• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Oskari. Skandali. Patos. Sise. Zvucim ko Maja Uzelac.

Started by Spider Jerusalem, 24-03-2003, 11:37:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

Nasa zelja da nas drugi razumeju, kako u umetnosti, tako i u obicnoj komunikaciji, cesto je uzaludna...

'Više volim da budem jeban nego da budem shvaćen.'
-MARKIZ DE SAD-
https://ljudska_splacina.com/

SANdMAN

"Ljudi pokusavaju da shvate zasto pisem tako zastrasujuce stvari. Ja im objasnjavam kako imam srce malenog decaka... i cuvam ga u teglici na svom pisacem stolu"  :evil:

Stephen King

Spider Jerusalem

To je rekao Robert Bloch, da. King je preuzeo fazon od njega i to se ustalilo kao neki njegov citat. Ali nije. Robert Bloch. Prvi. Da.

SANdMAN

u neku ruku da, no sumnam da bi se blohov citat kao takav dao upotrebiti ovde jer je kraci, dvosmisleniji i nije vezan za pisanje. ovakvu formulaciju konkretno dao je king...

Lurd

Quote from: "Spider Jerusalem"ShaWn...

ShaUn...
My trees...They have withered and died just like me.

Lurd

Ghoul

'Moja ispala meseca.'

Ne budi tako skroman. Nije čak ni ispala dana, ako imamo u vidu 'sijamske bliznakinje' u SHININGU.
Ne zaboravimo J.C. Oates kao rano-XX-vekovnu spisateljicu (što si nepažljivim čitanjem meni hteo da imputiraš), 'nijedan žanrovski film iduće nedelje' – izuzev jednog, i ko zna šta sve ne, što sve zajedno ipak bledi pred HITOM MESECA:

'despeakable'!

Uuuuuuuuuuuuu, Mile...
https://ljudska_splacina.com/

Lurd

Ma koliko se to meni ne svidjalo, ja sam ipak Lawful good tip, te moram da ti kazem, Spajderu, da svi znamo da ko radi taj i gresi. Ako uzmemo u obzir cinjenicu da si najveci skriboman ovde, onda tvoje ispale dobijaju sasvim novu, lepsu i ljudskiju dimenziju. (Sada cu malo da hulim i da pricam o zabranjenoj temi na ovom sajtu) Nedavno sam sa drugarima raspravljao o tome ko je najbolji fudbalski sudija na svetu i neko rece "Kolina" na sta je docekan salvom povika na tog sudiju i spiskom ozbiljnijih gresaka, na sta je moj drug rekao"da, a sta su Pereira i Aranda (moj izbor) sudili u poslednje vreme?" i tako nas pokopao.

Stoga, ne treba da te bude blam. Kada drugi dodju na tvoju kolicinu spisanija, brojacemo njima greske. Samo ti nastavi da pises punom parom i nemoj da nam oduzimas ekskluzivne razloge da te zajebavamo do smrti 8)

P.S.

Znam da ti je sve u zivotu potrebnije od ove moje tirade, ali kao sto rekoh: Lawful good + nepravda...