• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Superman Returns

Started by nemanja, 16-07-2006, 00:51:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nemanja

Dakle, malo je neobicno sto jos niko nije postavio komentar. Meni se film bas svideo iako ne volim previse sup.mena. Prvih sat vremena je malo dosasno i nekako bez atmosfere, ali posle nadoknadjuje sve to :) Ja sam se plasio sta ce od svega da ispadne s obzirmo da se kao nastavlja na prva dva dela (koje uopste ne volim), ali cak ni to nije lose. Steta samo sto zbog male zarade verovatno necemo videti nastavke... Jos neko gledao?

Alex

Kako misliš niko nije postavio komentar, pa ceo topik, zajedno sa mnogo drugih iz posledja 4 meseca, je nestao.

QuoteSteta samo sto zbog male zarade verovatno necemo videti nastavke...

Ne zavaravaj se!
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

nemanja

Pa da, ali mi se cini da pre nego sto je nestao niko odavde nije pisao kako mu se svideo film.

BladeRunner

QuotePa da, ali mi se cini da pre nego sto je nestao niko odavde nije pisao kako mu se svideo film.

Jesam ja, u jednom grozomorno dugom postu, ali to mi se stvarno ne kuca ponovo. Rezime je bio: previse americkog patriotizma, koja iritira moje politicki nekorektne nerve. Cak sam mu bio dao i neku ocjenu, ali se ne sjecam koju. Mislim da je bilo 6/10 ili 7/10. Pozdrav.
All those moments will be lost in time like tears in rain.

Jake Chambers

Film je najgore sranje izašlo u poslednjih godinu dana... odnosno kolje se sa Harijem Poterom 4...
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Mixitron M. Storm

Kevin Spejsi inkludid?

Jake Chambers

Quote from: "Mixitron M. Storm"Kevin Spejsi inkludid?

Naravno da ne, njega su jadnog samo zloupotrebili. Mada, čujem na nekim stranim forumima se žale kako je on suviše hladan u odnosu na šarmantnog Hekmena... više mi se sviđa Spejsi iskreno.

Kunac

Najlošiji Singerov film do sada... Prvih sat vremena je konfuzno da zla boga, činilo mi se da gladam promo materijal a ne konačni proizvod. Ima ti i tamo po neki zamljiv detalj ili tripozni pokret kamete - ali to je nedovoljno da se na duže staze održi pažnja. Znač, SR nije totalni fijasko, ali je daleko ispod zadovoljavajućeg nivoa...
"zombi je mali žuti cvet"

Jake Chambers

Možda nije finansijski fijasko, ali je proliv od filma.

milan

Cekao sam malo da se smiri i negativni i pozitivni hajp oko ovog filma da ga pogledam...

Dakle, meni se film jako dopao, sa sve starom Williamsovom temom i najavnom spicom koja je uradjena u duhu starih filmova. E sada, posto ja obozavam stare Superman-e, meni je film bio odlican - ali, mislim da koren njegovog (finansijskog) neuspeha - pod uslovom da zaradu od "samo" 200 miliona smatrate neuspehom, lezi upravo u tome - ovo je superherojski film proslog veka. Za nove generacije gledalaca, pa i za nas koji smo svakakva cuda gledali u poslednjih desetak godina, ovo moze biti suvise retro film.

1. Negativac nije suvise opasan, pogotovo kada se okruzuje onakvim poludebilima.
2. Ne postoji negativac koji moze da parira Supermenu u njegovim mocima - odnosno, sve sto Lutor uradi jeste da metne faking kriptonit u onaj kristal.
3. Sve sto Supermen radi jeste da spasava ljude od katastrofa (pad aviona, zemljotres, i sl.)

Dakle, nema nekog zajebanog anti-supermena koji ce naseg junaka da hitne kroz dve zgrade i planinu, pa ce da ga sabije u centar planete ispunjen lavom... nego se sve svede na Lutora koji opet koristi kriptonit da ga oslabi i da ga tako porazi.

Nove generacije, koje su odrasle uz crtace poput JLA, Superman, ili Batman verovatno ovaj film dozivljavaju kao dosadan i arhaican (mada se mom sedmogodisnjem klincu dopao, vise nego sto je ocekivao).

Alex

Ne bih smeo da se definitivno izjašnjavam, jer sam prisustvovao skandal projekciji u bioskopu u Vrnjačkoj Banji, gde se ništa nije čulo, a vrlo malo toga videlo (očigledno da kino aparaturu za onaj festival scenarija zajme od nekog).

Za sad sam siguran da je Superman (1978) remek delo (gledah ga ponovo na DVDu sa ubačenih dodatnih 10-ak minuta) i da je Batman Begins (opet, gledao pre par dana na DVDu, prvi put) odličan film.

Što se Superman Returns tiče, za sad samo imam naznake da uopšte nije ubedljivo najslabiji Singerov film, čak šta više u nivou je prethodna tri njegova - ocene gore, dole.

Slažem se sa Milanom, uglavnom! Film je definitivno retro, ali manje duhovit od Donerovog i sa lošijim kastingom (Lois Lejn nova je možda lepša od M. Kider, ali nedostaje joj harizma).

Do (pravog) gledanja, toliko.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

taurus-jor

Meni se uglavnom dopao, zbog onoga sto jeste a ne zbog onoga sto je, na primer po oceni Milosa Tomina, mogao da bude. Ovo je, gospodo, akciona, superherojska melodrama koja, bez obzira na moderne specijalne efekte, priziva sharm originalnog filma. Kazem, priziva, ali ne uspeva do kraja da ga prizove. Delimicno zbog onoga sto kaze Milan - nedostatak harizme kod nove Lois Lejn i ublazeno ludilo novog Leksa Lutora (mada je Kevin Spejsi dobar u toj ulozi) - a delimicno zato sto se izgubila naivnost Donerovog Supermena iz 1978. godine. Supermen nije umeo da laze, neki njegovi postupci bili su detinjasti, odusevljavajuchi me kada sam imao 10 godine, nervirajuchi me kada sam imao 25 i ponovo me odusevljavajuchi sa 30 i kusur. Ali, tokom sedamdesetih godina se mogao snimiti takav film. Bila je drugacija klima, sve je bilo novo i sveze. Danas, posle svega sto se izredjalo u medjuvremenu, ko bi progutao iskreno naivnog i infantilno idealistickog Supermena?

Meni je u novom Supermenu smetala naivnost na nekim drugim mestima. Suvise lako i, usudjujem se rechi, nezanimljivo resavanje katastrofe u Metropolisu koja je nastala kao posledica radjanja novog tla. Potencijali za haos bili su ogromni, nisu iskorischeni, pa se sve svelo na razbacivanje efektima i na vech vidjena resenja iz prvog filma. Sa druge strane, tu je katastrofa sa shatlom koja je, ako mene pitate, nesto sto do sada nisam video. Bio sam k'o u rolerkosteru, Ali, pozeleo sam da pitam Singera zasto mu posle onakvog pikiranja aviona putnici makar nisu povrachali. Mislim, Supermen moze da bude normalan posle svega toga, jer njemu je u opisu radnog mesta da izvodi superherojska spasavanja a da ni nokat ne polomi. Medjutim, to ne vazi za Lois Lejn i njene saputnike. Progutao bih naivnost Supermenovog lika, ali ne i totalnu naivnost situacija.

U Donerovom filmu katastrofe su bile stvarne, koliko god je to bilo moguche. Cak je i Lois Lejn nastradala (dodushe, Supi ju je "oziveo" tako sto se vratio u proslost i promenio tok istorije). U Singerovom filmu ima duplo vise katastrofa, likovi su u stalnoj opasnosti, ali se uvek lako izvuku.
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

milan

Meni su dva potpuno nelogicna momenta vezana za lik Lois Lejn - kada sa sve astmaticnim sinom ode na jahtu zlikovca, dakle, ona istrazuje slucaj nestanka struje, shvata da tu ima nesto sumnjivo, kolima dolazi na nekakvo imanje nekog bogatasa (ne zna da je Lutorovo) i onda se SUNJA NA OGROMNU JAHTU. Mislim, sta je ocekivala, da ce da naidje na bakicu koja je izazvala nestanak struje u citavom gradu?
Drugi nelogican momenat je kada svog muza i sina, u hidroavionu koji jedva leti kroz oluju natera da se vrate po Supermena, tako ponovo rizikujuci zovot svog deteta i muza.

Death Wish

po meni je najveca nelogicnost Lois Lejn zapravo otkud joj Supermenovo dete!!!!

Reklo bi se da je ona mnogo patila sto je Supermen otisao pre pet godina bez reci...

a onda bi se reklo da se ona odma' sutradan smuvala sa marsdenovim likom prekosutra sexualno opstila sa njim i nakon tri dana se vencala... jer kako bi drugacije mogla da zivi u zabludi da je sin u stvari Marsdenov....

sigurno nije to mogla ako je patila godinama za supermenom...

a sigurno ne bi zaboravila DICK OF STEEL!!! :evil:
Pol Kerzi ne oprasta!

milan

A i kako bi njena ljudska materica izdrzala super-bebu?

Mislim da jedino Wonder Woman moze da ima dete sa Supermenom!!

Jake Chambers

Kako otkud joj Supermenovo dete? Pa kresnuli su se onomad u drugom ili trećem filmu.

Death Wish

Ma nije to pitanje.... Znamo da su se kresnuli u drugom filmu...

Pitanje je kako ona ne zna cije je dete!!

Drugo pitanje je - kako Marsden ne zna da dete nije njegovo?

Cak i da kazemo da je ona to zaboravila kada joj je Supermen na kraju drugog dela obrisao pamcenje onim poljubcem, opet se vracamo na prethodna dva pitanja.

A ako joj je Supermen obrisao secanja na to da je on Klark Kent i da su se kresnuli, opet je ona patila sto je on otisao, sa jedne strane, a sa druge se odmah kresnula i sa Marsdenom  - tako da je mislila da je dete njegovo!!

mislim da je sustinski supermenovo dete visak u filmu  i glavni problem...
Pol Kerzi ne oprasta!

mac

Možda ćemo imati nastavak - Suberboj...

Black Mamba

tja.... meni se film uopste nije dopao... zadremala sam negde na polovini, ozbiljno sam zadremala

Death Wish

ali ipak najlepsa stvar vezana za Povratak Supermena, jeste zaista Povratak Supermena....

ponovo je hype o Supermenu....

mnogi su pokupovali stare filmove na dvd-u....

specijalna izdanja svih delova ocekuju se na jesen...

a ultimativno the best thing je dugo ocekivani
Richard Donner's director's cut Superman II!!!!!

Supermen II ce konacno doziveti izvorno zamisljeno izdanje, sa preko 90 minuta nevidjenog materijala snimljenog od strane Donera, pa eliminisanog od strane Salkinda i ponovo snimljenog od strane Lestera...
cak ce i ponovo biti scena sa Brandom. Nema vise Supermenove majke, vec dobri stari Marlon!! Cak ima i scena gde se on pojavljuje materijalizovan da pomogne sinu!

konacno ce "dvoglava azdaja" postati ono sto je i trebala da bude. Mitsko delo o superheroju, a ne mesavina toga i slepstik strip komedije Ricarda Lestera...

Treba se radovati prakticno petom filmu u kojem ce Kristofer Riv biti Supermen!!

can't wait
Pol Kerzi ne oprasta!

Bel-MarduKKK

Povratak Supermena je sranje koje su pokusali da urade u duhu starih filmova, ali nisu uspeli ni to. A ovo nije vreme za superheroje iz sedamdesetih.
Bolje bi bilo da su napravili novi film koji nema veze sa prethodnim (sjajan primer je Betman Begins) ili nastavak Smolvila koji je pokazao kakav Kal-El i kakav Lex su danas potrebni.

Quote from: "death wish"Ma nije to pitanje.... Znamo da su se kresnuli u drugom filmu...
Pitanje je kako ona ne zna cije je dete!!
Drugo pitanje je - kako Marsden ne zna da dete nije njegovo?
Cak i da kazemo da je ona to zaboravila kada joj je Supermen na kraju drugog dela obrisao pamcenje onim poljubcem, opet se vracamo na prethodna dva pitanja.
A ako joj je Supermen obrisao secanja na to da je on Klark Kent i da su se kresnuli, opet je ona patila sto je on otisao, sa jedne strane, a sa druge se odmah kresnula i sa Marsdenom  - tako da je mislila da je dete njegovo!!
mislim da je sustinski supermenovo dete visak u filmu  i glavni problem...

Posto postoji i cetvrti deo u kome Lois nije trudna, nema dete, a seca se ko je u stvaru Supermen, klinac je potpuni visak. Posebno je iritantno to sto se reci "otac ce postati sin i sin ce postati otac" degradiraju na to da Kal-El svom sinu daje ime Jor-El (mada niko ne zna za to, pa ni klinac).

Klinac je potpuni visak.
neki ljudi nikad ne polude.
kakve zaista uzasne zivote
oni vode.

Alex

Quote from: "Bel-MarduKKK"Povratak Supermena je sranje koje su pokusali da urade u duhu starih filmova, ali nisu uspeli ni to. A ovo nije vreme za superheroje iz sedamdesetih.

Pretpostavljam da si odustao od gledanja posle 5-10 minuta, što bi bio jedini normalan postupak pri gledanju filma o kojem imaš izrazito negativno mišljenje?

drzavna bezbednost

Quote from: "milan"A i kako bi njena ljudska materica izdrzala super-bebu?
O, pa mi imamo i ginekologa. . .   to je pohvalno.
Pre svega, ajde da se uradi super-Papa-Nikolau test, itd.

zakk

mislim da je Elison (ili neko iz te generacije) imao u Plejboju poduži članak o ovome :)
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

milan

Quote from: "drzavna bezbednost"
O, pa mi imamo i ginekologa. . .   to je pohvalno.
Pre svega, ajde da se uradi super-Papa-Nikolau test, itd.
Ginekolog-amater, hvala na pitanju.

Jake Chambers

Quote from: "alexts"
Quote from: "Bel-MarduKKK"Povratak Supermena je sranje koje su pokusali da urade u duhu starih filmova, ali nisu uspeli ni to. A ovo nije vreme za superheroje iz sedamdesetih.

Pretpostavljam da si odustao od gledanja posle 5-10 minuta, što bi bio jedini normalan postupak pri gledanju filma o kojem imaš izrazito negativno mišljenje?

Ja sam odgledao ceo film (mada usta nisam zatvarao i samo sam dobacivao :lol:), i opet se slažem s čovekom.

ariadna

Ja sam ga gledala u Rodi, i cak ni ono ozvucenje nije uspelo da me odrzi budnom! Zaspala sam posle pola sata kao beba! Ali sam zato videla kraj (posto nisam ni pretpostavila da ce ostati ziv  :wink: )
He can who thinks he can, and he can't who thinks he can't. This is an inexorable, indisputable law.

Jake Chambers

S koje si ti planete? Supermen da ne ostane živ? :lol:

Nyarlathotep

Lepo je kad Supermen vraca novonastale kontinente nazad u orbitu isl., ali zasto, pobogu, zasto svaki film snimljen u poslednjih par godina mora biti adaptiran i za moju babu? Dokle vise tolike slinetine?

Sto je jos gore - neka Supermen, to je za ocekivati - ali The History of Violence?!?!  Pa, sve sam sem ovoga ocekivao od Cronenberga. Izgleda da su i njemu dolari smekshali i um i muda.
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Ghoul

Quote from: "Nyarlathotep"Pa, sve sam sem ovoga ocekivao od Cronenberga. Izgleda da su i njemu dolari smekshali i um i muda.

joooj, sto sudba kleta mene tako ne kusha dolarima, bas da vidim dal cu odoleti, il ostati hardcore!  :!:  :evil:
https://ljudska_splacina.com/

ariadna

To da nisam ni pretpostavila da ce ostati ziv je naravno bila sala!!!
He can who thinks he can, and he can't who thinks he can't. This is an inexorable, indisputable law.

...

Quote from: "Bel-MarduKKK"
Bolje bi bilo da su napravili novi film koji nema veze sa prethodnim (sjajan primer je Betman Begins)
.

Sjajan? Batman? Begins? Sjajan i Batman mi ne idu u istoj recenici, a najbolji Batman je Batman u crossoverima malotiraznih pisaca.
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

zakk

hm, biće lepa diskusija sledećeg ponedeljka u LK - ako se podrudite da dođete  :evil:
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Bel-MarduKKK

Quote from: "alexts"

Nisam odustao. Cekao sam taj film godinama posto sam veliki obozavalac Kal-Ela i morao sam da ga odgledam. Sto je najgore, pocetak mi nije delovao tako lose (da preskocim trenutak pojave njegove keve za koju se u trecem delu jasno kaze da je umrla). Ali onda krece razocaranje za razocaranjem.
oni vode.

Nyarlathotep

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "Nyarlathotep"Pa, sve sam sem ovoga ocekivao od Cronenberga. Izgleda da su i njemu dolari smekshali i um i muda.

joooj, sto sudba kleta mene tako ne kusha dolarima, bas da vidim dal cu odoleti, il ostati hardcore!  :!:  :evil:

Veliko je to breme, utvaro.
Slava, zene, droga, limuzine, glamur i raskos.... da mi je da te vidim. Od metafizickog natprirodnog uzasa, postao bi Erika Jong. No, nazalost (ili na srecu), neces se ti leba najest' od tvog pisanija. Ako ti je za utehu, i sam znas da je tati Lavkraftu cesto skripalo u stomaku.

Bab Jaga

E, nemoj tako, Nyarla. Na forumu Aleksa Exlera netko je iznio teoriju da je King namjerno piše ispod svog nivoa "чтобы народ хавал" (ne pokušavajte pronaći zadnju riječ, to je ruska šatra, ali smisao je - King namjerno radi robu široke potrošnje).
Ghoul fhtagn!

Nyarlathotep

Mislim da svi rade sve namerno, po tome im se i sudi.
Zato ja Kinga ni ne citam, ima evo vec 10 godina. OK, izuzev nekih sjajnih pripovedaka. Ko me par puta zajebe u duzoj formi, priliku mu dajem samo do 30tak strana.

Jake Chambers

De gustibus non disputandum.  :evil:

Nyarlathotep

De gustibus non est disputandum.

U pravu si... vazda bilo.
Pogotovo, s obzirom na posve licni ton moje izjave o Kingu.
:wink:

Jake Chambers

Errr... nalećeš mi kao Harvester onomad  :twisted:
disputandum je gerundiv, te se može koristiti i u eliptične svrhe u poslovicama i nije mu potrebno "esse". Meni je to stilski mnogo lepše. Plus, pravi latinski redosled reči bi "est" stavio na kraj rečenice :twisted: :!:

Death Wish

Quote from: "Bel-MarduKKK"Posto postoji i cetvrti deo u kome Lois nije trudna, nema dete, a seca se ko je u stvaru Supermen, klinac je potpuni visak. Posebno je iritantno to sto se reci "otac ce postati sin i sin ce postati otac" degradiraju na to da Kal-El svom sinu daje ime Jor-El (mada niko ne zna za to, pa ni klinac).

Klinac je potpuni visak.

ali cetvrti se ne racuna!!! ni treci...

tako su rekli tvorci novog dela.

superman returns se nastavlja na Superman II
Pol Kerzi ne oprasta!

Jake Chambers

Quote from: "Death Wish"
Quote from: "Bel-MarduKKK"Posto postoji i cetvrti deo u kome Lois nije trudna, nema dete, a seca se ko je u stvaru Supermen, klinac je potpuni visak. Posebno je iritantno to sto se reci "otac ce postati sin i sin ce postati otac" degradiraju na to da Kal-El svom sinu daje ime Jor-El (mada niko ne zna za to, pa ni klinac).

Klinac je potpuni visak.

ali cetvrti se ne racuna!!! ni treci...

tako su rekli tvorci novog dela.

superman returns se nastavlja na Superman II

'oće to i sa stripovima... jebo ih retkon. Puj pike ne važi se, bitno je da smo mi zaradili pare  :roll:

Bel-MarduKKK

Ma to je sve sranje!
Kako mozes da nastavljas gde se tebi digne patka?
Valjda postoji neki red.
Doduse, onaj cetvrti deo je takvo sranje da bi trebalo spaliti sve primerke i zaboraviti ga. Ma to bi trebalo uraditi i sa ovim delom.

Ja bih voleo da vidim film po stripu "Superman: Godfall". Kal-El na rodnoj planeti, bez moci i okruzen ljudima koji su mu slicni.
oni vode.

Nyarlathotep

Quote from: "Jake Chambers"Errr... nalećeš mi kao Harvester onomad  :twisted:
disputandum je gerundiv, te se može koristiti i u eliptične svrhe u poslovicama i nije mu potrebno "esse". Meni je to stilski mnogo lepše. Plus, pravi latinski redosled reči bi "est" stavio na kraj rečenice :twisted: :!:

Vaistinu, ti si gazda u ovo situaciji :wink: ... latinski sam poslednji put cuo pre 10 godina (a ni tada ga nisam bas ljubio), i cacnuh te iz cistog zezanja i secanja :lol:  :!: , bez ikakve jasne predstave o gramatici latinskog.  :(

Ali, mojne, da ti zato ospem po chicha Stevi i userem ga do krajnjih granica, u snu ce se sam slepac rasplakati, bez obzira na "est" na kraju recenice.  :cry:  :(

Ali, necu, ajde... lepo ti iscitira Horacija De gustibus non disputandum est...  :!:  :!:  :!:
pozd!

Death Wish

Quote from: "Bel-MarduKKK"Ma to je sve sranje!
Kako mozes da nastavljas gde se tebi digne patka?
Valjda postoji neki red.
Doduse, onaj cetvrti deo je takvo sranje da bi trebalo spaliti sve primerke i zaboraviti ga. Ma to bi trebalo uraditi i sa ovim delom.

Bio bi dobar film da nije skarabudzen u poslednjoj trecini, a bio bi extra film da sve ovo nije iseceno...

Many of the scenes that were cut include:
Clark visits his adopted parent's grave.
Superman is seen flying to Jeremy's school with the letter in hand.
Superman visit's Jeremy's classroom. Superman tells Jeremy and his classmates "I can't interfere, but I will pass your concerns on to the world's leaders."
Lex Luthor creating the protoplasm that will make the Nuclear Man - Mark One. The shot is of Gene Hackman by himself in his laboratory pulling (or placing) the protoplasm from (onto?) his engineering chamber.
Out of the oven pops Nuclear Man One, Lex looks at him and says "I'm smarter than I thought!" Lex Luthor, dressed in surgical garb, looks up and says about his creation of the first Nuclear Man, hey then test Nuclear Man's powers. Lex gives him an iron bar and he breaks it. Then he shoots him with a machine gun and the bullets bounce off. Then he commands him to fly. Nuclear Man jumps up and hits himself against the ceiling. Lex tells him to kill Superman, but they decide that maybe he should be tested out first. He gets the paper and reads about the opening of the Metroclub.
Clark and Lacy do go on a date at the Metro club.
Nuclear Man One shows up and strong arms his way into the club. He sees Lacy and falls in love with her on the spot. But another woman drags him away and starts to hit on him. He glows and burns her hand as she tries to unbutton his shirt. She screams and the sound carries to Clark's ear. He hears it and turns into Superman.
Superman fights Nuclear Man One outside the Metro Club.
Nuclear Man One fails and is sent down the sewer. Lenny is the one who scooped up the remains of the first Nuclear Man. He was thrown into a transformer and reduced to a pile of ooze which can be seen in the scene when Lenny says "we're going to be parents!"
Suddenly Superman shows up and leads everyone into UN--Missile speech Collecting the missiles Two short, but important scenes showing Pentagon people tracking Russian missiles destroyed and Kremlin people tracking US missiles destroyed. Each side agrees this is not a trick the other side is trying to pull.
Short sequence where Nuclear Man doubles in size when Superman meets him.
When the Nuclear Man kidnaps Lacy from the Daily Planet (after he sees her picture on the paper), he brings her back to Luthor's hideout, where he says that he will be king and Lacey will become Queen. She slaps the Nuclear Man.
Nuclear Man 2 then transforms himself, increases his size and stands in a missile and flies off.
Luthor realizes that this ploy will cause war because the suspicious US and Russian sides will each think that the other side is trying to pull a fast one and everyone is going to die, leaving Nuclear Man to rule with Lacy. They hurry off but right as Luthor and Lenny go to their underground cavern, Superman shows up and confronts them but there is no time to deal with Luthor, so he and Lacy fly off.
Lacy Warfield leaves the Planet, and Clark gives her Levon Hornsby's card so she can buy Kent's farm. She says to Clark if she was not the stuck up brat when they met maybe things would be different. They both laugh and Clark walks up to Lois and Jimmy.
Superman flies to a High School football game to collect Jeremy to fly with him. Superman flies Jeremy round the earth to tell the world what its like to see the earth from Superman's point of view (no boundaries between countries all one world)then returns Jeremy home.

Sve ove scene bice na special edition-u koji izlazi uskoro...
mada samo kao "deleted scenes" - iako bi bilo bolje da urade "director's cut".
Pol Kerzi ne oprasta!

Bel-MarduKKK

Sa ovim delovima bi mozda i mogao da prodje. Kad pogledam sta je izbaceno mozda i promenim misljenje.
oni vode.

Loengrin

Znate li kad uzmete zalogaj super torte, a onda počnete da izvlačite dugačku dlaku iz usta. Potom krenete kako bi sve bilo super ukusno i da nije bilo one dlake možda vam to parče ne bi ogadilo sve super torte na ovom svetu.

SuperKen! Kome još treba nakon Supertate pokoj mu duši.

Svi oni leepo glume u već viđenoj scenografiji, a mladi Supermenko se pojavi među njima s vremena na vreme, sa velikim S na grudima, kako bi se film prodao. Ah da, da ne zaboravim, tri put ura za 3-D čarobnjake.  :roll:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.