• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ima li tu normalnih ljudi?

Started by džin tonik, 14-11-2006, 12:25:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

A možda ih ima mnogo u okruženju ali nisu mu prijatelji, već obično osoblje ustanove u kojoj je smešten.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Loengrin

Quote from: "Kastor"
Quote from: "Cornelius"Jedna moja prijateljica, inače psiholog po struci

Koliko bre ti imaš psihologa/psihijatara u okruženju?

Odakle tipkaš? :evil: :!:

Otud kod Kastora đavolski osmeh. :idea:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Boban

Možda ljubomora, esencija zavisti; izgleda da nije isto biti poremećen u Srbiji i poremećen na Zapadu.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Cornelius

Quote from: "Boban"A možda ih ima mnogo u okruženju ali nisu mu prijatelji, već obično osoblje ustanove u kojoj je smešten.

Argh, grozno. Bobane, ja sam te molio da ne otkrivaš da se javljam iz ustanove i da kucam nožnim prstima, jer su mi ruke vezane dugim rukavima na ledjima. Ali, kad smo već tu, šta da se radi, cher ami. A la guerre, comme à la guerre.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Kastor

Quote from: "Boban"Možda ljubomora, esencija zavisti; izgleda da nije isto biti poremećen u Srbiji i poremećen na Zapadu.

xcheers
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Cornelius

Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

deka

Quote from: "alexts"Čitam ovaj topik i zaključujem: nema tu normalnih.
Quote from: "Cornelius"Ima, ali sasvim malo. To su oni što čitaju stripovi. A, ostali? Pravac Deponija.
Kad sam pročitao ovaj Corneliusov odgovor, iznenadilo me je jedno sveprožimajuće osećanje svežine – sa kakvom lakoćom čovek poziva ljude da skoče bombu dole u žabokrečinu, sa kakvom odlučnošću i samopouzdanjem se namerio da nas povuče u blato. Prva asocijacija mi je bila figura političkog komesara koji pred bitku, partizanskom odredu mladih intelektualaca, prosipa moralno-političke fraze, loži ih i bodri iako zna da će većina njih izginuti, dok će on gotivno iskulirati iza linija fronta.

A zašto on to radi? Da li zato što je zapao u emotivno-kreativnu krizu iz koje nije stanju da se iskobelja pa sebično hoće što više ljudi da povuče sa sobom? Možda postoji neki viši cilj ovde – skupljanje dovoljne količine smeća pa prizivanje trash-Golema, kao u jednoj od onih ekstra kičerskih X files epizoda? Možda je čovek pravoslavac hlistijevac pa veruje da se prvo moramo solidarno uniziti grehom kako bismo shvatili svu vrednost vrline? Možda ga goni ideja o realnosti koja je toliko natrula, da nema svrhe fingirati mentalnu, moralnu i estetsku čistotu, već da bi trebalo svi da odlepimo, podivljamo, porušimo, srozamo u govna, kako bismo onda iz nulte tačke, eventualno, ako preživimo, mogli da postavimo zdrave temelje realnosti?    

Korni, Korni, đubre matoro!!! Jebo li te onaj cuko mali Ćići Mijatov!!!
A onda je Sladža pala na glavu, a tu je mozak bate...

Cornelius

Quote from: "deka"Korni, Korni, đubre matoro!!! Jebo li te onaj cuko mali Ćići Mijatov!!!

Ko je Ćići Mijat?

deka

Quote from: "Cornelius"Ko je Ćići Mijat?

hahaha, kako si se istripovo! Ćići je jorkširski terijer, inače pas ljubimac Peđe Mijatovića još dok je igrao u Partizanu i izigravo papučića ćerki Verice Rakočević. :wink:
A onda je Sladža pala na glavu, a tu je mozak bate...

Cornelius

Ne pratim fudbal. A, što se tiče pasa, bolje jorkširski terijer, nego bordoška doga.

Truman

Quote from: zosko on 14-11-2006, 12:25:10
ima li tu koji sudionik forumaskih zgoda i nezgoda, a da je obican, ali bas najobicniji, konzument stripa, sf-a, horrora a ne neko poznato lice?  xptit

Tu sam i ja. Hvala Mehu na uputu.
Ja da valjam ne bih bio ovde.