• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Krelci izgubili od Kazahstana

Started by Tex Murphy, 24-03-2007, 16:55:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tex Murphy

:x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x  :x
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

veći smo borati od borata, sad je to i naučno dokazano (ako je ikome i trebalo)!  :roll:  :evil:  :x
https://ljudska_splacina.com/

Tex Murphy

Eh, da, opet smo ušli u istoriju. Ovo je izgleda Kazahstanu prva pobjeda u kvalifikacijama. Mislim da je i Azerbejdžan prvu pobjedu zabilježio protiv nas, a takođe smo bili prva reprezentacija kojoj su dali više od jednog gola. Ne znam samo kako nam se ovaj humanitarni rad za korist slavne nacije Kazahstana (i ostalih istočnjaka) ne računa kao bonus prilikom donošenja odluke o Kosovu.
Genetski četnik

Cornelius

Imam utisak da je u pitanju nekakva igra, mozda fudbalica. Takodje imam utisak da je ta igra za nas vise od igre i da zadobija elemente religije, istorije ili filozofije. Da li smo mi jedini koji tako misle?
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

---

ne samo za nas. fudbal je verovatno jedina igra koja zadobija elemente religije, politike, istorije i filozofije. (sah i boks mozda ulaze u tu kategoriju, ali samo potencijalno).
galeanova knjiga "Fudbal, sjaj i tama", koja je u srba onomad prevedena, bas lijepo i poecki o tome kazuje.
a i anglosaksonci istoriju fudbalice za trku imadu: upravo je izasla The Ball is Round (David Goldblatt), koja na skoro 1000 strana ispituje kako je fudbal zadobio elemente politike, istorije i filozofije.
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

Cornelius

A, ja bio ubedjen da fudbal spada u zabavu, razonodu, opsesije... Oprostite, braco.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Morningstar

QuoteImam utisak da je u pitanju nekakva igra, mozda fudbalica. Takodje imam utisak da je ta igra za nas vise od igre i da zadobija elemente religije, istorije ili filozofije. Da li smo mi jedini koji tako misle?

Zapravo, ne. Ali smo jedini koji tako misle, a gube od Kazahstana.
sve price su Anansijeve.

Tex Murphy

Quote from: "Cornelius"A, ja bio ubedjen da fudbal spada u zabavu, razonodu, opsesije... Oprostite, braco.

Spada i tu, ali prvenstveno spada u sport, koji se nalazi u podnaslovu ovog podforuma  :wink:
Genetski četnik

Milosh

danas se igrala nekakva utakmica?
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Ghoul

Quote from: "Milosh"danas se igrala nekakva utakmica?

miki, bio bi ZABEZEKNUT kad bi znao koliko se tih... utakmica... dnevno odigra.

samo svrati u neku kladionicu... i divi se...  :cry:
https://ljudska_splacina.com/

crippled_avenger

Gledanje naše reprezentacije je kao uzimanje psihoaktivnih supstanci. Dovodi te u stanja svesti koja nikada nisi ni mogao zamisliti.

Tako sam recimo danas gledajući utakmicu, hipnotisan igrom u jednom momentu pomislio kako gledam utakmicu dve ravnopravne ekipe. Ni u jednom momentu naši nisu igrali kao nokautirani gigant, kao neko ko je za klasu bolji od Kazahstana pa igrom slučaja, ovakvog ili onakvog, gubi od njih. Klemente prosto ovim igračima ni nema šta da zameri, oni su ljudi igrali koliko su mogli i kako su znali. Pobedio je ravnopravan tim, uostalom domaćin.

Drugo neznano stanje u koje sam zapao je trenutak kada mi je prošlo kroz glavu da će možda sve biti bolje ako se na terenu pojavi Danko Lazović. Iako niklada ni na jednoj utakmice ever nisam pomsilio da će išta biti bolje ako je tu Danko Lazović, niti sam ikada pomislio da ću ikada tako nešto pomisliti, to se danas desilo. Sigurno se pitate kakav je to osećaj? Nekako čudan. Lep.

Potom u razgovoru sa prijateljem zaključimo nas dvojica kako ovoj reprezentaciji nedostaje Vukić. A onda shvatimo šta smo rekli. "Ovoj reprezentaciji nedostaje Vukić!" OMG. Actually sam to danas izgovorio. Pokušajte da u osami svog kupatila ovo izgovorite naglas. "Ovoj reprezentaciji nedostaje Vukić." Totalni zen.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

rade

ja mislim da najviše ne dostaje đorđević.ne znam zašto igra onaj ergić.ni saša ilić ne bi loše došao na poziciji centralnog veznog.Ovako je jedino Krasić nešto pokušavao po levoj strani.I dosad su igrali loše ali su se provlačili ali ovo...ponavlja se azerbejdžan.

SRX

Quote from: "crippled_avenger"Pokušajte da u osami svog kupatila ovo izgovorite naglas. "Ovoj reprezentaciji nedostaje Vukić." Totalni zen.

Koji car!
:D
"I medju njima se vodio ovakav razgovor."
K. Hamsun

Джон Рейнольдс

Ma, ljudi, dajte bre, saberite se! Reprezentaciju Kazahstana bi ispreslišali i nesrećni Zvezda i Partizan. Ako mene neko pita, a ne pita me niko, istražio bih ko je od rođaka ovih naših vajnih igrača uplaćivao veće sume novca na Kazahstan po svetskim kladionicama.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Tex Murphy

Quote"Ovoj reprezentaciji nedostaje Vukić!" OMG. Actually sam to danas izgovorio.

Wtf? Izgovorio si TO naglas? NAGLAS???
Genetski četnik

Tex Murphy

Al dobro, sad nakon što su Muslimani pobijedili Norvešku u gostima bar znamo da gore ne može. I ta misao je nekako utješna.
Genetski četnik

At The Gates

Quote from: "Ghoul"veći smo borati od borata, sad je to i naučno dokazano (ako je ikome i trebalo)!  :roll:  :evil:  :x

verovatno da ima onih koji u to nisu verovali. kao omaklo nam se sa azerbejdžanom. nešto nam se često omiče. u stvari uvek