• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

POKAŽITE SVOJU MACU!

Started by Ghoul, 19-03-2007, 16:51:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Anagor

sivka

O lepi Vasja! Da li se još uvek zavlači pod tepih ili penje na garnišle?

ps/dugo te nisam videla Anagor  :lol:
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Jake Chambers

Au... moram sutra ja da postavim slike moje Cece...  :lol:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

vilja

GROF :

vilja

Opet GROF:

vilja

GROF ZERO:

vilja

Još samo jedna jedna...

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

vilja

Ma nije uopšte kul...pravi je zlotvor, danas me opet ogrebao. A hoće i da ujede. Kada mi dođu gosti moram da ga zaključam u kupatilo jer je naučio da otvara vrata (skače na kvaku dok ne otvori). Ali zato ima prelepe plave oči...sve mu opraštam.  :)

angel011

We're all mad here.

Ygg

Odličan izbor imena, odgovara mu. :)
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

vilja

Ime je dobio po Gibsonovoj knjizi (neko vreme sam sa baš ložila na kiberpank).
Inače, Grof je jedan sredovečan mačak;ima 12 godina što nije malo kada je o njegovoj vrsti reč... :)

Ygg

Quote from: vilja on 02-11-2009, 23:20:04
neko vreme sam sa baš ložila na kiberpank

Ja se ložim još uvijek. :lol:
Gibson je kralj. :|
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

vilja

Ma ni Gibson više ne piše kiberpank. PREPOZNAVANJE OBRAZACA je mnooogo dobra knjiga ( najbolja Vilijeva do sad) ali  nema veze s kiberpankom. :)

Ygg

Imam tu knjigu. Kupio sam je prije par mjeseci ali još nisam počeo da je čitam. Ne znam šta čekam.

Tex Murphy

Nisam inače obožavalac sijamskih mačaka, ali ovaj Grof je pravi ljepotan.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

vilja

Hvala Harvestere, preneću mu tvoj kompliment. U prirodi je mnogo lepši nego na slikama. Jbg, ne znam da slikam pa to ti je... :(

Alexdelarge

mozda nije fotogenican, ili se opire fotografisanju da ne izgubi dusu. :idea:
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

vilja

Ehh...da znaš Grofa znao bi da on dušu i nema (sadista jedan mačiji), ali je stvarno prelep.
Jedini problem je što ja ne umem da slikam. :x :cry:

Tex Murphy

Hm, uz prihvatanje opasnosti da me nazoveš kissassom, meni su one slike sasvim OK :-)
Genetski četnik

vilja

Ma možda su slike ok, ali Grof na njima-nije...Moraćeš da mi veruješ na reč da je u prirodi mnogo lepši. :)

acaciA

Quote from: Harvester on 03-11-2009, 00:34:17
Hm, uz prihvatanje opasnosti da me nazoveš kissassom, meni su one slike sasvim OK :-)

Kissass!

inače, mačak je sjajan, stvarno.
i mojoj životinjskoj farmi baš fali tako lep mačor,
ali ne želim da izazivam krvoproliće u kući.  :(

Tex Murphy

Quote from: vilja on 03-11-2009, 01:05:49
Ma možda su slike ok, ali Grof na njima-nije...Moraćeš da mi veruješ na reč da je u prirodi mnogo lepši. :)

Vjerujem! :-)
Genetski četnik

acaciA

JasonBezArgonauta

Prve dve fotke su iz nešto_sam_neraspoložen ciklusa.

U ranu zoru, ispred podruma, zatečen sa lokalnom damom sumnjivog morala.

Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

Tex Murphy

Quote from: acaciA on 03-11-2009, 02:28:24
Kissass2!

Sad bih ti reko da si krme, ali previše sam kulturan :evil:
Genetski četnik

Meho Krljic

Ovaj Jasonov mačak mnogo liči na mog ljubimca Dobricu (Ghoul može da posvedoči, upoznao ga je pre par dana). A i grof je sjajan.

vilja

Quote from: acaciA on 03-11-2009, 01:46:29

inače, mačak je sjajan, stvarno.
i mojoj životinjskoj farmi baš fali tako lep mačor,
ali ne želim da izazivam krvoproliće u kući.  :(

A šta ti Acacia imaš od životinja? Grof je nasilan samo prema psima i ljudima, od manjih životinja zazire a od mačaka beži. Jednom je komšijskog bretonca jurio po stepeništu do vrha zgrade...sirota životinja se toliko istraumirala, da sad, kad god ga komšije izvode u šetnju (a Grof se zadesi u blizini) treba da ga umiruju...'ma neće tebi maca ništa...dobra maca'. Nemam pojma zašto mene popreko gledaju, ne plašim im ja psa. :lol:

vilja

Jasone, kako se zove tvoj mačak? Baš je lep. Podseća me na mačka koga sam davno imala...zvao se Milko Đurovski, al se ne sećam zašto sam mu dala tako bizarno ime..  :lol:

JasonBezArgonauta

Ako Dobrica opravdava ime, ovaj krzneni razbojnik ti nikada ne bi oprostio poređenje. Po opisu ima dosta zajedničkog sa Grofom iako je domaći obični prevrtač kontejnera.
Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

JasonBezArgonauta

Čorma ima toliko imena da ne mogu ni da se opsetim svih (ko god ga video uživo, nabacio je neko), ali se odaziva samo na Mačak.

Inače, ima najjači detektor za mačkomrzce ikad, pa kad od te sorte neko navrati, odma kreće u gadno maltretiranje. Neki put mene pecka savest što

dozvoljavam to, ali eto im ga još jedan razlog da ih mrze.

vilja

Hehe...kao onaj mačak u KORALINI, koji otprilike kaže:
" Šta će mi ime? Ja znam ko sam." :)

Ghoul

mene mačke, iz nekog razloga, vole.
a i ja njih.

mada ne dovoljno da bih ih 'čuvao' tj. imao stalno uz sebe.
https://ljudska_splacina.com/

vilja

Ma psi se čuvaju. Mačke su sjajne, nezavisne životinje...ljudi im nisu neophodni. Grof bi se sasvim lepo snašao i bez mene... :)

zakk

Quote from: vilja on 03-11-2009, 17:11:38Mačke su sjajne, nezavisne životinje...ljudi im nisu neophodni. Grof bi se sasvim lepo snašao i bez mene... :)
Damn, moram sebi da nabavim neku od tih.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

JasonBezArgonauta

Quote from: vilja on 03-11-2009, 17:11:38
Mačke su sjajne, nezavisne životinje...ljudi im nisu neophodni.

Mali problem sa ovim, uslovno rečeno kućnim ljubimcem je što previše često dokazuje svoju nezavisnost. Bar tri -četiri puta sam ga prežalio do sada.

Ima već izvesno vreme kako je nesto i ne očekujem ga pre nekog jačeg mraza. Ludak jedan!

vilja

Quote from: zakk on 03-11-2009, 19:19:22
Quote from: vilja on 03-11-2009, 17:11:38Mačke su sjajne, nezavisne životinje...ljudi im nisu neophodni. Grof bi se sasvim lepo snašao i bez mene... :)

Zače, zar ti već nemaš mačku?  :?
A baš sam mislila da imaš kod kuće čopor mačaka... :lol:

Tex Murphy

Ja ću sad da izigravam drvenog advokata i da spomenem kako je Zakk vjerovatno aludirao na nenezavisnost svojih mačaka.
Genetski četnik

džin tonik

Quote from: zakk on 03-11-2009, 19:19:22

vilja

Harvestere, sve su (zdrave) mačke nezavisne, osim ako ne misliš na one hendikepirane... sirote životinje... :(

Zosko@: Šta je bre sad ovo? Ovo je topik o mačkama a ne o robotima...osim ako roboti ne sanjaju elekrične mačke... ;)

zakk

Priznaću svoje mačke kao nezavisne kad budu same išle na pijacu po ribu i olakšavale se u WC šolju. Što rade ponekad (piške u šolju - na pijac ih ne puštamo).
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

vilja

GROF je ovde baš lep, nisam mogla da odolim da ne okačim ovu sličicu...kakve demonske oči... :D

Tex Murphy

Hej, pa ovde kod tebe sve neki Bartoni!
Genetski četnik

Tex Murphy

Genetski četnik

sivka

Itsie

angel011

Kako tvoj Internet u zadnje vreme? :lol:
We're all mad here.

sivka

Quote from: angel011 on 14-11-2009, 13:24:51
Kako tvoj Internet u zadnje vreme? :lol:

Dobro, sad više ne čupa kablove, valjda je shvatila da je toplije kad je uključeno, ko zna. A i ja redovno kontrolišem...

David

Lijepe mace, fakat, sve do jedne...
No, dobro, posto ste se vjerujem svi izredali, mislim da je doslo vrijeme da konacno pokazete i svoje najlicnije, najpersonalnije&najintimnije mackice&machore, a?
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Meho Krljic

Nije ovaj forum još spreman za to. Ghoul je jednom postovao sliku mojih testisa, i to nije bilo baš najbolje primljeno. Nema potrebe da ti napominjem da su to inače vrhunski testisi.