• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SLIKOVITI KVIZ: prepoznaj kadar iz filma!

Started by Ghoul, 16-07-2006, 04:03:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

milan

For Your Consideration multitalentovanog Krisa Gesta.

milan

Inache, posto ja jako volim SNL - mali offtopic, a vezan za ovog autora - ima li neko mozda narezane SNL epizode, bilo koji period, bilo koji gost?

ginger toxiqo 2 gafotas

Quote from: "milan"For Your Consideration multitalentovanog Krisa Gesta.

....bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...najslabiji film u nizu, ali still kinda groovy!
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Kunac

Jeste nesto losiji od ostalih, ali jos uvek radi radnju... and than some!
"zombi je mali žuti cvet"

milan

ginger toxiqo 2 gafotas

Quote from: "milan"Inache, posto ja jako volim SNL - mali offtopic, a vezan za ovog autora - ima li neko mozda narezane SNL epizode, bilo koji period, bilo koji gost?

...ja sam a huge disciple Christophera Guesta, ali, nazalost, nema nishta od SNL mrsa featuring him...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

milan

Ne mora njegovo - bilo sta?
(osim the best of Steve Martin i the best of Michael Myers)

Kunac

da nije animirana verzija hellboya? nisam gledao, ali mi mirise na to...  :wink:

Will-O'-The-Wisp

Invincible Iron Hitler... (Mrzim tipa otkako je poceo CW!) Inace, slabasno ostvarenje u poredjenju sa Ultimate Avengers crtacima, koji u mnogo cemu evociraju 80's crtace, posebno G.I. Joe.

Nego, Milane, sto se tice SNL, najvjerovatnije cu za koji mjesec nabavit par sezona, pa cu ti to donijet ako budem dolazio u BG, a ako ne - poslacu ti, whatever.  :wink:

P.S. Posto su velike sanse da opet budem MIA na par dana (nedelja?), neka Marduk postavi zadatak umjesto mene.
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
– Lester Freamon (The Wire)

Kunac

Invincible Iron Hitler... Sta je to?!?!

marduk

Quote from: "Will-O'-The-Wisp"Invincible Iron Hitler...
P.S. Posto su velike sanse da opet budem MIA na par dana (nedelja?), neka Marduk postavi zadatak umjesto mene.

Ah, bjedniče! Pa zar ja da vadim dušu ostalima umjesto tebe, o nevero?!  :x

Sutra zadatak stiže, ali ako me neko prestigne, neću se ljutim.

Will-O'-The-Wisp

Quote from: "Dr Kunac"Invincible Iron Hitler... Sta je to?!?!

Ma, Invincible Iron Man.  :wink: Sala za Marvelovce. [Inace, vise od pola godine, Tony Stark (a.k.a. Iron Man) je medju strip fanovima poznatiji kao Hitler, Pizda, Seronja i sl.]

Quote from: "Marduk"Ah, bjedniče! Pa zar ja da vadim dušu ostalima umjesto tebe, o nevero?!

Ajde, kad sam ja to postavio tezak zadatak?! Nikad.  :wink:  Za to ste zaduzeni vi juznoprugasi...  :evil:
"A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
– Lester Freamon (The Wire)

milan

Quote from: "Will-O'-The-Wisp"Invincible Iron Hitler... (Mrzim tipa otkako je poceo CW!) Inace, slabasno ostvarenje u poredjenju sa Ultimate Avengers crtacima, koji u mnogo cemu evociraju 80's crtace, posebno G.I. Joe.

Meni su ta Marvelova dajrekttudividi izdanja mnogo dobra... I bas mi se i dopada sto se Altimejt Avendzersi razlikuju od Ajronmena...

A za SNL... Super!

marduk

Evo jednog "teskog" zadatka:

@ Wispie - "istocnoprugasi" dude....

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Tex Murphy

Da nije Tenant?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

Komi, nek si proklet!!!
Ako stvarno bude Tenant, pozdravi se sa onim filmovima  :twisted:
Genetski četnik

marduk

Ne, nije Tenant, mada liči  :lol:

Blagi hint: NIJE Hostel  :evil:  :!:

Truba

eto sad znamo da nije hostel ni tenant

dosta smo pomogli  :evil:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Plissken

Can't argue with a confident man.

marduk

Vala jest! Pogodak u metu za Plisskena!
POSSESSION i umobolni krešendo-svršetak filma...

Plissken

Neka sledecu sliku postavi Harvester!

marduk

Tex Murphy

Quote from: "Plissken"Neka sledecu sliku postavi Harvester!

Pliskine legendo, svaka ti dala! Slika stiže ASAP!
Genetski četnik

Tex Murphy

Zapravo ipak sutra. Zahvaljujući imbecilnosti kompjutera i programa za obradu slika nisam uspio da obradim sliku kako treba.
Genetski četnik

Tex Murphy

Da ne zadržavam, nek postavi neko drugi (u pozadini zamislite gomilu sočnih psovki na račun kompjutera).
Genetski četnik

Truba

Truba

Truba

:roll:
osamdesete...horror engleski jezik

Truba

:roll:  :roll:  :roll:  ovo je urota neću više da se igram sa vama

grupa ljudi koji nemaju prebivalište... naučnik se useljava u novu kuću sa suprugom počinje pratiti te ljude... koje fotoaparat ne može snimiti... a sve počinje u bolnici... kada poznati glumac sa TV ekrana priča nepovezane rečenice (kao ja uvijek) na francuskom...

Ghoul

aha, NOMADS.

pa što nisi okačio još koju sliku, bilo mi poznato ovo, ali...
https://ljudska_splacina.com/

Truba

zato što sam izvukao samo ove 2
i nije mi se dalo tražiti film  :roll:
ajd dalje  :arrow:

Ghoul

pilot babo

Da nije slučajno ''Suicide Circle''?
Vasionskog broda svemirom što hoda, Pilot lično, to sam ja.

Ghoul

Ghoul

Ghoul

pilot babo

Ah, pa znam, to je čuveni bioskopski hit ''Krvavi cipelići''

Ghoul

Quote from: "pilot babo"Ah, pa znam, to je čuveni bioskopski hit ''Krvavi cipelići''

KAKO SI SAMO POGODIO?!!! :?  :?  :?

BRAVO!

Kunac

Zapravo u pitanju je film Bunhongsin, distribuiran i kao The Red Shoes (mada su cipele, u stvari, pink).

Ghoul

ma pusti, dovoljno je blizu.
niko drugi nije ni POKUŠAO, tako da je ovaj na nivou lika iz kviza koji danas slučajno spazih na TV: na pitanje kako se zove kapetan koji juri mobi dika, ovaj reče : AHBAR.

znači: close enough!

ajde, pilote...

pilot babo

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "pilot babo"Ah, pa znam, to je čuveni bioskopski hit ''Krvavi cipelići''

KAKO SI SAMO POGODIO?!!! :?  :?  :?

BRAVO!

Pa, jebi ga jes' da sam u suštini mamlaz, ali jedna od stvari u koje se stvarno razumem jeste korejski horor film!  :wink:

Ali, skroman sam pa se nikad ne kurčim...

pilot babo

Na brzaka sam izabro, mislim da nije teško...

Truba

pilot babo

Naravno. Stvarno je bilo lako. Aj', Trubo, cepaj sledeći!

Truba

Plissken

Truba

8)  a što buđav   :oops:  :(  :cry:
šibaj dalje i nemoj da te čekamo 5 dana  :?  :twisted:

Plissken

Meho Krljic

Ja ne znam šta je ali slutim da bi mi se ovaj film dopao.