• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Novo: Strip magazin br. 3

Started by marlowe, 14-10-2006, 23:56:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

marlowe

Videh danas i kupih treci broj strip magazina. 44 strane u koloru, stripovi Vasilija Afanasijeva prema bajkama. Simpaticno je to meni izdanje, drago mi je da i dalje gura, a na drugoj strani nalazi se i svojevrstan poziv autorima i ilustratorima za buduce brojeve. Posto Afanasijev i izdaje i uredjuje ovo izdanje sam, bilo bi lepo kada bi se oko toga okupili ljudi te bi Strip magazin mogao da preraste u malu reviju domaceg stripa. Mozda.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Alex

To bi bilo odlično.

Na žalost, to izdanje ima očajnu distribuciju i ja nisam uspeo da pronađem ni jedan broj.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

marlowe

pazi, kao da se nesto popravilo. ja prva dva broja nisam video nigde u novom sadu, a ovaj treci mi se smesi sa skoro svih kioska.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

DušMan

U Beogradu sam sva tri broja nasao ili na kiosku u kuci, malo pored Bridge Pub-a ili kod kolportera koji stoji u Knezu, malo iznad Trga, kod fontana i video bima.

Stripovi su trash najgrdji, sto slikom, sto reci. Ali je simpaticno da postoji nesto sto se zove "Strip magazin". Nadam se napretku i poboljsanju, stripovima razlicitih autora, esejima i kritikama. Ah... mozda mnogo trazim?
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Alex

Ne bi bilo prvi put da jedno izdanje izraste u nešto sasvim drugo,odnosno kompleksnije i bolje.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Duh_koji_hoda

ja mu dajem jos maksimalno 3-4 broja...

Alex

Ako pregura još toliko - onda ima velike šanse da traje. U stabilnim uslovima (bez megainflacije, sankcija, pada standarda, ratova itd) izdanja koja prebrode početni period (3-4 broja) imaju duži život (u ovom slučaju - ako nema i još nekih tipično ovdašnjih problema - sa autorskim pravima, neplaćanjima i tsl).

DušMan

Gazda je i najavio da ima para za 6 brojeva, pa ce posle toga videti.

DušMan

Jel' neko nasao 4. broj?
Trebao je izaci oko 10. ali ga nema na mestima na kojima ga je do sad bilo.

Alex

Imam informaciju da će kasniti.

DušMan

Opa! Insajder, a (mada je Duh koji hoda sasvim obesmislio taj termin)?
Jel imaju kakav feedback o prodaji prvih brojeva? Krece li to u nekom drugom pravcu? Kad ce cetvrti broj?

Alex

Quote from: "DušMan"Opa! Insajder, a (mada je Duh koji hoda sasvim obesmislio taj termin)?
Jel imaju kakav feedback o prodaji prvih brojeva? Krece li to u nekom drugom pravcu? Kad ce cetvrti broj?

Mogu samo da kažem (copyright by DKH) da umesto redovnog mesečnog ritma počinje da važi ono, što i inače piše u izdanju - izlazi povremeno. Ne odustaje se, a redovniji ritam zavisi i od sponzora.

Duh_koji_hoda

Quote from: "DušMan"Opa! Insajder, a (mada je Duh koji hoda sasvim obesmislio taj termin)?

pa nisam ja kriv   :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry: