• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

novi simbol za opasnost od radijacije

Started by zakk, 01-03-2007, 10:20:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zakk

:roll:
kažu, od starog se ljudi nisu puno brecali...  :x
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

angel011

Ono gore liči na ventilator.

A bekstvo od radijacije putem trčanja je izuzetno efikasno.  :roll:
We're all mad here.

Meho Krljic

Ako ugledatoe lobanju sa ukrštenim kostima ispod neispravnog ventilatora, vi iz sve snage šutnite najbliži znak za obavezan smer.

Bab Jaga

Uostalom, otkud ja znam u kojem pravcu biježati? Tr radijacija se ne vidi? :?
Ghoul fhtagn!

Jake Chambers

Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Джон Рейнольдс

Quote from: "Bab Jaga"Uostalom, otkud ja znam u kojem pravcu biježati? Tr radijacija se ne vidi? :?

Pa zar ne vidiš da znak lepo kaže da treba da bežiš desno?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Truba

da desno
pod okrilje ultradesnice  :evil:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

SRX

Izgleda da je onaj stari previse iskoriscavan u nama omiljenom zanru...  :)
"I medju njima se vodio ovakav razgovor."
K. Hamsun

zakk

nije u tome stvar, navodno znak ne dočarava upečatljivo opasnosti od radijacije. aj ti "ventilatorom" objasni debilu da od boravka u blizini radioaktivne materija može da lipše. navodno je sve počelo zbog nekih pametnjakovića koji su bez zaštite skidali olovo s nekog radioaktivnog čuda. što se mene tiče, i treba da krepaju.
btw, zračenje  :evil:
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Meho Krljic

Mataković je i dalje u formi..

"Arrgh! Kostim govna-mutanta mi je otijesnio, a maškare počinju... Untisunpora!"

WARLOCK

e dobro mi dodje ovaj topik jer sam hteo da pitam,gde mogu da nadjem prave fotose ozracenih ljudi koji su se mutirali recimo neke promene na telu,otoci,deformacije itd..imam neki zadatak da napravim,ocekujem odgovor... help!
ps.fotose sam vec nasao u vezi Hiroshime..posaljite mi linkove na pm..

Джон Рейнольдс

Imaš zajebane fotke mutanata nastalih usled delovanja osiromašenog uranijuma. Guglaš "depleted uranium" pod "slike" i - eto.

http://www.thewe.cc/weplanet/news/depleted_uranium_iraq_afghanistan_balkans.html
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

WARLOCK

Hvala ti puno!!!,ali prilicno je zajebano..sasvim su mi dovoljne fotke :? kako to da se nisam setio da ukucam "depleted uranijum" :x