• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Seiko vs Rolex

Started by iDemo, 01-12-2006, 09:37:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Krsta Klatić Klaja

meni piše da košta 30 eura sa sve poštarinom

ne vidim ima li digitron, da uzmem jednom sestriću da vara u školi
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Krsta Klatić Klaja

i nagrdiše ga aliekspresovci

Cheating 6!!! There is no NFS in the watch,... Pressure, pulse, shows with difference of 35-40 units, I have this health problem, I have a few tonometers at home. They also do not hold water. I'm disappointed!

The clock doesn't work, since day 10 or so, I 've already opened dispute, the screen stops working and doesn't turn on, in the beginning, vertical colored stripes began to emerge, which prevented the screen data from being well viewed and stopped working at all two days.

Petronije

Sat od 30$ sa AE je dobar samo na fotografiji i dok je ugašen. Evo odma iz prve ruke, softver mu je bagovit, ekran loš na dnevnom svetlu, baterija slabo drži. Ako nisu sva 3, onda je 2/3 garantovano. Veriovatno ima upotrebljivih, ali teško za te pare.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

tomat

Bacio sam oko na ovo

https://www.withings.com/eu/en/scanwatch

A nije da mi treba, mada mi je interesantan taj hibridni fazon, traje baterija mesec dana, a i izgleda ko sat, još minimalistički, ko Batin Skagen.

Sa druge strane, ako dobro kontam komunikacija ide isključivo preko aplikacije, pa tu može nešto da zafali, šta znam, recimo da budilnik podesim direktno na satu. Ovaj od 42 se teško nalazi kod nas, ima par na kupujem prodajem ali samo vela varijanta.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Krsta Klatić Klaja

ima i crna
https://novi.kupujemprodajem.com/nakit-satovi-i-dragocenosti/rucni-satovi-smartwatch/withings-scanwatch-42mm/oglas/104432070

mada, imaš rivjue na withings sajtu, i neki nisu zadovoljni mjerenjima
možda da pročeprkaš te rivjue da vidiš šta tačno kažu za ekg
zanimljivo je da ne kriju negativne rivjue

onaj quantified scientist na youtube ima par videa o withingsu

a opet, to je Nokia, vjerujem da je ipak ozbiljan sat

tomat

Heh, danas se pojavio :lol:

Pogledaću sigurno, svakako nema žurbe, ekg je odobrio FDA pa očekujem da je bar pristojan, viđao sam negde da je detekcija atrijalne fibrilacijena oko 98% u poređenju sa medicinskim uređajem al se ne sećam više ko je radio test.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

tomat

Jedan kaže beskoristan za detekciju AF, drugi kaže nije znao ni da ima dok mu sat nije detektovao :(

Meni ne treba da detektuje, tačno znam kad sam u problemu, značajniji mi je ekg na zahtev, al vidim da se neki žale da ta funkcija ne radi u njihovim zemljama :(

Krsta Klatić Klaja

Ne znam da li je neko kupovao na Jomashopu, prodaje se sve i svašta sa solidnim popustima, ja sam naručio sat i dobio ga za male pare. Poštarina iz SAD 20 evra. Vidim sad cvikeri poprilično jeftiniji nego na Balkanu i slično, pa reko da preporučim Sagitašima, iz mog iskustva ovo je povoljan sajt.