• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Како да куцам оне кукице за акцен

Started by Milisav Krlježa, 11-09-2006, 21:01:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Milisav Krlježa

Поздрав свема!

Ево, пријави се ја опет! Кад оно оде све у пропас, ја сам мислио да сам ја нешто погрешно претисо, па све упропастиио, ал видиш, није!

Е, саде, имам једно питање: како се пишу слова са акценти у Ворд? Ја сирома пробао, ал нема све.

Велим, није исто кад неки рекне бòстан и кад рекне бостâн, а ја увек кажем бостâн... Мислим, разумете ме...

Ја би тео нешто да напишем, ал да се, да извинете, љуцки изразим... Мислим, кад неки чита да то биде ки да ме слуша...

Ајд у здравље, и фала ви.
Нек се шири култура Поморавља, душманима за инат!

Kastor

"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Alex

Quote from: "Milisav Krlježa"Поздрав свема!

Ево, пријави се ја опет! Кад оно оде све у пропас, ја сам мислио да сам ја нешто погрешно претисо, па све упропастиио, ал видиш, није!

Е, саде, имам једно питање: како се пишу слова са акценти у Ворд? Ја сирома пробао, ал нема све.

Велим, није исто кад неки рекне бòстан и кад рекне бостâн, а ја увек кажем бостâн... Мислим, разумете ме...

Ја би тео нешто да напишем, ал да се, да извинете, љуцки изразим... Мислим, кад неки чита да то биде ки да ме слуша...

Ајд у здравље, и фала ви.

Ni ja ne znam kako se kucu one krivokuke. Kad bidem naučijo tebe ću prvem da javim Milisave.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Ghoul

stvarno ste bre goveda, a lepo vas čoek pita!

nema druge no da mu ja pripomognem:

ima neki fazon, valjda ctrl +
130= é
131 â
132 ä
133 à
134 å

itd.
https://ljudska_splacina.com/

marduk

Pa zar nema toj po meniji - insert->symbols il teka nekako??

Milisav Krlježa

Quote from: "alexts"Ni ja ne znam kako se kucu one krivokuke. Kad bidem naučijo tebe ću prvem da javim Milisave.

Quote from: "Ghoul"stvarno ste bre goveda, a lepo vas čoek pita!

Вама двојице фала ки најрођенејима! Куј проба да помогне човеку кад је потребит, ки му да је помого! Ови што се само спрдау, на њи ни не обрћем пажњу!

Е саде, ово што вели Гулча:

130= é
131 â
133 à

Ово је јасно. Јес замајатно, ал барем може. Видиш да сам написао бòстан и бостâн.

Ал шта ћу, роб љути, кад мора д ударим оне две кратке цртице... Реко, ајд д ударим ове две тачке уместо они кратки цртица... Овако на прилику: ë. Мада ме то подсиће да ће се прошире наша браћа и јединци до овамо, па ће после сви да пишемо с ове две тачкице на е!

Ал шта ћу за ону једну положену црту над слово, што казује да се слово продужава? Није то зајебанција, да простите! Вук је све удесио за Подриње: пиши ки што говориш (у подрињу, је ли)! Ал не може да се запише говор Поморавља без ови матракукица.

Још једном, молба свема: размислите како би то могло, ил се негде распитајте, па ми кажите. И спрдачима поручујем: не спрдајте се с деду, од спрдачину ники вајду није видо!

Milisav Krlježa

Quote from: "marduk"Pa zar nema toj po meniji - insert->symbols il teka nekako??

Нема, рођо! Има муње, громови и свакака друга, д извинеш, гованца, ал нема српски акценти!

Milisav Krlježa

Quote from: "Mixitron M. Storm"

Aу, сунце ти, је л ово овај мене нарани с говна? Прво била нека табла, пише нешто на њу, велим ја спрда се дечко нешто, ал саде променио па вели "Јеђи говна!". За толко се и деда снађе с енглески!

Нисам се овоме надао, искрен да ви биднем! Да сам тео да се псујем с ким, отишо би пред задругу, па би тамо нашо неког свог исписника с којег сам овце чувао, па бисмо се уз пиво ранили чиме оћеш.

Не могу да се пожалим на пријем оде... Лепо сте ме примили. И Гулча, и Мића Миловановић... Зашта мене овај човек овако поткачи, да ми је знати?

Смећем ли ја којем овде, сад отворено питам! Ако смећем, ја нећу више да навраћам. И до саде сам некако живео без вас!

Milisav Krlježa

Види, дечко, јасно је мене да ти мош да ме зајебаваш како оћеш, да мењаш ове сличице оде и тако то. Једино се ја питам ШТОПА? С оног Злоскота си лепо диванио. Ниси га вређао, а он богами јес све редом.

Ми Моравци имамо поган језик. Немо да мислиш да ја тебе не би знао да накамарим да ти се сви оде смеју! Ал нећу. Ја бирам шта с кога радим!

Мало сам погледо они твоји сајтови са фотографије, и знаш шта ћу ти кажем: ти си се окомио на мене што сам сељак! Ти си, изгледа ми, велике школе завршио, а опет се ки ја бакћеш са свиње и говеда. Чепаш по балегу и чачкаш краве, да простиш, по оне ствари, па ти дође нешто криво.

Ништа ти ја нисам крив, дете. Сам си бирао!

Black Mamba

Mixitron M. Storm

Quote from: "Milisav Krlježa"

Види, дечко, јасно је мене да ти мош да ме зајебаваш како оћеш, да мењаш ове сличице оде и тако то.

Слушај 'вамо, лебац ти детињи!

Као прво, 'дечко' у очи може да ми каже само девојка или нека излапела баба. Ти стисни тај пакетић па сврати 'вамо па ми реци штагод ти срце иште

Као друго, не мењам слике. Ако они тамо јебавају линкове, то није мој проблем. Ја све време видим оно што сам и окачио, императора и 'БАН ХИМ'

Као треће, твој србијански је тужна мешавина непостојећих начина грађења речи, нешто између торлачког и бушманског. Да би иког испиздио, што ти је намера, мораш бар да убодеш где треба.

Као треће: моје и твоје бактање свињама и говедима се одвијају на потпуно различитим нивоима.

Као четврто, пробај козу. Пробај руку. Онај пробао с' тарабом па видео да није то то, ти га све оломи о монитор и тастатуру па не капираш да грешиш.
Још је тамо писало, овде не пише.

Truba

mene ove slike što se izmjenjuju svaki put nasmiju do suza  :!:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Mixitron M. Storm

A, konačno sam uhvatio. Pa lepo, samo dok nisu OT  :evil:

Milisav Krlježa

Види, дечко, јасно је мене да ти мош да ме зајебаваш како оћеш, да мењаш ове сличице оде и тако то.

Слушај 'вамо, лебац ти детињи!

Као прво, 'дечко' у очи може да ми каже само девојка или нека излапела баба. Ти стисни тај пакетић па сврати 'вамо па ми реци штагод ти срце иште

Као друго, не мењам слике. Ако они тамо јебавају линкове, то није мој проблем. Ја све време видим оно што сам и окачио, императора и 'БАН ХИМ'

Као треће, твој србијански је тужна мешавина непостојећих начина грађења речи, нешто између торлачког и бушманског. Да би иког испиздио, што ти је намера, мораш бар да убодеш где треба.

Као треће: моје и твоје бактање свињама и говедима се одвијају на потпуно различитим нивоима.

Као четврто, пробај козу. Пробај руку. Онај пробао с' тарабом па видео да није то то, ти га све оломи о монитор и тастатуру па не капираш да грешиш.
Још је тамо писало, овде не пише.

Е мој, колега (да не рекнем дечко, опет ће се наљутиш), ја сам оде и дошо да разглабам о "србијанском", о књижевности и тако то. Ал куј се с тебе расправља, ћорав му посо! Пиши ти од саде шта год оћеш, ја то више не гледам. Никаки си човек!

И мош да ми прнеш под прозор!

zoskoz

Quote from: "Milisav Krlježa"...С оног Злоскота си лепо диванио. Ниси га вређао, а он богами јес све редом...
trebalo mi pola sata da uz pomoc konvertera prevedem ovo u neki normalni oblik. zasto Me ono uzima u usta uzalud?  xsex

Mixitron M. Storm

И мош да ми прнеш под прозор!

Јес' па да ме воде у Хаг... еве ти га :Р

Loengrin

Quote from: "Mixitron M. Storm"Јес' па да ме воде у Хаг... еве ти га :Р

Šta, nije ti se dopalo kad si tamo bio prošli put?   xwink2
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Mixitron M. Storm

Јес', ал'сам тад био с' ону страну зида.

PTY