• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SLIKOVITI KVIZ: prepoznaj kadar iz filma!

Started by Ghoul, 16-07-2006, 04:03:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Tex Murphy

Slika stiže ubrzo...
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Morticia

Quote from: "Truba"
Quote from: "Harvester"
Quote from: "Morticia"Vacancy.

Kaci ponovo umesto mene.

Kako si do đavola iz onoga prepoznala film???  :P  Ja sam ga gledao prije takorekuć neki dan i ne bih pogodio ni za milion godina.  :(

:o  pa gdje se prskalica nećeš sjećati  :P

Lepo ti Komi rek'o, a ja film s Lukom nikada ne odbijam... :lol:
You're dead, son. Get yourself buried.

Kastor

Quote from: "Harvester"Slika stiže ubrzo...

Blejd 2?
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Tex Murphy

Fuk Mi, potpuno sam zaboravio da postavim sliku!  :x

Evo vam je sad:

Genetski četnik

Kastor

"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Tex Murphy

Genetski četnik

Kastor

Kunac

"zombi je mali žuti cvet"

Kastor

Kunac

!!!!!!Evo nešto žestoko!!!!!!!!!

Kunac

Film je iz 1/2 90-tih, režirao ga je poznati čova, a glume bar petorica-šestorica poznatih glumaca - jedan od njih je kasnije čak dobio i Oskara.

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Kunac

BRAVO! GOOD JOB! YOUR TURN NOW...  :lol:

Morticia

Aaaa.... gademit. Uopšte nisam videla juče.
Samo što ja za Lirija nikada ne bih rekla samo glumac, koliko odličan stand-up, scenarista i producent. Hvala mu na The Jobu i Rescue me.

A tek soundtrack... najbolji soundtrack skoro pa ikada!
You're dead, son. Get yourself buried.

Kunac

Mislim da smo dovoljno dugo čekali na Milosha...  :wink:

POGODITE OVO:

Kunac

Meho Krljic

Što bi reko Harvi: 'Ne znam šta je ali je upravo uletelo na sam vrh to watch liste.'

Mica Milovanovic

Pojma nemam, ali zadrži se na ovome, bojim se da mi srce ne bi izdržalo sledeći kadar...
Mica

Mica Milovanovic

Znam samo da verovatno nije u pitanju Children of the Corn...
Mica

milan

Da lupim...
Vruce zvake, ili Lemon Popsicle Boaza Dejvidsona?

Kunac

Quote from: "Mica Milovanovic"Pojma nemam, ali zadrži se na ovome, bojim se da mi srce ne bi izdržalo sledeći kadar...
Mora! Bez njega slika ne bi bila potpuna (oni sa slabijim srcem nek ne gledaju)...  :wink:

So, here it goes:

Ghoul

dodjavola, pa ovo nije kukuruz-kokichar!
vidi se da nije stvarno, nego specijalni efekat!  :cry:
https://ljudska_splacina.com/

Kunac

Dobro, ovo je bilo zagrevanje...  :wink:
Film u pitanju je pravo "blago", tako da predstoji još mnoštvo zabavnih sličica - zato se ne žurite s pogađanjem,,,

Tex Murphy

Moram da citiram Mehu, koji citira mene. Šta god da je, sjajno izgleda. Da lupim nešto, čisto forme radi: BAGDADSKI LOPOV?
Genetski četnik

Kunac

NIje, nije...  Možda ova četvorka pomogne? :arrow:

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Kunac

Quote from: "Truba":idea:  blejkova 4  :?  :evil:
Blizu, ali NJET!

Da razmrdam stvari sledećim prizorom:

Kunac

Možda nešto ovako:

... ili ovako:

Kunac

Plissken

Can't argue with a confident man.

Kunac

Ko rano rani (ili baš kasno leže), rešenje nalazi!

Da, naravno, TROLL 2! Sveti gral loših filmova, i verovatno najzabavnija bljuvotina ikada snimljena.
:!:

Plissken

Neka Truba zavuce sledecu sliku!
Can't argue with a confident man.

Kastor

Truba

više ne znam kome sam gdje guro
nadam se da nisam mećao ovu sliku ranije

nešto lagano

Kastor

Truba

Kastor

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

Truba

WARLOCK

battle royal :?:

jao imate te trolove moram ih opet odgledati toliko je smesan film

Truba

korea

ona je kineskinja ali je film korejski  :(  :cry:  veoma tužan

Truba

evo je na ulazu u viedteku koju drži njen muž kojeg nikad nije upoznala  :(  :cry:

Kastor

Truba

Kastor

Truba

:o  nisam

al sam načuo za mnoge remakeee

od 7 samuraja do priče o 2 seke  :x

Kastor

Kunac

Lik koji tumači Mimi Rogers dobija svoje u hitu BIG NOTHING.

Kastor