• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Pitanje

Started by Usul, 11-10-2006, 16:20:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Usul

Pozdrav svima,

Nedavno sam stupio u kontakt sa argentinskim fanzinom Axxon http://axxon.com.ar/. Veoma su zainteresovani da objave nesto od pisaca iz Srbije. Posto sam se dobrovoljno prijavio kao prevodilac interesuje me odakle mogu preuzeti priče domaćih autora i naravno gde pitati za dozvolu?

Takodje bilo koji tekst vezan za stanje sf/f u Srbiji/Crnoj Gori bi bio interesantan.

Svaki savet ili pomoć je dobrodošla

unapred hvala
God created Arrakis to train the faithful.

aristot

moze li mi neko pomoci? ovdje u zg nedavno je objavljen esej ota oltvanjia o hororu. u toj je knjizi naveden i adresa njegovog sitea:www.otoltvanji.com. problem je sto se stranica nikako ne otvara pa pretpostavljam da je i nema. mozemi li neko javiti njegov mail ili kakav broj telefona? unaprijed se zahvaljujem. pozdrav svima!

Mixitron M. Storm

Probaj ponovo, tamo je stranica.

Draza

Svevid

Усуле, је ли то што си рекао још актуелно?
Не волим југословене.

Usul

Pa ne bas. Tadasnji urednik za prevedene price je otisao pa se ta veza prekinula. Mada sam posle toga uradio jos par stvari ali nista preterano veliko. I dalje stoji otvorena ponuda da bilo sta sto prevedem moze da bude publikovano na adekvatnoj web strani.

Sto pitas?
God created Arrakis to train the faithful.

Svevid

имам неког другара којег би цела ствар могла занимати...писао је некакве приче, е сад да ли је то прерасло у нешто више (роман) или су му амбиције порасле или спласле - не знам...проверићу.
Не волим југословене.

Boban

a je li nešto negde objavio?
Nemojte nuditi napolju diletantske stvari jer to unižava ukupnu sliku o nama.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Svevid

није ништа објавио, али колико знам - планирао је. ступићу у контакт с њим, па ћу проверити. мада, будући да ништа до сада није објавио, не знам колико ће дуго трајати процес убеђивања издавача да му уопште прочитају рукопис...
Не волим југословене.