• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Clerks II

Started by lilit, 25-11-2006, 23:09:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

lilit

gledala danas.
meni sasvim pristojno zabavan :).
pominju i yodu i hobite i froda i "manakina skywalkera" i....da ne "spojliram" dalje (dvdRip moze preko torrenta).
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Tex Murphy

Jel to Smit režiro? Ako jeste, onda sam vrlo sumnjičav. Čovjek je snimio samo jedan dobar film i to je gle čuda bio baš prvi Clerks. Ostali su blagi užas. A cijenim da je kvalitet Clerksa sasvim slučajan, jer je debeli bradonja prije tog filma već imao spreman scenario za abominaciju zvanu Dogma.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

DušMan

Jeste, Smit je rezirao.
Iako sam ocekivao da ce ovo biti MNA2, nije toliko lose. Jeste, film je komercijalan i sve (i u boji:), ali ima fora na koje sam se lepo ismejao i mislim da bi svaki fan prvih Clerksa trebao da odgleda i drugi deo. Ne mora da znaci da ce mu se svideti, ali treba odgledati, makar da vidi stare likove u novom filmu.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

lilit

clerks II nije najbolje sto se ikad videlo od kevina smitha, ali uopste nije los. jos ako ne ocekujes previse kad pocnes da gledas film, onda si jos prijatnije iznenadjen :).

meni i Chasing Amy nije bio tako strasno katastrofalan film. sasvim gledljiv, rekla bih.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Death Wish

Prodavci 2 je sasvim pristojan i zabavan film.

osim prvih Prodavaca jedini Smitov film koji valja!

ima dosta dobrih fazona + nekih bolestina + rozario doson koja djuska na krovu restorana (veoma atraktivno)!
Pol Kerzi ne oprasta!

Tex Murphy

Evo, izgleda da smo Smrtna želja i ja u potpunosti saglasni. Pogledaću Klerkse čim uzmognem (čitaj: čim se pojave u mome devede klubu).
Genetski četnik

milan

Mene u principu nervira ta kult-fama oko Kevina Smita koji nije uspeo da snimi ni jedan film a da nije zajebancija sa ortacima.

Death Wish

jeste! neko njesra sa Dzenifer Lopez...
Pol Kerzi ne oprasta!

milan

Pa i to je zajebancija sa ortacima. Ben i Dzej Lo su tada bili zajedno, a Ben mu je ortak, a Dzej Lo, za to kratko reme, ortakinja.

Tex Murphy

Ma to ajd i nekako, al što nije uspio da snimi nijedan DOBAR film, to je već problem.
Genetski četnik

krema

Jest vala, nisam ni ja nesto odusevljen njegovim radom...