• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Sirius pitanjce

Started by Truba, 25-02-2003, 22:44:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Truba

koji je konačni broj izašlih siriusa

ja imam dvobroj 163/164

nadam se da nije mnogo brojeva izašlo poslije
bit će opet :x

inače me zanima i koliko je izašlo Kentaur knjiga i koliko koštaju u Srbiji
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Boban

Poslednji broj Siriusa je taj koji imas: 163/164.

U ediciji Kentaur je izaslo 8 knjiga u prvoj seriji (crne, tvrdokoricene) i 70 u ostatku edicije, plus 18 u kompletima (3×6); od 8 iz prve serije 6 su ponovljene u kasnijih 70, dakle postoji, sve ukupno 90 razlicitih knjiga u ediciji Kentaur.

Cene su sarekolike, od zaista smesnih za veliki broj dela do izuzetno visokih za raritetna izdanja poput Coveka u visokom dvorcu...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Truba

ja imam
Čovjek u viskom društvu

i platio sam tu knjigu isto kao i ostale
mislm 5 eura

u posljednje vrijeme je cijena kentaur knjiga palna na 2 eura
ako pronađeš knjigu :x
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

SANdMAN

Quote from: "komunjara"ja imam
Čovjek u viskom društvu

covek u viskom dvorcu   :shock:  :wink:  :)  8)

mozda je cena pala zato sto knjiga vise i nije toliko raritetna, sem za prave kolekcionare. pojavilo se novo izdanje, koje u beoizlogu kosta 400 din, cini mi se...

FilipKDick

znaci ja imam 81 od 164 brojeva

Truba

da

Čovjek u visokom DVORCU :x
jesam se prosuo

Truba

Besmislen info besmislenog tRopika

22 godine poslije
brojim sitno do posljednjeg siriusa
sada sam na 148. broju kronološkog čitanja
 :o

što poslije?

opet ispočetka...

Truba

ostao jos jedan nepročitan sirius

ono što je započelo 1995 sa skupljanjem završeno je 2009
a evo krajem 2025 završeno čitanje

Mica Milovanovic

Da li se sećaš prve pročitane priče?
Mica

Truba

Citao sam jednu na divljaka naslovna je kao neka glava prikljucena na masinu...prica je o nekom pametnom satelitu

Prva prica jeu prvom siriusu ne ubite rula...vojni sf...meni nista posebno

Od prvih brojeva dobra mi je sa zrtvovanim koloniatima i zivjeti samo utorkom

Truba

ala je u pretposljednjem broju neki hrvat oprao enciklopediji zohrana živkovića
 xrofl
ovaj nije stigao odgovoriti  :| propo časopis