• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Divlja Magija br. 6

Started by milan, 13-03-2007, 12:48:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

milan

Za dva dana - nova pricha pochinje - Paralelni Zhivoti.
Evo naslovne by Vukic i Cimesha

i tri table by Vukic i Dragan Stokic Rajachki

od 15. marta na kioscima

Jake Chambers

I dalje debele crne linije....  :lol:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Loengrin

mmm sedmi red
mee like!
:!:
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Ugly MF

Quote from: "Jake Chambers"I dalje debele crne linije....  :lol:

Jake,care,pomiri se s tim,odraslo se na Buscemi i C.Castelliniju... :!:

Jake Chambers

a-a. Sve dok linije ne budu normalne debljine, ja ću da zakeram. :P

Ugly MF

Quote from: "Jake Chambers"a-a. Sve dok linije ne budu normalne debljine, ja ću da zakeram. :P

....no mor koment(s).....

Jake Chambers

Kako hoćeš, ali to me ne čini manje vašim fanom :P Da vas ne volim ne bih vas ni kudio :P

Ugly MF

Quote from: "Jake Chambers"Kako hoćeš, ali to me ne čini manje vašim fanom :P Da vas ne volim ne bih vas ni kudio :P

Ma,ok, i mi volimo sve fanove, :lol:
samo jos nismo nasli magicni recept da udovoljimo citavom svetu :!:

...ali potrudicemo se!

Death Wish

E X T R A!!!!!

vidim ja da ce nove price i DM i F4 biti neuporedivo bolje od uvodnih!

kada sam procitao prvu epizodu DM prvo sto sam pitao Milana bilo je da li ce se Dzek Kovalski pojaviti jos nekad jer mi je strava lik. Odgovor stize - with a BLAST!!!

Dzek Kovalski u akciji, kao sto vidite na slici iznad, razvaljuje placenike najlegendarnijeg negativca Luxor comicsa.

moram priznati da mi je deo u nasem univerzumu mnogo zanimljiviji od dela price u svetu u kojem je Adam.

Adani ste nesto prejarko ofarbali kosu!!

e, da, imao sam mali preview tabli iz narednih epizoda. Dzek Kovalski postaje one man army i razracunava se sa zlikovcima. Ludilo!!!!

inace, nacuo sam da ce jedan od glavnih likova da pogine uskoro. Ne znam ko ce to biti, ali glasam da to bude Gorki.
Mislim da je zasluzio....
Pol Kerzi ne oprasta!

zakk

koja je fora sa helf bombonama koje sam dobio uz strip?
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Loengrin

Quote from: "zakk"koja je fora sa helf bombonama koje sam dobio uz strip?
Odviješ ih, staviš jednu u usta (tehnika konzumiranja nije određena), kad pojedeš tu uzmeš drugu i ne prijavljuješ da ih imaš (čak ni svom detetu, ako ga/ih imaš, ako nemaš, još bolje :evil: ).
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

sivka

Quote from: "Loengrin"
Odviješ ih, staviš jednu u usta (tehnika konzumiranja nije određena), kad pojedeš tu uzmeš drugu i ne prijavljuješ da ih imaš (čak ni svom detetu, ako ga/ih imaš, ako nemaš, još bolje :evil: ).

Ja mislim da one izazivaju zavisnost i da ih poklanjaju/prodaju samo uz DM!!!  :wink:  Vidim da vec sada zeljno iscekujem sledeci broj. :D
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Loengrin

Quote from: "greymalk"

Ja mislim da one izazivaju zavisnost i da ih poklanjaju/prodaju samo uz DM!!!  :wink:  Vidim da vec sada zeljno iscekujem sledeci broj. :D
Nisi video vesti:
"Martovska Misterija
Sinoć je opljačkana trafika kod Doma omladine. Sem uzrujane prodavačice i nestalih par brojeva DMa nema veće štete. Kradljivac je, prema rečima prodavačice, mlađi muškarac, starosti između 20-30 godina, izuzetnih manira i prijatnog glasa, obučen u crnu kožu (ovo sam prosto morala :wink: ) i maskiranog lica, što će znatno otežati identifikaciju.
Policija ulaže sve svoje napore da rasvetli slučaj otetih stripova, nađe prestupnika i time spreči nove krađe.
Izdavači stripa Divlja Magija (kao i Faktor4) još uvek ne mogu da odluče da li im ovaj događaj ide u korist ili ukazuje na nepopravljivu štetu u budućnosti."  :evil:

angel011

Poklanjali su ih pre nekoliko meseci i uz časopis "OK".
We're all mad here.

Loengrin

Quote from: "angel011"

Pa to je globalna "Helf" zavera! :?
:evil:

Ugly MF

Quote from: "angel011"

evo ja cu da im predlozim da uz bombone pocnu da dele i pastu za zube,da ne bi ispalo da zavera moze ikako narusiti zdravlje... :lol:

Loengrin

Quote from: "SVAROG"
evo ja cu da im predlozim da uz bombone pocnu da dele i pastu za zube,da ne bi ispalo da zavera moze ikako narusiti zdravlje... :lol:
He he, ipak mislim da je Helf poslužio da smiri strasti nas F4 i DM ovisnika i tako spreči da iste ne pročitamo već pored nesrećnog kioska*, nego da ih dostojanstveno listamo kod kuće uz dobru muziku i neko osveženje.

*desilo se jednom, priznajem :oops: , ali čekala sam bus, pa mi nije bilo druge :!:

Man Of Steel

Ok Milane posto sada imamo bivse negativce sta je sa dobrim starim likovima iz Borca sumraka?Hoce li se i oni vratiti?
When ever you need hard center i will be there

milan

Quote from: "Man Of Steel"Ok Milane posto sada imamo bivse negativce sta je sa dobrim starim likovima iz Borca sumraka?Hoce li se i oni vratiti?
Mozda, nekad.
Svashta sam planirao (vise sa likovima iz GTesle) ali je rano govoriti o tome.

Death Wish

a jel istina da je Nikola Romero zamrznut i da ce ga u narednim brojevima Misha probuditi da pomogne Dzeku Kovalskom da sredi Hargena?

i da je Testera zapravo vampir i da je i dalje ziv?

i da u Adamovom novom svetu zivi i legendarni borac protiv zla - Ivan Gotik, kojem je to rodni svet?

i da je Marko Nemir, kada je nasao Atlantidu, otkrio vremenski portal, za koji je kljuc sakriven u igli koju Hargen zeli?
Pol Kerzi ne oprasta!

milan

Quote from: "Death Wish"a jel istina da je Nikola Romero zamrznut i da ce ga u narednim brojevima Misha probuditi da pomogne Dzeku Kovalskom da sredi Hargena?

i da je Testera zapravo vampir i da je i dalje ziv?

i da u Adamovom novom svetu zivi i legendarni borac protiv zla - Ivan Gotik, kojem je to rodni svet?

i da je Marko Nemir, kada je nasao Atlantidu, otkrio vremenski portal, za koji je kljuc sakriven u igli koju Hargen zeli?

Ne, ne, ne i ne.

Mada sve ovo gore zvuchi veoma zanimljivo.

Death Wish

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

a jel moguce da sam pogresio i da ce to sve biti u F4 a ne u DM??
Pol Kerzi ne oprasta!

milan

Ja mislim da si to ti izmislio na osnovu onih privju tabli koje si ekskluzivno imao priliku da vidish - odnosno, toliko si bio opchinjen da nisi siguran sta je istina a sta si izmislio.

Ali, ne. Nece biti takvih stvari ni u F4.

Death Wish

:cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

wwwwwhhhhhhhhyyyyyyyyyy?????????
Pol Kerzi ne oprasta!

Death Wish

daj bar Testeru i Marka Nemira vrati..... :!:
Pol Kerzi ne oprasta!

zakk

makar im dostojan spomenik podigni!
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Man Of Steel

Quote from: "milan"
Mozda, nekad.
Svashta sam planirao (vise sa likovima iz GTesle) ali je rano govoriti o tome.
Ako stvarno budes ubacio likove iz GT i BS mnogo ljudi a na prvom mestu JA bice ti NEIZMERNO ZAHVALNI!!!!

Man Of Steel

Uzgred ima li neko relevantnih podataka o broju prodatih stripova za prosle brojeve F4 i DM? :roll: