• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

BRAJAN ADAMS

Started by Death Wish, 15-11-2006, 02:21:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Death Wish

jel ide neko?

28. novembra, ali i dalje nisam siguran gde tacno...

da li Arena ili Hala?

nisam neki narociti fan, ali idem 100%...

i ne priznajem izlizane citate iz Saut parka!!
Pol Kerzi ne oprasta!

Death Wish

jebooooooooooooooote, kakav koncert!!!

brajan boy je nadmasio sva moguca ocekivanja!!

kao sto rekoh - nisam narociti fan, stoga mogu hladne glave objektivno reci da je bilo F E N O M E N A L N O !!!!!

atmosfera je bila neocekivano dobra, s obzirom da nije bilo bas krcato, ali izgleda da su sve sami fanovi bili!!

brajan se extra primio te se drugi, unplugged, bis produzio na 4 pesme, izmedju kojih je publika padala u trans!
Brajana nisu pustali da ode, te on izjavi nesto tipa "Vi Srbi ste bas ludi!"

brajan je silazio i u publiku, a cak je za pesmu "when you're gone" nasumicno odabrao neku klinku iz publike da peva s njim!
klinka od 16 godina je odlepila, grlila ga i ljubila i samo sto nije pala u nesvest od treme!! ali bas je bilo simpaticno i lepo su pevali!

na kraju, posle puna 2 sata, izjavio je da je ovaj koncert bio "way beyond" svih njegovih ocekivanja!

posle ovako kvalitetne svirke postajem njegov fan!!
Pol Kerzi ne oprasta!

Nyarlathotep

Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Nyarlathotep

cisto jos da neko nesto napise...
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Ghoul

nego, da čujemo te izlizane south park citate glede adamsa!

(ima još neki pored onog o izvinjavanju kanadske vlade?)  :lol:
https://ljudska_splacina.com/

Meho Krljic

Ja nisam 'teo da kvarim deathwishu devojačku sreću pa zato nisam ništa ni rekao...

Jake Chambers

Ja moram... kakvi bre "fanovi" u Srbiji? U Srbiji ne postoje "fanovi". Bar ne u pravom smislu reči.  :evil: A naročito ne BA fanovi.  :evil:  :evil:  :evil:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Meho Krljic

I hvala Alahu po oba osnova.

Jake Chambers

Nemoj tako... ja sam ovde jedan od vrste pravih fanova. Nekad M. Jackson, X-Files, sad LOST... eeee, nije nama lako (o Marvelu da ne pričam)  :lol:

Meho Krljic

Fanstvo je opasna i prljava pojava. Čak i kad je Marvel u pitanju. Si video Osnlaught reborn? Nije loše napisano (mada nije ni neko otkrovenje), ali ZAŠTO, zaboga?

Death Wish

Quote from: "Jake Chambers"Ja moram... kakvi bre "fanovi" u Srbiji? U Srbiji ne postoje "fanovi". Bar ne u pravom smislu reči.  :evil: A naročito ne BA fanovi.  :evil:  :evil:  :evil:

postoje postoje...
video sam ih svojim ocima...

:!:
Pol Kerzi ne oprasta!

milan

Quote from: "Meho Krljic"Si video Osnlaught reborn? Nije loše napisano (mada nije ni neko otkrovenje), ali ZAŠTO, zaboga?

Za nas prave fanove ONSLAUGHT crossovera!! :)

Meho Krljic

Hehh heh, ja sam naravno ovo i napisao da vidim da li ćeš da izmiliš ispod kamena.

Ma, mislim, pointless... Nije to Loeb loše napisao, ali stvarno... Plus sa svim onim zubima Onslaught sad izgleda više kao Venom nego kao Onslaught...

Jake Chambers

Ja nisam još pročitao ni Onslaught, a kamoli reborn... a kako oni to uopšte uklapaju u trenutna dešavanja u 616? Mislim, Čarlsa nema, X-Meni su u pizdi materinoj sa CW i sa ovim Supernovama ili šta se već dešava u XM, ostali se tuku međusobno...

Meho Krljic

Unapred se izvinjavam što topik oterah u drugu stranu...

Dakle, i ja sam se to pitao celo jutro sinoć (attempt at humour). Ne samo da nema ni C od Civil War - Suzana i Rid Ričards su u najboljim mogućim odnosima, Tor se regularno najavljuje za sledeći nastavak - nego se pojavljuje i neko stvorenje koje je izgleda upalo iz paralelne dimenzije (bolji poznavaoci Marvela od mene će možda i znati ko je to). Sad, to mi je sugerisalo da se možda ne radi o 616 nego o nekoj drugoj Zemlji, ali opet, sam početak epizode nam pokazuje Wandu i ono njeno 'No More Mutants!' tako da.... Jebemliga...

Death Wish

BRA-JAN BRA-JAN BRA-JAN BRA-JAN BRA-JAN

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Pol Kerzi ne oprasta!

Alex

U bre ovde su svi mnogo fini.

Taman posla da neko sluša Brajana Adamsa, daleko bilo Fila Kolinsa, ni slučajno Eltona Džona, a tu negde vreba iz mraka i Majkl Bolton sa drugom mu Ričard Marksom.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Kastor

Quote from: "alexts"U bre ovde su svi mnogo fini.

Taman posla da neko sluša Brajana Adamsa, daleko bilo Fila Kolinsa, ni slučajno Eltona Džona, a tu negde vreba iz mraka i Majkl Bolton sa drugom mu Ričard Marksom.

Ne zapostavljajmo "dive":
Selin Dion, Barbara Strajsend...gglgglggl :P
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Loengrin

Da li neko zna koliko se puta uplašeni zeka Brajan popišmanjivao da dođe u Srbiju. Bila je to jedina korist od vladajuće srbofobije.

Kastore,
a Vanesa Vilijams, mislim da mi je to najljiga ever.
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Kastor

:cry: nemoj više  :cry: sve priznajem  :cry:
:lol:
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Jake Chambers

Quote from: "Loengrin"
Kastore,

Prvo, ona niti je ikad bila, niti će biti diva.
Drugo, ne diraj je!

Loengrin

Quote from: "Jake Chambers"
Quote from: "Loengrin"
Kastore,

Prvo, ona niti je ikad bila, niti će biti diva.
Drugo, ne diraj je!
Ja, da je diram, jok bre! Komplet ti je prepuštam na diranje!   xyxy   :lol:

Quote from: "Kastor":cry: nemoj više  :cry: sve priznajem  :cry:
:lol:
Heheh  :lol: ako smislim još nekog, stavi prste u uši i viči lalalala ...  i zatvori oči ... j-ga takvog će te još brže u dilkanu   xrotaeye  :wink:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.