• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

srećna nova godina od ghoula (i lavkrafta)

Started by Ghoul, 26-12-2006, 16:19:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

najbolje nešto ikada i igde, bolje nećete videti od ovoga, sve posle ovoga je samo pad i dekadencija, bolje ne može, vrh vrhova...

ovde:

http://www.youtube.com/watch?v=1ftld7Ohojg&eurl=

(best wishes!)
https://ljudska_splacina.com/

Meho Krljic

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Ghoul

ovo dole je moja najdraža čestitika koju sam do sada dobio, tim pre što potiče od mog najmlađeg obožavaoca (jedva 2 godinice)!

SNEŠKO CRNIĆ!
KAKO GENIJALAN KONCEPT!

:!:

crippled_avenger

Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

WARLOCK

Ghoule ne verujem da je to radilo dete od dve godine.sumnjam da je tvoje delo haha! :lol:

Ghoul

Quote from: "WARLOCK"Ghoule ne verujem da je to radilo dete od dve godine.sumnjam da je tvoje delo haha! :lol:

malo su mu pomagali roditelji, ali IDEJA JE DETETOVA!

krema

He he, Ghoule, slazem se s Warlockom, da ovdje tvoje rucice nisu upletene? :twisted:

Kastor

"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Bab Jaga

Hvala, Ghoule, ali kako ja nisam na vrijeme poslala ti čestitku poštom, poslat ću je na mail kad uskeniram. BTW, imam taj CD. A imaju i novi:

A ovdje je MP 3:

http://www.cthulhulives.org/Solstice/bluesolsticeplayer.html
Ghoul fhtagn!

Джон Рейнольдс

Quote from: "WARLOCK"Ghoule ne verujem da je to radilo dete od dve godine.sumnjam da je tvoje delo haha! :lol:

Koncept Sneška Crnića jeste smislio moj sinčić, sa tim da tu ima još par detalja. Lik bi trebalo da se zove Blatnjavko Crnić ili tako nešto, jer ga treba napraviti od blata (da li je podsvesna namera da zapravo napravi golema?), sačekati da padne sneg, da bi dotični postao Sneško Belić (?!). E, kad su on i moja žena (ona je baratala makazama da se ovaj ne bi iskasapio) napravili čestitku, trebalo je smisliti i kome je pokloniti, što nije bilo mnogo teško.  :twisted:

Jedna fotka sa letovanja -

Uzgred, poslednji put kad mi je Gul bio u poseti, mali nije zaspao do pola dva jer je zapitkivao zašto je ovaj otišao, a morao je da ga pita ne-znam-ni-ja-šta.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Boban

ja bih, na tvom mesto, počeo da se brinem.
najanje toliko.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Ghoul

ja sam malome najiskrenije pozavideo na ideji: jedan od onih trenutaka kad ti sine 'jebote, zašto se JA nisam ovoga setio?!'
(možda zato što o snešku, beliću ili crniću ili bilokakvom, ne razmišljam već kojih 20ak godina...?)
u svakom slučaju, ako ovakve ideje ima sa 2 godine, jedva čekam da nauči da piše... ili radi kamerom...

Boban

WARLOCK

haha! pa mozda i jos malo ce da snima snuf filmove :?

Meho Krljic

Poznajući mu tatu, pred malim je svetla budućnost. Zapravo... mračna, vrlo mračna, ali na dobar način.

Kastor

Hahahah, vidi kako je Demijan složio kritičarsku facu na fotografiji..."Vidi ovaj pasus, pa to ništa ne valja"

Sjajno!  :!:
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Tex Murphy

Hej, pa Džon Rejnolds ima sina!!!  :P  :?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

a na ovoj kaže: 'jao kakav page-turner! ne mogu je iz ruke ispustiti!'

:!:  :!:  :!:

Meho Krljic

Ipak, deluje malo traumatizovano... No, znajući kakvoj ga muzici John sistematski izlaže, dobro je da je u stanju da uspravno sedi bez tuđe pomoći. Oh, wait, nečija ruka ga pridržava...

Kastor

Quote from: "Ghoul"a na ovoj kaže: 'jao kakav page-turner! ne mogu je iz ruke ispustiti!'

Ma nije bre! Vidiš da on pokušava da odgurne knjigu od sebe, u stilu nepokolebljivog kritičara kojem je potrebno samo desetak strana (čini mi se tako po fotografiji) ali mu ova velika ruka gura knjigu nazad i verovatno obećava sladoled. "Ali ne", misli on,"ma kakav sladoled,  nećuuu!"

:!:

Mnogo lepo dete, stvarno.
Just for the record: Ja sam od onih spodoba koje u svom rečniku imaju i "ružno dete" kao i "ružna beba"... :?

Meho Krljic

QuoteJust for the record: Ja sam od onih spodoba koje u svom rečniku imaju isključivo odrednice "ružno dete" kao i "ružna beba"...

Ispravio sam ti post da bi bio tačniji i bliži realnosti kako je ja vidim.

Джон Рейнольдс

Ruka pridržava knjigu ne bi li je spasla besa ogorčenog kritičara.  :twisted:

Moram da priznam da je ova druga fotka nameštena, jer sam tražio na napravi facu "opasan čovek".

A što se tiče muzike, on nas uništava Nabatom i (od skora) Pennywiseom. Sinoć sam osam puta zaredom morao da preslušam pesmu Broken i refren mi još uvek bruji u glavi. A onda (sam) pusti DVD Jagodice Bobice i traži da mu se nekoliko puta vraćaju delovi gde su pesme (to ne ume da izvede) "Kolač kolač" i "Drugarstvo raste kao cvet". Jutros sam vozio ženu do grada i priznala mi je da je, šetajući psa, naglas pevala "Kolač", shvativši da to radi tek kada ju je jedna komšinica popreko pogledala.

Kad se već pokrenula priča o mom klincu, moram da razjasnim i njegovu fascinaciju Gulom. Moj mali je već dugo opsednut slovima. Naučio ih je sva, i ćirilična i latinična, još pre pola godine i otad su mu omiljena zanimacija - bukvar je počeo da se raspada, ima one bockalice, piše ih gde stigne, pravi ih od kocki i plastelina, kolači se mese u oblicima slova, jebeni rezanci za supu su brojevi! E, kad je upoznao Gula, ja sam mu rekao da je to "čika koji piše knjige". Da nije u fazi stida, ko zna šta bi mu kazao.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

angel011

Je li malom sve u redu sa očima? Ne izgleda tako...

Slažem se da je dete lepo, a i ja nisam od onih koji se ustežu da priznaju da im neko dete ili beba izgleda kao rugoba.
We're all mad here.

Kastor

Quote from: "John Reynolds"
Moj mali je već dugo opsednut slovima. Naučio ih je sva, i ćirilična i latinična, još pre pola godine i otad su mu omiljena zanimacija - bukvar je počeo da se raspada, ima one bockalice, piše ih gde stigne, pravi ih od kocki i plastelina, kolači se mese u oblicima slova, jebeni rezanci za supu su brojevi!

Kroz godinu, dve, očekujemo ga na forumu!  :!:

lilit

marko je lutkica i pametnica prava. stvarno je mnogo sladak.
jedino mozda da instruiram mamu da malo povede racuna o literaturi.
:lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Kastor

Quote from: "lilit_depp"
jedino mozda da instruiram mamu da malo povede racuna o literaturi.

Nemoj da kvariš Demijana.  :lol:

Meho Krljic

Quotešto se tiče muzike, on nas uništava Nabatom i (od skora) Pennywiseom. Sinoć sam osam puta zaredom morao da preslušam pesmu Broken i refren mi još uvek bruji u glavi.

Crni Johne, Pennywise???? Argh, zašto? Zašto? ZAŠTO? Barem dete poštedi toga, kad već sebe nisi umeo!!1!1111!!

Джон Рейнольдс

Quote from: "angel011"Je li malom sve u redu sa očima?

Sve je u najboljem redu. Mršti se da bi se pravio opasan. Slađi je kad se smeje, naravno, ali mnogo je bre dosadan taj kliše "dete, nasmej se u kameru", samo da bi posmatrači posle rekli "jao, kako slatko dete".

#Τζούτσε

Meho Krljic

Ma, sjajno izgleda ovako namršten, bez sve šale. I nekako ovako tamnokos deluje kao da će izrasti u opasnog igrača.

angel011

Quote from: "John Reynolds"
Quote from: "angel011"Je li malom sve u redu sa očima?

Sve je u najboljem redu. Mršti se da bi se pravio opasan. Slađi je kad se smeje, naravno, ali mnogo je bre dosadan taj kliše "dete, nasmej se u kameru", samo da bi posmatrači posle rekli "jao, kako slatko dete".

Ne mislim na mrštenje, kliše sa nasmejanim detetom jeste dosadan, nego mu oko očiju deluje nekako tamno.

Možda je samo osvetljenje. Drago mi je da je sve u redu, namršten ili ne, sladak je.  :)
We're all mad here.

Джон Рейнольдс

#Τζούτσε

Tex Murphy

QuoteMa, sjajno izgleda ovako namršten, bez sve šale. I nekako ovako tamnokos deluje kao da će izrasti u opasnog igrača.

Nadajmo se samo da neće obarati mamu s merdevina prilikom namještanja lustera i satanski se smijati u kameru.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Meho Krljic

Prvi simptom biće nakeženi rotvajler koji će se motati po setu.

Meho Krljic

I, da, šta god da rade NE BI TREBALO DA MU KUPUJU AUTO NA PEDALE.

Ghoul

Quote from: "Harvester"
QuoteMa, sjajno izgleda ovako namršten, bez sve šale. I nekako ovako tamnokos deluje kao da će izrasti u opasnog igrača.

Nadajmo se samo da neće obarati mamu s merdevina prilikom namještanja lustera i satanski se smijati u kameru.

bez brige, mališan ima da se upozna sa relevantnom tradicijom u FAUSTOVSKOM EKRANU, koji mu je već sada kraj uzglavlja, tako da ne mora da ponavlja greške prethodnika...

Джон Рейнольдс

Quote from: "Meho Krljic"Prvi simptom biće nakeženi rotvajler koji će se motati po setu.

Ne brini ti ništa, Mehmede, šejtansko pseto već imamo.

#Τζούτσε

WARLOCK

Quote from: "John Reynolds"Osvetljenje. Hotelska soba...  :roll:
Lici mi pre na Hostel :wink:

Albedo 0

Ghoul, kad planiraš novi zavjet šutnje?

Mica Milovanovic

Ako ovo nije šutnja, onda šta je... Čovek (mislim: ghoul) se suzdržava do granica svojih mogućnosti...
Mica

Albedo 0

tvrdiš da je sposoban da brblja još više?

mac

Ne znam šta se čudiš, dok si bio Albedo 0 to ti nije smetalo.

Albedo 0

ja se ne sjećam da je tada bila ovakva hiperghouldukcija

Ghoul

Boban

ovo je deseta Nova godina koju dočekuje forum Znak sagite.

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

M.M

Nijedan poraz nije konačan.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Josephine

Quote from: Boban on 31-12-2011, 17:39:18
ovo je deseta Nova godina koju dočekuje forum Znak sagite.

Mogao si to i u zasebnoj temi... Zašto baš u ovoj?