• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gibli Box Set za 999din!!!

Started by marlowe, 21-12-2006, 20:22:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lilit

da, i ja se negde slazem s Milanom, ali moje kupovanje DVDs sa srpskom sinhronizacijom ima dugorocne ciljeve.  :wink:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

...

Ok, ako cemo pravo i Spirited Away je opichen na momente, ali nije ni svaki Miyazaki za sve uzraste.

Mononoke je pisao Neil Gaiman, ne?
per-SONAAAAAAAAAAAAAA !!!

lilit

Quote from: "..."
Mononoke je pisao Neil Gaiman, ne?
koliko sam ja upucena (a to uvek treba uzeti s rezervom), mononoki je pisao mijazaki, a nil gejman samo uradio  "adaptaciju" za englesko trziste.

Loengrin

Quote from: "milan"Pazi, ja ne bih pustio Princezu Mononoke detetu od... ne znam, pet godina da gleda taj crtani. Mislim, pored toga sto se kidaju ruke i velike zivotinje povracaju crno, suvise je to komplikovana prica za dete tog uzrasta.
Moj klinac ima osam godina, i spremam se da mu pustim taj film - ali, mozda ne jos...
Pa bio je maj 2001. tj. imala je nepunih sedam godina, a pre toga je slatko odgledala Gladijatora, ali joj s druge strane nikada nisam dala da gleda Moćne rendžere  :? ... eto ubijte me  :lol:
U tom uzrastu je inače već bila pročitala Hobita, Beskrajnu priču i završavala drugog Harija Potera
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

lilit

Quote from: marlowe on 21-12-2006, 22:09:37
I na samom kraju imamo najavu pod nazivom "ŠTA JE TO GIBLI?x2", naime u pitanju je najava druge Ghiblijeve kolekcije koja će izaći 2007. godine u kojoj će biti sledeća izdanja;
1. KIKI'S DELIVERY SERVICE
2. MY NEIGHBOURS THE YAMADA
3. NAUSICA OF THE VALLEY OF THE WIND
4. ONLY YESTERDAY
5. POM POKO
6. WHISPER OF THE HEART

Ima li neko info da li ce ovo ikad izaci sa srpskom sinhronizacijom?