• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

TOOL - Beograd, 05. 09. 2007.

Started by Nyarlathotep, 22-05-2007, 20:13:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

12th Moon

Gospoda koja pljuju Maynarda da je ovakav i onakav i pritom pretpostavljaju da se neopisivo razumeju u muziku zato shto imaju bugarske majice sa natpisima kojekakvih metal bendova,neka se sutra shto pre pogledaju u ogledalo,pod obavezno oshishaju i sledeci put kad pozele da idu na neki koncert,neka sachekaju da opet Ceca napravi feshtu na uscu,pa nek idu tamo da se vesele,a mogu i Osvajachi da dodju u obzir...

Hvala.

Meho Krljic

:lol:

Them are fighting words, što bi rekli Ameri.

Nyarlathotep

hehe, imam samo jednu metal majcu (i to boris/sunno)))) i nije bugarska, vec americka.. da se sisam ne mogu, jer sam celav, jbg.

a Mainard sa svojim ego-jadnim stavom i kvazi-intelektualnoscu moze sa Cipijem da se uvati pod ruku i zajedno zapoje. Tool, Ceca, Osvajaci, sve ti je to, brale, manje-vise isti kurac. kinta i fama za raju. nish' rokenrol.
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

ginger toxiqo 2 gafotas

...nisam ljubitelj, a slučajno sam došao u posed TOOL MP3 diskografije (6 albuma) i 5 spotova (Aenima, Schism, Sober, Prison Sex), ako je nekome ovo potrebno, ako će mu/joj ulepšati egzistenciju, umanjiti bol zbog nadazeće jeseni... neka mi se javi da recnem...for free, naravno!
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."