• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

!...NEVERNE BEBE...!

Started by ...dijete u vremenu..., 03-03-2007, 22:11:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

...dijete u vremenu...

Pisite sve sto hocete,samo da ima veze sa Nevernim Bebama(najboljim bendom na Balkanu)!!!

Ghoul

Quote from: "...dijete u vremenu..."Pisite sve sto hocete,samo da ima veze sa Nevernim Bebama(najboljim bendom na Balkanu)!!!

a zašto bismo?

make us!
https://ljudska_splacina.com/

Meho Krljic

Mislim da se dijete u vremenu upravo razotkriva kao nečiji alter ego...

Tex Murphy

Sjajan topik! Neko veče sam odlučio da downloadujem sve Howling filmove i pogledam ih tokom jedne sedmice. Trenutno se skidaju prva dva dijela. Naravno, dok je prvi dio remek-djelo, ostali su katastrofalni užasi nedostojni da se nazovu čak i filmovima, kamo li nastavcima jednog odličnog horora, ali eto - ću ih pogledam čisto iz zezanja, vukodlaci su mi guilty pleasure. A onaj krelac Rodžer Ebert je ismijao prvo Urlikanje  :(
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

---

samo da kazem kako "...dijete u vremenu..." nije moj alter-ego, i da mozda slusam plavi orkestar, boru spuzica kvaku, zanu i baroknog vivaldija, ali temu o nevernim bebama ne bih mogao da otvorim cak ni iz zezanja. kao i o evroviziji.
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

...dijete u vremenu...

ma sta????

Ghoul

Quote from: "Meho Krljic"Mislim da se dijete u vremenu upravo razotkriva kao nečiji alter ego...

e, ionako ima 30ak članova na forumu više nego što je drevno proročanstvo predvidelo: to be on the safe side, predlažem da se ovo 'dijete' banuje zajedno sa još 30 najneaktivnijih članova, za primer.

Jake Chambers

Jebote ovaj forum sve više ode u kurac. Neverne bebe? Na ZS? hahahahahaha... i zašto novajlije uvek dođu i otvore temu pozivajući ostale da eto pišu nešto, umesto da SAMI napišu... bilo šta?

Btw, na poniju je jedno vreme bila neka ekipa koja je stalno smarala i otvarala teme o Bebama... pih.
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Meho Krljic

Džejče, zbog toga svega ja i mislim da je dijete samo nečije drugo ja i da je sve ovo samo jedna vrsta ironičnog humora....

lilit

Quote from: "Ghoul"
e, ionako ima 30ak članova na forumu više nego što je drevno proročanstvo predvidelo: to be on the safe side, predlažem da se ovo 'dijete' banuje zajedno sa još 30 najaktivnijih članova, za primer.
gule,
kakav nesebican predlog. bravo!
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

:lol: Vala, forum bi onda procvetao.

marlowe

Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Truba

Quote from: "Harvester"Sjajan topik! Neko veče sam odlučio da downloadujem sve Howling filmove i pogledam ih tokom jedne sedmice. Trenutno se skidaju prva dva dijela. Naravno, dok je prvi dio remek-djelo, ostali su katastrofalni užasi nedostojni da se nazovu čak i filmovima, kamo li nastavcima jednog odličnog horora, ali eto - ću ih pogledam čisto iz zezanja, vukodlaci su mi guilty pleasure. A onaj krelac Rodžer Ebert je ismijao prvo Urlikanje  :(

ja sam čuo da je neki od dijelova 4-5 nebitno
nemoguće naći na netu  :idea:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Tex Murphy

Quote from: "Truba"
Quote from: "Harvester"Sjajan topik! Neko veče sam odlučio da downloadujem sve Howling filmove i pogledam ih tokom jedne sedmice. Trenutno se skidaju prva dva dijela. Naravno, dok je prvi dio remek-djelo, ostali su katastrofalni užasi nedostojni da se nazovu čak i filmovima, kamo li nastavcima jednog odličnog horora, ali eto - ću ih pogledam čisto iz zezanja, vukodlaci su mi guilty pleasure. A onaj krelac Rodžer Ebert je ismijao prvo Urlikanje  :(

ja sam čuo da je neki od dijelova 4-5 nebitno
nemoguće naći na netu  :idea:

Impossible. Skoro sam siguran da ih imaju sve.
Genetski četnik

Black Mamba

bem li ga, mene neka strasna nostalgija veze za te Neverne Bebe... nikad nisam imala niti jedan njihov cd, ali ni jedan njihov koncert nisam propustila... fakat su jaki uzivo

Meho Krljic

DušMan

Au, Mamba. Ja kontao po tvojim postovima da si pankerka.
Meni su Neverne Bebe gori bend cak i od Van Gogha, a opste je poznato kako prezirem isti. Najljigavije medju najljigavijim.
EKV iz naj pop faze je keva za Bebe, a kontam da oni danas pokusavaju da budu EKV.

Da ja imam neku vlast, naredio bih streljanje svakog ko voli Neverne Bebe.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Meho Krljic

Dobro, ja ne bih išao tako daleko, ne bih ih streljao, ne bih ih čak ni javno ismevao, ali sam ipak iznenađen.

Neverne Bebe pokušavaju da budu EKV? Auh, pa to je zapravo više nego što sam od njih ikada očekivao. Ja sam ih uvek doživljavao kao klasičan kafić-wave bend koji svira obrade svega što klijentela voli, uključujući narodnu muziku, koji kod kuće slušaju Zeppeline i Krisa Riju, a koji, kad prave svoje stvari gledaju da to bude Pink-friendly, isprazni, patetični pop sa zdravom količinom evrovizijskog potencijala, zlu ne trebalo. U to se EKV mogu umuvati preko nekakve obilaznice, priznajem...

Jake Chambers

Ja moram da se slozhim s Mambom. Jaki su uzivo. I ako ne pevaju njihove pevacice. Najjaci su bili kao prateci bend u 3K duru. Toliko.
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

lilit

Ja bih radije isla na koncert Misa Kovaca, nego na koncert Nevernih beba, ali mozda to ima veze s godinama.

Meho Krljic

Ja bih radije stavio svoje bradavice u bravarsku stegu nego išao na koncert Nevernih Beba, ali to verovatno ima veze sa seksualnim opredeljenjem...

Šalim se, mislim, Nevernim Bebama niko ne spori kompetentnost u sviračkom smislu, ali sadržajno su definicija vakuuma...

Tex Murphy

Quotekoji kod kuće slušaju Zeppeline i Krisa Riju

Taman sam htio da te napadnem zbog ovoga, a onda sam re-readovao ovaj tvoj post i skontao da ovo nije napad na Zeppelin i Chrisa (valjda nije). Mislim, couldn't care less za LZ, ali za Krisa Riju ubijam bez razmišljanja.
Genetski četnik

Meho Krljic

Nije napad. Mada mogu da ga napadnem ako hoćeš...

zakk

Neverne bebe su fenomenalni izvođači, al njihove stvari su apsolutno nezanimljive. Meho pravo kaže.

Bio sam na koncertu u Hard Rok Kafeu (R.I.P.) u Šapcu tamo negde 3K-Dur godina, i bilo je odlično. Mada, taj kocert najviše pamtim po tome što su mi ortaci pričali da me je startovala neka matorka, a ja se toga ne sećam. Bar ne tako.

edit:
e da, bio sam izložen Radiju S pre neki dan kod brice i saznao sam da Bebe snimaju novi album za koji su utrošili preko 300 sati u studiju, i da imaju nekih gostiju, i da će produkcija biti keva. S nestrpljenjem iščekujem  :roll:
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Kastor

Molim Vas da se držite oftopika.  :lol:
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

DušMan

Quote from: "zakk"Mada, taj kocert najviše pamtim po tome što su mi ortaci pričali da me je startovala neka matorka, a ja se toga ne sećam. Bar ne tako.
Fuck NBebe. Pricaj nam cega se ti secas!  :shock:
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Alex

N. Bebe su generalno dosadni, ali ja kao primećujem malo neki napredak kod njih.

Zar nije glavni tip bio u grupi Frenki? Ako me sećanje služi u ovoj čuvenoj grupi (kad smo već kod kafić bendova) na početku karijere pevala je i čuvena Zorana Pavić, mada ona ni u jednom od svojih ultra duhovitih intervjua koje ne propuštam, to nikada nije pomenula, pa počinjem da mislim da li me sećanje vara, a onda se setim da je to nemoguće.

Šta ono počeh?

A da! Pa taj sastav Frenki, po odlasku onog Bebe - vampira snimio je jedan Acied jazz album sa nekom dobrom (jazz) pevaljkom, sa koga sam čuo par stvari koje nisu bile loše.

Kad već pričamo o kafić - terasa - hotel bendovima.

Pustite decu da sluša'u šta 'oće.

Sve je bolje od OK banda, zar ne?

OK?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Meho Krljic

Skoro sve je bolje od OK benda... Ali to je kao da kažeš da je bolje umreti pojeden od strane pirana koje ti je ljubomorna ljubavnica zapatila u kadi dok si dremao, nego pojeden od strane krokodila koji ti se, kroz kanalizaciju preko noći uvukao u WC i ujeo te za najintimnije delove tela kada si, nadajući se olakšanju, bio najranjiviji. Razlike sigurno ima, može da se diskutuje i izmeri, ali finalni rezultat je isti - bolna, ponižavajuća smrt. E, takav je isti efekat NBeba i OK benda na naša estetska čula...

Alex

Na naša da.

Ali mi to ne slušamo?

A?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

zakk

ok bend, ok bend... mislim da sam ih video jedan jedini put, na tvu,  na pinku - gde drugde - u nekom kako skroz srećni pokazuju majce sa koncerta mejdena na kom su upravo kolektivno bili... a onda su otprašili neki whitesnake ili deep purple, ne sećam se - a nije ni bitno. ljudi rade za fine pare, nadam se. šta ih boli patka  :roll:
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Meho Krljic

Da nisam već napisao tekst protiv fenomena srpskog rokera, sad bih to učinio. :lol:

QuoteNa naša da.

Ali mi to ne slušamo?

A?

Ma, ne slušamo, osim u prolazu ali i to je dovoljno da nas razsrdi i natera da mračno razmišljamo o tome da nas Klinton nije dovoljno bombardovao onomad.

marlowe

Zar ste jos u godinama kada muzika koju u prolazu cujete moze da izaziva emotivne reakcije i agresivna geo-politicka promisljanja?
Grow up.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Ghoul

ja kao naci-patriota i lokal-patriota moram ovde da energično protestujem zbog beogradizacije, i zapostavljanja niškog doprinosa ovoj temi, legendarnog prslook benda!
ja to, naravno, nikad nisma slušo, ali pošto im je gl. lik NEOPEVANI seljak, sumnjam da su ovi OK ili BEBE igde prineti ovoj bagri.

Tex Murphy

QuoteMolim Vas da se držite oftopika.

Ovo je toliko dobro da ću momentalno da ga metnem u potpis, gdje je u posljednje vrijeme počivao ( :twisted: ) isključivo Ghoul  :!:

Quotelegendarnog prslook benda!

:P  Jesu to oni "ljubav nisam dao, ljubav sam ti krao, slušala si istinite laži od mene" ?
Genetski četnik

Ghoul

Quote from: "Harvester":P  Jesu to oni "ljubav nisam dao, ljubav sam ti krao, slušala si istinite laži od mene" ?

pitaš pogrešnog čoveka.

a za ovu izdaju sa potpisima još ćemo da razgovaramo (iako pad s mene na kastora nije tako bolan)!

Tex Murphy

Quoteza ovu izdaju sa potpisima još ćemo da razgovaramo

Aaaa, ne, ne... Sad ima da napregneš sive ćelije i da smisliš nešto dovoljno witty and ballbouncingly funny da ponovo zauzmeš prestižno mjesto u mom signatureu i svrgneš Kastora  :!:
Genetski četnik

Tex Murphy

Ili naravno da me podmitiš.
Genetski četnik

Ghoul

Quote from: "Harvester"Ili naravno da me podmitiš.

prosto ne znam odakle da počnem, sa čovekom koji poteže čak žene u austriji da mu nabavljaju svudaprisutne i davnoizlizane filmove poput DUELA... :x  :x  :x

marlowe

prosto ne znam odakle da počnem, sa čovekom koji poteže čak žene u austriji da mu nabavljaju svudaprisutne i davnoizlizane filmove poput DUELA... :x  :x  :x

Duel? Pa zar se ne prodaje DVD na svim kioscima?
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Meho Krljic

Prslook bend su baš onako prskootina, ali ne znam koliko su oni Nišlije (ni koliko su ovi drugi spominjani Beograđani, for det metr, ali nema veze), zar nisu oni nekakvi Splićani relocirani u Srbijicu bežeći pred ustaškim nožem?

QuoteZar ste jos u godinama kada muzika koju u prolazu cujete moze da izaziva emotivne reakcije i agresivna geo-politicka promisljanja?
Grow up.

Apsolutno. Malo toga kod mene izaziva emotivnu reakciju kao muzika koju čujem u prolazu.

lilit

bolje i to nego da poteze cak zene u austriji da mu nabavljaju svudaprisutne i ne-toliko-izlizane filmove poput Gothica.
:D

Ghoul

Quote from: "Meho Krljic"zar nisu oni nekakvi Splićani relocirani u Srbijicu bežeći pred ustaškim nožem?

ehh,
only the good die young,
all the evil seem to live forever!

u svakom slučaju, činjenica da se taj frontmen zove sando ili sandro svakako ukazuje na verovatnoću tvoje tvrdnje, ali pošto je taj baja NEVIĐENI seljak, mogo bi da se zove i melisav.

Ghoul

Quote from: "lilit_depp"bolje i to nego da poteze cak zene u austriji da mu nabavljaju svudaprisutne i ne-toliko-izlizane filmove poput Gothica.
:D

a, to je drugo!
to je bio apgrejd filma koji odavno imam i na vhsu i na divxu, ali sam hteo da uživam u dvd verziji.

:!:

Nyarlathotep

ehh,
only the good die young,

:|  :|  :|  :|  :|
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

lilit

ehh,
only the good die young,
ovo treba da nam ukaze na cinjenicu da i ti ides na koncert?

Meho Krljic

Sumnjam da će to da sviraju...

Da neko (nisam rekao Harvi), nedajbože ne bi pitao o čemu mi to:

Gornji citat (Only the good die young...) je, šta drugo do iron maiden.

---

nego, je l moze negde da se nabavi prvi album Prslook benda, "Sa malo manje sna", objavljen za PGP pre nego sto su prsluci postali takvi blatantni dziberi? ima li neko taj album, i moze li se pronaci u niskim prodavnicama posvecenim lokalnim artistickim dostignucima?
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

Tex Murphy

Quotea, to je drugo!
to je bio apgrejd filma koji odavno imam i na vhsu i na divxu, ali sam hteo da uživam u dvd verziji.

Yeah, RIGHT!  :!:
Genetski četnik

Ghoul

Quote from: "Zika Kisobranac"nego, je l moze negde da se nabavi prvi album Prslook benda, "Sa malo manje sna", objavljen za PGP pre nego sto su prsluci postali takvi blatantni dziberi? ima li neko taj album, i moze li se pronaci u niskim prodavnicama posvecenim lokalnim artistickim dostignucima?

ufff, ako ti baš MNOGO treba, možda se nateram da potražim negde, ali... kako da izađem tim pgp-rtb prodavačicama na oči sa TIM zahtevom? :oops:

zakk

Quote from: "Zika Kisobranac"nego, je l moze negde da se nabavi prvi album Prslook benda, "Sa malo manje sna", objavljen za PGP pre nego sto su prsluci postali takvi blatantni dziberi? ima li neko taj album, i moze li se pronaci u niskim prodavnicama posvecenim lokalnim artistickim dostignucima?
žiko, tih stvari ima po dc++ hubovima da ne poveruješ. samo kucaj "bosna" u hublist search.