• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Ivandj: Slucaj foruma Znak sagite

Started by Cornelius, 14-11-2006, 18:06:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PTY

Dobro onda, ako kažeš da nisi onda nisi. Istina, ni dalje mi nije jasno kako se niti jednom do sada nisi osvrnuo na moje referisanje na Legolasa; zbog tog prećutivanja sam prepostavila da jesi.

Be that as it may, i dalje tvrdim da ti ovo nije prvi nik niti prvi forum.

Naravno da mi na pamet ne pada da ti ovde i sada oduzimam privilegiju anonimnosti; znam ja da je mnogo lakše biti frajer inkongnito. A ni menjanje nikova ti ne zameram odviše; nije mi to nikakva novost, mnogi su forumaši posegli za tom solucijom izbegavanja ugovnane karme.

No svejedno, budući da su meni lično te solucije daleko ispod moralnog nivoa, biće da ti taj tvoj ranac nije težak odviše.
A to je po tebe dobro, naravno; neopterećeni ljudi uvek daleko doguraju.  :)

Cornelius

Libeat, neću da te ubedjujem da mi je ovo prvi nik na ZS forumu, bilo bi besmisleno. Ti si stvorila svoje mišljenje, bilo ono tačno ili ne, ono za tebe više vredi nego svaki drugi argument (ja "+", svi ostali "-"). Mislim i da znam zašto misliš da sam ovde već bio pod drugim nikom. Ali, jebeš ga, nećemo o tome.

Ja bih radije o nečemu drugom - da si potvrdila moju šemu tvog forumskog ponašanja. Na tvoju relativno neutralnu tvrdnju da sam ja Legolas (salonski ton, bacanje udice), ja sam ti namerno odgovorio relativno neutralno da nisam (salonski ton, prihvatanje udice). Čekao sam tvoj odgovor koji je po mom mišljenju trebao da bude "bum u glavu". Tako si i uradila, čime si potvrdila moje reči da si žedna da pokažeš "ko tera ovce, a ko nosi zvonce". Uvek se trudiš da dokažeš kako onaj drugi nosi zvonce. Mnogo si oljućena nečim u stvarnom životu, ali to je tvoja privatna stvar mada se primećuje, jer se preliva i u tvoju virtuelnu ličnost.

Nemoj da pomisliš kako se hvalim da sam pronicljiv, pre bih rekao da je samo pola moja pronicljivost, dok je drugi polovina tvoja psiho-emotivna rigidnost.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

krema

E, Korni, Korni, ne znam da li si primijetio one silne smajlije iza rijeci besposlen. Oni obicno znace da se onaj ko ih stavi sali. Pa to sam i ja radio- ono je bila cisto sala. Nemoj se odmah vrijedjati. :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

Cornelius

Izvini Kremo, ali zbog skromnog forumaškog iskustva (argh, opet će me Libeat opičiti u glavu), neke stvari mi promaknu. Naime, emotikonima sam počeo da se služim prvi put ovde na ZS forumu. Ranije nisam. A, inače, nisam se naljutio. Kažu nije dobro za ten, a ni za varenje. Ja sam post sročio oflajn, pišući svoje beleške.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

krema

Korni, brate, sve ti je oprosteno. :lol:

Cornelius

Hvala, sad sam ko nov. Ajd, živeli. xcheers

lilit

Quote from: "Meho Krljic"She walked into my office as if she was the one owning it. For a second it made me wonder what that made me look like. I looked up from the ten months old magazine I was pretending to be reading. She reminded me of someone... someone familiar. Or perhaps some actress or singer... I put on my game face:

'Can I help you Missis... Kidman?"

She laughed in my face.

"After what you just said, I think you are the one who might be in need of help"

I knew I would like this woman.
meho,
hocu da mi objasnis zasto bi svaka prosecna zena (ukljucujuci tu i mene) pala na ovo?
(ovo je bilo polu-retoricko pitanje...ich bin very much happily married und too far away... da kazem i ja, posto se svi vec bracno_determinisaste :wink: )

@dragi kornelijuse,
may the vetar nove deponije be with you.
:)
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Pala? Nisam siguran da uopšte shvatam pitanje. Ovako kako si ga postavila zvuči kao da misliš da bi svaka prosečna žena pala na ovo mada pretpostavljam da hoćeš da pitaš zašto ja mislim da bi ijedna žena pala na ovo. A actually ne mislim, nego sam samo bio inspirisan tvojim pisanjem o pojavljivanju Grace na ZS itd., da ispišem par redova na brzinu koji zvuče kao početak neke pulp novele. Bez ikakvih zadnjih namera, čisto u šali... :shock:

Cornelius

Meho, vala, sad si se upetljao.

Meho Krljic

krema

Meho, ne vrijedi ti sad izvlaciti se... :oops:

Meho Krljic

Ne vredi, samo bih se još više ukopao. Zato i ne pokušavam.

lilit

meho,
ja mislila ti faca, a ti devojcurak.  :oops:

*narator (po mogustvu - john hurt): da li je trebala da naglasi da se sali? ili da ponovi da  napusta temu? ili da nacrta da je objasnjenje trebalo da bude - filozofski aspekt koje se odnosi na imaginarne licnosti...sie hat das nicht gewusst. ... :?: ).

Boban

Lažno skromni Meho koji svoju nadmenost skriva naslagama svakojakih izliva skromnosti u pokušaju da osvoji srca površnih učesnica foruma - no, tu smo mi, snage razuma i osećajnosti da ne dopustimo da se jeftino pozicionira.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Cornelius

Quote from: "Boban"Lažno skromni Meho koji svoju nadmenost skriva naslagama svakojakih izliva skromnosti u pokušaju da osvoji srca površnih učesnica foruma - no, tu smo mi, snage razuma i osećajnosti da ne dopustimo da se jeftino pozicionira.

Meho na jedan orijentalan način pokušava sebe da unizi na početku razgovora da bi uspavao sagovornika i što bolje zasjao u toku razgovora. Tipična tursko-arapska metoda. Medjutim, ne slažem se da Meho osvaja samo srca učesnica. Ako se ne varam, on je na forumu o muzici rekao da ima i gej tendencije. Znači, Meho osvaja i srca učesnika. Meho je bi-skroman.

Boban

Meho pokušava možda to za šta ga optužuješ, ali rekao bih da ne uspeva.

Cornelius

U, bre, kaki si čovek! Ne optužujem ja Mehu, nego razmatram mehanizam. Šta mu fali, baš je zgodan. :oops:

Meho Krljic

Nisam siguran da mi se dopada u kom pravcu ovo ide... :? Nisam ja samo lažno skroman, ja sam istinski pogubljen pa smatram za pošteno da to svakome pomenem pre nego što počne da me shvata preozbiljno. Mada, jeste to malo napadno, dosadno i narcisoidno, priznajem... Probaću da se malo izšlifujem...

No, da sam devojčurak - jesam, pa ja i svojoj ženi govorim 'vi'.

Meho Krljic

QuoteŠta mu fali, baš je zgodan

Huh? Otkud znaš da sam zgodan? Ili samo pretpostavljaš da mi je stas manekenski kao posledica ramazanskog posta?

Cornelius

To je sigurno. Ramazanski post. A uskoro ti ide i Božićni. I nemoj da slušaš Bobana. Ti znaš da je on stara paljevina. Ti si bre rodjen za diplomatiju.

Meho Krljic

Tehnički gledano ja i radim u organizaciji koja ovde ima status diplomatskog predstavništva. Ali uspevam da se brijem tek svaki treći dan. To je onoliko blizu raju na zemlji koliko uopšte može čovek da se nada.

lilit

QQ na sta ovo izadje  :o .
kornelijus je postavio tako lep topic i stvarno mi nije jasno zasto svaku temu morate da istrolujete?
glava me boli (ne od vas nego stvarno :( ).

Meho Krljic

Pa, to je priroda jednog foruma ovog tipa gde postoji taj neki osećaj em zajedništva em potrebe da se stalno kao nešto intelektualno ljudi nadmudruju (sa naglaskom na 'mud'). As a result, teme se ne poštuju nego se dopušta da se improvizacijom dođe do donekle zabavne razmene pošalica... To onda ostavlja utisak familijarnosti i čak intimnosti...

lilit

ne mogu da odgovorim na poslednji post (odsad, pa nadalje i ubuduce moram da pazim koje reci upotrebljavam) posto me dozivljavas mnogo ozbiljno.
mene treba shvatiti povrsno, kao sto je to uradio i veliki manitu ovog foruma.
xsleep2 8)

salu na stranu, meni se bas dopala kornelijusova studija.
ja ne bih imala prvenstveno znanja, a onda ni zivaca za analizu.

Meho Krljic

Ako sada i ja kažem da me ne treba shvatati ozbiljno, Ghoul će da dobije napad nesavladivog besa a onda ko zna šta bi moglo da se dogodi... Dakle, ostaviću to samo kao implicitni sadržaj ovog posta.

I kao što već rekoh gore, to što je Kornelijus uradio je lepo i interesantno, ali ja to nikada ne bih moga da uradim zbog brige da bi se neko našao uvređenim, omalovaženim itd.... Srećom pa se ne bi reklo da sam bio u pravu...

Cornelius

Quote from: "lilit_depp"salu na stranu, meni se bas dopala kornelijusova studija.
ja ne bih imala prvenstveno znanja, a onda ni zivaca za analizu.

Nije neka analiza, jer sam o forumašima stvorio mišljenje tokom druženja, pa sam to sve mogao da kažem i ranije. Katalizator je bio ivandj sa njegovim strukturisanim i metodičnim tekstom. Takodje, kako sam nov i kako nemam ništa da izgubim (za razliku od većine), onda sam mogao da sve spustim na papir, odnosno, tvrdu ploču. Da i ja imam dve godine Sagitinog foruma u džepu (pljus - ovo me šorne Libeat), verovatno bih bio previše naviknut na sve vas i ne bih želeo da navučem vaš bes i bojkot.

Ovako sam, kao u svakom novom društvu, posmatrao gde su čvorišta, ko su nosači akcije, gde su klanovi, gde je margina, a gde je granica. To svi radimo, nesvesno i prirodno, u svim situacijama. Posle je došao zabavan deo, da napišem. Žal mi je što ne mogu sve da vas vidim, jer se onda više sazna zbog body languagea. Što reče jedan moj drugar - video sam onoliko ljudi koji su govorili da, a njihovo telo je govorilo ne. Neke od vas znam lično, neke sam samo video ovako, neke na slikama, a neke nikada. Odnosno, za veliki broj ne znam ni ko se krije iza nika. Generalno govoreći - svidjate mi se. Ne baš svi, ali većina.

krema

Loengrin

Quote from: "Cornelius"...pljus - ovo me šorne Libeat...
Jel' ovog puta zato što si ili zato što nisi Legolas. Žene ni meni nisu uvek jasne. :wink:  Kako god, ja sigurno znam da nisi, inače bih već znala da jesi, a kao što već rekoh sigurno nisi, a meni treba verovati, jer sam za tu oblast stručnjak.  :lol:
Quote from: "Cornelius"
Ovako sam, kao u svakom novom društvu, posmatrao gde su čvorišta ...
Benigna čvorišta, maligna čvorišta i metastaze  :evil:
Quote from: "Cornelius"
Što reče jedan moj drugar - video sam onoliko ljudi koji su govorili da, a njihovo telo je govorilo ne.
Da mi batalimo tu anti-protivnost tela&duha i bacimo se na nama već dobro znane vidove  xuser ili  xcheers komunikacije.
Kad reče ja sam oženjen pade mi onaj citat iz S,L&V:

- R u married?
- Yes I am.
- Very married?
- Married enough.

što me je opet potsetilo, kako je na žalost uvek pre palilo ako kažem da nekog drugog volim, nego kad sam govorila da sam udata. Smrc! Lepo je znati da ti to ne odvajaš.
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Bilja

Mene su opet svi zaboravili. Prosto sam nevidljiva. Cak i BOban je jedino mene izostavio sa korica ZS broj 12, i uvek me nekako svi zaborave...  :cry:
Bilja-totalno nezanimljiv lik koji vec godinama cuci na ovom forumu ali nikako da ispadne nekakav "stari" clan, sta god to znacilo. Neiteresantna skoro do granice zanimljivog, ali je nekako presla tu granicu i sad je opet nezanimljiva.  :(

Eto, ali uzivo kolika sam, nikome ne bih promakla...  :lol:
Bilja
----------------------------------------@

PTY

Quote from: "Cornelius"Libeat, neću da te ubedjujem da mi je ovo prvi nik na ZS forumu, bilo bi besmisleno. Ti si stvorila svoje mišljenje, bilo ono tačno ili ne, ono za tebe više vredi nego svaki drugi argument (ja "+", svi ostali "-"). Mislim i da znam zašto misliš da sam ovde već bio pod drugim nikom. Ali, jebeš ga, nećemo o tome.

Gfjafgfnjafnja...

Lajz.
Anader pak of lajz.
Ja imam puno ljudi u mom plusu.
Puuuuno ljudi.
Dobrih ljudi.
Jes' da nemam seljanke što se, eto, utegle u helanke pa ruknule po plijeu koli tovna prasad po poledici, ali mislim stvaaaaarno! Šta bi onda tebi ostalo, jadan?!?    xsex

Mislim, zaista, ejbre, srbine, đubretaru, intelektualće deponisto, sto mu gromova žalosne sove!!

Ko ovde koga zajebava???  :shock:

A mislila sam da si Legolas zbog poradi ovo malko rezidjua preostale mi ljubavi za ljucki rod; svakli put kad naiđem na pajsovanog kretena pod nepoznatim nikom, sve pomislim da je u pitanju jedan te isti moron što menja nikove ko čarape kad mu odveć zasmrde... pa mislim, jebiga, nije li to altruistički od mene?  8)

ajde reci. recireci. nije li? re-ci!  :D

PTY

Quote from: "Bilja"Mene su opet svi zaboravili. Prosto sam nevidljiva. Cak i BOban je jedino mene izostavio sa korica ZS broj 12, i uvek me nekako svi zaborave...  :cry:
Bilja-totalno nezanimljiv lik koji vec godinama cuci na ovom forumu ali nikako da ispadne nekakav "stari" clan, sta god to znacilo. Neiteresantna skoro do granice zanimljivog, ali je nekako presla tu granicu i sad je opet nezanimljiva.  :(

Eto, ali uzivo kolika sam, nikome ne bih promakla...  :lol:

Biljanče, na ovom topiku zamećujemo samo marvu što je na ovaj forum došla da provocira.  :wink:

PS. Ti jesi stari član.

PTY

Quote from: "Boban"Lažno skromni Meho koji svoju nadmenost skriva naslagama svakojakih izliva skromnosti u pokušaju da osvoji srca površnih učesnica foruma - no, tu smo mi, snage razuma i osećajnosti da ne dopustimo da se jeftino pozicionira.

Oh you, my naughty, naughty lovey...  

(Pusti čoeka da se bar na miru pičetine ogrebe, sad kad mu je prsnula venira.  :twisted: )

lilit

libeat,
prvo sam ostala speachless, a onda (posto me i inace ubi empatija) ipak shvatila svu dubinu postojeceg problema. zao mi je, stvarno.

biljo,
kao sto sam rekla na samom uvodu ove teme, ja se osecam kao cisti posmatrac na ZS. cisto da ti se opravdam malo: ja volim SF od ranog (vrlo ranog) detinjstva i deklarisem se kao big fan, ali nikako znalac; volim kompjutere, od vrlo ranog detinjstva :);  o robotima i androidima (pre svega AI koncept koji pokrece to sve) da ne pricam, a kao mala sam imala maste kao moja draga starija cerka (srecom, sticajem okolnosti postadoh jako  racionalna).
kombinacija ove cetiri stvari dovodi do toga da mi je sve sto trenutno  postoji dosadno i pretpotopsko... ono sto me odusevljava (iskonski i iskreno) mnoooogooo kosta.
sve ostalo (od 'moderne' tehnike) mi je prolazno i brzo ga se zasitim :-).

medjutim, ono sto me je jako odusevilo je tvoja umetnost koju sam, kao pravi forenzicar, odmah snimila kad sam postala clan ovog foruma. kao i svu pozitivnost tvoje licnosti.
cak sam imala nameru da te smaram (videla sam da si jako vicna i znas puno o "kompjuterskom crtanju") i pitam sta mislis o raznim tabletima za crtanje i kako ti se svidja Artrage 2.11 posto je moja cerka opsednuta time (a jos je mala).

oduzih, ali sam htela da kazem da sam te ja (kao potpuni, nepretenciozni, novajlija) odmah usnimila.
pozdrav.
(znam da je tvoj princip: ne pravdaj se nikad, ali eto, osetila sam  potrebu kad si ti u pitanju).

PTY

Quote from: "lilit_depp"libeat,
prvo sam ostala speachless, a onda (posto me i inace ubi empatija) ipak shvatila svu dubinu postojeceg problema. zao mi je, stvarno.

Hm.

Vidi, do sada ti nisam išta profanog direktno uputila.
A vidim i da si dovoljno pametna da se ne vređaš na kojekakve generalije; retka stvar među lokalnom žeskadijom. cenim to.

U stvari, do ovog posta ti nisam ništa direktnog uputila, uprkos faktu da si učevstvovala u svom ovom sranju.

No, ipak, rešila sam da ti ne uskratim benefit of the doubt.

Možda, možda zaista nemaš mnogo veze sa ovim provociranjem.
Možda zaista nemaš nikakvih zlih primisli.

Eto, zasigurno znam da ih sivka nema, iako se javljala tamo na deponiji; ali sad poznam ženu lično i znam da takvo smradno provociranje nije njen stil.

A verujem i da Rile nije znao o čemu se radi; a ako jeste, hu givz de šit.

Pa da ti i ja na ovom postu krenemo iz početka, kako bog zapoveda, fino, kulturno i lepo.

eto.

Bilja

Uh, malo me jutros uhvatila neka depresija pa kad sam jos otvorila forum... eh... desava se...los dan... A juce mi je ista crna macka na istom mestu u gradu dva puta presla put (u razmaku od sat i po)  :( Ko zna sta me ceka?

Quote from: "lilit_depp"biljo,
kao sto sam rekla na samom uvodu ove teme, ja se osecam kao cisti posmatrac na ZS. cisto da ti se opravdam malo: ja volim SF od ranog (vrlo ranog) detinjstva i deklarisem se kao big fan, ali nikako znalac; volim kompjutere, od vrlo ranog detinjstva :);  o robotima i androidima (pre svega AI koncept koji pokrece to sve) da ne pricam, a kao mala sam imala maste kao moja draga starija cerka (srecom, sticajem okolnosti postadoh jako  racionalna).
kombinacija ove cetiri stvari dovodi do toga da mi je sve sto trenutno  postoji dosadno i pretpotopsko... ono sto me odusevljava (iskonski i iskreno) mnoooogooo kosta.
sve ostalo (od 'moderne' tehnike) mi je prolazno i brzo ga se zasitim :-).

medjutim, ono sto me je jako odusevilo je tvoja umetnost koju sam, kao pravi forenzicar, odmah snimila kad sam postala clan ovog foruma. kao i svu pozitivnost tvoje licnosti.
cak sam imala nameru da te smaram (videla sam da si jako vicna i znas puno o "kompjuterskom crtanju") i pitam sta mislis o raznim tabletima za crtanje i kako ti se svidja Artrage 2.11 posto je moja cerka opsednuta time (a jos je mala).

oduzih, ali sam htela da kazem da sam te ja (kao potpuni, nepretenciozni, novajlija) odmah usnimila.
pozdrav.
(znam da je tvoj princip: ne pravdaj se nikad, ali eto, osetila sam  potrebu kad si ti u pitanju).

Lilit, priznajem da sam vise za horor nego za SF, dakle, prakticno se malo krijumcarim ovde, ali primarno sam fan stripova i knjiga uopste... ma, svakog oblika umetnosti. Zagovornik sam teorije da bi bez umetnosti zivot bio cisto sranje (mislim da je Nice svojevrememeno izrekao nesto slicno). Mozda malo jesam izrod na SF forumu.  :lol:  Nije da ne volim SF, cenim ga, ali imam zanrove koji me ipak vise privlace, a ne poznajem ni SF bas previse dobro te se ne usudjujem da malo pisem i po tom delu foruma. Eto, priznala sam...  :)
A moram da priznam da nazalost, ne znam sta je Artrage, ni tableti za crtanje, niti ih koristim za crtanje. Trenutno nisam u situaciji da ga nabavim, iako bih strasno volela da probam. Jako sam radoznala za sve moguce tehnike crtanja. U medjuvremenu, ne smeta mi da se mucim sa Photoshop-om i obicnim optickim misem, jer mi je to (tesim se) veci izazov (a i jeftino je i dostupno) pa tako i pravim crteze. S obzirom da sam nedavno izbrojala da ih imam preko 500 u svim mogucim velicinama i verzijama, valjda nije ni cudo da sam se donekle izvestila  :lol: Obicno im isecem neki deo, smanjim i od toga pravim svoje avatare, kao i ovaj sada  :)
Bilja
----------------------------------------@

sivka

Quote from: "libeat"

Eto, zasigurno znam da ih sivka nema, iako se javljala tamo na deponiji; ali sad poznam ženu lično i znam da takvo smradno provociranje nije njen stil.
A verujem i da Rile nije znao o čemu se radi; a ako jeste, hu givz de šit.
Pa da ti i ja na ovom postu krenemo iz početka, kako bog zapoveda, fino, kulturno i lepo.
eto.

Sad ću da rijem po kontejnerima da vidim da li sam pisala nešto neprilično  :oops:

:cry:
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Boban

jebote, kad žene počnu da se ulizuju međusobno...

PTY

Quote from: "Boban"jebote, kad žene počnu da se ulizuju međusobno...

A, šuš jor buš, provokatoru nijedan.

Zar ne kmezaš vazda da ti svu ženskadiju lemam, i to  indiskriminatli..?

PS. sivka, batali, sve je okej.

Izitpajn

:shock:

:lol:

sivka

Umeš li bolje?

Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

lilit

libeat,
jos nesto da kazem, pa odustajem od daljeg trollovanja na temi (po shemi: obecanje ludom radovanje).
nisam imala bilo kakvih zlih namera (a vezano za ZS)...pakosti odlicno smisljam, ali jako retko sprovodim u delo :) (ovo sam maznula od nekoga).
obicno se salim (cak i kad zvucim ozbiljno...meho mi se prepao zamalo :) ), a ne salim se onda kad pricam o stvarima iz moje profesije (a i tad se ponekad desi).
meni licno jeste pomalo decje i smesno stvarno prepucavanje i pljuvanje na forumu, gde smo svi neki alter-egici. odnosno, to sam bar ja i mislila sam da je i dosta drugih. ono sto nisam uzela u jednacinu je da se dosta ljudi s ovog foruma poznaje i u real life-u, a to obicno stvori vise problema nego kad se vidjamo samo u virtuelnom svetu.

@svima,
ergo, zato vam obecavam da nikoga od vas nikada necu upoznati.

Quote from: "Bilja"
A moram da priznam da nazalost, ne znam sta je Artrage, ni tableti za crtanje, niti ih koristim za crtanje. Trenutno nisam u situaciji da ga nabavim, iako bih strasno volela da probam. Jako sam radoznala za sve moguce tehnike crtanja. U medjuvremenu, ne smeta mi da se mucim sa Photoshop-om i obicnim optickim misem, jer mi je to (tesim se) veci izazov (a i jeftino je i dostupno) pa tako i pravim crteze. S obzirom da sam nedavno izbrojala da ih imam preko 500 u svim mogucim velicinama i verzijama, valjda nije ni cudo da sam se donekle izvestila  :lol: Obicno im isecem neki deo, smanjim i od toga pravim svoje avatare, kao i ovaj sada  :)
super ti je avatar :) (nije folerski kao moj).
artrage 2.11 je ovo cudo: http://www.ambientdesign.com/artrage.html i cak se i meni, potpunom antitalentu za bilo kakva crtanja/slikanja svidja. mali je program i mislim da cak i emailom moze da se posalje.
meni je prosto potpuno neverovatno kako ti crtas misem (jest' da je opticki, ali kao da je crtano olovkom :) ). mislim, super mi je. :)

@bobane,
ne ocekujem komentar na sve ovo.  :wink:

Cornelius

Pa kaže slatka Libeat o meni u postovima:

Kornelijus ti je više nekako ...običan.
Garden varajeti.
Avređ as avređ goz.
A to ti je najgore šta čovek može da bude.

Libeat mi objašnjava da sam običan i na taj način mi oduzima posebnost koju ima svako ljudsko biće u biološkom, ali i u duhovnom pogledu.

A mislila sam da si Legolas zbog poradi ovo malko rezidjua preostale mi ljubavi za ljucki rod; svakli put kad naiđem na pajsovanog kretena pod nepoznatim nikom, sve pomislim da je u pitanju jedan te isti moron što menja nikove ko čarape kad mu odveć zasmrde... pa mislim, jebiga, nije li to altruistički od mene?
Takodje, Libeat smatra da sam pajsovan (nepoznata reč) kreten (odrasla osoba niske inteligencije).

Mislim, zaista, ejbre, srbine, đubretaru, intelektualće deponisto, sto mu gromova žalosne sove!!
Istovremeno, Libeat smatra da sam ja srbin (ne Srbin) i intelektualni djubretar, što nalazi žalosnim.

Naravno da mi na pamet ne pada da ti ovde i sada oduzimam privilegiju anonimnosti; znam ja da je mnogo lakše biti frajer inkongnito. A ni menjanje nikova ti ne zameram odviše; nije mi to nikakva novost, mnogi su forumaši posegli za tom solucijom izbegavanja ugovnane karme.
Libeat mi objašnjava da sam frajer inkognito, što znači da sam kukavica, da nemam jaja, jer ne želim da joj kažem moj pravi identitet. Istovremeno, ona kaže da je moja karma (ciklus uzroka i posledica u mom životu) ugovnana. Znači, da sam neuspešan i beznadežan slučaj.

A ti? balkan boj što smrdi na znoj i, jeste, veliki je tvoj...eh...cipela broj...?
Potom, Libeat tvrdi da smrdim i da imam mali kurac.

Jes' da nemam seljanke što se, eto, utegle u helanke pa ruknule po plijeu koli tovna prasad po poledici, ali mislim stvaaaaarno! Šta bi onda tebi ostalo, jadan?!?

A onda, Libeat smatra da mi je žena krmača.

Zaintrigiran izjavama žene koju ne poznajem i sa kojom se nikada nisam susreo, ni diskutovao, pre nego što mi je uputila poruku da sam kreten, nazvao sam jednog prijatelja, stručnjaka, i pročitao mu poruke. On mi je rekao da smatra da je u pitanju nestabilna, manično-depresivna osoba, odredjenog intelekta, ali sa psihološkim problemima. Kaže da je sve napisano u vezi seksa, zasnovano na njenom vidjenju seksualne dominacije. On smatra da je njen problem frigidnost, ali i upotreba seksa za dominaciju. Poreklo je u vrlo dominantnoj majci koja je tako kontrolisala oca, mada je moguć i njen incestuozni odnos sa ocem. Takodje, on smatra da ne bih trebao da se družim sa tom osobom, jer sadrži previše agresije u sebi i potrebe za dominacijom. Pitao sam ga da li je to sindrom "Hitler iz našeg sokaka", ali bivajući mladji od mene i ne baš pravi filmofil, on nije mogao da odgovori. U svakom slučaju, on reče da je u pitanju histerična osoba čija je potreba da svojim ponašanjem skrene pažnju na sebe, dok je seksualizovani rečnik, princip dominacije.

Ja tu rekoh, fala Bogu te sa njom nemam posla. I, bre brate, baš je ovo zajebano.

Loengrin

CORNELIUSE  xjap

Da je tvoj prijatelj čitao prošlogodišnje postove dotične osobe, video bi da ona baš i nije toliko maštovita u tom svom nastupu (identično drvlje & kamenje), a ni vokabular kojim dokazuje svoju superiornost nije toliko raznovrstan (ja, pa ja, isto tra-la-la).

Samo se pitam kako se uvek desi da zbog tuđih pomija posle uvek druge bude sramota? Možda zato, što nikad nije prijatno biti svedok nečijeg duševnog pada, posebno ako je nastao samounižavanjem usled gubitka samokontrole.

Ne vidim zabavu u toj dosadnoj igri zvanoj "Pustimo da nas potopi bujica verbalnog đubreta (fakat), jedne intelektualne osobe (neporicano), samo da bi joj dokazali da smo čvrsti i dostojni njenog polivanja (paradoks).

Žao mi je samo onih neobaveštenih što uvek brižno pokušavaju da je uteše, po logici, ne bi toliko vrištala da nije upravu, ta niko nije vikao VUK iz čistog hira.  :roll:

OVER & OUT zauvek po pitanju ove vanredne teme, jer nije vredna više ni jednog razmaka, a kamo li slova.
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Cornelius

Jake Chambers

Vi ljudi stvarno imate viška energije i vremena...

I da, nemo neko da mi dira tetku!
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Tripp

Kada je izvjesna anti-dama u pitanju, toliko nas, seljoberskih mrcina, je bilo na tvome mjestu, Cornie, i toliko nas je, i bez pomoci kakvog psihologa, izvuklo identicne zakljucke, ali sve je uzalud, manje-vise. Njena dominacija toliko je iznad nas, crva, no prevashodno zbog toga sto je ljudi, iz nekog razloga, na ovom Forumu, zaista vole.  

Ako u to makar ovoliko mozes da povjerujes...
'Hey now!'

Izitpajn

I listam vam ja tako ovaj topic, pa krenem čitati jedan post, pročitam pola rečenice, zaključim "nema smisla", pređem na sljedeći, pročitam pola rečenice, zaključim "i ovo je u kurcu", pređem na sljedeći... i tako do kraja, i sad se pitam, ljudi, o čemu vi to?

Jake Chambers

Quote from: "Izitpajn"I listam vam ja tako ovaj topic, pa krenem čitati jedan post, pročitam pola rečenice, zaključim "nema smisla", pređem na sljedeći, pročitam pola rečenice, zaključim "i ovo je u kurcu", pređem na sljedeći... i tako do kraja, i sad se pitam, ljudi, o čemu vi to?

Isto kažem i ja. I serem se ja u pojam dame. DAME su dosadne :D I rekoh već, ko nije upoznao tetku, ne zna o čemu govori.
Corneliuse, očigledno je da si nov, pošto stvarno nemaš pojma sa kakvim budalama ovde sve imamo posla... ljudi STVARNO tako menjaju nikove...

Cornelius

Quote from: "Jake Chambers"
Quote from: "Izitpajn"I listam vam ja tako ovaj topic, pa krenem čitati jedan post, pročitam pola rečenice, zaključim "nema smisla", pređem na sljedeći, pročitam pola rečenice, zaključim "i ovo je u kurcu", pređem na sljedeći... i tako do kraja, i sad se pitam, ljudi, o čemu vi to?

Isto kažem i ja. I serem se ja u pojam dame. DAME su dosadne :D I rekoh već, ko nije upoznao tetku, ne zna o čemu govori.
Corneliuse, očigledno je da si nov, pošto stvarno nemaš pojma sa kakvim budalama ovde sve imamo posla... ljudi STVARNO tako menjaju nikove...

A, što čitate kad je šitina i u kurcu? I to do kraja? Valjda ima pravo Tripp kad kaže : "Njena dominacija toliko je iznad nas, crva, no prevashodno zbog toga sto je ljudi, iz nekog razloga, na ovom Forumu, zaista vole." Čist mazohizam. Teta u kožnim gaćama i crnim lakovanim čizmama, sa bičem u ruci - švić, švić... Imam utisak, iz realnog života, da nasilje, arogancija, dominacija i agresija fasciniraju. Naročito u slučajevima kada su pomešani sa odredjenim stepenom "inteligencije".

Jake, nemam pojma da ljudi tako menjaju nikove, ali smatram da to nema nikakve važnosti. Suštinski, oni ostaju isti. Promene se odigraju na kozmetičkom nivou, dok je sadržina uvek ista, pa makar tvrdili da su muškarci, kao u slučaju koji je naveo ivandj. Osim toga, vrlo teško će neko izdržati da uspešno igra više uloga. Čak, i ako uspe, šta to suštinski menja za nas. Najaktivniji članovi foruma dejstvuju najvećim delom iz svojih osnovnih nikova. Oni su i nosioci dogadjanja. Slučajni gosti koji par puta udju u kafanu nikada nisu sačinjavali deo folklora te kafane. Mislim da je nepotrebno davati toliki značaj potrebi ljudi da budu neko drugi ili treći, kada svi znamo da skoro niko (osim šizofrenih) ne može bitno da izadje iz svoje ličnosti.

Jake Chambers

Prvo, ja na ovoj temi takoreći još nijedan veliki CEO post nisam pročitao. Zašto? Zato što se u takvim stvarima uvek vrti jedno te isto.
Drugo, nije nikakav mazohizam u pitanju i nije nikakva dominacija.
Treće, moraš da upoznaš nekad nekoga uživo da bi video da nije sve onako kako izgleda online.
Dalje, ovde na ovom forumu STALNI ČLANOVI povremeno skrenu u neki novi lik pa podjebavaju ostale.

I da, ja ne krijem nikakav deo svog karaktera ;)