• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Može l' biti gluplja?

Started by Paramecijum, 12-05-2007, 14:59:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Agota

Quote from: ginger toxiqo 2 gafotas on 07-12-2010, 22:13:24
..."Jedva čekam da ostarim" - Neda Arnerić (decembar 2010. godine)
:lol:
Samo da se opet ne oženim-Jovan Marić (decembar 2010.godine) :lol: :lol:
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Grgolj blaster

Quote from: Meho Krljic on 05-12-2010, 12:32:46
Kano što je već natuknuto, on je, čini se aludirao na neke elemente njihove zajedničke erotske istorije. Ko zna šta se dešavalo u Makedoniji između njih dvoje, i da li se Nataša stidi svega...

nije Sergej nevinašce...
Thou shalt not judge a book by it's cover,
thou shalt not judge lethal weapon by Danny Glover.

Kunac

VIP parovi čekaju Badnji dan i Božić u prazničnoj atmosferi i uz posne specijalitete

U LUKSUZNOJ vili u kojoj borave VIP parovi, učesnici istoimenog rijaliti šoua, Badnji dan i Božić biće proslavljeni tradicionalno, uz česnicu i badnjak. Ukućani će biti odeveni svečano, a s obzirom na to da se na Badnji dan posti, na trpezi će biti žita, suvog voća i raznih posnih specijaliteta. Iz Pariza na svečanu večeru stići će vlasnici vile Lane i Vanja, koji će uneti badnjak u kuću, a doneće i pečenicu kojom će se ukućani omrsiti na Božić. Dame će uživati u ručku koji će same pripremiti, pod budnim okom vrhunskog kuvara.

Glavna tema biće - praštanje. Po tradiciji, na Badnji dan svako treba nekom nešto da oprosti, pa će tako partneri jedni drugima da oproste stvari koje su ih povredile u protekloj godini. Očekuje se da će Slađa oprostiti Igoru neverstvo, Karolina Peđinu nasrtljivost, Aleksandra to što je Džimi Barka zapostavlja, a da će Zorica preći preko raznih flertova svog dečka karatiste. Tika i Jelena, kao i Srna i Irfan, stalno komentarišu da im nedostaju deca i da će im na praznični dan poželeti sve najbolje u životu.

Gledaoci ,,srećne televizije" uživaće u ovoj proslavi, jer će Lane bacati orahe, biće mnogo slame, čuće se kokodakanje... Pre večere u dvorištu će biti upaljen badnjak, posut vinom i medom. Za trpezarijskim stolom, na LED ekranima ukućani će gledati božićnu poslanicu srpskog patrijarha Irineja, posle čega će svako odlomiti deo pogače, umočiti ga u malo soli i pojesti.
"zombi je mali žuti cvet"

Savajat Erp

је л` гледао неко ово уопште дуже од пола минута?! само сам видео гомилу људи који седе у некој великој просторији и...не раде ништа...осим Срне Ланго која се, сваки пут кад сам налетео на овај boredom-fest, клиберила и галамила. мислим, wtf?!!
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Karl Rosman

JA sam placen(!) da gledam to..."parove" i sl. pa ih opet ne gledam...svako drugi mora da je zestoko..nesto.... ;)
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Plut

Quote from: Kunac on 05-01-2011, 23:11:37
U LUKSUZNOJ vili u kojoj borave VIP parovi, učesnici istoimenog rijaliti šoua

I to postoji???  :? :? :?

Grgolj blaster

Na žalost.Cilj imje da tamo provedu neko vreme, aline za džaba! Najbolji dobije 100k e!
Thou shalt not judge a book by it's cover,
thou shalt not judge lethal weapon by Danny Glover.

Kunac

Treba pustiti zombije u taj "VIP"... Da ih malo gricnu... (Mada, sumnjičim da im srnetina ne bi baš prijala.)

Kunac

PEVAČICA Jelena Karleuša ne prestaje da šokira javnost. ,,Mala od skandala" i njena koleginica Ana Nikolić u utorak uveče su se u emisiji ,,Amidži šou" na Pinku, pred milionskim auditorijumom, poljubile u usta. U igri ,,kuglice", u kojoj gosti odgovaraju na krajnje intimna pitanja, na insistiranje voditelja Ognjena Amidžića, bez mnogo oklevanja pao je poljubac na blic između seksepilnih pevačica, sličan poljupcu Madone i Britni Spirs na dodeli MTV nagrada. Karleuša, u svom stilu, dodatno je začinila stvar, rekavši da su Anine usne mekane i fine, ali tu se nije završilo intimno druženje pevačica. Anin zadatak u igri ,,kuglice" bio je da uhvati Jelenu za grudi, što je atraktivna Paraćinka i uradila.

Boban

jesi li ti ovo prepisao od negde ili si gledao?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Plut

Kažu da je rekla baš ovo:
"Bila sam iznenađena da u Luvru nemamo nijednu našu ikonu" - Slavica Đukić Dejanović

Kunac

Quote from: Boban on 14-01-2011, 12:24:16
jesi li ti ovo prepisao od negde ili si gledao?
Resavska škola.

Albedo 0

Zašto je Danilo Ikodinović prevario Natašu Bekvalac?

Zbog da jedeš govna.

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Melkor

Ovo sam dobio uz info da je iz knjige Marijane Mateus. Sta ga znam, nisam proveravao, ali sam morao da podelim ovu voluminiziranost :)
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Kunac

Jeste iz njene autobiografije. Čuo sam za ovaj biser i ranije. Genijalno!

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Lilith Lee

Prepotentna droljetina.

Plut

mac

Hm, ne razumem, lepša mi je iz daleka. Mora da je zbog osmeha.

Meho Krljic

Ivana obožavalac ugrizao za nos!

QuoteSubota - 12.02.2011
Da na nastupima popularnih pevača obožavateljke umeju da se opuste i gađaju ih brushalterima ili izleću na scenu, odavno je poznato, ali kako izgleda kada muški fan izgubi meru i počne da divlja uverio se Ivan Gavrilović kada ga je dečko iz publike ugrizao za nos!

- Imao sam nastup u Beču, i sve je bilo odlično. Publika je bila sjajna, štimung na zavidnom nivou. Dok sam izvodio pesmu ,,200 na sat" video sam kako mi prilazi dečko iz publike, vidno zagrejan, ali nije delovao opasno tako da nijednog trenutka nisam naslutio šta će se desiti. A onda mi je on prišao i ugrizao me za nos. Zabolelo me je, oči su mi zasuzile a iskreno, malo sam se i postideo jer mi se nikada nešto tako nije desilo. U sekundi sam pomislio da li treba da odreagujem, ali sam shvatio da nije bilo zlonamerno tako da sam se pozdravio sa njim i on je otišao mirno sa bine - prepričao je doživljaj za naš list Gavrilović.

M. D.

Kunac

Quote from: mac on 12-02-2011, 14:26:42
Hm, ne razumem, lepša mi je iz daleka. Mora da je zbog osmeha.
Što dalje - to bolje. Najlepša je iz svemirskog broda.

lilit

ne preterujte, marijana izgleda odlicno, a javlja mi se da ce joj knjiga postati bestseler.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Boban

eh, koliko je love otišlo na estetsku hirurgiju...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Meho Krljic

Melkor

Kunac

Pobedilo prijateljstvo! E, baš mi je drago. Kako su se samo lepo dogovorile.

http://www.youtube.com/watch?v=he9yG1qCcEc

Reči pesme :

Hey-yo, ribe
mislim ono baš ste cool
pa evo i ja da vas pozdravim baš!
Voli vas sve Honey,e
mačkice,tigrice,daddy-eve male i ti fazoni
opasne ste mnogo,e
MWA!

Eh što nisam muško
da je*em vas sve gore,
da mi pu*ite
pa vas sve pljunem i izbacim gole
pravo na ulicu,
dom za svaku kurvicu
takozvanu damu i finu curicu
mačkice,tigrice,daddy-eve male
opasno bezobrazne
blokovi konza brate
facebook drolje,s ku*ca pravo na vešala
nemate 15 dina svaka funjara vas kresala
imate na s pola frendova tagove
al ne pričam o slikama
nego čime prljate dlanove
svoja napućena usta i ozonske rupe
a za one napredne ide i u du*e
Upravo zbog vas ja prezirem ženski rod
i žalim što da budem muško nije dao Bog
evo vam novi status "jebana i sjebana"
u fullu vas opisuje
foliranje ne vredi sad

Refren:

Princeze,lepotice,mačkice,lavice,
sevaju na profu brusevi i tangice
Zvoni ti fon,ae brzo javi se
odma na stvar džabe fina praviš se
Nadrkane ribe,nafurane male
kada skinu se sa face-a,
tad se okače na ka*e
Ajmo sada smekeri
je*ite te rave
jer za bolje i nisu
njih važan ku*ac prave

Reperi su ko šmekeri na glasu
addujte ih drolje sex pada trasu
onda se obavezno pohvali drugarici
nema veze što je i ona na istoj toj stranici
blejala,šmekala,merkala,cepkala,
i na kraju vređala
jer se baš s njim je*ala
al` vi ste kulijana imate full fotke
u ogledalu,na splavu,dupe,sise,noge
Ludilo abecede ne izlazi iz mode,
alo drolje "W" ne postoji ovde
Prepravljate Vuka Karadžića,to je bes
al vi ne znate za njega jer on nema fejs
Lajkujte mi pesmu drolje poklon je za vas
eto da vam neko nešto sto nije kurac da
Budite mi cool dok ne umrete od side
a sad marš s mog profila male bezvredne gnjide

refren 2x

Jel` vam sada jasno,A?

Shozo Hirono

ne mogu da verujem da je samo jedna persona lajkovala ovaj njihov duhovni orgazam.

melkore, nadam se da si ih odmah frendovao. :)

Melkor

Pa nisam, mi ozenjeni nemamo toliku slobodu delovanja, ali zato sam ih podelio sa vama :)

Shozo Hirono

ako smo oženjeni nismo uštrojeni. :evil:

a oženjen uglavnom znači nemati fejsbuk, tako da si ti ipak u blagoj prednosti. ;)

mada, možda si i u goroj situaciji: look, but don't touch! see, but don't feel! :)

Kunac

Verovatno su to jedna drugu lakovale pošto su se pomirile.

Джон Рейнольдс

Vi sad hoćete da mi kažete da je ono gore real-deal, a ne neka maštarija na temu "kraljice fejsa"? Razgovor deluje toliko izveštačeno, baš kao i 99% tih raznih skrinšotova sa FB, što stranih što domaćih, da prosto vrišti - ovo je fejk!
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

smrklja

pošto mi je dosadno na poslu proverio sam i dotične postoje i "sestre" su na fejsbuku e sad dal je neko to namerno napravio nemam pojma.

Albedo 0

debilkuše su stvarno FB sestre, i ne bi me čudilo da je ovo tačno.

Melkor

A vidis, ne bi mi palo na pamet da je fejk. Ne vidim zasto bi bilo, tj, zasto bi se iko time bavio.

Plut

Muškarci... nikad nećete razumeti žene.

Vampirella

Zensko sam, ali ni ja ne razumijem... :evil:
Satan my master.

Plut

Vid' nje. Ćuti i pravi se.

Tex Murphy

Ja isto mislim da je ovo fejk, ali u svakom slučaju je dobro napisano :-)
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Kunac

Mogu da uđu u konkurenciju za NIN-ovu nagradu. Nova kategorija: Fejs roman.

PTY

Najpre treba da se pojave na Pinku i u Kuriru, a posle toga mogu slobodno i da se laktare sa njima sličnim pretendentima. :)

Tex Murphy

Ništa nisu uradile dok se ne pojave u FARMI.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Kunac

Agota

Supruga Ljubiše Buhe Čumeta, koja je snimila debi album čiji će prihod otići u humanitarne svrhe, kaže da nije pevaljka i da neće tezgariti
Raspevana i humana.
Ivana Buha, supruga Ljubiše Buhe Čumeta, s kojim ima trogodišnju ćerku, završila je srednju školu za grafički dizajn, radi u muževljevoj firmi za izgradnju puteva, a javnosti će se uskoro predstaviti i kao pevačica.

Na debitantskom albumu ove 30-godišnjakinje, kome će ,,kumovati" Džej Ramadanovski, radili su Rade Krstić, Ljiljana Kolaković, Saša Milošević Mare... Sav prihod od prodaje CD-a otići će na račun Instituta za majku i dete. U ekskluzivnom intervjuu za Kurir, Ivana govori o svojoj karijeri i privatnom životu.

* Hoćeš li album objaviti za ,,Grand"?
- Ne verujem. To je džungla puna samozvanih pevačica.

* Da li ćeš nastupati?
- Nisam pevaljka koja tezgari. Pevam za svoju dušu i zbog Instituta za majku i dete.

* S obzirom na to da nigde nećeš nastupati, pa samim tim nećeš vratiti novac koji je uložen, kako je suprug pristao na to?
- Pristao je na to zato što su u pitanju deca, koju on mnogo voli.

* Upućeni koji su preslušali album tvrde da pesme podsećaju na Brenine?
- Rade Krstić je Breni radio neke pesme. Za pesmu ,,Šta, šta" uzet je aranžman od pesme ,,Čik, čik", samo što je to sada dorađeno.

* Hoće li ti imponovati što će te porediti sa Brenom?
- Što da ne!

* Skroz si prirodna. Da li planiraš da ugradiš silikone?
- Ne! Zadovoljna sam svojim izgledom.

* Tebe i tvog supruga porede sa Cecom i Arkanom.
- Ja sebe ne poredim.

* Pa i ona je 90-ih snimala albume, a nigde nije nastupala...
- Ali nije nikom ni poklonila pare.

* Čuli smo da je jedna pesma sa albuma autobiografska?
- Jeste, naziv te pesme je ,,Spomenik ti dižem".

Ivana Buha & (Balkan Party 11. 02 .2011)

shrike

"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

Ygg

"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."