• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Može l' biti gluplja?

Started by Paramecijum, 12-05-2007, 14:59:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tex Murphy

Quote from: "DušMan"To je ona što puši pa posle ne može da se seti da su je slikali kako puši i to više od 20 puta. Klasičan primer zašto bi devojke trebalo da se manu svoje čednosti - usled nejebice se javlja zaboravnost.

Pa sad, da li je nevinost ili pušenje, možda u muškom sjemenu ima neki enzim koji inhibira pamćenje?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

To ona samo misli da je nevina - ne sjeća se s kim je bila  :evil:
Genetski četnik

Event Horizon

Quote from: "Son of Man"

za svoju mezimicu preuredila deo kuće u beogradskom naselju Altina i sve je spremno za njihov dolazak.

Altina... urnebesno...  :D pa kako sestro slatka bas u Altini kuća...
"Hipokrizija Trejd - svemirski ugođaj za svemirskog čoveka"

Son of Man

da kad malko poraste da bude ona prijava najloshija : brte si karo onu malu Atinu sa Altine ?  8)  :cry:

ginger toxiqo 2 gafotas

Nazivaju je plavim uraganom

DOK je pevačica Jelena Karleuša ovih dana u potpunosti posvećena ćerki Atini i uživa u porodičnoj idili, njeni saradnici intenzivno planiraju njen povratak na domaću scenu i konačno osvajanje sveta. U tome joj već pomažu inostrani mediji, koji joj pružaju veliku marketinšku podršku.
Najtiražniji nemački listovi ,,Bild" i ,,Ekspres" prate svaki korak naše pevačice, a nedavno su kao udarnu vest preneli i to da je na svet donela ćerku Atinu. Jelena je za ,,Bild" izjavila da joj je ćerka najvažniji i najlepši poklon koji je dobila u životu.
Urednici jednog od najposećenijih britanskih internet-magazina ,,The spoiler" upoznali su svoje posetioce sa JK, predstavivši je, uz pregršt atraktivnih fotografija, kao jednu od najpopularnijih i najzgodnijih pevačica na Balkanu.
,,Niste upoznati sa srpskom pop muzikom? Onda sigurno niste čuli za Jelenu Karleušu, koja je izdala osam albuma čiji su hitovi osvojili Srbiju, Crnu Goru, BiH, Hrvatsku, Makedoniju i Bugarsku. Jelena, poznatija kao JK, udata je za fudbalera nemačkog Verdera Duška Tošića, sa kojim je nedavno dobila prvu ćerku - Atinu", piše, između ostalog, na pomenutom sajtu.
Zahvaljujući listu ,,Bild", JK je dospela i u špansku štampu. Nekoliko tabloida prenelo je reportažu sa Jelenine i Duškove svadbe. Provokativne fotke koje je JK uradila za časopis FHM uvršćene su na španske sajtove namenjene muškarcima. Na njima se Jelena svrstala na listu najseksepilnijih žena na svetu.
,,Ko je ovaj seksi fotomodel? Zgodniju ženu nisam video u životu. Ona je živa vatra. Voleo bih da saznam nešto više o njoj."
Ovako je na jednom španskom forumu izvesni Ignasio opisao našu pevačicu. I dok mnogi misle da je Jelena model, ,,forumaš" Kristijan Martines, koji je pevačicu nazvao plavim uraganom, delimično je upućen u njenu karijeru i pita se zašto Španija nema takvu zvezdu. ,,Ona je slavna pevačica iz Srbije.
Čuo sam njene pesme i odgledao nekoliko spotova na Internetu. Reč je o vrhunskoj produkciji. Zamislite, ona je nešto poput Madone ili njene mlađe naslednice Britni Spirs. Mislim da bi trebalo da uradi nešto za naše tržište."
Ako se može suditi po interesovanju ,,forumaša", Jelenu evropska scena nestrpljivo iščekuje.

JK: NEMA PREPREKA DA OSVOJIM SVET
A pitanje da li je upoznata s pisanjem strane štampe o njom, Jelena je za ,,Novosti" rekla:
- Polako se oporavljam od porođaja i uživam u prvim danima majčinstva. Svaki pogled na mog malog anđela, na moju Atinu, ispunjava mi srce ponosom, a oči suzama radosnicama. Sada sam najsrećnija žena i za mene ne postoje prepreke da osvojim svet. Poslednjih godina intenzivno radim na internacionalnoj karijeri, slikajući se i dajući intervjue za razne evropske novine, promovišući svoju muziku i našu zemlju. Ovde o tome ne volim mnogo da govorim. Bolje je kada informacije o mom proboju u svet same dospeju do naše javnosti. Moj tim i ja imamo velike planove, a cilj nam je diskografski prvenac na engleskom i sklapanje ugovora s nekom od najjačih svetskih muzičkih kuća. Naravno, ponosim se kada me stranci porede sa svetskim facama, a ponajviše zbog dugogodišnjeg osporavanja koje kao umetnik doživljavam u svojoj zemlji.
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Tex Murphy

Quotea ponajviše zbog dugogodišnjeg osporavanja koje kao umetnik doživljavam u svojoj zemlji

:P
Genetski četnik

Kunac

Quote from: "Harvester"
Quotea ponajviše zbog dugogodišnjeg osporavanja koje kao umetnik doživljavam u svojoj zemlji

:P

Koja luda.
"zombi je mali žuti cvet"

Berserker

anabel

Nisam dugo otvarala topik i vidim sad iz letimicnog pregleda da je posvecen ismejavanju raznih zenskih likova....nije da zelim da branim tamo neke Dare , Jelllene i sl. al prosto mi je bilo muka dok sam citala komentare jer dragi muskarci (?) sta se vas zapravo tice hoceli neko da doji svoju bebu ili je voda po nastupima da niste mozda rodili po neku i gajite kod kuce....tesko! A o analizaranju  odnosa oralnog sexa i nevinosti...molim vas .... Pogled prema sebi pre svega a onda komentar! I te "jadnice" osim sto ocigledno okupiraju vasu paznju sve imaju neke muzeve kakve takve bazveze neke fudbalere i bezveze bogatune...zive prosto neki svoj zivot koji nema ama bas nikakve veze sa vama. Bila bi divna promena da uvedete topik :mozeli biti gluplji...cisto radi ravnoteze :!:

Tex Murphy

Nemam ja ništa protiv da se pokrene taj topik, ali on uopšte ne bi bio interesantan, pošto su muškarci mnogo pametniji od žena  :wink:
Genetski četnik

Kunac

Gluposti.

Ko je pažljivo čitao topic, mogao je da vidi da su uvrštene brojne izjave pripadnika muškog pola, od Kapičića, preko Kebe...

Naslov topica iz današnje prespektive možda jeste pomalo nepravedan - pošto je prevazišao svoju prvobitnu nameru da nas upozna sa verbalnim bravurama Sladže ex-Džogani - ali je jasno da glupost nema pol.

raindelay

Kraj jedne umetnicke karijere.

KEEPER OF THE FLAME: Jessica Juggz
Jessica Reed, aka Jessica Juggz, is the vocalist for Atlanta punk-metal band Mourdella, but she's best known for a little trick she performs onstage that she likes to call â œpussy flambÃ.

For those who are unfamiliar, the exotic stunt involves Ms. Juggz inserting a container of butane or lighter fluid into her nether regions and shooting-forth a gigantic, arching flame. Anyone who has seen the trick is dazzled.

Sadly, after a few close calls of what she describes as nearly “blowing up my pussy,â Juggz has announced that she is putting out the fire forever.
How does the trick work?
Well, it’s basically just me putting a container of fuel in my pussy. I MacGyver this little rig with the bottle cap and a rubber band to control the nozzle. I prefer using butane. The reason I’m stopping is because I have almost blown up my pussy a few times.

How did it malfunction and almost blow you up?
There was a hole in the container and butane was leaking inside of me. It felt like I was getting stabbed with an icicle. I knew something was wrong so I threw the container across the room and the can exploded.

I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Meho Krljic

Pa ovo nije za ovaj topik. Trebalo bi otvoriti topik "Žene koje bih voleo da budem da sam žena" i staviti ovo tamo!!!!111!!

raindelay

Jasno mi je i zasto mislis tako. kOLEGIJALNOST PRE SVEGA.
:)

"22 Sep 2008 ... According to Klein, the trio (plus drummer Jessica Juggz)..."

A sa njenog myspace-a:
J.sica Juggz's Interests
General "...and mustaches! i dig 'em! "
MUSIC
METAL"..death metal, thrash metal, speed metal, 80's metal, black metal ... PUNK ROCK, GARAGE ROCK, OLDIES but GOODIES! HIP-HOP, RAP ( as a child i spent most of my time singing along with N.W.A and Too Short "nancy reagan sucked my dick like it was corn on the cob"...genius!!

:D

Meho Krljic

Voistinu divna osoba!

Son of Man

QuoteMUSIC
METAL"..death metal, thrash metal, speed metal, 80's metal, black metal ... PUNK ROCK, GARAGE ROCK, OLDIES but GOODIES! HIP-HOP, RAP ( as a child i spent most of my time singing along with N.W.A and Too Short "nancy reagan sucked my dick like it was corn on the cob"...genius!!
nash chovek tj. crnja tj. zena  8)

EKSTREMISTA

Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Tex Murphy

Čovječe, kakve noge!  :shock:
Genetski četnik

EKSTREMISTA

Da..otkad je Sneki otisla u Beč,ovo su najbolje noge Srbije.
Зло се трпи због страха од још горег зла,стога пук гунђа,али најчешће немушто.И трпи батине.

Лутајући Бокељ

Meho Krljic

Eto, žena pokušava da nas impresionira svojom načitanošću, proziva Ničea i Šopenhauera a mi blenemo u njene noge. Predobra je Ana za ovu Srbijicu....

Tex Murphy

Ups, ja joj se duboko izvinjavam, nisam čak ni slušao ton na snimku.
Genetski četnik

Meho Krljic

Ana je ono proverbijalno biserje a mi smo one proverbijalne svinje  :cry:

Boban

aaaa, to je bila ana nikolić, ja sam uživo, kada sam nabasao na emisiju mislio da je seka aleksić. Kad li se onoliko usvinjila?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Kunac

::::::::::::::kupačice:::::::::::::::

Ghoul

sramota!

pitam se imaju li ove divne mlade žene neku braću, očeve, majke, sestre... i da li bi oni voleli da ih vide u ovom izdanju koje je kunac izvadio iz kontexta i ovde okačio na nasladu i podsmeh sviju! :oops:
https://ljudska_splacina.com/

Tex Murphy

Quote from: "Ghoul"
pitam se imaju li ove divne mlade žene neku braću, očeve, majke, sestre... i da li bi oni voleli da ih vide u ovom izdanju koje je kunac izvadio iz kontexta i ovde okačio na nasladu i podsmeh sviju! :oops:

Who cares?  :evil:

A ko su ove tete? Ova treća slijeva mi je mildly familiar.
Genetski četnik

EKSTREMISTA

E to je trebalo staviti u "Prepoznaj kadar iz filma",siguran sam da niko sem Kunca ne zna odgovor.

Лутајући Бокељ

Ghoul

Quote from: "EKSTREMISTA"E to je trebalo staviti u "Prepoznaj kadar iz filma", siguran sam da niko sem Kunca ne zna odgovor.

kladio bih se da zna i ginger.

Kunac

Quote from: "EKSTREMISTA"E to je trebalo staviti u "Prepoznaj kadar iz filma",siguran sam da niko sem Kunca ne zna odgovor.

Ma, ne učestvijem ja više u toj igri... Dosadilo mi da stalno pobeđujem, a i stvar je principa...  

No, ako je već neko zainteresovan, evo pojašnjenja bez pogađanja. Ove četiri cice se mogu videti u španskom filmu Inquisición (1976), kostimiranom "klasiku" o istrazi veštica.

Da li sam ga pogledao? Nisam još, a možda i nikada neću, ali je ovaj prizor bio dovoljno inspirativan za okačiti.  :!:  

Ghoul

Quote from: "Kunac"Ma, ne učestvijem ja više u toj igri... Dosadilo mi da stalno pobeđujem, a i stvar je principa...

:roll:  :x  :cry:  :D  :D  :D  :roll:  :x  :x  :x

sva sreća te ostade onoliko neprincipijelnih, pokvarenih i u svakom smislu pod-ljudskih spodoba za igru!

a taj inquisicion i meni stoji na gomili i čeka svoj ne tako blizak trenutak, mada, ove fotke zaista deluju fino. možda ga i pogledam do kraja godine!
:!:

Kunac

Quote from: "Harvester"A ko su ove tete? Ova treća slijeva mi je mildly familiar.

To je svakako neka čuvena španska glumica iz tog perioda. Bez obzira što the carpet doesn't match the drapes, jasno je da se radi o karakternoj i verziranoj glumici koja je u potpunosti "ušla u ulogu".

raindelay

A ona ridjokosa sa strane?  :evil:

Kunac

Quote from: "raindelay"A ona ridjokosa sa strane?  :evil:
Ona je baš vešt(ic)a! Tako je stala da se ne vidi...

U vreme kada je snimana INKVIZICIJA očigledno još uvek nije postojala ova firma:::

http://www.bettybeauty.com/

QuoteOur Award Winning betty™ products are specially formulated color dyes for the hair down there. In less than one year, over 100,000 happy customers are using betty to naturally match their hair above, cover gray or just for fun! Whether you're a blonde (be a true blonde now!), radiant auburn, rich brunette, raven black or want to try hot pink for fun, our easy to use no-drip formula gives you the perfect finishing touch.

To ekstremno neslaganje mi je uvek smetalo kada sam gledao filmove iz "epohe"...

raindelay

HE.he. Isto to si primetio i kod Marie Bello. Sta ti je koncentracija  :!:

Milosh

Quote from: "Kunac"To ekstremno neslaganje mi je uvek smetalo kada sam gledao filmove iz "epohe"...

Pa, kad si cepidlaka, odnosno kad tražiš dlaku u... hm...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Kunac

Šta da radim? Perfekcionista sam...  :wink:

Ghoul

Quote from: "Kunac"Šta da radim? Perfekcionista sam...  :wink:

bolje reći: ferpekcionista! :lol:

Kunac

Nemojte se ljutiti, ali evo još 2 fotke koje se tematski nadovezuju na prethodnu koju sam postavio... Naime, i ovoga puta je žena ženi krvnica.

Zašto ih postavljam na ovom topicu? Umesto da se pomažu, žene se međusobno istrebljuju... To nije lepo! A i glupo je!

Prizor možete pronaći u filmu El Retorno Del Hombre Lobo...

angel011

Uklanjaju konkurenciju. :evil:
We're all mad here.

Kunac

Quote from: "angel011"Uklanjaju konkurenciju. :evil:

:wink:

Kunac

Nego, moram da podelim nešto sa vama.

Čuli ste za Vesnu Vukelić Vendi? Sigurno jeste! Evo je u punom elementu u Lepezi Zorice Marković. Klip traje gotovo 8 minuta, i ima tu svega i svačega, potpuno ludilo mozga. Jeste malo degradirajuće, ali šta da se radi...

http://www.youtube.com/watch?v=YFsT3qYjTnM

mafija_x

Венди је најсубверзивнија особа турбо-фолк сцене.
izgubili smo se u sirini ideje

ginger toxiqo 2 gafotas

Šeron Stoun htela da ubrizga botoks sinu zbog smrada njegovih nogu

Poznata holivudska glumica Šeron Stoun izgubila je starateljstvo nad svojim usvojenim sinom Roanom, koje je do nedavno delila sa bivšim mužem, jer je, između ostalog, htela da ubrizga botoks u sinovljeva stopala zbog njihovog neprijatnog mirisa, navodi se u sudskom izveštaju, a prenosi Dejli Mejl.

Pedesetogodišnju zvezdu "Niskih strasti" sud je optužio za "prekomerne, dramatične reakcije" na sinovljeve zdravstvene probleme. Sudija je ranije odbila zahtev poznate glumice da dečaka preseli u svoj dom u Los Anđelesu.

Sudski dokument, koji opisuje gorku borbu glumice sa bivšim mužem, izdavačem Filom Bronštajnom, za starateljstvo nad njihovim sinom, otkriva da je glumica takođe bila ubeđena da njen sin ima problema sa kičmom iako, kako kaže sud, nije bilo konkretnih dokaza koji bi podržali ove tvrdnje.
Po sudskoj odluci, Bronštajn sada ima puno starateljstvo nad osmogodišnjim Roanom, a Šeron Stoun može da ga poseti samo jednom mesečno.
Sudija je takođe kritikovala Šeron jer je "nedovoljno uključena u život svog sina". Glumičin predstavnik za štampu odbio je da prokomentariše navode suda.
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Kunac

QuoteŠeron Stoun htela da ubrizga botoks sinu zbog smrada njegovih nogu
Botoks i smrdljive noge su u uzročno-posledičnoj vezi?

Tex Murphy

Šta je botoks?
Genetski četnik

Ghoul

Quote from: "Harvester"Šta je botoks?

prvo ne zna šta znači 'dezavuisati', sad ne zna šta je 'botoks'... IMA LI *NEŠTO* ŠTO TI ZNAŠ???! :shock:  :?

Shozo Hirono

Pa ko pita ne skita....dalje od ZS !

Shozo Hirono

BOTOKS  PROTIV PREKOMERNOG ZNOJENJA -(HYPERHIDROSIS)

ŠTA JE HIPERHIDROZA? PREKOMERNO ZNOJENJE.

Znojenje je prirodna telesna funkcija potrebna za regulaciju telesne temperature. Postoji 5 miliona znojnih žlezda po celom telu, a oko 2/3 ovih žlezda je skoncentrisano na rukama. Lučenje znoja je pod kontrolom simpatičkog vegetativnog nervnog sistema.Neki ljudi imaju  problem prekomernog znojenja i  jednostavno, ovaj sistem je prestimulisan i proizvodi više znoja nego što je potrebno da bi se održavala konstantna telesna temperatura.To se stručno zove HIPERHIDROZA. Prekomerno znojenje može biti u naletima ili nastati zbog toplog vremena, emocionalnog stresa ili bez ikakvog razloga.To je takozvana  primarna hiperhidroza i dešava se u nekoliko tipičnih regija kao što su pazuha, dlanovi i  stopala.

Može biti i deo nekog medicinskog problema nepoznatog uzroka kad je upitanju neko zdravstveno stanje kao što je hipertireoidizam, hormonalna terapija malignih bolesti .

Problem prekomernog  znojenja  ispod pazuha, na dlanovima i tabanima se rešava primenom preparata  Botoksa sa ciljem da se spreči znojenje na tim mestima.

angel011

Botoks je toksin koji izaziva privremenu paralizu, ima onih koji ga ubrizgavaju sebi kako bi paralisali i zategli mišiće lica i tako ne bi imali bore. Efekat je da nemaš bore i da ti lice izgleda ukočeno kao maska, sa ukupno jednim izrazom.

Pretpostavljam da bi mogao da se upotrebi i da parališe znojne žlezde, pa bi to smanjilo smrad nogu. Rešenje je manje drastično nego da sinu odseče stopala kako ne bi smrdela.
We're all mad here.

DušMan

Zašto ga jednostavno nije naterala da opere noge?
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.