• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Predlog

Started by Boban, 12-03-2007, 12:08:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mixitron M. Storm

Quote from: "Boban"
Ljudi bi na kolenima molili da budu uključeni, Mixitron, Kastor, Meho, ne vidim uopšte granicu do koje bi se ponizili da dođu u situaciju

Watch me not givin' a damn  :roll:

lilit

evo jedna davna, mala, ali koscata i samo za Bab Jagu. :wink:

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Jel' to znači da mi ostali treba da žmurimo? Evo, ja žmurim, RAZROGAČENIH OČIJU!!!

Kastor

Ova pikselizacija je gadna stvar.  :x
:lol:
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Boban

sa tog prcmoljka od slike ni ja ne mogu da izvucem mnogo...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Meho Krljic

Kad je Bog delio kvalitetan vid izgleda da sam se zatekao predaleko.

Bab Jaga

Quote from: "Boban"sa tog prcmoljka od slike ni ja ne mogu da izvucem mnogo...

Umjesto da izvlačiš ono što već izvlačiš iz nevinih fotografija mogao bi prolistati stare alefe i izvaditi nešto drugo...  :wink:
Ghoul fhtagn!

Cornelius

Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Loengrin

Quote from: "Boban"Sve više mi se dopada ova ideja.
Čist eksperiment, da vidimo kako bi svet izgledao da ga vode žene.
Ljudi bi na kolenima molili da budu uključeni, Mixitron, Kastor, Meho, ne vidim uopšte granicu do koje bi se ponizili da dođu u situaciju da budu robovi u ovakvoj konstelaciji.
xrofl xrotaeye xzzw  xrofl
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

lilit

Vidi, vidi, ha!!!
I Kornelijus se docepao tajnog softvera o kome Boban non-stop prica!!!!
Da li je ovo konacan dokaz da je Kornelije Kovac ustvari Boban i da je Gul bio u pravu kad je onomad pricao o prodaji foruma?
Hmmmm.

Cornelius

Mi smo svi emanacije Bobanovog duha.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Meho Krljic

Evo ja sam malo pomoću posebnog softvera prečistio sliku i dobio ovo:

Ni ovo nije baš najčistije ali se malo bolje vidi.

lilit

QQ, sta je preterano slusanje Riblje Corbe u mladim danima ucinilo nekima od vas.
:?  :lol:

edit: pogresno slovo :wink:

Meho Krljic

Kojima od nas?

Cornelius

A, zato je depp!

Meho Krljic

O čemu vi to??

lilit

Quote from: "Cornelius"A, zato je depp!
Depp je od Johnnyja i potpuno nevezano za to sto "depp" na nemackom znaci budala & kreten. :P
(dzejk, ispravi me ako sam pogresila)

Cornelius

Lilit, je ne znam nemacki, ali znam ko je Dzoni. Tako onda lilit+depp=ono sa Mehine slike.

lilit

Quote from: "Cornelius"Lilit, je ne znam nemacki, ali znam ko je Dzoni. Tako onda lilit+depp=ono sa Mehine slike.
dobro. shvatila. jedva.
:idea:

Cornelius

Ma, jebes slike. Vazno je da se vreme prolepsalo, da nema kise, da je stao vetar i da ide prolece. Vrbopuc.

Meho Krljic

Ja i dalje ne shvatam... But don't mind me...

Tex Murphy

QuoteVazno je da se vreme prolepsalo, da nema kise, da je stao vetar i da ide prolece

Jesam li ja ovde jedini koji kišu i vjetar smatra lijepim vremenom?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

lilit

Quote from: "Cornelius"Ma, jebes slike. Vazno je da se vreme prolepsalo, da nema kise, da je stao vetar i da ide prolece. Vrbopuc.
danas ovde 20 stepeni, nebo nad Becom bez oblacka, pila sam kafu napolju i razmisljala kako je zivot lep.
pateticno, ali meni bilo lepo.

edit:
harvi, ti si uvek jedinstven i originalan i to ti je najveci kompliment koji mozes da dobijes od mene. sve ovo je potpuno nevezano za Pitera Vira i njegovu muziku.

Kastor

Quote from: "Harvester"

Nisi, ali ja vetar menjam snegom, ili bar oblacima i grmljavinom.
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Tex Murphy

Quoteharvi, ti si uvek jedinstven i originalan i to ti je najveci kompliment koji mozes da dobijes od mene.

Hvala!  :!:
Genetski četnik

Boban

lilita, imaš toliko razumevanja za svakojake devijacije da pomišljam kako radiš u ustanovi za zbrinjavanje zgaženih životinja.

Black Mamba

Quote from: "Boban"Sve više mi se dopada ova ideja.
Čist eksperiment, da vidimo kako bi svet izgledao da ga vode žene.
Ljudi bi na kolenima molili da budu uključeni, Mixitron, Kastor, Meho, ne vidim uopšte granicu do koje bi se ponizili da dođu u situaciju da budu robovi u ovakvoj konstelaciji.

:D meni je Mixi ultra pozitivan lik.... o Kastoru nemam neko odredjeno misljenje, dok bih onog MEHU seckala na te nane

lilit

Quote from: "Black Mamba"
:D meni je Mixi ultra pozitivan lik.... o Kastoru nemam neko odredjeno misljenje, dok bih onog MEHU seckala na te nane
zasto mi se cini da je Kastor najgore prosao?

Boban

Zato što ga niste videli uživo: visok, stamen, atletski građen, ne ko ova dva ispljuvka ljudskog roda što su bili prinuđeni da razvijaju samo intelekt.
Kastor je ekvivalent plavuše.

Loengrin

Quote from: "Kastor"
Quote from: "Harvester"

Nisi, ali ja vetar menjam snegom, ili bar oblacima i grmljavinom.
Snegom, snegom  :!:
Ove zime smo eventualno mogli da budemo nasankani, ali da se sankamo to teško  :(

Harv, super ti je ta zubata jabuka.

Quote from: "lilit_depp"
zasto mi se cini da je Kastor najgore prosao?
Hoće li sad da pati?  :?
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Tex Murphy

QuoteHarv, super ti je ta zubata jabuka.

Hvala! Sam sam je nacrtao! Inače, ako nekog zanima, nudim širok asortiman vampirskog voća, od jabuka i banana, preko ananasa, do paradajza i mrkve.
Genetski četnik

Black Mamba

Quote from: "Boban"Zato što ga niste videli uživo: visok, stamen, atletski građen, ne ko ova dva ispljuvka ljudskog roda što su bili prinuđeni da razvijaju samo intelekt.
Kastor je ekvivalent plavuše.

ovde uopste nije stvar u fizickom izgledu, vec svako ima neko misljenje o nekome na netu, a koga ne zna uzivo..... ali kad si vec sve to tako fino reko, mozemo mi njega i uzivo da vidimo: Mamba zahteva neku normalnu sliku Kastora.. a onda ce zene forumske, sa sve sa mnom, posteno da presude.. ovaj, prosude

Kastor

Ne zavaravaj se mamba, tu je akcenat bio na praznoj glavi... izgledam sasvim prosečno.

Boban

Ajde, kastore, ne femkaj se, žena je lepo rekla šta oće od tebe i nemoj sad tu da vrdaš...

Kastor

Al' se ti zabavljaš...

Dobro, ionako ne bi bilo u redu da ne postavim - mambinih slika je bilo kol'ko išteš.

Boban

mislim da su mambi sad klecnula kolena...

Black Mamba

ovaj Boban ne samo da se zabavlja, vec i zajebava

a Kastor me strasno podseca na jednog starog frenda.... koji me zapravo s vremena na vreme muvao

Kastor

a Kastor me strasno podseca na jednog starog frenda.... koji me zapravo s vremena na vreme muvao

Pa da, to sam ja. Eh, to su bili dani...

Boban

zabavljam... hm? zar biste vi želeli da trunem?

Kastor

Ma uživaj, samo usporite malo, ne mogu toliko često da menjam avatare - ostavite malo za april.

lilit

kastore,
ja sam fotku "save as", za svaki slucaj. ako se desi da nestane u toku dana... :wink:

i nemoj, bre, da menjas avatar na svaki mig sile i nepravde!

Boban

Ma biće vam super ovaj Kastor, morate samo da imate razumevanja za neke njegove sitne hirove.

Ghoul

Quote from: "Boban"Ma biće vam super ovaj Kastor, morate samo da imate razumevanja za neke njegove sitne hirove.

naročito kad mu je 'ono' doba meseca...
https://ljudska_splacina.com/

Kastor

Quote from: "Ghoul"
naročito kad mu je 'ono' doba meseca...

Za ovo imam sjajan PG-13 avatar, al' mi lilit udarila zabranu.
:(

Quote from: "lilit"kastore,
ja sam fotku "save as", za svaki slucaj. ako se desi da nestane u toku dana...

Ako si. Naslućujem nestabilnost imageshacka, za....otprilike....pet, šest dana.  :lol:

Ghoul

Quote from: "Kastor"Za ovo imam sjajan PG-13 avatar, al' mi lilit udarila zabranu.
:(

aha!
znaci lilit je vec pocela da rastura moje 'prajvat' slike koje sam joj slao!
samo sam cekao ko ce prvi da se javi, ti ili harv!
ah, zene!  :roll:

lilit

Lieber Ghoul,

Können Sie bitte, ne siriti forumsku paranoju?
Teta Lilit ima MNOGO mana, ali NIKAD ne rastura i ne prepricava fotke/stvari koje su joj date/recene u poverenju (kao sto si ti to uradio). Tvoje fotke su na sigurnom.

8)

Kastor

@Ghoul
Ne boj se, nisi objekat nikakve zavere.  :roll:

Mislio sam na rečenicu s početka ove stranice:
Quote from: "lilit_depp"
i nemoj, bre, da menjas avatar na svaki mig sile i nepravde!

Meho Krljic

Ovo je najgori primer damage controla koji sam video još od kada je Sony ustvrdio da motion sensing i rumble funkcija ne mogu da se spakuju u isti game controller...

Ghoule, budi siguran da se tvoje obnažene fotke iz mladosti-ludosti trenutno odlično kotiraju na pedofilskim sajtovima!!!!

Джон Рейнольдс

A tek kad se pojave foto-montaže...  :?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Ghoul

Quote from: "John Reynolds"A tek kad se pojave foto-montaže...  :?

foto-montaže?!!!

otkud ti vec znas i za foto-montaže??? :?  :?  :?

LILIT, OTKUD ON ZNA ZA foto-montaže???

zar to nije trebalo da bude samo nasa tajna? :shock:

:cry:  :cry:  :cry: