• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Meshuggah na EXITu

Started by blasphemer, 01-06-2007, 19:12:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

blasphemer

Pitam se zasto? Sta su mislili organizatori EXITa koji dovode Snoop Dog-a  :x , Wu-tang Clan i jos silu boziju repera i jos vise DJeva  :x  :x  :x  i nijedan band (dobro ajde, Beastie Boys i Robert Plant sa bendom), kad su pozivali ovaj bend. Po planu, tebalo bi da sviraju prve veceri.
A za poslednje vece su planirali Satyricon!  :?

Sad, da li cete vi, potencijalno zainteresovani da vidite ove face, da date 30 jevreja koliko ce biti karta za to vece? Ja necu, iako bih voleo da idem na njihov koncert. To je, brate, previse love koja ide u dzepove smrdljivih organizatora da posle opet dovedu razne Pse i slicne.  :(
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." AL:I,40

lilit

ja ne bih na Exit i kartu da mi plate, ali Snoop Dogg Ft. Doors (Riders on the storm) je jedina stvar koja me drzi zivom ovih dana.
jeste da se JM u grobu prevrce, ali jebiga, niko nije savrsen.
:wink:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Nyarlathotep

jebiga, nije Exit festival za ljude probranog muzickog ukusa, vec javna zabava za raju i nacionalna atrakcija, nesto poput Guce. Meshuggah na Exitu je super vest, iako ne verujem da cu ici. da priznam javno, nikada na Exitu nisam ni bio, ali mi je zao sto propustih Slayer, Igija i Cypress Hill.
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

marlowe

Sve mi se cini da najvise kritika na racun EXIT-a imaju oni koji nikad nisu ni bili na njemu.
:x
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

lilit

Quote from: "marlowe"Sve mi se cini da najvise kritika na racun EXIT-a imaju oni koji nikad nisu ni bili na njemu.
ja bila, videla i shvatila da je (za mene) to: previse ljudi na jednom mestu.  :wink:

nista ne rekoh protiv dragi marlowe. cisto subjektivni dozivljaj, a ukus mi je sve samo ne probran. :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Nyarlathotep

Quote from: "marlowe"Sve mi se cini da najvise kritika na racun EXIT-a imaju oni koji nikad nisu ni bili na njemu.

nisam ljubitelj bezrazloznog guzvanja u blatu. a da mi je zao sto sam propustio par nastupa, jeste.

blasphemer

Ja sam bio. Vise puta. Uvek sam isao samo da bi cuo muziku koja me interesuje i odmah odlazio kuci. Nisam se "muvao, bio vidjen, ludovao, blejao, pravio se cool..." jer mi je ceo taj koncept "zabave za mlade" odvratan.
Nya, je naravno u pravu, iako nije bio.
A  SVAKA kritika na racun EXITa je sada opravdana kad su poceli da prodaju jednodnevne ulaznice a nemaju formiran tacan program po binama!  :x  :x  :x
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." AL:I,40

marlowe

A zasto blatu????
Jedne godine je pala kisa, i da, bilo je blata.
No, kako bilo. Meni je uvek na EXITU odlicno, a svako neka bira sta voli.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

DušMan

Quote from: "Nyarlathotep"nisam ljubitelj bezrazloznog guzvanja u blatu. a da mi je zao sto sam propustio par nastupa, jeste.
'Ej bre! Nije bezrazlozno...
Na Slejeru se moralo valjati u blatu. Od srece. : )
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Nyarlathotep

za Slayer bih i jeo blato. ali sam bio na moru.

Meho Krljic

Ja nikad nisam bio i nikad neću ni ići, previše ljudi na malom prostoru. Meshuggah bih i voleo da vidim uživo, ali ne na tolikom prostoru i ne među toliko ljudi... Ditto za Satirikon...

marlowe

Kako malom prostoru????
Prostor je, prakticno, neogranicen.
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

crippled_avenger

Quote from: "Meho Krljic"Ja nikad nisam bio i nikad neću ni ići, previše ljudi na malom prostoru.

potpisujem.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Meho Krljic

Marlowe, bio sam ja na tvrđavi izvan Exita, znam da nije u pitanju zaista mali prostor, tako da, da bude jasnije, evo preformulisaću:

Ja nikad nisam bio i nikad neću ni ići, previše ljudi.

DušMan

Kako previse ljudi????

:D  :lol:
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.