• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Šta radimo preko leta?

Started by varvarin, 28-06-2007, 12:59:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

varvarin

Dakle, predlog je da se preko leta sastajemo ponedeljkom  kao i do sada - ali u MANJEŽU  (preko puta parka kod Jugoslovenskog dramskog pozorišta).
Kažu da je posle renoviranja sasvim OK.

Tex Murphy

Ja sam za.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

zakk

Quote from: "Harvester"Ja sam za.
ako je Harvi za, i ja sam za
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Tex Murphy

Quote from: "zakk"
Quote from: "Harvester"Ja sam za.
ako je Harvi za, i ja sam za

:D
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

taurus-jor

Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

Mica Milovanovic

I ja sam za, ali cu biti tu tek u avgustu...
Mica

scallop

"Manjež" možda nije najbolje mesto, ali ima tradiciju. Vidimo se u ponedeljak. 7;7,15; Kad tačno kao početno vreme? :idea:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Loengrin

Ja sam za! Imam i dnevni i noćni direktan prevoz odatle.

@Radmilo
Paa, valjda od 19h, pa ko prvi dođe   :)
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

sivka

Quote from: "Radmilo Anđelković""Manjež" možda nije najbolje mesto, ali ima tradiciju. Vidimo se u ponedeljak. 7;7,15; Kad tačno kao početno vreme? :idea:

Bas me zanima kakvo im je sada pivo  :(
Valjda ces da me izvestis ?
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Bilja

Znaci nalazite se tek od 19h? A sta ako neko dolazi iz drugog grada, tj kako ce da se vrati kuci? I sto ponedeljak kada je sutra radni dan?
Dok su se crtaci u NS nekad davno u srecnija vremena redovno sastajali, to je uvek bilo petkom. Nekako nam je to bilo prakticno. I to negde od 16-17h popodne. Davna, prosla, ali srecna vremena. Jebes vreme sto prolazi...  :(
Bilja
----------------------------------------@

taurus-jor

Lazar Komarcic nosi barjak u borbi protiv ponedeljaka i zato se, umesto neradnim danima, okuplja - ponedeljcima. :lol:
Teško je jesti govna a nemati iluzije.

http://godineumagli.blogspot.com

scallop

Quote from: "sivka"Bas me zanima kakvo im je sada pivo  :(

Skupo. Pretoplo je bilo. Ni veze za one koji dalje stanuju. Prihvatio bih i neku drugu ideju. xdirec
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

sivka

Quote from: "Radmilo Anđelković"
Quote from: "sivka"Bas me zanima kakvo im je sada pivo  :(

Skupo. Pretoplo je bilo. Ni veze za one koji dalje stanuju. Prihvatio bih i neku drugu ideju. xdirec

Sledeci put razmisli o nekom hladnom pivu i kod mene.  :wink:
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

zakk

prošli ponedeljak smo bili u bašti SKCa i bilo nam je ok, da ne pominjem da je jeftino :) tako da smo najverovatnije tamo.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Jake Chambers

E kul taman blizu posla :D
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

Milosh

Je l' i večeras na istom mestu? I neka ponese neko Emitore...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

zakk

neko će poneti,
samo ne znam dal mi je ostalo dovoljno...  :shock:

Jake Chambers

E zakke, ajd pošto ja ne mogu da dođem, rezerviši mi dva primerka.

zakk

a ne, ko dođe - njegovo. ako ostane, onda može.

Jake Chambers

zakk

sve sam prodao  :?
moraću opet u štampariju :)

DušMan

Par faca sa danasnjeg "sastanka":

Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.