Ja sam na Gardiane kao tinejdzer mnogo brijao, na njih i na Gamma Ray (kao i apsolutno na sve vecinu toga sto ima veze sa metalom, hard rokom i komercijalnijom psihodelijom). Mada, lepo kaze Mixi, ona Noc u Opweri je tesko sranje, ovo novo mi se smucilo i na pola prvog slusanja (mada, ko zna mozda i nije toliko lose). Mada, cini mi se da su prsli malo, posle super Nightfalla odose mnogo u neku sweet la-la-la Elven progresivu, pevusenje u sotinu glasica i horova, previse secerlemasto... uf, kad se setim samo Welcome to Dying, ili Scrip[t From My Requiem... valjano rokanje ti stariji hitovi. Ja sam kao linac sa bendom cak i svirao, na moje insistiranje, Run For The Night i Majesty. Inace, ne kenjam po Gardijanima, ali sam ih odavno igustirao, i bas ih sada retko slusam, uglavnom sa drugarimo koji se i dalje prze.
Mastodon je onako, OK za preslusati u busu ponekad, ali nisam se uopste primio. Jbg, previse sam se nagledao takvih kolaza svega i svacega,... oni zaista odlicno cepaju, ali nisu mi preterano originalni (sto je zaista tesko i ocekivati od nekog metal benda danas).
Hajde... u sledecem postu preporucujem nove stvari...