• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Enciklopedija mrtvih

Started by Kunac, 22-05-2007, 22:05:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Tex Murphy

Оде и Џими Картер, као Хенри Кисинџер, са сто година.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Truman

RIP Jimmy Carter
Važio je za dobroćudnog čoveka iako ne previše uspešnog predsednika
Nije tek tako doživeo 100 leta
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

dark horse

Umro je pre početka Trampovog drugog mandata. Može se reći da ga je Bog pogledao.
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Truman

Zanimljivo i da je bio oštar kritičar Busha i Cheneya. Definitivno ličnost sa pozitivne strane istorije.

Truba

Preminula Sejda Halać, majka koja je izgubila tri sina u jednom danu

https://www.avaz.ba/vijesti/bih/947877/preminula-sejda-halac-majka-koja-je-izgubila-tri-sina-u-jednom-danu

Sejda Halać, žena-heroj koja je krajem aprila 1993. godine za samo jedan dan izgubila trojicu sinova, preminula je u subotu, 28. decembra u 90. godini života.
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

Umrla najstarija žena na svetu

QuoteJapanka Tomiko Itoka, koja je bila najstarija osoba na svetu prema Ginisovoj knjizi rekorda, preminula je u 117. godini, saopštio je danas zvaničnik grada Ašije, Jošicugu Nagata.

Truba

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truba

Nego nema monahinja i pravoslavnih
Sve neke casne sestre i japanke

Meho Krljic

Meho Krljic

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Za njega mi manje žao, da budem iskren.

tomat

Vječnaja pamjat, namučio se u poslednje vreme.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Krsta Klatić Klaja

Bokte, ja sve čekam tu novu seriju što mu najavljuju, nisam ni znao da nije dobro.

Veliki reditelj.
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

dark horse

Petronije

Stvarno loša vest. :(

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

džin tonik

Umro slavni američki redatelj David Lynch: Ostat će upamćen i po svojoj izjavi o Trumpu

Quote(...)

Osim po svojoj filmskoj karijeri Lynch će ostati poznati i po svojoj izjavi o Donaldu Trumpu. Naime, Lynch je rekao da bi Trump mogao biti jedan od najvećih predsjednika u povijesti.

"Mogao bi biti jedan od najvećih predsjednika u povijesti jer je toliko rasplamsao stvari. Nitko mu se nije sposoban inteligentno suprotstaviti... Naši takozvani čelnici ne pokreću zemlju, ništa ne postižu. Oni su kao djeca, Trump je sve to pokazao", rekao je Lynch 2018.

Truman

RIP David Lynch
Toliko su mu filmovi bili pametni da ih većinom nisam ni razumeo.

dark horse

Najpoznatiji Linčov glumac, Kajl Meklahlan, na dirljiv način oprostio se od velikog reditelja:

https://www.b92.net/zivot/aktuelno/95251/poznati-glumac-se-oprostio-od-dejvida-linca-dugujem-mu-zivot/vest

džin tonik

mene je linc podsjetio da jos uvijek nisam pogledao twin peaks.

Truba

Neka tako i ostane
Pametno

Krsta Klatić Klaja

taman tako, ionako je Tvin Piks serija o Trumanu čiji alter-ego zosko počini strašno zlodjelo, dok one-armed Truba prodaje maglu

dark horse

Ako niste gledali Linča što trolujete temu? Ajde da je neka druga prilika, nego čovek umro... Kaže se "o pokojniku sve najlepše", a ne "poseri mu se na grob"...

džin tonik

ne vidim sta bi tu islo pod trolovanje. linc je kroz aktualni ispad dospio na naslovnice i podsjetio me da jos nisam skoro nista odgledao.

pise se o lincu, ne raspredam da sam nekad razmisljao kako bi bilo lijepo imati kacigu od galaktike i s njom hodati okolo. i kazem si, jbg, sad nigdje kacige od galaktike, a kad je bude bilo, vise mi to nece biti zanimljivo.

džin tonik

Meho Krljic

Pogledaj barem Eraserhead: vremenska investicija minimalna a upoznavanje sa Linčom i njegovom poetikom maksimalno.

dark horse

Trolovanje u smislu da si očito frustriran famom oko Linča i pokušavaš ga pljuvati nakon što se upokojio. Ništa ti nije sveto. Da je Srbin, pa da čovek kapira tvoje frustracije i osećaj inferiornosti, nego ništa od toga!!

Krsta Klatić Klaja

Eraserhead, priča o tome kako je zosko postao otac u mješovitom braku ...

džin tonik

to je nemoguce; nikad ne bih isao dalje od sestricne drugog koljenja.

Truba

Mislim da sam sve gledo ali tvin piks ne vrijedi...pogotovo poslije otkrivanja ubice...a nova serija...niceg se ne sjecam...neko crno bijelo sranje i ljudi u odijelima eto...

dark horse

Nijednu epizodu posle otrkrivanja ubice nije radio Linč, on je napustio seriju jer je NBC insistirao da se ubica otkrije. Vratio se sa tek Fire Walk With Me i trećom sezonom.

Hejteri, edukujte se malo!!

tomat

Jeste poslednju u sezoni.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Truba

I firewalk je sranje

dark horse

Fire Walk With me je originalno trebalo da bude trilogija filmova koja nastavlja seriju posle finalne epizode koju jeste radio Linč, tako je. Ali, prvi film je loše prošao na blagajni, Dejvid Bouvi je u međuvremenu umro i dobili smo umesto svega Twin Peaks Returns ovakav kakav je.

Za mene su savršeni Linčovi filmovi Mullholand Drive, Lost Highway i Blue Velvet.

Truba

Filmovi mogu
Uvijek se gledaju
Lost highway je super

Meho Krljic

Ovog čoveka ćemo ovde ožaliti samo Harvester i ja, ali baš mi je žao i baš sam se iznenadio. 65 godina je MNOGO rano za nekog ko je još moga da svira i stvara:

Thin Lizzy and Whitesnake guitarist John Sykes dies aged 65

Naravno, Sykes je svirao i u Tygers of Pan Tang, i bio odgovoran i za ovu pesmu, a koja je jedna od meni najomiljenijih metal pesama ikada:

https://www.youtube.com/watch?v=cX92w-WEiQ4

Krsta Klatić Klaja

IN MEMORIAM: DRAŽEN PRAJA DALIPAGIĆ (1951 - 2025)

https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/3865

Meho Krljic

U, greota. Veliki igrač i odličan lik. RIP

Truman

Neka mu je laka zemlja. Ostaje žal što se nije okušao u Bostonu. Ne sumnjam da bi kidao.

Truba

Meho Krljic

Uhhhh, bedak. RIP. Zaslužan čovek.

Meho Krljic

Preminuo Teofil Pančić

Pa... baš mi je žao. Važan lik, sa kojim, siguran sam, nije uvek bilo lako složiti se. Ali važan i drag.

dark horse

Strasno, mlad čovek. Bar je dočekao da vidi da su krenule promene u Srbiji.

Truman

Neka ti je laka zemlja Teofile. Bio si možda i moj omiljeni novinar. Srpsko novinarstvo je ovim nažalost pretrpelo nenadoknadiv gubitak.

Alexdelarge

grehota. :(

zašto drugosrbijanci umiru mladi?
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.