• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

FULL SHAPES

Started by ginger toxiqo 2 gafotas, 09-07-2007, 15:18:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ginger toxiqo 2 gafotas

...sudeći po najavljenom programu prepunom izakanih has-beenova, ovo bi lako mogao da bude najgori EXIT so far (ispratio sam ih sve, računajući i onaj tihi, off nulti na novosadskoj strani!)...naravno ovaj opis se odnosi na (ipak još nedozrele CSS I meni drage BASEMENT JAXX i GROOVE ARMADA, koji mi, ipak, nisu dovoljno ubedljiv razlog potezanje do Novog Sada i sada već nepristojno skupu ulaznicu...

...ipak, jedna dobra vest- u petak 13.7. na glavnoj bini će nastupiti jedan divotni trio- THE PIPETTES, vlasnice zbilja, zbilja izuzetnog albuma WE ARE THE PIPETTES (ja preporučujem promišljeno i opravdano budženi SE tog naslova)
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Meho Krljic

Zar nije već neka vrsta izlišnog rituala govoriti da je svaki Exit sve gori i gori??? Mislim, to je već naučno dokazano.

Ja sam još suroviji pa bih rekao da bih Groove Armadu pre deset godina verovatno pozdravio kao prijatno osveženje a da je danas to jedan prilično neinteresantan predlog. O Basement Jaxx ne mogu da kažem ni toliko lepog. MTV bend nešto bolji od ostalih MTV bendova ali i dalje MTV bend...

The Pippettes već ne znam šta je, ali proverićemo...

ginger toxiqo 2 gafotas

...THE PIPETTES...
][/img]
[/img]

ginger toxiqo 2 gafotas

...a ovo da je najgori do sada, zbilja i mislim i prvi put iznosim takvu ocenu...ja sam bio over the moon zadovoljan prošlogodišnjom završnom večeri (Chicks on Speed, Pet Shop Boys, Kiril Džajkovski, pa i Scissor Sisters, mada u kojoj ligi niže!!!)

...cross my heart and hope to die...needle...eye...whatever!!!

Tex Murphy

Jedino što može (donekle) da spasi Exit jeste striptiz tih pomenutih Pipetija.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Alex

Za sve, sem za zagrižene hip hop ljubitelje, kojima je Snoop (Dogy) Dog "nešto", ovo je najslabiji Exit u poslednje 3-4 godine.

Ja bih baš gledao Beasty Boyse, ali bih i još nešto, za te pare.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Meho Krljic

Sladke su ovo cure ali moram da priznam da mi to ne znači ama baš ništa u pogledu toga da li bih odabrao da ih slušam ili da im idem na koncert.

Ja sam se o Egzitu odavno izrazio, te ostajem pri svom stavu da za mene, penzionerski nastrojenog, praktično ne postoji izvođač zbog koga bih se naterao na taj napor.

crippled_avenger

Slažem se sa Mehmetom. Nema toga benda zbog koga bih otišao na EXIT, što sam vrlo principijelno i dokazao propustivši Pet Shop Boyse i Beastie Boyse a ne znam bend koji bi me više mogao privući.

Pipettes su slatkiši i želim im svu sreću na Tvrđavi...
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

David

ove godine je programsko dno dna, bar u odnosu na prethodne.
ali, kako ce se exit vjerovatno nastaviti odrzavati, a ambis dna nema, stoga...
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Tex Murphy

Quote from: "David"ove godine je programsko dno dna, bar u odnosu na prethodne.
ali, kako ce se exit vjerovatno nastaviti odrzavati, a ambis dna nema, stoga...

Demit! A ja sam taman mislio da kažem "bar ne može gore".
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

David

prosle godine je bar iggy sa stooges nastupao, pa i white stripes, a ove godine bas, ama bas niko takvog kalibra da izvuce dogadjaj...
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Джон Рейнольдс

Tjah, blago vama. Vi ne morate na Exit, ali jebga, sviraju The Business i Peter & The Test Tube Babies. I SMF. Dakle, neka me sila vuče put severa a i kartu ću razbojnicima nažalost morati da platim.

Naravno, ne bi Exit bio Exit pa da u svemu navedenom ne postoji enormna doza moronizma: predviđeno je da se nastupi Biznisa i Pitera preklapaju za jedno pola sata. Za sada sam ekspediciju planirao ovako: ja na Biznisu, moj dopelganger na Piterima jerbo sam njih već jednom gledo.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

ginger toxiqo 2 gafotas

...na sajtu b92 izvesna Tanja Bogdanov je svoj prikaz nastupa mojih ljubimica THE PIPPETS na Exitu 07 zavrshila rechima- "tako ja zamishljam kvalitetan band na Eurosongu"! :?  :?  :?  :?  :?  :?