• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

reklama za stripovi.com u ludensovim izdanjima

Started by sigismundus, 30-01-2006, 19:17:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

slobodno dodjite na ovaj forum, da kažete jedan drugome šta mislite o čemu god i sa velikom verovatnoćom to neće biti brisano.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Alex

Bobane zreo si za nobelovu nagradu za slobodu govora ili tako nešto.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

kraken

Quote from: "Boban"slobodno dodjite na ovaj forum, da kažete jedan drugome šta mislite o čemu god i sa velikom verovatnoćom to neće biti brisano.

Ja to zovem demokraticnost :)

zoskoz

Quote from: "No Dice"...posecivati i samo se bespotrebno nervirati...:)

idem si sad prerezati zile  xvamp2

zoskoz

Quote from: "sigismundus"u ludensovim izdanjima več neko vreme nema reklame za stripovi.com.
buduči, da je taj sajt od početka bio tesno vezan sa tim izdavačem bonnelija u hrvatskoj i da mu je mnogo prineo popularnosti, pitam se zašto se to dogodilo
ima nesto u tome. trebaju mi dobri skenovi naslovnica novih izdanja, a nikako da se pojave na stripovi.com
samo neke vezane uz nove recenzije. nesto skripi.

markos

Quote from: "zosko"
Quote from: "sigismundus"u ludensovim izdanjima več neko vreme nema reklame za stripovi.com.
buduči, da je taj sajt od početka bio tesno vezan sa tim izdavačem bonnelija u hrvatskoj i da mu je mnogo prineo popularnosti, pitam se zašto se to dogodilo
ima nesto u tome. trebaju mi dobri skenovi naslovnica novih izdanja, a nikako da se pojave na stripovi.com
samo neke vezane uz nove recenzije. nesto skripi.
Nisam kupio jos nijedan ludensov strip ove godine. Kako ih nemam, ne mogu ih ni skenirati. A ove zadnje mi nitko nije poslao, ove ranije da. Kad ih kupim (sljedeci tjedan, vjerojatno) cu ih i staviti. To je to.

zoskoz

strasno. ljudi kupujte zagora. ne samo cekati remitendu. sta ce ostati ako zagor nestane????
pratt je mrtav, bukowski je mrtav, a ni je se ne osjecam bas najbolje.