• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Ko je veci Gay u stripu - Zagor ili Blek?

Started by SuperGoof, 04-03-2007, 23:57:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ko je veci Gay u stripu - Zagor ili Blek

Blek
5 (25%)
Zagor
15 (75%)

Total Members Voted: 20

Voting closed: 14-03-2007, 23:57:03

lilit

posle svega izrecenog, a da sam musko, ja ne bih vise imala muskarce za prijatelje.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Cornelius

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "Cornelius"Mirko i Slavko (gay, pedofilija...

aman, ljudi, nije to pedofilija ako su oba učesnika maloletnici!
stvarno nemate pojma.

A, kad odnesu poruku Savi Kovacevicu, a on samo gladi brke, seiri i govori - pridjite, pridjite, dace deda oraha...
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Tex Murphy

QuoteTenten (zaljubljen u onog malog Kineza)...

A onaj ker???  :?  :P Mislim da je kod Tintina slučaj znatno teži nego kod ovih ostalih.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

Quote from: "Cornelius"A, kad odnesu poruku Savi Kovacevicu, a on samo gladi brke, seiri i govori - pridjite, pridjite, dace deda oraha...

to su epizode, zastranjivanja, prolazne romanse za jednu noć.

bilo je sročeno tako (u kontextu sa ostalim parovima) da implicira da se te 'perverzije' odvijaju između njih, a ne sa nekim epizodistima sa strane...
https://ljudska_splacina.com/

Cornelius

A, kad posle odnesu poruku drugu Bevcu, pa moraju malo da jodlaju...? Sta ti mislis odakle onaj izraz - Mirko pazi metak?
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Ghoul

Quote from: "Cornelius"Sta ti mislis odakle onaj izraz - Mirko pazi metak?

oćeš da kažeš da je mirko - cum dodger?

svih mi tvorića darkvuda i ontarija, vidiš, o tome nisam razmišljao!
da li postoji negde objedinjeno izdanje sa svim epizodama  M & S ?

Cornelius

Postoji u Muzeju revolucije, kategorija "seks na frontu", odeljak "muska ljubav".

Ghoul

nego, stvarno ne znam što su se svi uvatili za bonelija, zar su, recimo, ovi dole manje gay?

Mixitron M. Storm

Ово ће застранити јер се ради о цртаном, али нај-геј-икад је миш Џери. Кхм, шта геј, најобичнија педерчина.

pilot babo

Kad se već pominje Džeri, setih se jedne od mojih omiljenih dečijih pesama:

''Kad u kući vidiš lom,
Krivac tom je mačak Tom,
A sa tobom snagu meri
Mišićavi mišić Džeri.

Čas Tom grozan, Džeri divan
Ko je od njih negativan?
Džeri grozan, a Tom divan
Ko je od njih pozitivan?

Tom i Džeri, banda luda
iz famoznog Holivuda
Da u svađi nisu braća
Ne bilo ni crtaća.

Dok Tom s' drugom vodi bitku,
Sva su deca na dobitku.
Jedan drugom pakost vraća,
To je fazon svih crtaća.''

Ne znam što sam ovo postovao...
Vasionskog broda svemirom što hoda, Pilot lično, to sam ja.

zakk

Quote from: "pilot babo"Ne znam što sam ovo postovao...
um, zato što si fan ramba amadeusa? :)
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

pilot babo

Da, da. Ali to nema blage veze sa raspravom.  :roll:

SRX

"I medju njima se vodio ovakav razgovor."
K. Hamsun

pilot babo

Quote from: "SRX"aaaaaaaaaaaaaaaa
moj skutere.

A bre, SRX, idi do đavola. Što si me podseć'o, sad ima da pevam ceo dan...

Lipo li je, lipo li je...

SRX

"I medju njima se vodio ovakav razgovor."
K. Hamsun

Man Of Steel

Lepo je imati lude pesmice koje vam se neprestano motaju po glavi,a i nikada niste sami...
When ever you need hard center i will be there

mick_rider

Zagore pederu, Bleče šmekeru!
Samo vi slušajte Bad Copy barabe pa ćete daleko da dogurate. Ti likovi poseduju urođeni talenat da opogane sve, pa i stripove iz vaše i naše mladosti. Mislim, simpatična je tema, ali slično bi se pitanje moglo postaviti za gotovo svakog strip heroja koji ima svog saputnika u borbi protiv nepravde i zla.

Jedino je Mister No prava šmekerčina. Živi sam, a sa društvom se viđa isključivo po kafanama, a retko koja žena ostaje imuna na njegove čari. Dakle, moj glas ide Džeriju Drejku kao apsolutnom zavodniku, a Betmenu kao najvećem geju, ipak. U vili sa batlerom, Robin, ovo-ono, Yoko Ono...

pilot babo

Quote from: "supernaut"Jedino je Mister No prava šmekerčina
...
retko koja žena ostaje imuna na njegove čari.

A Dilan Dog? On povali  po jednu u svakoj epizodi!!!

mick_rider

Quote from: "pilot babo"
Quote from: "supernaut"Jedino je Mister No prava šmekerčina
...
retko koja žena ostaje imuna na njegove čari.

A Dilan Dog? On povali  po jednu u svakoj epizodi!!!

U pravu si. Teško bi se za njega moglo reći da je queer.

Edit: Konačno nađoh vremena da pročitam ceo topic i mogu vam reći da bi se mnogim članovima ovog foruma moglo postaviti ono staro, kafansko-uličarko pitanje: "Jel karate vi nešto?" Mislim, stvarno...Preteraste ga. :)

Boban

Videh malopre ogromno izdanje Zagora, a na naslovnoj jedna indijanka se privila uz njega i turila mu ruku u nedra.
Izgleda da Zagor ne bira kome trpa.
Mozda uzmem sutra knjigu, valjda ce se naci neki ludi Zagorovac spreman da istrese poslednju kintu iz dzepa za ovakvu stvar.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Meho Krljic

Ja bih samo da, u ime istinitosti i tačnosti ovde iznesenih podataka istaknem da je uzvik 'Zagore pederu, Bleče šmekeru' delo ne Bad Copy već njihovih bivših prijatelja Prti Bee Gee, a došao je iz usta neponovljivog Mikri Mausa.

EKSTREMISTA

Što bivših? Ajde Meho,od tebe kao dobrog poznavaoca domaćih rep prilika,očekujemo pouzdanu informaciju.
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Meho Krljic

Pa to je već naširoko poznata afera u koju su uključeni Vikler i Ajzak sa strane Bed Kopi, Mikri i Eufrat sa strane Prti Bee Gee i dve žene koje su svojim neverstvom uspele da posvađaju prijatelje. Ima tome jače od godinu dana.

zakk

Quote from: "Meho Krljic"Pa to je već naširoko poznata afera u koju su uključeni Vikler i Ajzak sa strane Bed Kopi, Mikri i Eufrat sa strane Prti Bee Gee i dve žene koje su svojim neverstvom uspele da posvađaju prijatelje. Ima tome jače od godinu dana.

zvuči kao extra zaplet za pr0n!
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

mick_rider

Quote from: "Meho Krljic"Ja bih samo da, u ime istinitosti i tačnosti ovde iznesenih podataka istaknem da je uzvik 'Zagore pederu, Bleče šmekeru' delo ne Bad Copy već njihovih bivših prijatelja Prti Bee Gee, a došao je iz usta neponovljivog Mikri Mausa.

Pobrkao sam. Definitivno Prti Bee Gee, ali ne cela ekipa vec Moskrijev solo album "77-05". Da budemo skroz precizni.

Meho Krljic

Istina. Mada je to isto Prti bee gee samo je izdato kao njegov posthumni solo... Laka mu zemlja...