• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Dead Alive

Started by eric cartman, 30-03-2003, 18:26:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

eric cartman

Prosle jeseni , negdje oko Halloween , slucajno na IFC kanalu( kanal koji pusta ne- holivudska ostvarenja iskljucivo, nekad bude i nasih filmova , ali uglavnom evropski ) vidjeh film Dead Alive , englesku crnu komediju.
Iako sam ga poceo gledati negdje od pola mnogo mi se svidjeo.Kocio sam se od smijeha i crnog humora.Od tad pokusavam da nadjem taj film na Dvd ili Vhs foratu , ali bezuspjesno.
Mozete li povjerovati u to?Nigdje ga nema , a i malo ko je cuo za taj film.Za mene licno , film je superioran.Ako ga je neko gledao zanima me misljenje ?
Na kraju filma bila je informacija da su za poslednjih petnestak minuta filma potrosili  oko par tona crvene farbe .
:o To sve govori o filmu .
Pozdrav
Screw you guys I'm goin' home

Spider Jerusalem

Film se zove BRAINDEAD. Australijski je, ne engleski. Rezirao ga je Peter Jackson (of the LOTR fame). Imas ga svuda na divxu, samo ne pod tim distributerskim imenom.

eric cartman

Ok Hvala nasao sam ga.
Screw you guys I'm goin' home

Truba

čuo sam za taj film ali kada bih prevrnuo sarajevo ne bih našao ni jednu kopiju tog filma (nadam se da se varam)

jedino me može spasiti kablovska
ako je uvedu :cry:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Petar Severni

nece ti to puste na kablovsku. mnogo gadnjo. dodji u srbiju da kupujes dsok jos ima divxova i rezanaca.
30 cm (with a vengeance!)

Goran Skrobonja

Quote from: "Spider Jerusalem"Film se zove BRAINDEAD. Australijski je, ne engleski. Rezirao ga je Peter Jackson (of the LOTR fame). Imas ga svuda na divxu, samo ne pod tim distributerskim imenom.

Novozelandski.

BTW, još imam master sa prevodom, a uskoro mi stiže i DVD. Ko je zainteresovan neka se javi.
Tako mu je to. (K. Vonnegut)