• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

POKAŽITE SVOJU MACU!

Started by Ghoul, 19-03-2007, 16:51:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 16 Guests are viewing this topic.

Petronije

Sad vidim da sam napisao tako da ispada da je pas kriv, više sam mislio u smislu da je osetio slobodu (pas nije u ovom dvorištu već jedan plac dalje) pa je nekad tamo nekad kući, ali generalno kad nije sezona parenja, muva se tu okolo. Poenta je da neće više da se druži onoliko koliko je hteo ranije, vidi se po njemu da je nekako drugačiji.
Što se tiče pauka, znam sve, samo nisam mogao da ubedim ženu da je to manje-više bezopasna životinja, baš tako kako si i napisao.
Arm the Homeless

tomat

Drugar imao iguanu, to je manje-više ko volpejper, nije se mrdao.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Petronije

Mda, slična priča, mada me reptili slabo zanimaju, imam fiksaciju na paukove još od malena.  :oops:
Arm the Homeless

Meho Krljic

Šalim se ja to za psa, samo htedoh da potvrdim da je takvo ponašanje normalno za mačora koji ima slobodu da skita + ima netaknut reproduktivni aparat.

E, sad, ne bi bilo loše da mu svakih mesec dana stavljate sredstvo protiv buva i krpelja jer je on jako izložen tom riziku, plus, naravno, da bar jednom u 6 meseci ode da ga veterinar pregleda i izvadi mu krv, jer nikad ne znaš...

Petronije

Stavljamo mu redovno protiv buva, ali veterinara video nije.
Arm the Homeless

Meho Krljic

Ma on je sad mlad i sve to, al za svaki slučaj ne bi bilo loše jer može da se desi da fasuje nešto u tučama sa mačorima...

Petronije

Hvala na savetu, prvom prilikom ću ga odvesti.
Arm the Homeless

zoskoz

zanimljivo se citate po kojoj kracoj dionici, ali sta tek talenat izvuce iz (slicnih) macjih i psecih prica:

QuoteMak napokon opet luta, nakon što se u vrućinama držao kuće i hladnijih kutova, pa i zbog nesnosnih pasa, Tora i lude Lune, koji ga progone i jedu njegovu hranu. Četnici. Moram čuvati mačka dok jede, kažem mu neka bude miran dok sam ja živ, neka se ne boji, pod mojom je zaštitom. ,,Ja sam tebi kao Ujedinjeni narodi, tvoja plitica je zaštićena zona", velim mu. ,,Toga se i bojim", govori Mak, koji zna što je bilo.

Kada se smire, čitamo novine. Afera oko Porfirija nikako da stane, cinici se prisjećaju njegovih zagrebačkih dana i dičnih Hrvata iz njegova kruga, a hrvatski porfirijanci šute i skrivaju se, poručuju da nisu oni pisali slatke poruke u počast đeneralu Mladiću, ali su nekako dospjele u javnost, a glase: Ratko, biće slatko, nadalje Ratko, voli te svatko, Ratko, živio si kratko, još si mogo, bratko, i tako dalje. Tvrde da su ljubavne izjave pisale dvije možemovke, Mirjana i druga.

Posipaju se pepelom pofukovski novinari, a oni drugi koji znaju što je bilo traže reviziju presude novinaru Marku Juriču, osuđenom na zatvorsku kaznu (6 mjeseci), s rokom kušnje, jer je  bio otkrio javnosti da četnički tenor Porfirije pjeva u počast popu Đujiću, što je hrvatska sutkinja ocijenila kao govor mržnje (Juričeve).

H. Hitrec: Rujan 2026. ide dalje