• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Ko će prvi?

Started by Tex Murphy, 08-12-2005, 01:47:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Koja dječija mega-zvijezda će prva da se razgoliti u filmu?

Dakota Fening
2 (25%)
Ema Votson
6 (75%)

Total Members Voted: 8

Voting closed: 08-12-2005, 01:47:43

angel011

QuoteDa. Takvu decu najviše "napada" i alkohol i droga i maloletnička delikvencija... Ukratko, sve moguće društvene devijacije se lepe na baš takvu decu, pa zašto bi prerano stupanje u polne odnose bilo izuzetak? Vidiš li da je problem u tome što su ta deca zanemarivana i zlostavljana pod broj jedan od strane svojih roditelja? Taj problem se ne rešava kastracijom pedofila ili prohibicijom alkohola.

Ne rešava se, ali se makar sprečavaju oni koji su stariji i koji bi trebalo da znaju bolje nego da spopadaju dečurliju da iskoriste ranjivost takve dece. Ni prodavci alkohola neće propasti ako deci ne prodaju alkohol.

QuoteVoleo bih da u tom trenutku mogu da odem i prijavim ga nadležnoj službi, znajući da će oni stručno da ga izanaliziraju, posavetuju, nadriluju ili već nešto tako. U stvari, da ga dodatno socijalizuju, pošto njegovo ponašanje nije društveno prikladno.

Nije društveno prikladno kresati decu. Pa, može i tako da se kaže. Kao što može i tranžiranje satarom nekoga ko te je iznervirao da se nazove preagresivnom reakcijom.

QuoteIli, zamisli sledeće: ja ga prijavim, njega kastriraju i oteraju na robiju od više godina. Nakon toga, moja ćerka, koja se zbog cele drame patološki zaljubi, odluči da život nadalje provede s njim!? Otprilike, dok on izađe s robije, ja je više ne mogu sprečiti i da hoću, pošto je već punoletna...

Dok on izađe sa robije, ona bi mogla i da se odljubi. A i ti bi mogao da u međuvremenu skapiraš da si se negde žestoko zeznuo prilikom podizanja ćerke kada se ona u takvog zaljubljuje, i da se potrudiš ili da popraviš stvar, ili, ako ne možeš, da ćerki obezbediš stručnu pomoć.
We're all mad here.

PTY

Ma vidi samo ovo moje mače!!!  :D

Boban

IM, ako nastaviš da braniš svoje stavove, javlja mi se da će  ovde da padne peticija o preispitivanju tvoje sposobnosti za valjano očinstvo.
U Negotinskom kraju se i danas udaju s 13 godina, a kod Cigana je to normalno ponašanje, pošto su oni na nižoj evolutivnoj lestvici i već sa 35 deluju ko starci, dakle, kod njih sve to još ide u ubrzanom ritmu, koja se sa 15 nije udala, kurva je koja se nikad udati neće i takve stvari; budimo realni, pokušajmo bar da se priključimo civilizovanom delu sveta, koji smatra da su žene ravnopravne s muškarcima i da imaju pravo na obrazovanje i slobodan izbor.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

IM

Au, sunce ti!

Pa da! :idea: Kako sam ispao glup. Ko još izlazi pred naoštrenu masu da joj protivreči? Dajte i meni koji kamen  :wink:.

Bez zezanja: ne želim da ostane za rekord da sam branio pedofile - pošto nisam. Mislim da pažljivi čitalac mojih postova može da vidi da ih ni jednog trenutka ne opravdavam.

Ali, moje je mišljenje da je svet preterano naoštren na tu temu.

Jake Chambers

Ma samo se bezveze vrtite u krug oko zakona koji uopste ne dozvoljava ono o cemu vi pricate... :roll:  :lol:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Tex Murphy

Bump!

Watson Wants To Bare All For Bertolucci
8 December 2008 4:09 AM, PST | From wenn.com | See recent WENN news

Harry Potter star Emma Watson is willing to strip naked on the big screen - as long as she is directed by acclaimed Italian filmmaker Bernardo Bertolucci.

The young actress, who stars as Hermione Granger in the box office blockbuster franchise, is on the lookout for new movie parts.

And Watson would be happy to bare all on screen for any roles offered her way - but would prefer Stealing Beauty director Bertolucci to be behind the camera.

Asked if she would be happy to reveal all she says, "Yes - for him. It depends. I'm not getting my kit off any time soon, but it is part of my job."
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

Baš me zanima čemu li uče tu djecu na studijama glume kad misle da im je razgolićivanje pred matorim perverznjacima "dio posla"  :x
Genetski četnik

Milosh

Quote from: Harvester on 09-05-2009, 15:17:23
Baš me zanima čemu li uče tu djecu na studijama glume kad misle da im je razgolićivanje pred matorim perverznjacima "dio posla"

Nemoj tako, nisi ti baš toliko mator. ;)
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Alex

U prvi mah mi se učinilo da piše Emma Thompson. :shock:
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Boban

mac

Šta se desi kod Letermana ostaje kod Letermana... not! Uostalom, ne važi se, nosila je gaćice.

Boban

milimetar po milimetar...

Perin

Tex Murphy

Tako brzo odrastu... užas  :(
Genetski četnik

Milosh

Quote from: Fećfica on 18-08-2009, 17:33:56Tako brzo odrastu... užas  :(

bravo, harv!
tako govore pravi pedofili!
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

DušMan

Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

mac

Jel to imamo pobednika? Ja sam mislio da se računa samo filmovski full frontal, ali možemo Emi da damo peticu za trud.

shrike

Čini mi se da sam već negde kačio ovo, ne znam da li je fejk.

"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

DušMan

Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.