• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Šta sam sve radio pod uticajem opijata

Started by crippled_avenger, 05-04-2007, 23:58:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

ali zaista,
Quote from: "Boban"
1983 u agustu sam u pijanom stanju pao 14 metara niz liticu u kanjonu Une na stene i prošao bez ikakvih bitnih povreda,
ovo je jedna od najsmešnijih provala na celom ovom forumu, od njegovog nastanka do danas.

svako malo ga se setim, zamislim sliku bobana koji se kotrlja niz 14 metara kanjona, i opet prsnem u smej kao prvi put!
https://ljudska_splacina.com/

Perin

Hej, brado tema, skroz. :) Jes' da imam 25-26 godina, ali sam bio....do pre nekih 3 godine ono baš...opušteno, shall we say? Živeo sam od danas do sutra, radio...svašta :D

Što se alkohola tiče, tu sam imao raznih situacija...Kad sam završavao srednju, napio sam se k'o majka, za nekih pola sata-sat sam popio flašu viskija i tri piva, sledeće čega se sećam jeste kako se budim sa infuzijom u ruci, i staraca oko mene...stara plače, ono šta će jadna, a stari me samo potapša po ruci i kaže: "Omaklo se." :D Prijatelji koji su me vozili kažu, kad su me iznosili, da mi je spala trenerka i da sam na po ulice go bio, a da je prijateljica koja je išla sa nama, "snimala" situaciju...Blam. Otad samo pijem pivo.

Bila je i situacija kad sam se za 18ti rođos od najbolje prijateljice, koja mi se nikad ono fizički nije sviđala, skontao sa njom...ono, budim se na nekim kartonima pića, ona pored mene, mi u nekoj prostoriji u atomskom skloništu gde je bio rođos....

Jednom sam, sa nekih 17 godina, toliko popio sa kolegom da sam na kraju povraćao u krevet i na stepenice u kući...i ono, budim se ja ujutro, sav nikakav, da spremim to sve (molim lepo, jua sam oduvek bio dobro dete, starci su me jedino tada videli pijanog - mislim, kad sam završavao srednju) i čistim ja to sve sa stepenica, kad ustaje stara...I ono, gleda ona, i kao:"Jesi povraćao?" A ja kažem: "Jesam..." Kad će ti ona: "To ti je to, kad jedeš u tri sata ujutro!" :D

Za proslavu prvog maja, pre nekih 6 godina, sam se ubio k'o majka i kad sam silazio niz Šehitluke, 'ladno sam pao, i to dok sam bio u trku, fino napravio kolut napred u zraku i glavom iz sve snage tresnuo u drvo....kolega kontao da sam mrtav, ali sam se pridigao, i kako sam tada imao dugu kosu, samo sam rekao:"Jel' imam lišća u kosi?" Kod kuće, kad sam se probudio, imao sam šta da vidim na ogledalo: uho mi nije bilo crveno od udara, nego tamno-ljubičasto.  

A što se droge tiče...hm, ono ja sam ti bio prirodan čova, sve kao okej, ali samo da nije sintetika...Kad sam imao 18, odem sa prijateljima u Bugojno na neki Ex Yu Rocks festival, i kolega ponese kesu vutre...ne sećam se toga festivala, znam da je bilo super, da smo raspravljali o tome kako je žir arhe,, da je iz žira nastao svet, a tamo sam doživio jedan od najvećih strahova u životu: Naveče me uhvati neki trip da ne mogu da dišem, da sam dobio srčani, jebote, ono....život mi proleteo kroz glavu...Otada sam manje konzumirao vutru, a hvala Bogu, sad i ne konzumiram više.

Ima toga još, ali me sramota...:D

Milosh

Quote from: Ghoul on 26-08-2009, 11:35:19svako malo ga se setim, zamislim sliku bobana koji se kotrlja niz 14 metara kanjona, i opet prsnem u smej kao prvi put!

Sad sam se setio one epizode Simpsonovih u kojoj Homer pokušava da preskoči kanjon (na skejtu?) sa sličnim posledicama. Sad, zamislite Bobana animiranog u Simpsons stilu i... :lol:

ontopic: Kao najdosadnija osoba koju poznajem, a imajući u vidu da alkohol nisam ni okusio pre 20. godine, najskandaloznija stvar koju sam učinio kad sam se napio je... da zaspim! A ako se pitate gde mi je bila mladost, i ja se to isto pitam...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

acaciA

e, Miloše, imaš još vremena da sve nadoknadiš... prioni na posao.  :lol:

nego,
ja sam se pod uticajem psihoaktivnih supstanci, onih malo stimulativnijih, ljubila sa devojkom
(samo ljubila!).... xrotaeye
nije to ništa skandalozno, ali eto, i to sam probala.

Meho Krljic

I, kakvo je? Mislim, pitam u ime mnogih članova ovog foruma koji to nisu nikad iskusili...

Mica Milovanovic

Pobogu, Meho, valjda si nekada poljubio devojku  :x
Mica

Meho Krljic

Pa... ne... ja pitam zbog ovih drugih... mlađih  :oops: :oops:

Perin

Ha, ja sam ljubio dve odjednom! Ali samo ljubio, i to samo jedan poljubac... :(

Роланд Десчејн

Ја сам у суботу добио батина, био сам пијан.

acaciA

Quote from: Meho Krljic on 26-08-2009, 15:32:30
I, kakvo je? Mislim, pitam u ime mnogih članova ovog foruma koji to nisu nikad iskusili...

u prvi mah sam pomislila da pitaš za psihoaktivne supstance,
ali sigurna sam da si to iskusio.   xwink2

lepo je bilo, Meho.
samo... u tom trenutku sam bila u ekstatičnom raspoloženju,
sve mi je bilo divno i sve sam volela. što, inače, nije slučaj.  :lol:

Perin

Ah, da, kokain to zna da radi :D :P

Rolande, nesrećo, pa kako si popušio batine? Ja, sva sreća, nikada batine nisam dobio niti delio kada popijem. Mene svi gotive kad sam cuga, skroz sam raspoložen, zezam se, veselim...;)

Gwydion

Alkohol, droga ... jednom rečju grozno. Vegeterijanska ishrana, ništa alkohol, ništa duvan, ništa droga i što više sporta. takoo treba živeti, doduše ja sam se što se tiče sporta malo ulenjio i sveo na rekreativnu dozu zbog nedostatka vremena tako da je malo neprimereno da ja to kažem za sport... ali ipak ponoviću. Vegeterijanstvo, ne alkohol, ne droga, ne duvan, da sport i da visok etički i moralni sistem bez tog samoponižavanja koje pominjete. A ovo što ovde čitam... samo mogu reći fuj!

raindelay

Posto volim da igram basket, svojevremeno kad se kod nas pojavio ekstazi(20 DEM mitsubishi) provalio sam da pola tablete+sat vremena basketa zakon, pa sam to cesto praktikovao(doduse samo kad sam imao para). Probano i na koksu i spidu ali nije to to. Dobra stara vremena. xrotaeye
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

vilja

Quote from: acaciA on 26-08-2009, 15:12:26

nego,
ja sam se pod uticajem psihoaktivnih supstanci, onih malo stimulativnijih, ljubila sa devojkom
(samo ljubila!).... xrotaeye
nije to ništa skandalozno, ali eto, i to sam probala.

Acacija zar i ti? :lol:
Samo ja nisam imala taj izgovor u vidu psihoaktivnih neznamšta.  :lol:
Nikad nisam konzumirala droge, ali šta znam, nikad nije kasno. Ali sam se zato u veoma pijanom stanju ispovraćala tadašnjem dečku na nove martinke.  :lol:

Ghoul

stvarno ne znam kolika stoka neko treba da bude pa da se toliko urolja da POVRAĆA od pića.
ja pijem dok mi prija, a onda stanem.

DušMan

Ja imam slab zeludac, pa maltene po pravilu povracam ako pijem vise od dva razlicita pica...
Ja pijem dok ne zaboravim.
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Perin

Svakom svoje, Gwydione. Ja sebe smatram iskusnijom osobom, i zrelijom sada, zbog tih stvari koje sam radio - neka vrsta životne škole, koja se ne može samo ispričati, nego se može samo iskusiti. Zato sada manje pijem, ne drogiram se, ne pravim gluposti - ono što sam činio od 16-20 me je naučilo nekim stvarima, i sad mogu da kažem da razumem današnju mladež i da ću zbog toga iskustva biti dobar otac (ne, ne mislim da ti nisi dobar otac, nego samo kažem za sebe). Druga su vremena - mene čak šokira šta današnja mladež radi, a eto, i ja sam svašta činio u pubertetu, u delu života kada sam tragao za svojim identitetom. Kako bi Erikskon rek'o, u fazi sticanja identiteta nasuprot nesticanja identiteta, ili tako nešto, ako se dobro sećam te lekcije iz Psihologije ličnosti. ;)

Shozo Hirono

Quote from: Ghoul on 26-08-2009, 19:01:03
stvarno ne znam kolika stoka neko treba da bude pa da se toliko urolja da POVRAĆA od pića.

Nisi razumeo - poenta je u ovim neuništivim martinkama: pank, ludilo, rušenje establišmenta, tinejdž riot, anarhija......

Dragan_VS

Ja sam se kao mlad dosta opijao, sad mi zabranili lekari da pijem, a sećam se da sam se jednom kao mlad probudio u parku na klupi, noću oko 4h, bio sam sa nekom ženskom i ona otišla, ja zaspao i smrzao sam se ko p..., jbg. mladost-ludost! :x :x
Polako komšije, ne može samo da se uđe, da se ruši tuđe...

vilja

Quote from: Ghoul on 26-08-2009, 19:01:03

Ja se napijem od dve čaše džin tonika, pijem izuzetno retko.... zato na prste jedne ruke mogu da izbrojim kad sam se napila. Ovo goreopisano pijanstvo mi je najgore, najblamantnije....i upravo sam podelila to iskustvo sa vama. Koliki usrani moralizator i licemer neko treba da bude pa da se zgražava nad tim. :(

Shozo Hirono

Ništa se ti ne brini i slobodno nastavite - ženske ispovesti su uvek pikantne. :evil:

Gwydion

Quote from: Perin on 26-08-2009, 19:04:08
Svakom svoje, Gwydione. Ja sebe smatram iskusnijom osobom, i zrelijom sada, zbog tih stvari koje sam radio - neka vrsta životne škole, koja se ne može samo ispričati, nego se može samo iskusiti. Zato sada manje pijem, ne drogiram se, ne pravim gluposti - ono što sam činio od 16-20 me je naučilo nekim stvarima, i sad mogu da kažem da razumem današnju mladež i da ću zbog toga iskustva biti dobar otac (ne, ne mislim da ti nisi dobar otac, nego samo kažem za sebe). Druga su vremena - mene čak šokira šta današnja mladež radi, a eto, i ja sam svašta činio u pubertetu, u delu života kada sam tragao za svojim identitetom. Kako bi Eriskon rek'o, u fazi sticanja identiteta nasuprot nesticanja identiteta, ili tako nešto, ako se dobro sećam te lekcije iz Psihologije ličnosti. ;)

Ma kakav identitet ... drogeranti i alkoholičari... sve u svemu dno dna patetike...

Son of Man

ja sam presto da pijem alkohol nedavno tako da na ovom topiku o "opijatima" nema sta da trazim... :(

Meho Krljic

Quote from: acaciA on 26-08-2009, 17:29:34

Svašta. Naravno da nisam. Ja ni pivo nisam popio poslednjih deset godina, a "pravu" drogu nikada nisam ni probao.

Kako kaže Gwydion:

QuoteVegeterijanstvo, ne alkohol, ne droga, ne duvan, da sport i da visok etički i moralni sistem bez tog samoponižavanja koje pominjete.

Doduše, sećam se vremena kad je on po srbijankafeu prozivao nas vegetarijance i hvalio se kako o praznicima rado sam kolje janjad, ali drago mi je da je u međuvremenu progledao.

Gwydion

Quote from: Meho Krljic on 26-08-2009, 20:16:32
Quote from: acaciA on 26-08-2009, 17:29:34

Svašta. Naravno da nisam. Ja ni pivo nisam popio poslednjih deset godina, a "pravu" drogu nikada nisam ni probao.

Kako kaže Gwydion:

QuoteVegeterijanstvo, ne alkohol, ne droga, ne duvan, da sport i da visok etički i moralni sistem bez tog samoponižavanja koje pominjete.

Doduše, sećam se vremena kad je on po srbijankafeu prozivao nas vegetarijance i hvalio se kako o praznicima rado sam kolje janjad, ali drago mi je da je u međuvremenu progledao.

Svako greši u mladosti. Nije stvar šta sam ja sve nekad uradio, stvar je u tome da to nije nešto čime bih se ja sad hvalio.   

vilja

Quote from: Gwydion on 26-08-2009, 19:39:39

Ma kakav identitet ... drogeranti i alkoholičari... sve u svemu dno dna patetike...

Ma o.k. je Gwydione, keep your skeletons in the closet....tvoja stvar. :lol:
Mada stvarno ne vidim ništa loše u tome da pričaš o svojim blamovima. Ali za to valjda treba imati muda..Izgleda da ih na ovom forumu žene imaju..... 8-)

zakk

Mda :)

Ili žene ne rade toliko bezumne stvari pod utucajem...

Kao recimo naš izvesni kolega:
Jedan obican dan u Darkwoodu
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

vilja

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

zakk

Gwydion

Quote from: vilja on 26-08-2009, 20:41:40
Quote from: Gwydion on 26-08-2009, 19:39:39

Ma o.k. je Gwydione, keep your skeletons in the closet....tvoja stvar. :lol:
Mada stvarno ne vidim ništa loše u tome da pričaš o svojim blamovima. Ali za to valjda treba imati muda..Izgleda da ih na ovom forumu žene imaju..... 8-)

A možda ja nisam imao blamove pod uticajem bilo čega? Ko ne ume da pije neka se mane onoga što mu ne ide...

Perin

Citiraću omiljeni bend, the Doors, i njihovog pevača, Morrisona:

The Negroes in the forest brightly feathered
They are saying, "Forget the night.
Live with us in forests of azure.
Out here on the perimeter there are no stars
Out here we is stoned - immaculate."

I'll tell you this - No eternal reward will forgive us now for wasting the dawn :)

Malo sam izmešao strofe, ali ima neko naravoučenije u njima, za one koji vide ;)

Роланд Десчејн

Добро сам ја прошао...Рецимо у Бања Луци клинци воле да туку људе са палицама. Ухватише ме прије пар мјесеци пијаног, оплавише ме... Џаба мојих сто кила и два метра висине...

vilja

Trči zeka šumom, i posle nekog vremena naiđe na liju koja se upravo spremala da izduva jedan džoint.

- Ijuuu lijo, šta to radiš crna ti? Pa zar džoint, sram te bilo? A vidi mene, pucam od zravlja & dobrog raspoloženja...to je zbog trčanja. Ajde bacaj to đubre, pa da trčimo zajedno...

Pogleda lija u zeku, pa u spravu, pa opet u zeku...i prelomi:

- Važi zeko, jebeš vutru, ajde da trčimo jer se nešto ne osećam dobro...

Trče oni tako šumom i posle nekog vremena naiđu na vuka koji se baš u tom trenutku spremao da ušmrče dve crte od jednom .Ovo dvoje krenuše da ga odvraćaju:

- Nemoj vuče to da radiš, ne valja brate da se drogiraš..Ajde bacaj tu koku pa kreni s nama da trčiš. Em je zdravije, em jeftinije..

Vuk se, budući lakoveran, predomišljao manje nego lija te i on krenu s njima da trči. Trčali oni tako pola sata a onda ugledaše medu sa povećim špricem u ruci...Naravno, krenuli su da ga odvraćaju:

-E medo, druže, nemoj ko boga te molimo, užasno je štetno, sa heroinom se ne treba zezati.....

Dok su oni pričali, meda se, ne trepnuvši, uradio na njihove oči. Ovo troje ostade bez texta... a meda će:

- Zeko, barabo jedna, jel baš svaki put kad uzmeš exer cela šuma mora da trči s tobom ?

Perin

Hehehehe, nije baš tako Rolande :D Evo ja živim u BL 26 godina, a još batina nisam dobio...samo sam jednom dobio kamen u glavu, ali to je bilo u najozloglašenijem naselju :D

Роланд Десчејн

Перине изгледа се слабо крећеш по Бањалуци. Балавци су полудјели на Мејдану у задње вријеме. У четири мјесеца, три брутална премлаћивања. У једном сам и ја био актер, у остала два мени јако блиски људи. Можда је било још, али ја нисам чуо. Стога, прилично је зајебано у БЛ у пољедње вријеме... Гдје си ти добио камен, на Лаушу?

Perin

Aha, na Laušu :D :D :D Isto od nekih klinaca...prijatelj, dve devojke i ja išli ulicom, kad iz neke staćare krenu rafal po nama...ja dobih kamen u glavu, prijateljica bogami dobila 2 kamena u glavu pa smo je na šivanje vodili.

Роланд Десчејн

За 16-ти рођендан су ме ошишали до главе. Ошишали су ме јако лоше, па сам ја морао да се поправљам-жилетом. Био сам мортус па сам се исјекао. Ујутро кад ме матора видјела почела је плакати.

krema

Kao covjek koji zivi na Lausu, osjecam se prozvanim. I negiram da se dogadjaj desio, jer je svima koji zive u Banjaluci poznato da je Laus mahom kraj u kojem zive intelektualci i skolovani ljudi.
Evo, sad bi neko ko nije iz BL mogao svasta pomisliti o mom pitomom kraju... xtwak

Tex Murphy

Quote from: krema on 03-09-2009, 09:58:02
Kao covjek koji zivi na Lausu, osjecam se prozvanim. I negiram da se dogadjaj desio, jer je svima koji zive u Banjaluci poznato da je Laus mahom kraj u kojem zive intelektualci i skolovani ljudi.
Evo, sad bi neko ko nije iz BL mogao svasta pomisliti o mom pitomom kraju... xtwak

Hej, pa ti i Ygg ste komšije!
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

krema

Mozda, znas da Laus nije bas ni mali...

Tex Murphy

Znam, to "komšije" shvatiti uslovno :-)
Genetski četnik

Perin

Pa dobro...ali meni se to desilo na Laušu, tako da...:P Pitomom kraju...eh :D :D Krema, jes' bio u Kulturi, naručio sam Zlatnu Knjigu, si video je li stigla? Ja se sada oporavljam od operacije na novčaniku, pa neću da idem...:D

P.S.

Jebiga, ja živim u Česmi, tamo katkad izbije frka, ali uglavnom zbog mase dilera i narkića  koji žive tu...

krema

Bio sam prije pola sata u Kulturi, uzeo Dijamantske gore. Nisam pitao za Zlatnu knjigu, al pretpostavljam ako je i ima da je u Merkatoru, ja bio u onoj glavnoj. Al danas il sutra planiram do Merkatora, pa cu provjeriti...

Ghoul

vi bosanci baš zaostajete za vestima: Zlatna knjiga još NIJE IZAŠLA!

krema

Dragi Gule, mi zaostajemo u svemu... :(

Perin

A? Ma šta sam bre ono naručio...a da...pobrkah Nešića...Jedan na Jedan sam mislio. Jebiga, krenuh danas učiti, pa sam sav neki...

Tex Murphy

Quote from: Ghoul on 03-09-2009, 12:50:49
vi bosanci baš zaostajete za vestima: Zlatna knjiga još NIJE IZAŠLA!

Čekaj, to valjda znači da idemo ispred vremena :-)
Genetski četnik

David

Laus i Cesma i ne pripadaju gradu BLuci, pripadaju mozda tzv. gradu BLuci.
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.