• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

POKAŽITE SVOJU MACU!

Started by Ghoul, 19-03-2007, 16:51:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Ygg

"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Meho Krljic

Zakrpica, stil going strong eftr 13 godina:

Mila, razmazana ali svejedno mnogo smešna:

Plut

Zakrpica mi se mnogo sviđa.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Meho Krljic

Zašto ne, zaboga??? Dostojanstvena je to gospođa!!!!!

Evo inače Isaka, kako uživa u novom domu:

džin tonik

zakrpica je super. obozavam stare macore. pametniji su od nekih ljudi. siguran sam.

Meho Krljic

Samo da napomenem da je ona ipak ženskog roda, iako je sterilisana. Baba!!!! Inače jeste pametna!

džin tonik

meni je sve macor. ti 12+ godina su fenomenalni. samo sto nemaju dar govora.

Meho Krljic

Da, ali ona umesto toga ima dar hrkanja  :lol:

Kunac

"zombi je mali žuti cvet"

džin tonik

Quote from: Meho Krljic on 03-11-2012, 00:46:14
Da, ali ona umesto toga ima dar hrkanja  :lol:

ali svjesna je toga pa se nekad i posrami.

Midoto

Quote from: Meho Krljic on 03-11-2012, 00:36:02

Isak dobi novi dom i svoju kaljevu peć!
Da poželim i drugim tvojim macama koje čekaju udomljavanje - da pronađu takav raj.

Meho Krljic

:lol:  Hvala, hvala, noćas sam im i ja to poželeo nekoliko puta.

Mme Chauchat

Quote from: Meho Krljic on 03-11-2012, 00:36:02

Dobri Isak. -.-

Meho Krljic

Malo reklame! Ovi mačići lako mogu biti vaši!!!!!!!!1 Ako se samo javite!!!!!!!! I ispunite nekoliko jednostavnih uslova!

Maša:

Moša:

lilit

još i uslove postavljaš? au!
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Pa, ne mogu da ih dam nekome ko bi ih samo iskoristio za satanističke žrtvene rituale!!!!!!!!11

Ghoul

nisu skroz crne, tako da su za ritual neupotrebljive.

eventualno za vežbanje. :idea:
https://ljudska_splacina.com/

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Meho Krljic

Eto! Ne damo ni za vežbanje!

Father Jape

Nisu moje naravno, ali uslikah ove dve pre neki dan, pa reko da podelim s mačkoljupstvujućim auditorijumom:

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Mme Chauchat

Fotke su dobre, ali mačke su tuga.

Barbarin

The parasite, Toxoplasma gondii, which is common among cats, was found to cause changes in the human brain and even cause mental illness.

A new study says that women infected with the parasite, toxoplasma gondii, may be more likely to attempt suicide.

The parasite, Toxoplasma gondii, which is common among cats, was found to cause changes in the human brain and even cause mental illness.

University of Maryland researchers looked at the health records of 45,000 Danish women over 14 years.

They found that those diagnosed with the parasite were more than 50 percent more likely to commit suicide than other patients, reported Fox News.

They also found the women at risk for more violent forms of suicide like using knives or guns.

Researchers warned that the study does not definitively link the suicides with the parasite.

More from GlobalPost: 3D printing - Your body parts made to order

"We can't say with certainty that T. gondii caused the women to try to kill themselves, but we did find a predictive association between the infection and suicide attempts later in life that warrants additional studies," said lead author Teodor T. Postolache, of the University of Maryland, according to Red Orbit.

"We plan to continue our research into this possible connection."

Yet, according to Time, the link between "toxo" and suicide held, even when other factors such as socioeconomic status, were accounted for.

The parasite is most common among cats but lives in many warm-blooded animals, including birds.

It is believed that nearly one in three people are infected with the virus, with most laying dormant in the brain with no symptoms.

The virus spreads most often through cat feces, which may find their way into the human body through uncooked vegetables or meat or from litter boxes, said the Globe and Mail.

The study was published in the Archives of General Psychiatry.

July 3, 2012 10:06

http://www.globalpost.com/dispatch/news/health/120703/owning-cats-may-increase-chance-suicide-women
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Meho Krljic

Vidim ja nešto me pohode sucidialne misli, a ja rezonovo da je to od mid lajf krajzisa!!!

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Meho Krljic

Marina je nekad bila slatko mače...

Barbarin

Jeremy Clarkson:

Meho Krljic

:lol:  Kapiram da mačke zaista tako i doživljavaju svoj život.

angel011

Nije moja, skadarlijska je.

We're all mad here.

Meho Krljic

Maša se mnogo uozbiljila od dana kad je bila bezbrižno mače:

hidden

Meda, 4-5 kila čistog rokenrola...

Meho Krljic

:-? :-? :-?  Jebote, kakav gazda.

Kimura

hidden

Stalno tripujem da je mrsav, tek na fotkama shvatim koliki je...dobro, i kad cistim pesak uvece.  xrofl

Midoto

Šaci spava u nasmejanom rancu:

Plut

Isplativije je imati macu, ona ne ratuje s džemperi! :)

scallop

Radmila sa Portosom. Portos je veoma samostalan mačak sa nesrećom da su ga kastrirali iz sebičnih razloga. Jednom je nestao dve nedelje i vratio se mršav i oran za nove podvige. U svoje žrtve broji miševe, ptice, chipmunkove i poneku vevericu, a zaziremo od sove nastanjene u krošnji jednog od hrastova i lisice koja se koti negde oko zgrade. Rakuni su diskretni i bave se samo lopovlukom.

Uploaded with ImageShack.us
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Meho Krljic

Kastriranje drugog je uvek iz sebičnih razloga  :lol:

To na stranu, Portos deluje vrlo opako i srećno.

scallop

To i jeste poenta. Taj Portos i jednom jedan Hugh su tako sjajni mačori da ih je sevap pogledati kako se kreću. A onda ih unakazi onaj ko ih, navodno, voli. Taj deo posvećenosti životinjama nikada neću prihvatiti.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Meho Krljic

Pa, ima tu raznih razloga (moje mačke su sve kastrirane jer žive u kući i sve do jedne bi se razbolele da nisu), a najčešći, kod outdoor mačora je da sprečiš da se biju sa drugim mačorima...

hidden

Prelep je, šteta zbog kastracije. Pogotovo jer je outdoor varijanta u pitanju. Verovatno su računali da će tako više biti vezan za prostor oko kuće.

Moj je isto kastriran, ali kao što kaže Meho to je sasvim drugačije kada ne izlaze iz kuće.

scallop

Nevolja je što outdoor mačori često počinju kao indoor mačori. A, šta fali kad se mačori dohvate?

Midoto

Umeju da stradaju, ako su slično dominantni i snažni (a još češće ako ne umeju da odustanu, a slabiji su).

Meho Krljic

Quote from: scallop on 05-02-2013, 11:09:33
A, šta fali kad se mačori dohvate?
Pa, ljudi računaju da je bolje da mu hirurg bezbolno i u sterilnim uslovima ukloni jajca da mu ne bi posle neki mačor uklonio oko ili iscijepao uho u manje sterilnim uvjetima i bez anestezije i tako to. Plus, što kaže Hidden, načelno, kad ne jure ženke, više su vezani za okućnicu i ne drhtiš dve nedelje je li ga nešto zgazilo ili on ganja koitus boreći se sa još deset macana. Nama se ni jedan od ovih mačora koji se muvaju oko kuće nije zadržao duže od godinu dana...

Kimura

Veliko prilagođavanje ljudima uvek unesereći životinje. Svima koji u to sumnjaju predlažem da se, bar na nedelju dana, prilagode životinji.

Meho Krljic

Ma, nije sad to tek tako, ne treba samo da se "čovek" prilagodi životinji, čitavo okruženje u kome životinje žive u gradu je "neprirodno" i u odnosu na njega životinja nije prilagođena.