• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Емитор 458

Started by zakk, 17-07-2007, 03:18:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PTY

Elem, već pominjano arčenje rejnforest drvlja je zapravo od-li-čan prilog uz nedeljnu jutarnju kaficu; izgleda mi da je msje Harvi najzad uspeo da inficira fandom svojim (specifičnim?)  humorom. Što nije mala stvar, s obzirom da nije ni mogao ništa novo da kaže po pitanju Pirata... mislim, bar o tome je sve več rečeno, i to baš ovde, na forumu. Msje Harvi zato pametno bira da kaže više o onim delcima sa kojima Pirate poređuje, sve to uz finu dozu izbosne humora.

RRRova kolumna sad već postaje stožer Emitora i garantuje čitaocu da neće biti razočaran, ma kakav da je ostatak izdanja. (A i sintaksa mu je postala očaravajuće sofisticirana, što je kompliment koji bi on svakako primio kao uvredu, bar od mene.)

Radmilov s(f)inopsis, sramota me da priznam, i dalje nikako da ukapiram.  :oops:

varvarin

Quote from: "Goran Skrobonja"Eto mene šjutra ponovo s tratinčicom - stig'o ugovor od ministarstva za Ljubinu nagradu. Živeo donator!

Vala, imaš piće !!

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Bab Jaga

Quote from: "libeat"
Quote from: "Kler_Vojant"Ko crpi mudrost iz South Parka...
...

...nije mnogo mudar.

:P

E sad... to zavisi i ovisi i načisto - visi.

Recimo, zavisi primarno o tačkici gledišta.

A sekundarno, ovisi o tome koliko ti je stalo da sjuriš karijeru VKV kenjatora. (Kapiram da je to danaske izuzetno poželjan i privlačan status, fiksiran uglavnom na skliskastoj sposobnosti da se - evri nau end den, afkors  - plasira u javnost kojekakav malecki kolaž, obavezno i izrazito popkulturnog sadržaja, pa još i to zasnovan isključivo na montaži širokosmislenih, internetdostupnih, makazamaseckanih, dosadompoliranih, prazninomimpregniranih i intimidacijomdefinisanih izvadaka iz kojekakvih i vaskolikih popkulturnih referenci, sadržanih uglavnom u tuđim recenzijama sa anglosaksonskog govornog područja, što se tako visoko kotiraju u domenu ovako kultivisanom i dominiranom od strane (kvazi?)intelektualne sabraće, koja u toj konkretno tegli za kisele krastavce pliva kano u prajm-i-proper akvarijumu.)

((hu! Ajde izgovori to u jednom dahu i... imaš pivo! ))

Tercijarno, to visi na tankoj realiti-dlačici osmradnog fakta kako su šanse da (u tom i takvom miljeu), izmogneš i smogneš makar i jednu jedinu originalnu misao -– ma kako pogrešnu i nerealnu i – shodno tome – vrednu elokvente i srčane rasprave -- ravne šansici da smesta izlegneš jedno zlatasto jajce - ovde, sad i pred svima nama.

Pa sad ti, onako zdravo i vidovnjački, vidi gde ti je i kako ti je.
 :twisted:

Ovo sam snimila na hard!
Ghoul fhtagn!

PTY

ghoul ima da svisne...   :lol:

angel011

Ako je preživeo sve strahote puta u Ljutomer, opako padajuće platno, teoretsku mogućnost da se udavi, i druge mračne i jezive stvari koje još uvek nije podelio s nama, preživeće i ovo.

Valjda.  :evil:  :lol:
We're all mad here.

Ghoul

ja nisam svatio ni reč u tom libeat postu: ni o čemu ona to, ni o kome, ni usmereno prema kome, ni nadovezujući se tačno na šta, ma... ni slovce jedno jedino nemam pojma čemu služi u tom postu.

ali, naravno, libeat nije tu da se svata nego da se voli!
https://ljudska_splacina.com/

Bab Jaga

Quote from: "angel011"Ako je preživeo sve strahote puta u Ljutomer, opako padajuće platno, teoretsku mogućnost da se udavi, i druge mračne i jezive stvari koje još uvek nije podelio s nama, preživeće i ovo.

Valjda.  :evil:  :lol:

Zašto ti misliš da je on doživio i preživio samo mračne i jezive stvari? Ja  sam shvatila da je on poprilično uživao u svom putovanju.

Apropos posta: libeat je izrazila ono što i ja često osječam na forumima ali na način na koji ja ne samo ne bi mogla, nego ne vjerujem da bi mogao itko drugi. Treba prepoznati umjetničko dijelo kad ga vidiš a ne pitati čemu ono služi.
Ghoul fhtagn!

PTY

Quote from: "Ghoul"ja nisam svatio ni reč u tom libeat postu: ni o čemu ona to, ni o kome, ni usmereno prema kome, ni nadovezujući se tačno na šta, ma... ni slovce jedno jedino nemam pojma čemu služi u tom postu.

ali, naravno, libeat nije tu da se svata nego da se voli!

Pa sad, moguće je da ne s'vataš zato što si, na celom ovom forumu, (jedina?) iznimka tom rant&rejv pravilu; jes' da se u zadnje vreme retko složim sa tvojim izjavama ali - bar ne mogu da im spočitnem kojekakav tamo manjak originalnosti.  

(A mož' biti da samo onaj ko zna – znaće a onaj ko nezna – neznaće.)  

((A mož' i biti da ti i danas draže da me voliš nego da me tamo nešto (s')vataš...))

PS; bab jago, rekla bih ti sad nešto prijateljski lepo ali... ne smem... zbog reputacije.     :(

Bab Jaga

PS; bab jago, rekla bih ti sad nešto prijateljski lepo ali... ne smem... zbog reputacije.     :(

potpuno te razumijem, i meni to često problem.  :wink:
Ghoul fhtagn!

Ghoul

Quote from: "Bab Jaga"

potpuno te razumijem, i meni to često problem.  :wink:

i meni, isto.
toliko vas razumem da je to već neprijatno.
kad nekoga/nešto bar upola pohvalim, odma' počnu neki problemi, propitivanja, prozivke, sumnjičenja...
https://ljudska_splacina.com/

PTY

I lejbelovanja.
Tipa 'sajdkik' i tome slično...  :roll:

zakk

100 godina rođenja Alfreda Bestera, fin povod da stavim Emitor 458 na net, jer se Ratko raspisao

http://issuu.com/emitor/docs/emitor458/

RRR o Besteru:
http://issuu.com/emitor/docs/emitor458/28/
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.