• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

rpg igra - preporuka

Started by celeste, 13-08-2006, 14:14:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Goran Skrobonja

Quote from: "Lurd"Inače, imam locka 60, druida 60, roga 56 (saće 60), i boraniju: palu 31, prista 29, roga 19, hantu 19. Relmovi Frostmane i Mazrigos.

Lurde, care! :?:
Tako mu je to. (K. Vonnegut)

Kastor

Quote from: "Goran Skrobonja"kupi sav agro na sebe, dok ostali slabiji stoje pozadi i kastuju Mišićare kamenjem...

xrofl
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Nyarlathotep

Ovaj WoW je prokleta navlaka!

Odlicna igra, prelepo izgleda, igriva do bola, super RPG, interaktivan svet slikovit i saren u beskraj, ne znam - jasno mi zasto su svi odlepili toliko. Jos se koristim free passom sto uzeh od drugara i zaleteo sam par likova na par servera.

Prvo sam krenuo sa Taurenom druidom zvanim Rudonja, za veoma kratko vreme (samo 4-5 sati igre) stigao do 8 nivoa, malo se smorio od bikcine i onda se bacio na druga experimentisanja. Jasno mi je da sam ogranicen 20. nivoom i vremenom od 10 dana zezanja, te sam poceo da djuskam fenomenalnog Gnoma warlocka zvanog Govance (trenutno 13. nivo) - koliko su dobri ovi warloci!!! Ako spazis nekog sa pristojne daljine - istopis zivot iz njega, pre no sti ti pridje - a tek impovi i demoncici koje summonujes su fenomenalni. Super su talenti i specijalizacije, i sasvim uzivam u igri, iako sam bedno mali nivo i tek njusim sta ova igra pruza. Doduse, cini mi se da je karakter malo ogranicen kolicinom skilova koje moze da uci, mada, verovatno gresim jer sam bedni 13. nivo, a ko zna sta bi me sve cekalo.

Malo me smorilo sto su svi moji ortaci 60. nivoa - od 12. do 14. ranga, te iako smo na istom serveru Ragnarosu, i isto Alijansa, dzaba, ne mozemo da djuskamo - njihov prdez bi me oduvao daleko iza planina i mora, kamoli neprijateljev nabod njihovog (ili  znatno nizeg) nivoa. nema veze, zato sam nasao  drugara iz Svedske - Dwarfa Paladina (16 nivo) od 12 godina, koji bije ko da mu je najbesnijih 30.

Gorane, zaista si bio u pravu, tek sad sam na svojoj kozi osetio  - game to end all games!!!
I nije neki kesh, s obzirom da imam nalog (i instaliranu igricu), treba mi samo dva soma i nesto da uplatim dva meseca.

Jao, ali sta dalje.... ne znam... videcu da li smem sebi priustiti ovo i fanaticno se vezati za komp. Previse sam velika lozana, plasim se.  :!: A i stize neka nova muz. oprema od preko bare, kojoj se treba gadno posvetiti i prouciti je.

Lurde, na kom si ti serveru?
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Goran Skrobonja

Quote from: "Nyarlathotep"Ovaj WoW je prokleta navlaka!

Lol.

Za tvoju utehu, sinoć sam pričao sa Bobom Živkovićem koji se prešaltovao sa GW-a na WoW i sada pizdi kao najgori adikt na cold turkey-u zato što mu server već 10 dana ne radi usled onih krađa na koje je Blizzard upozoravao (kad koristiš hiperlink pa ti se hakeri uloguju na tvoj account i pokupe sve živo od para i opreme)...

A ekspanzija samo što nije... kuku!

Nim razbija - ima trenutno mejdža na 54. nivou i pravi najveće demidže viđene u istoriji WoW-a... Ludilo.
Tako mu je to. (K. Vonnegut)

Nyarlathotep

Nim - stara fajterka.

Nimrodel

Ja sam sada mag 56. nivoa i to total master fire mage i uskoro ću biti na 57. nivou... Ma, super je što na Bronzebeardu ima mnogo naših ljudi, a i dobro je što češće nailazim na starije igrače. Opasno je kad se u grupu infiltrira neko dete koje se loži i ne kapira sam koncept igre. To mi se desilo nekoliko puta s vorločkim altom i to zna da bude noćna mora kako za obične grupe tako i za raid. Žalosno je što je toliki broj igrača koji ne poznaju samo istoriju Warcrafta, te tako i ne umeju da uživaju u samoj geografiji tog sveta i u istorijskim mestima.
Najveća mana igre, pored toga što je jezivo zarazna, jeste i činjenica da su ljudi opsednuti ajtemima i napredovanjem u nivoima. Doduše, tu možete da vidite i sve ljudske mane i vrline u njihovom pročišćenom, otvorenom obliku. Baš me je danas smarao jedan bivši gildaš (inače warrior kamikaza zbog koga su po difoltu svi spelkasteri ginuli jer majmun ne ume da tankuje a nije dobro razvio fury talente) s pitanjima šta imam od opreme i koje kvestove radim... bio je šokiran kada sam ga prosto skinula rečima 'Ma bila sam na ekskurzijama po low lvl instansima'. Čovek ne može da shvati da u igrici može biti i mirnog uživanja bez dobijanja exp-ija i rp-ovanja s ljudima (recimo, ubacite svoje konjče u modus laganog kaskanja i pričate  s ljudima).
Goran nam je opak paladin i bogme, jedan od najboljih tankova koje sam videla... smešno, paladini nisu koncipirani da tenkuju, ali s obzirom na to da su retki dobri warriori, svi se u grupi zaista oslanjamo na njega... a vrlo često, Goran bude i najbolji hiler, s obzirom da pristovi ne kapiraju baš najbolje svoju ulogu vrlo često. Što je najbitnije - svetimo se za Dalaran i Lorderon, ali ne igračima Horde, već Skordžu i Demonima... a dobro je i farmovanje.
Šta da vam rečem, imala sam sreće u ovoj igri da sam okružena fenomenalnim ljudima i zaista je uživanje pravo kada se ulogujem... Ekipa koja se okupila je vezana snažnim prijateljskim vezama i verujte mi, kada je tako, WoW je zaista najbolje mesto za izlazak  .  :wink:
But then the barking of dogs fills the air and the host of wild souls sweeps down, fire flashing from the eyes of the black hounds and the hooves of the black horses

Nyarlathotep

juceo bio kod bagre u kraju i smorise me - sat vremena pustase screenshotove i prepricavali mi dogadjaje u poslednjih 6 meseci. ludjaci fanaticni. hehe.

super se zezate - sigurno, kao i mnogi. i zelim vam jos vise dobrih momenata...

al' ja odustao od citave akcije... :(

Nimrodel

Quote from: "Nyarlathotep"juceo bio kod bagre u kraju i smorise me - sat vremena pustase screenshotove i prepricavali mi dogadjaje u poslednjih 6 meseci. ludjaci fanaticni. hehe.

super se zezate - sigurno, kao i mnogi. i zelim vam jos vise dobrih momenata...

al' ja odustao od citave akcije... :(

Evo i ja ću te malo smoriti s 3 skrinšota, čisto da vidiš kako nam je i šta se radi. Nisam htela nijedan borbeni, nego, eto, da se vidi i ona baš lepa strana WoW-a.

Pre nekih 3-4 meseca, imali smo kvestove za magove u Dastvolov Maršu, i ovako smo se družili dok smo čekali našu dragu prijateljicu Iskru da pređe okean (pomešala brodove, i mesto da uđe u onaj za Teramor, ušla je u brod za Oberdin - momci su joj tur pomerili od zezanja s pričom o ljubavi prema mornarima). Levo sedi Palamud (Goran), Vatromet (njen brat i čudo od gnoma je zdesna), a ja sam u sredini.

Ovo sam ja pre nekih dve nedelje u Uterovoj grobnici u Plejglendsu, teritorija Lorderona. Inače, tu su Alijansa i Horda zajedno i vrlo često možete videti igrače obe frakcije kako se zajednički biju... šteta je što ne možemo da razgovaramo jedni s drugima i ponekad to baš ume da padne teško, ako vidite igrača suprotnog tabora koji je častan i plemenit.

A ovo smo Iskra i ja preksinoć u Blekrok Mauntinu, u predinstans zoni - prizori tamo ostavljaju bez daha, a mobovi u instansima su zaista jezivi.

Eto, Nyarla, mislim da nisam preterala i šteta je što nam se ne pridružiš... verujem da ćemo uskoro razvijati i svoje low lvl altove.
But then the barking of dogs fills the air and the host of wild souls sweeps down, fire flashing from the eyes of the black hounds and the hooves of the black horses

Nimrodel

Zaboravih, a ovo sam ja... u Vinterspringu, eto čisto da me vidiš izbliza.

Nyarlathotep

Sto si namontirala cicu na konjica, sve sa frizuricom za slikanje...  :wink: hehehe.... nisi bre smorila, do jaja je meni ceo taj trip, bilo lepo da da jos nesto postujes - neku fight situaciju, no ove moje idiote iz kraja evo vec dve godine slusam... i uvek isto, samo statistike sa Battlegroundova (uvek prvi) i poenta je ko je bolje i s vece blizine uslikao cmar nekog zmaja ili greater demona. Ne znam zasto im je vise i zaniimljivo da igraju - sve zivo i mrtvo pobishe, sve su izpeglali, svi su neki 14 rank 60 nivo... i uvek ista prica. Rke - koke, rke - koke. Eto, sinoc smo posle ne znam kog vremena opicili jedan tradicionalni hotseat, samo ovaj put na Herojima 5...

Vi bar uzivate u igri, ovi se izivljavaju... iako nisu bas klinci.

A necu igrati, ne zato sto mi se igra ne svidja - naprotiv - odlepio sam, nego zato sto sam se navukao i razmislio koliko ce mi to odneti i vec previse izgubljenog vremena (vi ste svoje faksove zavrsili, a ja i dalje kuburim :( ). + ocekuju me gadne druge obaveze (pisanje strucnih tekstova, i jos jedan urednicki posao, plus pokretanje ozbiljnog knjizevnog projekta sa drugarima sa faksa nekoj skorijoj buducnosti), a u slobodnim trenucima treba i znojiti zice na djitri i sutirati pojacalo. I ufatiti malo zivota izmedju. :!: