• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

HEROES

Started by milan, 27-11-2006, 11:30:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jake Chambers

Tripuješ se. Nadam se. Pošto mi Sajler ide užasno na džigericu.
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

lilit

Mislim da nema moc regeneracije, a moze da smrzava stvari.
Nije se skrsio jer je pao na Pitera, a Piter se skrsio i poginuo.
Bar je meni to tako izgledalo.

edit: Hell-ou Hiro!!!
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Ugly MF

heheheh,,,
Stigo Hiro!

E,ja se tripujem..ok,daj boze,a kad je onaj pucao na njega,cajkan u podrumu,kad je opet pokusao da dodje do devojcice!?
Pao od metka i posle se digo opet....al ajd,nema veze,moze da bude da je to telekinezom sredio,ok,,neka bude da nemoze se regenerise....i ja bi voleo....

E,a recimo,kad se Piter priblizi Sajleru,on apsorbuje sve moci koje ovaj ima,jel tako!?Hehehehe,kako ce da ga razbijeeeeeee.....

A jos je veci fazon da apsorbuje onu moc od Crnje,da blokira tudje moci,ihhhhhhhh....pa onda da onoga Sajlera onako "covecanski"...

Uf,breeeee,al se ja prziiiiiiiim............
:!:

lilit

1. Sajler uvek telekinezom zaustavi metak pre nego ga izbusi.
2. Peter je obercool lik oduvek :).
3. Moc od Haicanina ne moze da preuzme. Zasto? Pa, it is a Catch 22 thing. Kao kada banka daje zajam: "You cant get the money until you have some money. But I don't have any money and this is why I need some money. Well, you can not have it until you have some money."  :wink:

Ugly MF

1.nadamo se da je tako....
2. Peter ce tek postati cool lik,dosad je bio njanjavac.... :twisted:
3.Moze da preuzme moc,jer on moc ne preuzima svesno,dovoljno je da mu se priblizi,a ako Haicanin i to moze da blokira,e onda jebi ga,mislio sam da blokira samo svesne poteze kod drugih.Sto onda nije blokiro onog kad je trebalo da explodira,nego morala Kler da se przi,a?Paz sta ti kazem,Piter pridje Haicaninu,i gotovo,onda moze lupa cvrge Sajleru kako mu cefne! :!:

lilit

ne moze. :lol:
Haicanin nema veze sa svesnim ili nesvesnim.
mislim da on predstavlja polje u cijem delokrugu nista ne radi, odnosno svi oni su samo ljudi kada su u njegovoj blizini.
plus ima moc da brise secanja i that is it.
pridjes mu na 50 metar i pljas: you are weak, ne rade ti moci.
ergo, peter ne moze da preuzme tu moc...nazalost.

uostalom, nije poenta u borbi izmedju Sajlera sa jedne i Petera i Hiroa sa druge strane.
cini mi se da ce poenta  biti sukob dva brata koji ce se naci na suprotnim stranama.
mozda gresim, ali trenutno mi tako izgleda. :wink:

Ugly MF

lili,srce,
ne mozeeeee,
ak oje Haicanin isto sto i mali celavi klinja iz X-MEN 3,
zasto Haicanin nije sprecio onog nestabilnog da explodira u Klerinoj ,Benetovoj kuci,kako god!?!?!Pa i kad su capili Sajlera,i drzali ga,
bio je blizu one zenske so ga je uspavala glasom!!!

Haicanin moze samo mislima ,iliti onom svojom statikom da spreci nekog svesno da koristi svoje moci,jel?Kad je pored onog sto cita misli,on cita Hirou,jer ga ne sprecava.....

oo,mislim da Piter itekako treba da se proseta pored Haicanina!

Jake Chambers

Ja sam nekako na Svarogovoj strani...

lilit

pa sad kad malo bolje razmislim, i ja sam. :lol:

milan

Odgledah sinoc 20tu epizodu...
Ova serija je ispunjenje svih mojih geekovskih vlaznih snova!!

X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST Claremont/Byrne dvojca ovako dobro prenesen u drugi medij... Ja sam potpuno odusevljen.
POTPUNO!!!

crippled_avenger

Pogledao šest epizoda, courtesy of milan, i imam da kažem samo dve reči ALI LARTER.

Iako je meni jedna Ali Larter dovoljna, ovde imamo čak dve Ali Larter. Pošto je serija preskočila fazu sa jednom Ali Larter i odmah pošla od dve, da li će onda sledeći hronologiju serije o TERMINATORu sledeće faza biti da je Ali Larter žensko?
:D

Šalim se, naravno. Serija je za sad vrlo cool, a Ali je čudo.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

crippled_avenger

Ili kako narodni pesnik kaže, "Gde su srpski radikali, gleda se i Larter Ali..."

Ugly MF

ej,narode,ocete da se spojlujemo!?
Ili samo nagadjamo!!!

Cripple,nemoj citas ovo dok ne odgledas sve dosad izaslo!!!

Sad mi pade napamet...sta mislite,oce li biti explozije!?
Ja mislim oce.E,a sta ce bude odma posle explozije?
Posto od (jos uvek Njanjavog)Pitera Petrelija nece bude nista,

secate se kad je ona Fejt pucala na Hiroa i Andoa,a on zazmurio i
vratio joj metak u cevku i pistolj je odneo?!!??!
Znaci ,bude explozije,pa je Hiro vrati i grad unisten,a svi zivi i zdravi! :!:  :idea:

SRX

Jebote, od kada već gledam ovu temu i razmišljam se:
,,Da li da skinem sa neta ili ne..."
A kakko vreme prolazi, sve više ima za skidanje, pa bih pitao, onako ljuCki:
Može li neko da mi nareže sve epizode do sada, donese u ponedeljak u Dom Omladine, a ja ću dati cd/dvd (koliko treba da stane sve)??
Ako mi niko ne nareže, moraću sam da se mučim sa skidanjem sa neta!  :cry:   :cry:   :cry:
Ne želite valjda to da se desi?!!!
"I medju njima se vodio ovakav razgovor."
K. Hamsun

lilit

Quote from: "Hiro Nakamura"Nego bre... ja nisam znao da je Benet STIVEN IZ DINASTIJE!!!!
Uopšte ga nisam prepoznao!!!
haha. ja tek sad ovo vidim.
koliko je tebi godina Hiro kad se ne secas likova iz Dinastije?  :lol:

@SRX,
ja bih ti rado narezala epizode posto sam uverena da svi oni koji ne gledaju Heroes mnogo propustaju, ali, nazalost, nisam u Beogradu.
ako ne dodjes do serije, dobices je od mene na leto.

Jake Chambers

Ja nemam dvd rezac, ali bih ti doneo.

Nego, kako da se setim čoveka kad se toliko promenio?

Jake Chambers

Inače, poslednja epizoda ove godien SVarože zove se "How to stop an exploding man" - to sam video ranije, ali sam onda zbog toga odmah zapazio tu frazu kad ju je Hiro izgovorio, saznavši ŠTA je bomba...
I da... zar sam samo ja primetio da u 20. epizodi kažu kako nije eksplodirao Peter već Sylar?

Ugly MF

Quote from: "Hiro Nakamura"Inače, poslednja epizoda ove godien SVarože zove se "How to stop an exploding man" - to sam video ranije, ali sam onda zbog toga odmah zapazio tu frazu kad ju je Hiro izgovorio, saznavši ŠTA je bomba...
I da... zar sam samo ja primetio da u 20. epizodi kažu kako nije eksplodirao Peter već Sylar?
Jake,brate,nemo me brukas!
Pogledaj ponovo epizodu,pa ce vidis da je explodiro Piter,jer priznaje svovoj devojci da joj je sin Micah nastrado zbog njega,a da je njegov brat sve zatasko,a ustvari,Sylar je vec bio taj i ubedio svet da vise ne postoji...AAAAAAA!!!!!!!!
Jake,nemoj da me zezas!!Gledaj ponovo!!!

lilit

Ja sam nekako na Svarogovoj strani...

:lol:

Ugly MF

Quote from: "SRX"Jebote, od kada već gledam ovu temu i razmišljam se:
,,Da li da skinem sa neta ili ne..."
A kakko vreme prolazi, sve više ima za skidanje, pa bih pitao, onako ljuCki:
Može li neko da mi nareže sve epizode do sada, donese u ponedeljak u Dom Omladine, a ja ću dati cd/dvd (koliko treba da stane sve)??
Ako mi niko ne nareže, moraću sam da se mučim sa skidanjem sa neta!  :cry:   :cry:   :cry:
Ne želite valjda to da se desi?!!!
oces das atresu,pa ti ja sibnem post expressom!?

Jake Chambers

Jaoj da u pravu si... nije mi ostalo sve u glavi jer gledam x serija odjednom  :lol:  Ali neka, dobro je to... kad budem gledao sve opet, biće i dalje zabavno... nego, otkud Piteru ožiljak? Nemoguće da je od eksplozije... jerbo bi bilo glupo da, ako uopšte ima ožiljak, ima samo taj mali...

I da, ja mislim da će klifhenger biti baš eksplozija.

Ugly MF

moje hiljadugodisnje iskustvo nindze i dzedaj mastera mi ukazuju da takav oziljak moze da ostavi samo mac Hira Nakamure.....

Jake Chambers

Au.... TO HOĆU DA VIDIM!!!

Jake Chambers

E da... a kako mu je ostao ožiljak ako može da se regeneriše?

Ugly MF

Quote from: "Hiro Nakamura"E da... a kako mu je ostao ožiljak ako može da se regeneriše?

...to pitanje je vec za nekog sitha from the dark side of the force,
not for me... :lol:

crippled_avenger

Hana Gitelman iz HEROESa je bila testirana za SVETOG GEORGIJA... :D

Jake Chambers

Ja moram da hvalim malo Masija Oku:

http://www.imdb.com/name/nm1199811/#visualX20effects

:!:  :!:  :!:  :!:  :!:

A pazi ovu:
http://www.imdb.com/name/nm0005404/

GLedam ja juče Domaćice i kontam nešto mi žena poznata :lol:

Jake Chambers

OMFG. Znači, iz epizode u epizodu sve mi je nejasnije ko ovde za koga radi i ko šta hoće da postigne... 21. epizoda je fantastična, sa prejebeno dobrim krajem i... Piter i Kler mi iskaču kao omiljeni likovi (zajedno sa Majkom naravno...) - Hira ne računam, on je van kategorije... Ali Sylar... posle ove epizode mi ga je bukvalno žao...

E da, SPOJLER:::

Zna li neko otkud Sylaru moć da kontroliše vreme odnosno agregatna stanja vode i  vetar?

Ugly MF

Quote from: "Hiro Nakamura"Ja moram da hvalim malo Masija Oku:

http://www.imdb.com/name/nm1199811/#visualX20effects

:!:  :!:  :!:  :!:  :!:

E,ovo sam pogledo prekjuce,pazi stvarno tipa,radi na efektima...
ma tip je van kategorije i privatno i u seriji,coveceeee :shock:
alal mu ,svaka mu dala...itd... :)

Jake Chambers

Pa dobro ja sam za efekte znao još od prošle sedmice kad su bili kod Lerija Kinga... nego zar niko osim mene nije gledao epizodu još?

Ugly MF

tek sam na 30%..
mnoooogo leechera a malo seedera na torentima...
e,sad el ima jos negde da se skida ,al cisto sumnjam da cu brze jer imam najprostiji ADSL paket,pa se i ne zamaram mnogo...

lilit

Quote from: "SVAROG"tek sam na 30%..
mnoooogo leechera a malo seedera na torentima...
e,sad el ima jos negde da se skida ,al cisto sumnjam da cu brze jer imam najprostiji ADSL paket,pa se i ne zamaram mnogo...

ja ovde "sidujem" maximalno.  :wink:
http://thepiratebay.org/tor/3683424/Heroes.S01E21.HDTV.XviD-LOL

ajde samo polako.
upravo gledam epizodu, ali, ne brini, necu da spojliram.

Jake Chambers

E da... Sylar je i pre prve epizode već zaleđivao ljude... tako da nismo propustili ništa...

Inače, daću vam večeras neke zanimljive sajtove :)
A treba da čitate i stripove.

Ugly MF

Ja sam naso nesto malo kobajagi stripova,a ono p opar strana i neke scene sa snimanja i digo ruke od trazenja istih....

Nisam iso na taj piratebay,moracu da pocnem ,ja sam bio na ovima
isohunt i bittorent....

kad smo kod pirata,jel neko ima pojma kako se gleda,reze,formatira ili bilo sta UHA extenzija.....poludeo sam,ne mogu ni sa cim ni da pustim ,ni formatiram,ama bas nista...bila je u nekoj ZIX arhivi,pa sam naso taj ZIX konvertor.....ma glupost,al ako je neko nabaso...

lilit

Quote from: "SVAROG"
kad smo kod pirata,jel neko ima pojma kako se gleda,reze,formatira ili bilo sta UHA extenzija.....poludeo sam,ne mogu ni sa cim ni da pustim ,ni formatiram,ama bas nista...bila je u nekoj ZIX arhivi,pa sam naso taj ZIX konvertor.....ma glupost,al ako je neko nabaso...

evo windows jutilitija za dekompresiju:
http://www.klaimsoft.com/winuha/
trebalo bi da radi.

da li si probao i preko power archivera?

EDIT:
Quote from: "Hiro Nakamura"Ali Sylar... posle ove epizode mi ga je bukvalno žao...

@Dzejk,
Sajlera mi je zao od momenta kad se pojavio. mislim, meni je osnovna emocija prema njemu zaljenje, onda gadjenje, pa onda nista, nula.
daleko od toga da mi je on najomrazeniji lik, hocu reci, on mi nije pravi evil lik. on je zao u delanju, ali to je zato sto je lost, kompleksas, frustirani jadnik...jbt, takvih se treba cuvati.  samo jos politikom da krene da se bavi i na konju smo. :wink: :?

Ugly MF

bio na tom sajtu vec,al ne otvara link,a i ja nemam te racune da mogu da dam pare... :roll: jos mi nije zatrebalo...a malo i ne smem,,,prvo sto mi padne na pamet je WoW,a onda... :x

lilit

a ovaj:
http://www.softpedia.com/get/Compression-tools/WinUHA.shtml

ovo je free skroz, a uha je stari cool format sa stazom. :wink:

Ugly MF

Quote from: "lilit_depp"a ovaj:
http://www.softpedia.com/get/Compression-tools/WinUHA.shtml

ovo je free skroz, a uha je stari cool format sa stazom. :wink:

MA dzaba ,skinuo i nista ne mogu...samo izgleda moze da pakuje nekakve fajlove u tu UHA...a sa ovom UHA mog se slikam..
Veliko fala enivej,svaka cast!Al Dzaba,moram da jurim drugi torent...Sad sam odgledo Pirate sa Kariba2!!!!WOOOOOW!!!
A taj UHA mi je 3!!!!
Bullshit,moram da ga jurim,gledaaaami se,prekinuse mi film na pola!
:?

crippled_avenger

Kako naš narod kaže, Sylar boga ne moli...

Ugly MF

evo vidoh,odusevih se...
znas,vecito ti Ameri snimaju filmove kako su najveci negativci oni koji misle da sve znaju i kako sve mogu da kontrolisu i kako su bogom dani da odlucuju koji ce potez kako da utice na buducnost,itd,itd...hmmmm...
A onda posto su se naslusali toga po filmovima od negativaca,onda su i pozitivci postali isti,(sto Petrelijeva mama,sto Bil Klinton kad je opravdavo bombardovanje..to je snimak koji sam trebao snimiti,vrhunac ljudske gluposti...)

Pa tako i ovde...sace bude jadan Sajler,on samo radi sto je u njegovoj moci i potrebi ,nista on,on voli ceo svet,samo eto on je nova vrsta koja ima za cilj da ima sto vise moci,i da naravno tu i tamo pojede par ljudskih mozgova...pa to je isto kao kad mi prasence za Bozic,pa nahranimo decicu nasu...hehe,kladim se da dospe na neki sud,ladno bi ga Amerski advokati odbranili,heheeee...

A interesantno mi je ono ,sto ona moze da iskrivi tvoja vidjenja,a ne kao Mistik da shapeshiftuje...to moze bude ludo,Sajler pojede njoj mozak,pa kad Hiro naidje ,Sajler pretvori sebe u Pitera a Pitera u sebe i onda ga Hiro presece :!:
opet se przim.... :!:
Samo ,vidis ,sad nema mac,morace da izvuce svoj lightsaber kad  tad...cudni su putevi dzedajski.... :lol:

A bas bi voleo da Sajler pre nego li ga srede,pojede i Libermana i Petrelijevu mamu....i Hirovog tatu....
onog Erik Robertsa ne mora,on mi je vecito bio gotivan...mozda se opravi kao i Stiven iz dinastije.Pa krene da radi sa ovim nasima...

Jake Chambers

Nemoj tako... a i mene je istripovalo kad mali trči okolo i upada u istu sobu... nego, meni je mali baš gotivan.

crippled_avenger

Ako bi neko razdevičio navijačicu, jel bi se ona obnovila posle toga ili ...? :oops:

crippled_avenger

Eh, da super mi je fora što se Ali vratila u prirodni ambijent ludačke košulje i tapacirane sobe iz FINAL DESTINATION 2. :D

Ugly MF

Quote from: "crippled_avenger"Ako bi neko razdevičio navijačicu, jel bi se ona obnovila posle toga ili ...? :oops:

E,ovo pitanje sa mi ja postavio cim sam vid okoje su joj moci,a gledo sam zajedno sa suprugom,dakle postavio sam njoj...
...I ona meni rekla da sam... :oops:

Mada ako je Piteru osto oziljak,ko zna....

A,Criple,przis se na Ali...meni je Missy Peregrym zasad naj riba u
seriji,mada me njen lik vise nervira od Sylara...
Ali i dalje me nervira najvise Perteli Mama....

lilit

i ja se przim na Ali.  :oops:

Jake Chambers

Vas troje ste bolesni...  :lol:

Ugly MF

e,jos kolko do kraja sezone!?!?!
Jel ima neko predstavu....ja ne gledam te najave i trjlere i newse....

Ja vise nista necu da nagadjam...mnogo mi lakse da se ne zamaram i odgledam sta mi serviraju...

A i sad sam u fazonu da jurim Pirate sa Kariba 3....

Meni je Jack Sparrow najjaci lik kojeg sam ikad ugledo na svim filmovima dosad odgledanih...ono je jedinstvena pojava...

Jake Chambers

Pa valjda čitaš bar spisak epizoda? :lol:
Još dve.

lilit

Meni je Jack Sparrow najjaci lik kojeg sam ikad ugledo na svim filmovima dosad odgledanih...ono je jedinstvena pojava...
heheeh...i meni skoro da je najjaci...
no, ja cekam 24. maj i pravac u bioskop.

Ugly MF

Quote from: "lilit_depp"

heheeh...i meni skoro da je najjaci...
no, ja cekam 24. maj i pravac u bioskop.

MA tek 24MAJ!>!>!??!
K oce da ceka?Ja nisam ni 2 hteo da gledam dok se ne pojavi3,pa oba odjednom i skinem oba sa ovih torrenta,kad ,vraga3 nece radi :x  :x  :x
to je onaj uha sto se patim....sad sam naso neki koji nije uha,(valjda) :roll:
pa se nadam....e,a ja sam od onih pacenika sto uvek preslisaju sta ima posle slova kad prodju...e,niko zivi nije pregledo ni 1 da vidi odakle undead monkey(makar iz mog lokalnog drustva!)!A onda u celom 2 delu ovaj ga upucava!Genijalnooo!!!!
i sad na kraju 2 dela isto fazon,hahaha!!!!

Nije mi jasno samo dal su mu rekli kako da se izmotava ili je dzoni samoinicijativno onako kreirao Sparrowa...