• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Studio B presents: Sakupljač

Started by Kunac, 14-12-2005, 08:13:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kunac

Pre par minuta je na Studiju Be emitovan "trejler" za novu domaću seriju - prvi originalni igrani program ove medijske kuće. Radi se o seriji SAKUPLJAČ koja je, kako su se tvorci pohvalili, bazirana na prozi Zorana Živkovića.

Kako deluju inserti? Izuzetno jeftino, na brodukcionom nivou Be Be Showa. Nije prikazani nijedan specijalni efekt, osim što u jednom trenutku lik koji tumači Petar Kralj (a.k.a. Kralj Petar) ne "izbledi" i "nestane".

Btw, još mi iz glave ne izlazi jedan prizor zbog kojeg mi je preseo doručak: u jednom trenutku se jasno vidi unutrašnjost nozdrva jednog od glumaca, unutrašnjost koja je puna zamršenih belih dlaka!

Možda je i to specijalni efekat?
"zombi je mali žuti cvet"

WARLOCK

ne nije,on je"sakupljac" slina :?

iNCUBUs

Šta, niko nije gledao ili niko ništa neće da kaže?

Sve epizode su išle na STB-u, ja sam ih odgledao par i..

Ne znam, ono je, pored izuzetno jeftnije produkcije, bilo krajnje naivno, tj nisam uspeo da nadjem neki dublji smisao u onome. Više deluje kao improvizacija, nego kao nešto što je radjeno na osnovu nečega već napisanog (a bogami i objavljenog).
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Kunac

Ja sam bio toliko turnoffovan groznim trailerom da nisam osetio potrebu da proverim TV shemu i vidim kada će epizode biti prikazane.

Rado ću pročitati tuđe utiske...
"zombi je mali žuti cvet"