...MELISSINE pisanije su totalni promashaj,provokativno taman koliko to urednichki kriterijumi u NARODNOJ KNJIZI(ukoliko tako shta postoji after all!) dopushtaju...ali STAKLENAC je gotovo savrshena knjiga,dokumentaristika a zanimljica,ali pre svega junachka proza...chesto muchno,ali grippy...zaista sam uzivao chitajuci je!
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

crippled_avenger

Slazem se za Melissu, s tim sto njen rad nema dokumentaristicki domet koji Filipovic ipak ima, i konacno, zato sto ona pokusava da pise prozu dok Filipovic u vecem delu izbegava da se uhvati u kostac sa formom. Mada, recimo, sreo sam neke zene kojima je Melissa zanimljiva?

crippled_avenger